Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org14:14, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org14:33, 21 јули 2019создадена со најавување(?)0
ady.wikipedia.org14:15, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org12:08, 16 февруари 2019создадена со најавување(?)5
af.wikibooks.org07:04, 10 декември 2021создадена со најавување(?)0
af.wikiquote.org14:15, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
af.wiktionary.org07:09, 7 септември 2019создадена со најавување(?)5
ak.wikipedia.org14:15, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org08:55, 27 февруари 2019создадена со најавување(?)0
alt.wikipedia.org14:15, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ami.wikipedia.org12:57, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org14:15, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
am.wiktionary.org14:15, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org14:15, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org14:15, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org18:38, 26 март 2021создадена со најавување(?)0
an.wiktionary.org14:15, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org14:15, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org13:05, 29 март 2019создадена со најавување(?)5
ar.wikibooks.org12:44, 27 ноември 2021создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org17:54, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ar.wikiquote.org14:15, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ar.wikisource.org12:57, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
ar.wikiversity.org06:17, 9 септември 2020создадена со најавување(?)0
ar.wiktionary.org21:59, 28 јули 2021создадена со најавување(?)0
ary.wikipedia.org14:15, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org12:17, 29 август 2020создадена со најавување(?)2
ast.wikipedia.org06:38, 15 август 2019создадена со најавување(?)2
ast.wiktionary.org18:35, 26 март 2021создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org07:43, 8 октомври 2019создадена со најавување(?)168
as.wikisource.org12:35, 22 август 2020создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org14:15, 20 јули 2021создадена со најавување(?)0
avk.wikipedia.org14:15, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org14:23, 20 јули 2021создадена со најавување(?)0
awa.wikipedia.org14:15, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org14:15, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ay.wiktionary.org14:15, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org12:17, 29 август 2020создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org13:20, 19 август 2019создадена со најавување(?)10
az.wikibooks.org10:35, 17 ноември 2021создадена со најавување(?)0
az.wikiquote.org14:15, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
az.wikisource.org12:57, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
az.wiktionary.org23:41, 26 мај 2021создадена со најавување(?)0
ban.wikipedia.org14:15, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ban.wikisource.org12:57, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org02:56, 16 август 2020создадена со најавување(?)0
bat-smg.wikipedia.org14:15, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org18:26, 26 март 2021создадена со најавување(?)2
ba.wikibooks.org07:06, 10 декември 2021создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org20:14, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)0
bcl.wiktionary.org14:15, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
bd.wikimedia.org10:13, 29 август 2020создадена со најавување(?)68
be-tarask.wikipedia.org18:29, 26 март 2021создадена со најавување(?)1
beta.wikiversity.org06:49, 5 ноември 2019создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org09:55, 30 август 2020создадена со најавување(?)4
be.wikibooks.org07:06, 10 декември 2021создадена со најавување(?)0
be.wikimedia.org08:58, 2 мај 2021создадена со најавување(?)0
be.wikiquote.org14:16, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
be.wikisource.org12:57, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org14:16, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org17:31, 15 август 2020создадена со најавување(?)0
bg.wikibooks.org07:07, 10 декември 2021создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org14:16, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
bg.wikisource.org12:57, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
bg.wiktionary.org14:16, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
bh.wikipedia.org01:01, 19 јуни 2019создадена со најавување(?)3
bi.wikipedia.org14:16, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org14:16, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org14:16, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org16:35, 15 април 2018нова сметка(?)33.743autopatrolled, filemover, ipblock-exempt, reviewer, rollbacker
bn.wikibooks.org23:21, 9 август 2018создадена со најавување(?)3.024interface-admin (привремено), autopatrolled, ipblock-exempt, patroller
bn.wikisource.org09:39, 15 февруари 2019создадена со најавување(?)161
bn.wikivoyage.org11:30, 21 септември 2019создадена со најавување(?)2.255patroller
bn.wiktionary.org22:28, 9 јули 2019создадена со најавување(?)11.444interface-admin (привремено), sysop (привремено)
bo.wikipedia.org15:57, 7 март 2021создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org13:13, 17 април 2018создадена со најавување(?)18.059
br.wikipedia.org11:11, 26 јануари 2020создадена со најавување(?)10
br.wikiquote.org14:16, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org12:57, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org14:16, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org18:27, 26 март 2021создадена со најавување(?)0
