Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Ajraddatz
  • Зачленет: 04:13, 12 јануари 2010 (пред 12 години)
  • Вкупно уредувања: 56.105
  • Број на приврзани сметки: 876
  • Глобална група: Глобални отповикувачи
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org03:17, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
aa.wikibooks.org03:17, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
aa.wiktionary.org03:17, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
ab.wikipedia.org20:47, 14 јануари 2011создадена со најавување(?)6
ab.wiktionary.org03:17, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org16:45, 6 јануари 2011создадена со најавување(?)8
advisory.wikimedia.org03:17, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
ady.wikipedia.org20:05, 12 февруари 2016создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org02:13, 10 декември 2010создадена со најавување(?)17
af.wikibooks.org19:23, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)2
af.wikiquote.org19:23, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)2
af.wiktionary.org19:23, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)2
ak.wikipedia.org16:46, 6 јануари 2011создадена со најавување(?)2
ak.wikibooks.org03:17, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
ak.wiktionary.org03:17, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org01:37, 6 декември 2010создадена со најавување(?)1
am.wikipedia.org19:23, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)2
am.wikiquote.org19:23, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)0
am.wiktionary.org23:54, 12 јануари 2011создадена со најавување(?)2
ang.wikipedia.org03:50, 17 декември 2010создадена со најавување(?)3
ang.wikibooks.org19:23, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)1
ang.wikiquote.org20:14, 12 јануари 2011создадена со најавување(?)0
ang.wikisource.org03:18, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org19:23, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)2
an.wikipedia.org01:42, 10 декември 2010создадена со најавување(?)7
an.wiktionary.org19:23, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org23:53, 3 декември 2010создадена со најавување(?)1
ar.wikipedia.org23:42, 8 мај 2011создадена со најавување(?)11editor
ar.wikibooks.org22:14, 20 мај 2011создадена со најавување(?)4
ar.wikimedia.org03:18, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org01:47, 7 јануари 2011создадена со најавување(?)5
ar.wikiquote.org19:06, 11 декември 2010создадена со најавување(?)4
ar.wikisource.org22:44, 3 декември 2010создадена со најавување(?)4
ar.wikiversity.org19:23, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)1
ar.wiktionary.org00:58, 3 јануари 2011создадена со најавување(?)7
arz.wikipedia.org23:19, 3 декември 2010создадена со најавување(?)56
ast.wikipedia.org03:51, 4 декември 2010создадена со најавување(?)10
ast.wikibooks.org15:27, 6 јули 2011создадена со најавување(?)0
ast.wikiquote.org03:18, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
ast.wiktionary.org19:23, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)1
as.wikipedia.org23:25, 30 јуни 2011создадена со најавување(?)4
as.wikibooks.org03:18, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
as.wikisource.org21:31, 3 јануари 2013создадена со најавување(?)3
as.wiktionary.org03:18, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org04:19, 6 октомври 2017создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org19:23, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)10
av.wiktionary.org03:18, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org18:57, 23 септември 2011создадена со најавување(?)1
ay.wikibooks.org03:18, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
ay.wiktionary.org19:23, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org18:57, 22 март 2016создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org04:28, 29 ноември 2010создадена со најавување(?)70
az.wikibooks.org14:47, 13 септември 2011создадена со најавување(?)1
az.wikiquote.org19:23, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)3
az.wikisource.org17:33, 25 јануари 2011создадена со најавување(?)0
az.wiktionary.org21:49, 16 јануари 2011создадена со најавување(?)0
ban.wikipedia.org16:44, 9 јануари 2020создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org19:37, 20 декември 2010создадена со најавување(?)10
bat-smg.wikipedia.org23:30, 8 мај 2011создадена со најавување(?)2
ba.wikipedia.org08:10, 18 декември 2010создадена со најавување(?)2
ba.wikibooks.org03:18, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org06:36, 15 јануари 2011создадена со најавување(?)2
bd.wikimedia.org03:18, 1 март 2014создадена со најавување(?)1
be-tarask.wikipedia.org01:40, 3 декември 2010создадена со најавување(?)12
beta.wikiversity.org16:27, 4 март 2011создадена со најавување(?)9
be.wikipedia.org02:10, 3 декември 2010создадена со најавување(?)11
be.wikibooks.org19:23, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)1
be.wikimedia.org03:18, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
be.wikiquote.org02:11, 10 октомври 2011потврдено со лозинка(?)1
be.wikisource.org21:54, 10 јуни 2012создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org00:14, 24 април 2011создадена со најавување(?)1
bg.wikipedia.org17:15, 13 декември 2010создадена со најавување(?)31autopatrolled
bg.wikibooks.org01:38, 15 јануари 2011создадена со најавување(?)2
bg.wikinews.org02:10, 24 август 2011создадена со најавување(?)1
bg.wikiquote.org04:21, 29 ноември 2010создадена со најавување(?)0
bg.wikisource.org02:12, 24 август 2011создадена со најавување(?)1
bg.wiktionary.org16:39, 6 јануари 2011создадена со најавување(?)6
bh.wikipedia.org04:12, 24 декември 2010создадена со најавување(?)3
bh.wiktionary.org03:18, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
bi.wikipedia.org19:02, 29 јуни 2011создадена со најавување(?)3
bi.wikibooks.org03:18, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
bi.wiktionary.org03:18, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org19:06, 21 јануари 2011создадена со најавување(?)5
bm.wikipedia.org01:42, 21 декември 2010создадена со најавување(?)1
bm.wikibooks.org03:18, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
bm.wikiquote.org03:18, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
bm.wiktionary.org03:18, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org01:49, 3 декември 2010создадена со најавување(?)30
bn.wikibooks.org05:40, 18 мај 2011создадена со најавување(?)1
bn.wikisource.org07:44, 13 декември 2010создадена со најавување(?)1
bn.wiktionary.org18:51, 22 август 2011создадена со најавување(?)3
bo.wikipedia.org22:58, 19 декември 2010создадена со најавување(?)2
bo.wikibooks.org03:18, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
bo.wiktionary.org03:18, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org04:20, 21 јануари 2011создадена со најавување(?)2
br.wikipedia.org23:09, 3 декември 2010создадена со најавување(?)11
br.wikimedia.org18:47, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)3
br.wikiquote.org19:24, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)1
br.wikisource.org19:24, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org22:13, 17 февруари 2011создадена со најавување(?)10
bs.wikipedia.org17:12, 2 декември 2010создадена со најавување(?)36
bs.wikibooks.org19:24, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)0
bs.wikinews.org19:24, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org22:25, 8 април 2011создадена со најавување(?)1
bs.wikisource.org19:24, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)2