bs.wikibooks.org07:07, 10 декември 2021создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org14:16, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
bs.wikisource.org12:57, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
bs.wiktionary.org14:16, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org14:16, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
bxr.wikipedia.org14:16, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org09:08, 27 февруари 2019создадена со најавување(?)0
ca.wikibooks.org07:07, 10 декември 2021создадена со најавување(?)0
ca.wikimedia.org23:09, 26 мај 2021создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org07:55, 10 март 2021создадена со најавување(?)0
ca.wikiquote.org14:16, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ca.wikisource.org12:58, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org15:09, 22 септември 2020создадена со најавување(?)0
cbk-zam.wikipedia.org14:16, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
cdo.wikipedia.org06:05, 9 јули 2021создадена со најавување(?)1
ceb.wikipedia.org00:21, 7 август 2018создадена со најавување(?)23
ce.wikipedia.org14:16, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org15:13, 12 јули 2021создадена со најавување(?)0
chr.wiktionary.org14:16, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org14:16, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org14:16, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org18:26, 26 март 2021создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org14:08, 17 април 2018создадена со најавување(?)1.640
co.wikipedia.org14:17, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org14:17, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org14:17, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
cr.wikipedia.org14:17, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org05:54, 8 јули 2021создадена со најавување(?)1
csb.wiktionary.org14:17, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org07:31, 8 јули 2021создадена со најавување(?)3
cs.wikibooks.org07:08, 10 декември 2021создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org14:17, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
cs.wikisource.org12:58, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org14:17, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
cu.wikipedia.org14:17, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org14:17, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
cv.wikibooks.org07:08, 10 декември 2021создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org06:41, 15 август 2019создадена со најавување(?)1
cy.wikibooks.org07:10, 10 декември 2021создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org14:17, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
cy.wikisource.org12:58, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org14:17, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
dag.wikipedia.org14:17, 13 август 2021создадена со најавување(?)1
da.wikipedia.org05:08, 13 август 2020создадена со најавување(?)6
da.wikibooks.org07:10, 10 декември 2021создадена со најавување(?)0
da.wikiquote.org14:17, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
da.wikisource.org12:58, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
da.wiktionary.org14:17, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org01:01, 19 јуни 2019создадена со најавување(?)7
de.wikibooks.org06:35, 6 август 2021создадена со најавување(?)1
de.wikinews.org17:54, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
de.wikiquote.org14:17, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org18:29, 26 март 2021создадена со најавување(?)1
de.wikiversity.org21:42, 30 ноември 2020создадена со најавување(?)0
de.wikivoyage.org21:26, 14 јануари 2022создадена со најавување(?)1
de.wiktionary.org13:50, 16 септември 2019создадена со најавување(?)0
din.wikipedia.org14:17, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org14:17, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
diq.wiktionary.org14:17, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org14:17, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
dty.wikipedia.org05:38, 8 јули 2021создадена со најавување(?)1
dv.wikipedia.org07:24, 8 јули 2021создадена со најавување(?)0
dv.wiktionary.org14:17, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org13:14, 14 јули 2021создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org14:17, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org08:38, 28 март 2019создадена со најавување(?)1
el.wikibooks.org07:11, 10 декември 2021создадена со најавување(?)0
el.wikiquote.org14:18, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org12:58, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org09:50, 4 август 2021создадена со најавување(?)0
eml.wikipedia.org20:01, 14 мај 2021создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org05:38, 16 април 2018создадена со најавување(?)1.424extendedconfirmed
en.wikibooks.org08:02, 16 мај 2019создадена со најавување(?)6
en.wikinews.org05:16, 1 август 2020создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org17:33, 14 август 2020создадена со најавување(?)4
en.wikisource.org22:27, 9 јули 2019создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org06:48, 5 ноември 2019создадена со најавување(?)5
en.wikivoyage.org06:48, 5 ноември 2019создадена со најавување(?)3
en.wiktionary.org14:08, 29 март 2019создадена со најавување(?)47
eo.wikipedia.org07:05, 11 септември 2019создадена со најавување(?)15
eo.wikibooks.org07:11, 10 декември 2021создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org14:18, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
eo.wikisource.org18:28, 26 март 2021создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org14:18, 13 август 2021создадена со најавување(?)1
es.wikipedia.org09:10, 27 февруари 2019создадена со најавување(?)15
es.wikibooks.org05:47, 3 септември 2021создадена со најавување(?)1
es.wikinews.org17:56, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
es.wikiquote.org14:18, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
es.wikisource.org12:58, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
es.wikivoyage.org19:38, 26 април 2021создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org08:13, 7 мај 2021создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org18:27, 26 март 2021создадена со најавување(?)4
et.wikibooks.org07:11, 10 декември 2021создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org14:18, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
et.wikisource.org12:58, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org18:30, 26 март 2021создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org18:49, 5 февруари 2020создадена со најавување(?)3
eu.wikibooks.org21:45, 28 јули 2021создадена со најавување(?)4
eu.wikiquote.org14:18, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
eu.wikisource.org12:58, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org14:18, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org14:18, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org09:13, 10 септември 2019создадена со најавување(?)11
fa.wikibooks.org22:33, 14 ноември 2021создадена со најавување(?)0
fa.wikiquote.org14:18, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
fa.wikisource.org19:04, 29 октомври 2021создадена со најавување(?)0
fa.wiktionary.org20:07, 14 мај 2021создадена со најавување(?)1
ff.wikipedia.org14:18, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
fiu-vro.wikipedia.org14:18, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org10:45, 27 јули 2020создадена со најавување(?)7
fi.wikibooks.org07:11, 10 декември 2021создадена со најавување(?)0
fi.wikiquote.org17:34, 14 август 2020создадена со најавување(?)0
fi.wikisource.org12:58, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org15:03, 22 септември 2020создадена со најавување(?)0
fj.wikipedia.org14:18, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
fj.wiktionary.org08:18, 7 мај 2021создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org19:50, 27 декември 2021создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org05:48, 8 јули 2021создадена со најавување(?)2
fo.wikisource.org12:58, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org14:18, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org18:26, 26 март 2021создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org05:54, 8 јули 2021создадена со најавување(?)2
fr.wikipedia.org07:15, 12 јули 2019создадена со најавување(?)8
fr.wikibooks.org13:42, 29 јули 2021создадена со најавување(?)0
fr.wikinews.org17:56, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
fr.wikiquote.org14:19, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org16:39, 1 ноември 2020создадена со најавување(?)0
fr.wikiversity.org14:21, 20 јули 2021создадена со најавување(?)0
fr.wikivoyage.org16:58, 27 мај 2022создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org20:58, 7 септември 2020создадена со најавување(?)0
fur.wikipedia.org14:19, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org06:53, 8 јули 2021создадена со најавување(?)1
fy.wikibooks.org07:11, 10 декември 2021создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org14:19, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org14:19, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org14:19, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org13:32, 9 февруари 2021создадена со најавување(?)10
ga.wiktionary.org14:19, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
gcr.wikipedia.org14:19, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org06:04, 9 јули 2021создадена со најавување(?)1
gd.wiktionary.org14:19, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org14:19, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org18:07, 6 септември 2020создадена со најавување(?)4
gl.wikibooks.org07:11, 10 декември 2021создадена со најавување(?)0
gl.wikiquote.org14:19, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
gl.wikisource.org12:58, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org18:09, 6 септември 2020создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org10:23, 24 декември 2019создадена со најавување(?)0
gn.wiktionary.org14:19, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org06:49, 2 декември 2019создадена со најавување(?)0
gom.wiktionary.org14:19, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org14:19, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org14:19, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org13:05, 28 февруари 2021создадена со најавување(?)13
gu.wikiquote.org14:19, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
gu.wikisource.org05:22, 17 септември 2021создадена со најавување(?)0
gu.wiktionary.org15:56, 27 февруари 2021создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org14:19, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
gv.wiktionary.org14:19, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org10:29, 24 декември 2019создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org18:30, 26 март 2021создадена со најавување(?)1
ha.wiktionary.org14:19, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org14:19, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org13:10, 23 август 2019создадена со најавување(?)0
he.wikibooks.org22:33, 14 ноември 2021создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org14:19, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
he.wikisource.org21:51, 28 јули 2021создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org21:49, 28 јули 2021создадена со најавување(?)0
hif.wikipedia.org00:10, 8 август 2019создадена со најавување(?)0