bs.wiktionary.org19:24, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org23:22, 23 јануари 2011создадена со најавување(?)2
bxr.wikipedia.org19:24, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)2
ca.wikipedia.org00:56, 6 јуни 2011создадена со најавување(?)16
ca.wikibooks.org01:59, 7 јануари 2011создадена со најавување(?)4
ca.wikimedia.org00:13, 10 март 2016создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org00:52, 10 јануари 2011создадена со најавување(?)1
ca.wikiquote.org18:00, 22 јануари 2011создадена со најавување(?)4
ca.wikisource.org19:24, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org20:01, 12 јануари 2011создадена со најавување(?)1
cbk-zam.wikipedia.org18:42, 19 декември 2010создадена со најавување(?)3
cdo.wikipedia.org19:24, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)1
ceb.wikipedia.org03:32, 28 декември 2010создадена со најавување(?)4
ce.wikipedia.org05:07, 20 јануари 2011создадена со најавување(?)15
cho.wikipedia.org03:18, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org21:07, 23 јуни 2011создадена со најавување(?)3
chr.wiktionary.org19:24, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)1
ch.wikipedia.org22:44, 8 мај 2011создадена со најавување(?)1
ch.wikibooks.org03:18, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
ch.wiktionary.org03:18, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org03:23, 28 август 2011создадена со најавување(?)7
ckb.wikipedia.org04:09, 21 јануари 2011создадена со најавување(?)11
commons.wikimedia.org04:48, 1 февруари 2010создадена со најавување(?)1.284filemover, patroller, rollbacker
co.wikipedia.org17:13, 14 декември 2010создадена со најавување(?)9
co.wikibooks.org03:18, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
co.wikimedia.org03:18, 1 март 2014создадена со најавување(?)1
co.wikiquote.org03:18, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org19:24, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org19:24, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)1
cr.wikipedia.org03:23, 28 август 2011создадена со најавување(?)3
cr.wikiquote.org03:18, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
cr.wiktionary.org03:18, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org05:49, 20 јануари 2011создадена со најавување(?)34
csb.wiktionary.org19:24, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)3
cs.wikipedia.org20:11, 20 мај 2011создадена со најавување(?)11
cs.wikibooks.org23:13, 9 јануари 2011создадена со најавување(?)2
cs.wikinews.org19:24, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)1
cs.wikiquote.org23:12, 24 декември 2010создадена со најавување(?)1
cs.wikisource.org00:07, 9 мај 2011создадена со најавување(?)0
cs.wikiversity.org23:59, 14 мај 2011создадена со најавување(?)4
cs.wiktionary.org23:53, 3 декември 2010создадена со најавување(?)1
cu.wikipedia.org01:57, 21 мај 2011создадена со најавување(?)1
cv.wikipedia.org21:51, 23 декември 2010создадена со најавување(?)1
cv.wikibooks.org19:24, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org01:51, 6 декември 2010создадена со најавување(?)11
cy.wikibooks.org19:24, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org19:24, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)0
cy.wikisource.org19:24, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org23:55, 3 јуни 2011создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org19:52, 17 февруари 2011создадена со најавување(?)4
da.wikibooks.org00:53, 19 ноември 2011создадена со најавување(?)1
da.wikiquote.org20:02, 31 јануари 2011создадена со најавување(?)2
da.wikisource.org15:58, 4 јуни 2011создадена со најавување(?)1
da.wiktionary.org20:34, 12 јануари 2011создадена со најавување(?)2
de.wikipedia.org04:07, 30 јануари 2010создадена со најавување(?)52autoreview
de.wikibooks.org19:24, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)3
de.wikinews.org01:37, 8 декември 2010создадена со најавување(?)4
de.wikiquote.org01:51, 6 декември 2010создадена со најавување(?)6
de.wikisource.org19:24, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)0
de.wikiversity.org16:47, 14 декември 2010создадена со најавување(?)1
de.wikivoyage.org16:21, 15 јануари 2013создадена со најавување(?)2
de.wiktionary.org06:05, 13 јануари 2011создадена со најавување(?)7
din.wikipedia.org20:42, 20 септември 2017создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org19:24, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)1
dk.wikimedia.org03:18, 1 март 2014создадена со најавување(?)2
dsb.wikipedia.org02:18, 4 јануари 2011создадена со најавување(?)2
dty.wikipedia.org21:53, 2 октомври 2017создадена со најавување(?)1
dv.wikipedia.org05:53, 24 декември 2010создадена со најавување(?)2
dv.wiktionary.org19:24, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org01:15, 2 март 2011создадена со најавување(?)2
dz.wiktionary.org03:18, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org19:24, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)1
el.wikipedia.org03:12, 12 јануари 2011создадена со најавување(?)7
el.wikibooks.org23:41, 28 јануари 2011создадена со најавување(?)2
el.wikinews.org21:10, 23 април 2011создадена со најавување(?)23
el.wikiquote.org19:09, 27 декември 2010создадена со најавување(?)3
el.wikisource.org00:04, 25 април 2011создадена со најавување(?)1
el.wikiversity.org19:24, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)2
el.wikivoyage.org05:41, 6 јуни 2013создадена со најавување(?)8
el.wiktionary.org19:24, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)5
eml.wikipedia.org22:29, 29 април 2011создадена со најавување(?)4
en.wikipedia.org04:13, 12 јануари 2010нова сметка(?)12.537extendedconfirmed, rollbacker
en.wikibooks.org02:08, 19 јануари 2010создадена со најавување(?)72editor
en.wikinews.org22:58, 21 јуни 2010создадена со најавување(?)29
en.wikiquote.org03:16, 21 август 2010создадена со најавување(?)124
en.wikisource.org04:30, 15 декември 2010создадена со најавување(?)19
en.wikiversity.org02:45, 9 април 2010создадена со најавување(?)62
en.wikivoyage.org23:31, 10 ноември 2012создадена со најавување(?)32
en.wiktionary.org05:15, 26 март 2010создадена со најавување(?)210
eo.wikipedia.org00:57, 6 јуни 2011создадена со најавување(?)5
eo.wikibooks.org23:20, 7 јануари 2011создадена со најавување(?)2
eo.wikinews.org19:24, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org22:49, 20 мај 2011создадена со најавување(?)1
eo.wikisource.org22:00, 6 мај 2011создадена со најавување(?)1
eo.wiktionary.org03:55, 8 декември 2010создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org00:58, 20 април 2010создадена со најавување(?)152
es.wikibooks.org06:54, 9 декември 2010создадена со најавување(?)25
es.wikinews.org05:06, 29 ноември 2010создадена со најавување(?)6
es.wikiquote.org04:36, 29 ноември 2010создадена со најавување(?)46
es.wikisource.org17:19, 2 декември 2010создадена со најавување(?)15
es.wikiversity.org23:23, 9 декември 2010создадена со најавување(?)15
es.wikivoyage.org20:58, 3 јануари 2013создадена со најавување(?)1
es.wiktionary.org06:48, 29 ноември 2010создадена со најавување(?)47
et.wikipedia.org00:57, 6 јуни 2011создадена со најавување(?)6
et.wikibooks.org19:25, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)1
ee.wikimedia.org03:19, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org17:39, 22 април 2011создадена со најавување(?)1
et.wikisource.org19:25, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)2
et.wiktionary.org19:25, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)1
eu.wikipedia.org23:10, 9 декември 2010создадена со најавување(?)18
eu.wikibooks.org19:25, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)2
eu.wikiquote.org23:57, 17 април 2011создадена со најавување(?)0