hif.wiktionary.org08:24, 7 мај 2021создадена со најавување(?)1
hi.wikipedia.org18:11, 22 февруари 2019создадена со најавување(?)41
hi.wikibooks.org06:35, 6 август 2021создадена со најавување(?)0
hi.wikiquote.org17:34, 14 август 2020создадена со најавување(?)0
hi.wikisource.org12:59, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
hi.wikiversity.org05:04, 1 август 2020создадена со најавување(?)0
hi.wikivoyage.org19:53, 26 април 2021создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org15:02, 22 септември 2020создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org18:27, 26 март 2021создадена со најавување(?)4
hr.wikibooks.org07:13, 10 декември 2021создадена со најавување(?)0
hr.wikiquote.org14:19, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
hr.wikisource.org12:59, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
hr.wiktionary.org14:19, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org14:20, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
hsb.wiktionary.org14:20, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org14:20, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org12:40, 29 јули 2020создадена со најавување(?)11
hu.wikibooks.org07:13, 10 декември 2021создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org14:20, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
hu.wikisource.org12:59, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org09:58, 4 август 2021создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org09:54, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
hy.wikibooks.org12:59, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
hy.wikiquote.org14:20, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org10:23, 13 ноември 2021создадена со најавување(?)0
hy.wiktionary.org14:20, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
hyw.wikipedia.org14:20, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org05:19, 8 јули 2021создадена со најавување(?)0
ia.wikibooks.org12:59, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org14:20, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org09:04, 27 февруари 2019создадена со најавување(?)5
id.wikibooks.org16:50, 1 јануари 2022создадена со најавување(?)0
id.wikiquote.org14:20, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
id.wikisource.org12:59, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
id.wiktionary.org14:04, 6 септември 2020создадена со најавување(?)0
ie.wikipedia.org14:20, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ie.wiktionary.org14:20, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org14:20, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org14:20, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org18:38, 26 март 2021создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org22:31, 9 јули 2019создадена со најавување(?)474
inh.wikipedia.org14:20, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org06:04, 9 јули 2021создадена со најавување(?)1
io.wiktionary.org15:04, 22 септември 2020создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org20:01, 14 мај 2021создадена со најавување(?)0
is.wikibooks.org12:59, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org14:20, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org12:59, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org14:20, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org01:21, 18 август 2019создадена со најавување(?)6
it.wikibooks.org06:36, 6 август 2021создадена со најавување(?)1
it.wikinews.org09:11, 20 септември 2021создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org07:04, 6 март 2021создадена со најавување(?)0
it.wikisource.org10:40, 1 ноември 2020создадена со најавување(?)0
it.wikiversity.org11:43, 3 октомври 2021создадена со најавување(?)1
it.wikivoyage.org23:30, 3 јуни 2022создадена со најавување(?)0
it.wiktionary.org15:53, 14 септември 2020создадена со најавување(?)0
iu.wikipedia.org14:21, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
iu.wiktionary.org14:21, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
jam.wikipedia.org14:21, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org22:32, 9 јули 2019создадена со најавување(?)13
ja.wikibooks.org19:20, 18 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ja.wikinews.org17:59, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ja.wikiquote.org14:21, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ja.wikisource.org12:59, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
ja.wikiversity.org06:17, 9 септември 2020создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org14:21, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
jbo.wikipedia.org14:21, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
jbo.wiktionary.org14:21, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org08:56, 27 февруари 2019создадена со најавување(?)0
jv.wikisource.org12:59, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
jv.wiktionary.org08:18, 7 мај 2021создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org14:21, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org14:21, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org21:22, 18 август 2019создадена со најавување(?)3
ka.wikibooks.org12:59, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
ka.wikiquote.org14:21, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ka.wiktionary.org18:30, 26 март 2021создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org07:31, 8 јули 2021создадена со најавување(?)2
kbp.wikipedia.org14:21, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org14:21, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org14:21, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org17:11, 21 април 2021создадена со најавување(?)3