eu.wikisource.org22:09, 6 јануари 2019создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org19:25, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org02:01, 6 јануари 2011создадена со најавување(?)2
fa.wikipedia.org22:01, 13 март 2011создадена со најавување(?)6
fa.wikibooks.org22:37, 25 декември 2010создадена со најавување(?)4
fa.wikinews.org22:11, 19 февруари 2011создадена со најавување(?)3
fa.wikiquote.org23:04, 19 декември 2010создадена со најавување(?)0
fa.wikisource.org16:42, 2 декември 2010создадена со најавување(?)9
fa.wikivoyage.org04:36, 19 октомври 2014создадена со најавување(?)2
fa.wiktionary.org04:43, 24 декември 2010создадена со најавување(?)3
ff.wikipedia.org00:23, 8 септември 2011создадена со најавување(?)3
fiu-vro.wikipedia.org19:34, 14 ноември 2011создадена со најавување(?)1
fi.wikipedia.org19:59, 17 февруари 2011создадена со најавување(?)6
fi.wikibooks.org01:28, 15 декември 2010создадена со најавување(?)4
fi.wikimedia.org03:19, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org00:47, 10 октомври 2011создадена со најавување(?)3
fi.wikiquote.org02:05, 14 јануари 2011создадена со најавување(?)7
fi.wikisource.org21:36, 5 јуни 2011создадена со најавување(?)1
fi.wikiversity.org05:08, 7 мај 2011создадена со најавување(?)2
fi.wikivoyage.org08:49, 8 декември 2016создадена со најавување(?)1
fi.wiktionary.org19:25, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)2
fj.wikipedia.org02:34, 5 јануари 2011создадена со најавување(?)1
fj.wiktionary.org02:27, 9 ноември 2011создадена со најавување(?)2
foundation.wikimedia.org04:58, 7 декември 2021создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org01:51, 16 јануари 2011создадена со најавување(?)15
fo.wikisource.org19:25, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org06:49, 13 февруари 2011создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org20:43, 11 декември 2010создадена со најавување(?)2
frr.wikipedia.org02:30, 4 јануари 2011создадена со најавување(?)1
fr.wikipedia.org05:56, 13 јануари 2011создадена со најавување(?)35
fr.wikibooks.org19:25, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)0
fr.wikinews.org03:46, 29 април 2011создадена со најавување(?)6
fr.wikiquote.org01:32, 3 декември 2010создадена со најавување(?)12
fr.wikisource.org19:25, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)8
fr.wikiversity.org19:25, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)3
fr.wikivoyage.org15:15, 6 декември 2012создадена со најавување(?)7
fr.wiktionary.org06:05, 13 јануари 2011создадена со најавување(?)1
fur.wikipedia.org16:42, 2 декември 2010создадена со најавување(?)4
fy.wikipedia.org01:19, 6 декември 2010создадена со најавување(?)2
fy.wikibooks.org23:29, 5 јули 2011создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org19:25, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)1
gag.wikipedia.org02:30, 4 јануари 2011создадена со најавување(?)4
gan.wikipedia.org17:54, 20 февруари 2011создадена со најавување(?)1
ga.wikipedia.org23:54, 19 декември 2010создадена со најавување(?)6
ga.wikibooks.org03:19, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
ga.wikiquote.org03:19, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
ga.wiktionary.org19:25, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org22:48, 3 декември 2010создадена со најавување(?)2
gd.wiktionary.org19:25, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org07:06, 26 декември 2010создадена со најавување(?)3
gl.wikipedia.org01:33, 3 декември 2010создадена со најавување(?)25
gl.wikibooks.org02:05, 8 декември 2010создадена со најавување(?)3
gl.wikiquote.org23:42, 14 мај 2011создадена со најавување(?)4
gl.wikisource.org05:17, 19 октомври 2011создадена со најавување(?)1
gl.wiktionary.org19:25, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org04:20, 18 мај 2011создадена со најавување(?)2
gn.wikibooks.org03:19, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
gn.wiktionary.org19:25, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org00:49, 12 мај 2016создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org15:43, 8 февруари 2020создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org04:59, 21 декември 2010создадена со најавување(?)3
got.wikibooks.org03:19, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org04:18, 4 декември 2010создадена со најавување(?)10
gu.wikibooks.org03:19, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
gu.wikiquote.org19:25, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)3
gu.wikisource.org08:59, 28 февруари 2014создадена со најавување(?)2
gu.wiktionary.org19:25, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org06:10, 8 јануари 2011создадена со најавување(?)9
gv.wiktionary.org19:25, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)1
hak.wikipedia.org02:55, 28 август 2011создадена со најавување(?)2
ha.wikipedia.org05:56, 28 јануари 2011создадена со најавување(?)2
ha.wiktionary.org19:25, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)1
haw.wikipedia.org04:34, 2 мај 2011создадена со најавување(?)4
he.wikipedia.org23:13, 17 јануари 2011создадена со најавување(?)3
he.wikibooks.org01:51, 16 декември 2010создадена со најавување(?)2
he.wikinews.org01:27, 29 април 2011создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org05:13, 23 декември 2010создадена со најавување(?)2
he.wikisource.org19:25, 19 декември 2010создадена со најавување(?)1
he.wikivoyage.org00:21, 28 мај 2013создадена со најавување(?)1
he.wiktionary.org01:44, 10 декември 2010создадена со најавување(?)7
hif.wikipedia.org05:17, 16 февруари 2011создадена со најавување(?)2
hif.wiktionary.org21:23, 7 јануари 2019создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org01:29, 6 декември 2010создадена со најавување(?)36
hi.wikibooks.org17:19, 7 јули 2011создадена со најавување(?)3
hi.wikiquote.org04:02, 23 јуни 2011создадена со најавување(?)3
hi.wikiversity.org02:00, 20 ноември 2017создадена со најавување(?)1
hi.wikivoyage.org01:50, 23 октомври 2017создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org05:40, 28 април 2011создадена со најавување(?)3
ho.wikipedia.org03:19, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org03:38, 11 февруари 2011создадена со најавување(?)20
hr.wikibooks.org01:07, 26 октомври 2011создадена со најавување(?)1
hr.wikiquote.org01:12, 7 јануари 2011создадена со најавување(?)1
hr.wikisource.org19:16, 23 септември 2011создадена со најавување(?)0
hr.wiktionary.org01:27, 16 мај 2011создадена со најавување(?)3
hsb.wikipedia.org20:06, 31 декември 2010создадена со најавување(?)1
hsb.wiktionary.org19:25, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)1
ht.wikipedia.org19:53, 20 декември 2010создадена со најавување(?)4
ht.wikisource.org03:19, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org23:24, 8 мај 2011создадена со најавување(?)5
hu.wikibooks.org01:17, 6 декември 2010создадена со најавување(?)3
hu.wikinews.org03:19, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org22:44, 3 декември 2010создадена со најавување(?)4
hu.wikisource.org02:57, 20 мај 2011создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org20:39, 23 јуни 2011создадена со најавување(?)3
hy.wikipedia.org18:31, 18 декември 2010создадена со најавување(?)27
hy.wikibooks.org19:12, 21 јануари 2011создадена со најавување(?)3
hy.wikiquote.org00:18, 6 мај 2011создадена со најавување(?)1
hy.wikisource.org01:45, 7 јануари 2011создадена со најавување(?)1
hy.wiktionary.org19:25, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)2
hz.wikipedia.org03:19, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org07:16, 4 јануари 2011создадена со најавување(?)34
ia.wikibooks.org18:12, 25 септември 2011создадена со најавување(?)1
ia.wiktionary.org05:44, 28 октомври 2011создадена со најавување(?)1
id.wikipedia.org05:49, 28 февруари 2011создадена со најавување(?)21
id.wikibooks.org07:29, 18 декември 2010создадена со најавување(?)4
id.wikiquote.org01:23, 24 април 2011создадена со најавување(?)9
id.wikisource.org03:15, 31 јануари 2011создадена со најавување(?)4
id.wiktionary.org19:25, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)1
ie.wikipedia.org22:56, 20 јуни 2011создадена со најавување(?)5
ie.wikibooks.org19:26, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)1
ie.wiktionary.org19:26, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)1
ig.wikipedia.org05:59, 24 јуни 2011создадена со најавување(?)1
ii.wikipedia.org03:19, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org03:15, 12 јануари 2011создадена со најавување(?)1
ik.wiktionary.org19:26, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)1
ilo.wikipedia.org04:22, 4 декември 2010создадена со најавување(?)2
incubator.wikimedia.org01:45, 10 декември 2010создадена со најавување(?)57
io.wikipedia.org20:42, 23 јуни 2011создадена со најавување(?)1
io.wiktionary.org19:26, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)1
is.wikipedia.org06:12, 5 јуни 2011создадена со најавување(?)41
is.wikibooks.org23:25, 19 декември 2010создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org19:26, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org19:26, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)2
is.wiktionary.org20:40, 18 јануари 2011создадена со најавување(?)1
it.wikipedia.org16:59, 13 декември 2010создадена со најавување(?)34
it.wikibooks.org01:45, 3 декември 2010создадена со најавување(?)7
it.wikinews.org17:58, 19 декември 2010создадена со најавување(?)4
it.wikiquote.org17:12, 2 декември 2010создадена со најавување(?)18
it.wikisource.org01:53, 3 декември 2010создадена со најавување(?)23
it.wikiversity.org20:59, 29 мај 2011создадена со најавување(?)9
it.wikivoyage.org23:46, 17 декември 2012создадена со најавување(?)1
it.wiktionary.org22:51, 19 декември 2010создадена со најавување(?)9
iu.wikipedia.org21:21, 11 јануари 2011создадена со најавување(?)2
iu.wiktionary.org22:37, 12 ноември 2011создадена со најавување(?)0
jam.wikipedia.org09:23, 12 мај 2016создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org05:21, 6 септември 2011создадена со најавување(?)26
ja.wikibooks.org19:26, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ja.wikinews.org19:26, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ja.wikiquote.org01:15, 5 октомври 2011создадена со најавување(?)1
ja.wikisource.org19:26, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ja.wikiversity.org07:40, 27 декември 2010создадена со најавување(?)3
ja.wiktionary.org19:26, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)0
jbo.wikipedia.org18:35, 14 јуни 2011создадена со најавување(?)1
jbo.wiktionary.org19:26, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org06:40, 9 декември 2010создадена со најавување(?)16
jv.wiktionary.org19:26, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org02:12, 25 јануари 2011создадена со најавување(?)1
kab.wikipedia.org18:01, 9 јануари 2011создадена со најавување(?)8
ka.wikipedia.org16:39, 2 декември 2010создадена со најавување(?)24
ka.wikibooks.org17:48, 19 декември 2010создадена со најавување(?)0
ka.wikiquote.org23:53, 17 јануари 2011создадена со најавување(?)2
ka.wiktionary.org23:10, 19 декември 2010создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org19:26, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)2
kbp.wikipedia.org19:08, 7 септември 2017создадена со најавување(?)1
kg.wikipedia.org02:24, 25 јануари 2011создадена со најавување(?)1
ki.wikipedia.org19:26, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)1
kj.wikipedia.org03:20, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org00:22, 4 декември 2010создадена со најавување(?)13
kk.wikibooks.org00:43, 10 октомври 2011создадена со најавување(?)2
kk.wikiquote.org03:20, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org06:02, 18 мај 2011создадена со најавување(?)1
kl.wikipedia.org00:41, 21 април 2011создадена со најавување(?)1
kl.wiktionary.org19:26, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)1
km.wikipedia.org16:49, 6 јануари 2011создадена со најавување(?)5
km.wikibooks.org19:26, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)1
km.wiktionary.org15:51, 13 јуни 2011создадена со најавување(?)2
kn.wikipedia.org07:36, 18 декември 2010создадена со најавување(?)112
kn.wikibooks.org03:20, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
kn.wikiquote.org19:26, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org19:26, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)6
kn.wiktionary.org06:56, 24 декември 2010создадена со најавување(?)1
koi.wikipedia.org22:32, 27 февруари 2011создадена со најавување(?)4
ko.wikipedia.org03:31, 20 мај 2011создадена со најавување(?)4
ko.wikibooks.org00:31, 18 декември 2010создадена со најавување(?)2
ko.wikinews.org04:37, 24 декември 2010создадена со најавување(?)3
ko.wikiquote.org05:41, 17 јануари 2011создадена со најавување(?)1
ko.wikisource.org01:37, 18 декември 2010создадена со најавување(?)3
ko.wikiversity.org01:59, 8 јуни 2013создадена со најавување(?)4
ko.wiktionary.org19:26, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)4
krc.wikipedia.org01:00, 31 јануари 2011создадена со најавување(?)2
kr.wikipedia.org03:20, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
kr.wikiquote.org03:20, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org18:55, 15 јануари 2011создадена со најавување(?)0
ks.wikipedia.org20:47, 23 јуни 2011создадена со најавување(?)1
ks.wikibooks.org03:20, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
ks.wikiquote.org03:20, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
ks.wiktionary.org19:26, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org16:32, 2 декември 2010создадена со најавување(?)6
ku.wikibooks.org17:29, 22 април 2011создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org00:32, 17 април 2011создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org19:26, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)1
kv.wikipedia.org19:26, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)1
kw.wikipedia.org02:46, 22 април 2011создадена со најавување(?)1
kw.wikiquote.org03:20, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
kw.wiktionary.org19:26, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)1
ky.wikipedia.org00:22, 9 јануари 2011создадена со најавување(?)8
ky.wikibooks.org19:26, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ky.wikiquote.org19:26, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)1
ky.wiktionary.org19:26, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org06:23, 26 декември 2010создадена со најавување(?)1
la.wikipedia.org23:36, 3 декември 2010создадена со најавување(?)24
la.wikibooks.org19:26, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)1
la.wikiquote.org19:26, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)1
la.wikisource.org04:19, 17 јануари 2011создадена со најавување(?)4
la.wiktionary.org19:26, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)4
lbe.wikipedia.org17:23, 20 јануари 2011создадена со најавување(?)2
lb.wikipedia.org23:25, 12 декември 2010создадена со најавување(?)2
lb.wikibooks.org03:20, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
lb.wikiquote.org03:20, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
lb.wiktionary.org23:13, 18 јануари 2011создадена со најавување(?)3
lez.wikipedia.org15:33, 3 април 2012создадена со најавување(?)0