kk.wikibooks.org12:59, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org14:21, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org14:21, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
kl.wiktionary.org14:21, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org14:21, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
km.wikibooks.org12:59, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org08:30, 7 мај 2021создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org22:18, 3 мај 2021создадена со најавување(?)15
kn.wikiquote.org14:21, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org12:59, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org14:21, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
koi.wikipedia.org14:22, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org05:24, 23 август 2019создадена со најавување(?)1
ko.wikibooks.org12:59, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
ko.wikiquote.org14:22, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org13:00, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org14:22, 13 август 2021создадена со најавување(?)2
krc.wikipedia.org14:22, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org14:22, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ks.wikipedia.org14:22, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ks.wiktionary.org14:22, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org09:55, 30 август 2020создадена со најавување(?)1
ku.wikibooks.org13:00, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org14:22, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org18:07, 6 септември 2020создадена со најавување(?)0
kv.wikipedia.org14:22, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org06:04, 9 јули 2021создадена со најавување(?)1
kw.wiktionary.org14:22, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org07:31, 8 јули 2021создадена со најавување(?)1
ky.wikibooks.org13:00, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
ky.wikiquote.org14:22, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org14:22, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org14:22, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org08:42, 8 ноември 2019создадена со најавување(?)3
la.wikibooks.org13:00, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org14:22, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org16:39, 1 ноември 2020создадена со најавување(?)0
la.wiktionary.org14:22, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org14:22, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org09:02, 29 јули 2021создадена со најавување(?)0
lb.wiktionary.org14:22, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org14:22, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
lfn.wikipedia.org14:22, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org14:22, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org18:37, 26 март 2021создадена со најавување(?)0
lij.wikisource.org13:00, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org20:00, 14 мај 2021создадена со најавување(?)0
li.wikibooks.org13:00, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org14:22, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
li.wikisource.org13:00, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org14:22, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
lld.wikipedia.org14:23, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org18:43, 26 март 2021создадена со најавување(?)0
lmo.wiktionary.org13:00, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org14:23, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ln.wiktionary.org14:23, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org16:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org14:23, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
lo.wiktionary.org13:57, 22 септември 2020создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org14:23, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org09:54, 30 август 2020создадена со најавување(?)4
lt.wikibooks.org13:00, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
lt.wikiquote.org14:23, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
lt.wikisource.org13:00, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org18:30, 26 март 2021создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org20:01, 14 мај 2021создадена со најавување(?)3
lv.wiktionary.org14:23, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
mad.wikipedia.org14:23, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org11:13, 26 август 2019создадена со најавување(?)6
map-bms.wikipedia.org14:23, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
mdf.wikipedia.org21:33, 28 јули 2021создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org16:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)99
meta.wikimedia.org16:35, 15 април 2018создадена со најавување(?)2.149
mg.wikipedia.org06:05, 9 јули 2021создадена со најавување(?)1
mg.wikibooks.org13:00, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org07:21, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org14:23, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org14:23, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
min.wiktionary.org14:23, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org14:23, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
mi.wiktionary.org08:18, 7 мај 2021создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org17:31, 15 август 2020создадена со најавување(?)2
mk.wikibooks.org13:00, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org13:00, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org14:23, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org14:41, 27 март 2019создадена со најавување(?)21
ml.wikibooks.org13:00, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
ml.wikiquote.org14:23, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ml.wikisource.org13:00, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