lfn.wikipedia.org17:22, 3 ноември 2019создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org18:47, 14 февруари 2014создадена со најавување(?)6
lij.wikipedia.org04:34, 16 април 2011создадена со најавување(?)1
li.wikipedia.org18:42, 31 декември 2010создадена со најавување(?)5
li.wikibooks.org19:26, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)0
li.wikinews.org21:02, 19 ноември 2018создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org19:26, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)1
li.wikisource.org19:26, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org03:22, 17 февруари 2011создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org23:49, 17 септември 2011создадена со најавување(?)1
ln.wikipedia.org19:03, 18 декември 2010создадена со најавување(?)2
ln.wikibooks.org03:20, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
ln.wiktionary.org19:26, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)1
login.wikimedia.org16:43, 24 јули 2013создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org05:25, 17 јануари 2011создадена со најавување(?)2
lo.wiktionary.org19:27, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)1
lrc.wikipedia.org19:59, 9 јануари 2016создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org23:48, 24 март 2011создадена со најавување(?)1
lt.wikipedia.org03:45, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)48
lt.wikibooks.org20:31, 31 декември 2010создадена со најавување(?)2
lt.wikiquote.org19:27, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)1
lt.wikisource.org19:27, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)1
lt.wiktionary.org19:27, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)1
lv.wikipedia.org17:12, 2 декември 2010создадена со најавување(?)29
lv.wikibooks.org03:20, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
lv.wiktionary.org20:20, 8 мај 2011создадена со најавување(?)2
mai.wikipedia.org18:22, 30 јануари 2015создадена со најавување(?)2
map-bms.wikipedia.org06:49, 19 декември 2010создадена со најавување(?)5
mdf.wikipedia.org19:27, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org03:13, 26 јануари 2010создадена со најавување(?)195
meta.wikimedia.org02:28, 14 јануари 2010создадена со најавување(?)21.367checkuser, sysop
mg.wikipedia.org01:11, 18 декември 2010создадена со најавување(?)4
mg.wikibooks.org19:27, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org04:05, 23 јуни 2011создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org23:14, 23 декември 2011создадена со најавување(?)3
mh.wikipedia.org03:20, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
mh.wiktionary.org03:20, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org03:00, 9 февруари 2013создадена со најавување(?)2
mi.wikipedia.org02:16, 7 јануари 2011создадена со најавување(?)1
mi.wikibooks.org03:20, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
mi.wiktionary.org06:57, 11 февруари 2011создадена со најавување(?)1
mk.wikipedia.org16:52, 2 декември 2010создадена со најавување(?)52
mk.wikibooks.org19:27, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)2
mk.wikimedia.org03:20, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org19:27, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)1
mk.wiktionary.org19:27, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)1
ml.wikipedia.org03:52, 4 декември 2010создадена со најавување(?)17
ml.wikibooks.org19:27, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ml.wikiquote.org17:35, 19 јануари 2011создадена со најавување(?)1
ml.wikisource.org22:19, 28 август 2011создадена со најавување(?)1
ml.wiktionary.org03:46, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org21:17, 8 декември 2010создадена со најавување(?)14
mn.wikibooks.org03:20, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
mn.wiktionary.org19:27, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)0
mnw.wikipedia.org19:21, 5 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org23:27, 19 декември 2010создадена со најавување(?)1
mr.wikipedia.org01:33, 6 декември 2010создадена со најавување(?)7
mr.wikibooks.org19:27, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)1
mr.wikiquote.org06:44, 25 октомври 2011создадена со најавување(?)1
mr.wikisource.org06:37, 18 мај 2012создадена со најавување(?)1
mr.wiktionary.org19:27, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)1
ms.wikipedia.org06:15, 29 ноември 2010создадена со најавување(?)96
ms.wikibooks.org19:27, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ms.wiktionary.org19:27, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)0
mt.wikipedia.org23:33, 9 декември 2010создадена со најавување(?)3
mt.wiktionary.org19:27, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)1
mus.wikipedia.org03:20, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org05:35, 28 јануари 2011создадена со најавување(?)0
mx.wikimedia.org03:20, 1 март 2014создадена со најавување(?)1
myv.wikipedia.org04:20, 23 јуни 2011создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org04:13, 21 јануари 2011создадена со најавување(?)7
my.wikibooks.org03:20, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
my.wiktionary.org06:38, 12 декември 2010создадена со најавување(?)2
mzn.wikipedia.org19:27, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)0
nah.wikipedia.org03:29, 8 јануари 2011создадена со најавување(?)3
nah.wikibooks.org03:20, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
nah.wiktionary.org19:27, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)1
nap.wikipedia.org23:52, 17 септември 2011создадена со најавување(?)1
na.wikipedia.org23:59, 3 јули 2011создадена со најавување(?)1
na.wikibooks.org03:20, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
na.wikiquote.org03:20, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
na.wiktionary.org19:27, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)1
nds-nl.wikipedia.org04:21, 24 декември 2010создадена со најавување(?)7
nds.wikipedia.org04:00, 4 декември 2010создадена со најавување(?)4
nds.wikibooks.org03:20, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
nds.wikiquote.org03:20, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
nds.wiktionary.org18:06, 31 август 2011создадена со најавување(?)5
ne.wikipedia.org07:14, 13 декември 2010создадена со најавување(?)9
ne.wikibooks.org19:27, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)1
ne.wiktionary.org06:54, 31 декември 2010создадена со најавување(?)2
new.wikipedia.org19:27, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)2
ng.wikipedia.org03:20, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org20:41, 21 декември 2010создадена со најавување(?)36
nl.wikibooks.org23:38, 11 декември 2010создадена со најавување(?)8
nl.wikimedia.org03:20, 1 март 2014создадена со најавување(?)2
nl.wikinews.org03:20, 1 март 2014создадена со најавување(?)1
nl.wikiquote.org15:59, 6 јануари 2011создадена со најавување(?)7
nl.wikisource.org20:22, 8 мај 2011создадена со најавување(?)2
nl.wikivoyage.org16:41, 15 јануари 2013создадена со најавување(?)1
nl.wiktionary.org06:06, 13 јануари 2011создадена со најавување(?)7
nn.wikipedia.org19:27, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)0
nn.wikiquote.org19:27, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)1
nn.wiktionary.org19:27, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)1
nov.wikipedia.org19:27, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)1
no.wikipedia.org23:15, 31 октомври 2010создадена со најавување(?)8
no.wikibooks.org16:18, 7 јануари 2011создадена со најавување(?)0
no.wikimedia.org03:20, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org03:02, 27 август 2011создадена со најавување(?)1
no.wikiquote.org07:11, 11 јануари 2011создадена со најавување(?)1
no.wikisource.org19:27, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org19:18, 28 јануари 2011создадена со најавување(?)2
nrm.wikipedia.org19:27, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)1
nso.wikipedia.org08:59, 28 февруари 2014создадена со најавување(?)3
nv.wikipedia.org05:08, 28 јануари 2011создадена со најавување(?)1
nyc.wikimedia.org23:45, 27 јуни 2011создадена со најавување(?)2
ny.wikipedia.org19:27, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)0
nz.wikimedia.org04:20, 29 февруари 2012создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org16:28, 2 декември 2010создадена со најавување(?)8
oc.wikibooks.org19:27, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org21:26, 30 август 2011создадена со најавување(?)3
olo.wikipedia.org17:10, 4 април 2017создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org21:00, 23 јуни 2011создадена со најавување(?)3
om.wiktionary.org19:27, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)1
or.wikipedia.org07:17, 11 јануари 2011создадена со најавување(?)3
or.wikisource.org03:42, 20 јануари 2015создадена со најавување(?)1
or.wiktionary.org19:27, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)4
os.wikipedia.org22:43, 18 јануари 2011создадена со најавување(?)1
outreach.wikimedia.org05:32, 19 март 2011создадена со најавување(?)4
pa-us.wikimedia.org05:13, 18 ноември 2012создадена со најавување(?)1
pag.wikipedia.org06:34, 13 декември 2010создадена со најавување(?)3
pam.wikipedia.org18:18, 19 декември 2010создадена со најавување(?)2
pap.wikipedia.org02:58, 8 декември 2010создадена со најавување(?)7
pa.wikipedia.org18:09, 18 декември 2010создадена со најавување(?)6
pa.wikibooks.org19:27, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)3
pa.wikisource.org05:12, 20 ноември 2017создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org19:27, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)1
pcd.wikipedia.org02:15, 24 ноември 2011создадена со најавување(?)3
pdc.wikipedia.org04:34, 16 април 2011создадена со најавување(?)0
pfl.wikipedia.org15:36, 21 јуни 2011создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org04:44, 6 јули 2011создадена со најавување(?)2
pi.wikipedia.org02:58, 19 мај 2011создадена со најавување(?)1
pi.wiktionary.org03:21, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org05:54, 11 февруари 2011создадена со најавување(?)27autoreview
pl.wikibooks.org23:40, 3 декември 2010создадена со најавување(?)5
pl.wikimedia.org17:28, 3 јули 2011создадена со најавување(?)4
pl.wikinews.org01:39, 3 декември 2010создадена со најавување(?)2
pl.wikiquote.org19:06, 11 декември 2010создадена со најавување(?)17
pl.wikisource.org18:03, 18 декември 2010создадена со најавување(?)1
pl.wikivoyage.org08:58, 28 февруари 2014создадена со најавување(?)1
pl.wiktionary.org19:27, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)6
pms.wikipedia.org19:18, 11 декември 2010создадена со најавување(?)6
pnb.wikipedia.org23:09, 3 декември 2010создадена со најавување(?)1
pnb.wiktionary.org08:59, 28 февруари 2014создадена со најавување(?)1
pnt.wikipedia.org02:28, 19 јануари 2011создадена со најавување(?)1
ps.wikipedia.org01:24, 6 декември 2010создадена со најавување(?)8
ps.wikibooks.org03:21, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org03:01, 24 август 2011создадена со најавување(?)1
pt.wikipedia.org19:16, 1 јануари 2011создадена со најавување(?)14
pt.wikibooks.org22:54, 19 декември 2010создадена со најавување(?)19
pt.wikimedia.org17:35, 24 август 2019создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org23:27, 10 декември 2010создадена со најавување(?)6
pt.wikiquote.org22:28, 31 декември 2010создадена со најавување(?)11
pt.wikisource.org06:28, 31 декември 2010создадена со најавување(?)7
pt.wikiversity.org02:23, 5 јануари 2011создадена со најавување(?)5
pt.wikivoyage.org17:53, 26 јануари 2013создадена со најавување(?)8
pt.wiktionary.org02:31, 19 мај 2011создадена со најавување(?)5
quality.wikimedia.org03:21, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org02:19, 10 декември 2010создадена со најавување(?)3
qu.wikibooks.org03:21, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
qu.wikiquote.org03:21, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
qu.wiktionary.org19:28, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org19:57, 24 јануари 2011создадена со најавување(?)1
rm.wikibooks.org03:21, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
rm.wiktionary.org03:21, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org18:05, 24 мај 2011создадена со најавување(?)11
rn.wikipedia.org23:39, 13 јануари 2011создадена со најавување(?)3
rn.wiktionary.org03:21, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org19:54, 18 јануари 2011создадена со најавување(?)1
roa-rup.wiktionary.org19:28, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)1
roa-tara.wikipedia.org18:03, 23 септември 2011создадена со најавување(?)1
ro.wikipedia.org05:54, 11 февруари 2011создадена со најавување(?)11
ro.wikibooks.org18:07, 19 декември 2010создадена со најавување(?)1
ro.wikinews.org19:28, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ro.wikiquote.org19:28, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ro.wikisource.org22:06, 2 јануари 2011создадена со најавување(?)8
ro.wikivoyage.org08:58, 28 февруари 2014создадена со најавување(?)1
ro.wiktionary.org01:34, 3 декември 2010создадена со најавување(?)2
rue.wikipedia.org00:24, 21 јуни 2011создадена со најавување(?)5
ru.wikipedia.org20:50, 18 јануари 2010создадена со најавување(?)16
ru.wikibooks.org22:08, 2 јануари 2011создадена со најавување(?)11
ru.wikimedia.org03:21, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org16:20, 7 јануари 2011создадена со најавување(?)5
ru.wikiquote.org02:27, 3 декември 2010создадена со најавување(?)20
ru.wikisource.org04:28, 6 јануари 2011создадена со најавување(?)10
ru.wikiversity.org19:28, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)9
ru.wikivoyage.org21:23, 11 ноември 2012создадена со најавување(?)6
ru.wiktionary.org16:34, 2 декември 2010создадена со најавување(?)44
rw.wikipedia.org20:01, 15 јануари 2011создадена со најавување(?)4
rw.wiktionary.org19:28, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org18:28, 18 декември 2010создадена со најавување(?)2
sah.wikisource.org22:38, 4 јули 2011создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org17:52, 23 мај 2019создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org01:51, 16 јануари 2011создадена со најавување(?)4
sa.wikibooks.org19:28, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)0
sa.wikiquote.org21:08, 6 октомври 2013создадена со најавување(?)3
sa.wikisource.org05:42, 5 мај 2011создадена со најавување(?)1
sa.wiktionary.org19:28, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)2
scn.wikipedia.org00:24, 4 декември 2010создадена со најавување(?)10
scn.wiktionary.org01:42, 14 декември 2010создадена со најавување(?)1
sco.wikipedia.org04:53, 25 март 2010создадена со најавување(?)19
sc.wikipedia.org23:02, 2 јануари 2011создадена со најавување(?)2
sc.wiktionary.org03:21, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org21:31, 23 јуни 2011создадена со најавување(?)2
sd.wikinews.org03:21, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
sd.wiktionary.org19:28, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)1
se.wikipedia.org05:46, 3 јануари 2011создадена со најавување(?)1
se.wikibooks.org03:21, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org03:41, 4 декември 2013создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org21:31, 23 јуни 2011создадена со најавување(?)1