ml.wiktionary.org14:23, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
mni.wikipedia.org14:23, 13 август 2021создадена со најавување(?)1
mni.wiktionary.org08:32, 7 мај 2021создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org17:58, 14 јуни 2019создадена со најавување(?)2
mn.wiktionary.org20:46, 7 септември 2020создадена со најавување(?)0
mnw.wikipedia.org18:27, 26 март 2021создадена со најавување(?)0
mnw.wiktionary.org08:31, 7 мај 2021создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org05:15, 9 јули 2021создадена со најавување(?)3
mr.wikipedia.org09:09, 23 јуни 2019создадена со најавување(?)16
mr.wikibooks.org09:11, 29 јули 2021создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org14:23, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org13:01, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org08:14, 7 мај 2021создадена со најавување(?)1
ms.wikipedia.org09:44, 23 јуни 2019создадена со најавување(?)17
ms.wikibooks.org13:01, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
ms.wiktionary.org09:11, 29 јули 2021создадена со најавување(?)1
mt.wikipedia.org14:23, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
mt.wiktionary.org14:23, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org14:23, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org14:23, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org16:27, 10 септември 2020создадена со најавување(?)2
my.wiktionary.org08:30, 7 мај 2021создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org21:33, 28 јули 2021создадена со најавување(?)1
nah.wikipedia.org06:05, 9 јули 2021создадена со најавување(?)1
nah.wiktionary.org14:23, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org14:23, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
nap.wikisource.org13:01, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org14:23, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
na.wiktionary.org08:27, 7 мај 2021создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org14:24, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
nds.wikipedia.org18:28, 26 март 2021создадена со најавување(?)1
nds.wiktionary.org14:24, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org09:09, 27 февруари 2019создадена со најавување(?)158
ne.wikibooks.org13:01, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
ne.wiktionary.org21:17, 10 септември 2020создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org09:13, 8 февруари 2020создадена со најавување(?)0
nia.wikipedia.org14:24, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
nia.wiktionary.org14:24, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org08:34, 20 јануари 2020создадена со најавување(?)10
nl.wikibooks.org13:01, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org14:24, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikisource.org13:01, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org14:06, 6 септември 2020создадена со најавување(?)2
nn.wikipedia.org17:31, 15 август 2020создадена со најавување(?)0
nn.wikiquote.org14:24, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
nn.wiktionary.org14:05, 6 септември 2020создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org14:24, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org19:34, 7 јули 2021создадена со најавување(?)5
no.wikibooks.org13:01, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
no.wikimedia.org08:55, 20 септември 2021создадена со најавување(?)0
no.wikiquote.org14:24, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
no.wikisource.org18:43, 26 март 2021создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org14:24, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
nqo.wikipedia.org15:12, 12 јули 2021создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org14:24, 13 август 2021создадена со најавување(?)1
nso.wikipedia.org17:38, 15 август 2020создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org05:47, 8 јули 2021создадена со најавување(?)3
ny.wikipedia.org14:24, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org18:36, 26 март 2021создадена со најавување(?)1
oc.wikibooks.org13:01, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org14:24, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
olo.wikipedia.org05:54, 8 јули 2021создадена со најавување(?)1
om.wikipedia.org14:24, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
om.wiktionary.org14:24, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org09:43, 2 октомври 2019создадена со најавување(?)18
or.wikisource.org13:01, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org14:24, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org11:22, 9 јули 2021создадена со најавување(?)1
outreach.wikimedia.org12:54, 9 септември 2020создадена со најавување(?)9
pag.wikipedia.org14:24, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org14:24, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
pap.wikipedia.org14:24, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org09:44, 23 јуни 2019создадена со најавување(?)3
pa.wikibooks.org13:01, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
pa.wikisource.org21:04, 31 мај 2021создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org08:32, 7 мај 2021создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org07:09, 8 јули 2021создадена со најавување(?)3
pdc.wikipedia.org14:24, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
pfl.wikipedia.org14:24, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org14:24, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
pi.wikipedia.org14:24, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org13:24, 19 август 2019создадена со најавување(?)6
pl.wikibooks.org13:01, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