sg.wiktionary.org19:28, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org03:57, 4 декември 2010создадена со најавување(?)35
sh.wiktionary.org18:28, 14 јуни 2011создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org19:24, 20 јануари 2010создадена со најавување(?)494
simple.wikibooks.org07:00, 9 февруари 2011создадена со најавување(?)0
simple.wikiquote.org06:59, 9 февруари 2011создадена со најавување(?)0
simple.wiktionary.org04:20, 30 април 2010создадена со најавување(?)13
si.wikipedia.org06:10, 29 ноември 2010создадена со најавување(?)5
si.wikibooks.org18:47, 23 септември 2011создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org19:28, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)5
sk.wikipedia.org16:32, 2 декември 2010создадена со најавување(?)104
sk.wikibooks.org22:42, 6 мај 2011создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org22:14, 18 јануари 2011создадена со најавување(?)1
sk.wikisource.org19:28, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org20:28, 21 јануари 2011создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org19:28, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)32
sl.wikibooks.org20:52, 5 јуни 2011создадена со најавување(?)0
sl.wikiquote.org19:28, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)3
sl.wikisource.org17:55, 13 јуни 2011создадена со најавување(?)0
sl.wikiversity.org15:53, 27 мај 2013создадена со најавување(?)1
sl.wiktionary.org23:09, 17 јуни 2011создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org20:05, 20 мај 2011создадена со најавување(?)5
sm.wiktionary.org19:28, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org23:15, 3 јуни 2011создадена со најавување(?)4
sn.wiktionary.org03:21, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
wikisource.org06:04, 4 декември 2010создадена со најавување(?)12
so.wikipedia.org01:55, 20 октомври 2010создадена со најавување(?)26
so.wiktionary.org17:29, 29 мај 2011создадена со најавување(?)1
species.wikimedia.org07:13, 4 јануари 2011создадена со најавување(?)25autopatrolled
sq.wikipedia.org16:45, 2 декември 2010создадена со најавување(?)63
sq.wikibooks.org19:28, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)1
sq.wikinews.org16:59, 20 мај 2011создадена со најавување(?)1
sq.wikiquote.org19:28, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)1
sq.wiktionary.org01:01, 7 јануари 2011создадена со најавување(?)3
srn.wikipedia.org18:15, 9 јануари 2011создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org20:15, 20 мај 2011создадена со најавување(?)4
sr.wikibooks.org19:28, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org19:28, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)1
sr.wikiquote.org05:13, 13 јануари 2011создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org22:47, 23 април 2011создадена со најавување(?)2
sr.wiktionary.org06:38, 15 октомври 2011создадена со најавување(?)3
ss.wikipedia.org22:01, 23 јуни 2011создадена со најавување(?)1
ss.wiktionary.org22:01, 23 јуни 2011создадена со најавување(?)1
stq.wikipedia.org19:29, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)0
strategy.wikimedia.org18:42, 8 мај 2011создадена со најавување(?)3
st.wikipedia.org22:02, 23 јуни 2011создадена со најавување(?)2
st.wiktionary.org01:28, 26 октомври 2011создадена со најавување(?)1
su.wikipedia.org00:43, 6 април 2011создадена со најавување(?)5
su.wikibooks.org19:29, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)0
su.wikiquote.org19:29, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)0
su.wiktionary.org19:29, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org05:50, 28 февруари 2011создадена со најавување(?)19
sv.wikibooks.org00:13, 8 јуни 2011создадена со најавување(?)2
sv.wikinews.org19:29, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)1
sv.wikiquote.org01:56, 18 декември 2010создадена со најавување(?)2
sv.wikisource.org22:45, 4 март 2011создадена со најавување(?)0
sv.wikiversity.org19:45, 11 декември 2010создадена со најавување(?)1
sv.wikivoyage.org02:37, 28 јули 2013создадена со најавување(?)2
sv.wiktionary.org19:29, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)1
sw.wikipedia.org05:35, 13 декември 2010создадена со најавување(?)32
sw.wikibooks.org03:21, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
sw.wiktionary.org22:03, 23 јуни 2011создадена со најавување(?)3
szl.wikipedia.org18:24, 19 декември 2010создадена со најавување(?)4
szy.wikipedia.org00:01, 22 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org06:08, 29 ноември 2010создадена со најавување(?)22
ta.wikibooks.org16:58, 8 октомври 2011создадена со најавување(?)0
ta.wikinews.org19:29, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ta.wikiquote.org19:29, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)3
ta.wikisource.org19:29, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)3
ta.wiktionary.org19:29, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)1
tcy.wikipedia.org05:19, 20 ноември 2017создадена со најавување(?)3
ten.wikipedia.org02:20, 10 декември 2010создадена со најавување(?)29
test2.wikipedia.org04:46, 22 септември 2011создадена со најавување(?)5
test.wikipedia.org21:27, 24 февруари 2010создадена со најавување(?)29
test.wikidata.org23:01, 6 јуни 2013создадена со најавување(?)36
tet.wikipedia.org19:29, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)1
te.wikipedia.org06:25, 31 декември 2010создадена со најавување(?)10
te.wikibooks.org19:29, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org19:29, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org18:54, 24 декември 2010создадена со најавување(?)3
te.wiktionary.org06:22, 9 декември 2010создадена со најавување(?)2
tg.wikipedia.org23:25, 15 април 2011создадена со најавување(?)6
tg.wikibooks.org19:29, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org19:29, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)3
th.wikipedia.org05:57, 16 април 2011создадена со најавување(?)62
th.wikibooks.org04:18, 3 јуни 2011создадена со најавување(?)2
th.wikinews.org03:22, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org15:21, 21 јуни 2011создадена со најавување(?)3
th.wikisource.org05:56, 13 јануари 2011создадена со најавување(?)4
th.wiktionary.org05:52, 28 јануари 2011создадена со најавување(?)5
ti.wikipedia.org01:16, 28 декември 2010создадена со најавување(?)2
ti.wiktionary.org19:29, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org18:54, 24 декември 2010создадена со најавување(?)4
tk.wikibooks.org03:22, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
tk.wikiquote.org03:22, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
tk.wiktionary.org05:48, 5 мај 2011создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org06:13, 29 ноември 2010создадена со најавување(?)86
tl.wikibooks.org02:45, 7 јануари 2011создадена со најавување(?)13
tl.wiktionary.org01:42, 15 април 2011создадена со најавување(?)2
tn.wikipedia.org22:12, 23 јуни 2011создадена со најавување(?)2
tn.wiktionary.org19:29, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)3
to.wikipedia.org07:05, 20 јануари 2011создадена со најавување(?)0
to.wiktionary.org03:22, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org00:59, 28 мај 2011создадена со најавување(?)1
tpi.wiktionary.org19:29, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org17:27, 22 април 2011создадена со најавување(?)77autoreview
tr.wikibooks.org19:29, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)1
tr.wikimedia.org21:00, 25 јануари 2014создадена со најавување(?)1
tr.wikinews.org17:35, 13 март 2011создадена со најавување(?)0
tr.wikiquote.org19:29, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)3
tr.wikisource.org19:29, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)4
tr.wiktionary.org23:24, 3 декември 2010создадена со најавување(?)15
ts.wikipedia.org22:13, 23 јуни 2011создадена со најавување(?)1
ts.wiktionary.org19:29, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)1
tt.wikipedia.org22:35, 20 декември 2010создадена со најавување(?)8
tt.wikibooks.org19:29, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)0
tt.wikiquote.org03:22, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org19:29, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)1
tum.wikipedia.org01:41, 1 декември 2011создадена со најавување(?)2
tw.wikipedia.org04:49, 20 февруари 2011создадена со најавување(?)2
tw.wiktionary.org03:22, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org06:42, 11 август 2013создадена со најавување(?)1
ty.wikipedia.org20:09, 20 мај 2011создадена со најавување(?)2
ua.wikimedia.org19:18, 28 јануари 2014создадена со најавување(?)1
udm.wikipedia.org19:29, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)4
ug.wikipedia.org18:25, 24 декември 2010создадена со најавување(?)18
ug.wikibooks.org03:22, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
ug.wikiquote.org03:22, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
ug.wiktionary.org19:29, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org02:58, 24 август 2011создадена со најавување(?)9
uk.wikibooks.org16:04, 15 април 2011создадена со најавување(?)0
uk.wikinews.org19:29, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)4
uk.wikiquote.org19:29, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)0
uk.wikisource.org16:10, 25 мај 2011создадена со најавување(?)3
uk.wikivoyage.org09:03, 28 февруари 2014создадена со најавување(?)5
uk.wiktionary.org00:21, 13 јануари 2011создадена со најавување(?)2
ur.wikipedia.org22:53, 3 декември 2010создадена со најавување(?)6
ur.wikibooks.org18:05, 14 јуни 2011создадена со најавување(?)2
ur.wikiquote.org19:29, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)3
ur.wiktionary.org19:29, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)2
usability.wikimedia.org03:22, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org01:31, 11 февруари 2011создадена со најавување(?)15
uz.wikibooks.org19:29, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)1
uz.wikiquote.org19:29, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)1
uz.wiktionary.org19:29, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)4
vec.wikipedia.org21:23, 9 декември 2010создадена со најавување(?)9
vec.wikisource.org19:29, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)1
vec.wiktionary.org03:22, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org22:58, 7 февруари 2012создадена со најавување(?)1
ve.wikipedia.org18:59, 30 март 2011создадена со најавување(?)2
vi.wikipedia.org20:15, 20 мај 2011создадена со најавување(?)6
vi.wikibooks.org18:30, 9 јануари 2011создадена со најавување(?)8
vi.wikiquote.org04:51, 31 декември 2010создадена со најавување(?)2
vi.wikisource.org06:15, 12 мај 2011создадена со најавување(?)1
vi.wikivoyage.org05:36, 18 ноември 2013создадена со најавување(?)1
vi.wiktionary.org19:29, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)8
vls.wikipedia.org17:03, 13 декември 2010создадена со најавување(?)2
vo.wikipedia.org02:18, 16 јануари 2011создадена со најавување(?)1
vo.wikibooks.org19:29, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)1
vo.wikiquote.org03:22, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
vo.wiktionary.org19:29, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org04:21, 29 ноември 2010создадена со најавување(?)3
wa.wikipedia.org03:57, 4 декември 2010создадена со најавување(?)2
wa.wikibooks.org03:22, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org21:22, 11 јануари 2011создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org02:12, 31 октомври 2012создадена со најавување(?)15.433suppress, sysop
wikimania2005.wikimedia.org03:22, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
wikimania2006.wikimedia.org03:22, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
wikimania2007.wikimedia.org03:22, 1 март 2014создадена со најавување(?)1
wikimania2008.wikimedia.org03:22, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
wikimania2009.wikimedia.org03:22, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
wikimania2010.wikimedia.org03:22, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
wikimania2011.wikimedia.org21:13, 21 декември 2011создадена со најавување(?)0
wikimania2012.wikimedia.org21:14, 21 декември 2011создадена со најавување(?)1
wikimania2013.wikimedia.org14:33, 26 октомври 2012создадена со најавување(?)2
wikimania2014.wikimedia.org16:45, 23 август 2013создадена со најавување(?)2
wikimania2015.wikimedia.org08:35, 21 јануари 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2016.wikimedia.org05:19, 23 декември 2015создадена со најавување(?)4
wikimania2017.wikimedia.org04:51, 13 март 2016создадена со најавување(?)2
wikimania2018.wikimedia.org00:18, 22 декември 2017создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org21:04, 1 февруари 2019создадена со најавување(?)6
wo.wikipedia.org21:37, 23 јуни 2011создадена со најавување(?)0
wo.wikiquote.org19:29, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)1
wo.wiktionary.org21:00, 11 јануари 2012создадена со најавување(?)1
wuu.wikipedia.org19:29, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)1
xal.wikipedia.org01:48, 19 мај 2011создадена со најавување(?)8
xh.wikipedia.org03:10, 24 јуни 2011создадена со најавување(?)1
xh.wikibooks.org03:22, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
xh.wiktionary.org03:22, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org06:16, 9 ноември 2011создадена со најавување(?)2
yi.wikipedia.org20:01, 11 декември 2010создадена со најавување(?)1
yi.wikisource.org19:30, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org19:11, 16 јуни 2011создадена со најавување(?)1
yo.wikipedia.org21:20, 1 јануари 2011создадена со најавување(?)2
yo.wikibooks.org03:22, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
yo.wiktionary.org03:22, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org01:10, 19 мај 2011создадена со најавување(?)1
za.wikibooks.org03:22, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
za.wikiquote.org03:22, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
za.wiktionary.org19:30, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org19:33, 24 декември 2010создадена со најавување(?)5
zh-classical.wikipedia.org22:06, 2 јануари 2011создадена со најавување(?)5
zh-min-nan.wikipedia.org00:18, 7 јуни 2011создадена со најавување(?)5
zh-min-nan.wikibooks.org19:30, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikiquote.org19:30, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikisource.org04:17, 26 мај 2011создадена со најавување(?)1
zh-min-nan.wiktionary.org19:30, 13 јануари 2012создадена со најавување(?)1
zh-yue.wikipedia.org04:14, 8 декември 2010создадена со најавување(?)33
zh.wikipedia.org23:02, 13 јануари 2011создадена со најавување(?)20
zh.wikibooks.org01:49, 13 јануари 2011создадена со најавување(?)6
zh.wikinews.org01:31, 11 декември 2010создадена со најавување(?)5
zh.wikiquote.org06:12, 4 декември 2010создадена со најавување(?)62
zh.wikisource.org07:40, 18 декември 2010создадена со најавување(?)16
zh.wikiversity.org19:25, 13 ноември 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org19:38, 8 февруари 2014создадена со најавување(?)3
zh.wiktionary.org04:42, 28 јануари 2011создадена со најавување(?)1
zu.wikipedia.org01:09, 30 март 2011создадена со најавување(?)2
zu.wikibooks.org03:22, 1 март 2014создадена со најавување(?)0
zu.wiktionary.org05:11, 15 ноември 2011создадена со најавување(?)1