pl.wikiquote.org14:24, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
pl.wikisource.org18:27, 26 март 2021создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org21:19, 12 јули 2019создадена со најавување(?)0
pms.wikipedia.org05:54, 8 јули 2021создадена со најавување(?)1
pms.wikisource.org13:01, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org11:11, 26 август 2019создадена со најавување(?)0
pnb.wiktionary.org14:25, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org14:25, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org20:03, 14 мај 2021создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org14:25, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org11:52, 22 февруари 2019создадена со најавување(?)8
pt.wikibooks.org13:01, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org17:59, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikiquote.org14:25, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikisource.org13:01, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
pt.wikiversity.org22:29, 14 ноември 2021создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org08:29, 7 мај 2021создадена со најавување(?)1
pwn.wikipedia.org13:01, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org07:09, 8 јули 2021создадена со најавување(?)1
qu.wiktionary.org14:25, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org14:25, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org14:25, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
rn.wikipedia.org09:28, 11 август 2020создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org14:25, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
roa-rup.wiktionary.org14:25, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org14:25, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org05:07, 13 август 2020создадена со најавување(?)3
ro.wikibooks.org13:01, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
ro.wikinews.org23:30, 3 јуни 2022создадена со најавување(?)0
ro.wikiquote.org14:25, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ro.wikisource.org13:02, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
ro.wikivoyage.org23:30, 3 јуни 2022создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org14:25, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
rue.wikipedia.org07:31, 8 јули 2021создадена со најавување(?)2
ru.wikipedia.org14:41, 27 март 2019создадена со најавување(?)9
ru.wikibooks.org15:45, 19 декември 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikimedia.org23:31, 3 јуни 2022создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org18:05, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikiquote.org14:25, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org18:34, 26 март 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikiversity.org23:31, 3 јуни 2022создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org16:33, 27 август 2021создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org09:54, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
rw.wikipedia.org14:25, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
rw.wiktionary.org14:25, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org14:25, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
sah.wikiquote.org14:25, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org13:03, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org18:30, 23 август 2020создадена со најавување(?)272
sa.wikipedia.org00:05, 8 август 2019создадена со најавување(?)0
sa.wikibooks.org13:03, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
sa.wikiquote.org14:25, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org13:03, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org08:33, 7 мај 2021создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org14:26, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
scn.wiktionary.org14:26, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org09:03, 27 февруари 2019создадена со најавување(?)1
sc.wikipedia.org14:26, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org22:53, 20 февруари 2021создадена со најавување(?)4
sd.wiktionary.org14:26, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org14:26, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org23:31, 3 јуни 2022создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org14:26, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
sg.wiktionary.org14:26, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
shi.wikipedia.org14:26, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
shn.wikipedia.org14:26, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
shn.wiktionary.org08:30, 7 мај 2021создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org05:55, 8 јули 2021создадена со најавување(?)3
sh.wiktionary.org09:48, 4 август 2021создадена со најавување(?)0
shy.wiktionary.org14:26, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org12:25, 16 февруари 2019создадена со најавување(?)255
simple.wiktionary.org20:06, 7 септември 2020создадена со најавување(?)11
si.wikipedia.org09:02, 29 јули 2021создадена со најавување(?)0
si.wikibooks.org13:03, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org14:26, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
skr.wikipedia.org10:41, 12 јули 2021создадена со најавување(?)0
skr.wiktionary.org14:26, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org17:31, 15 август 2020создадена со најавување(?)5
sk.wikibooks.org13:03, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org14:26, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
sk.wikisource.org13:03, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org20:07, 14 мај 2021создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org17:31, 15 август 2020создадена со најавување(?)4
sl.wikibooks.org07:14, 3 декември 2021создадена со најавување(?)0
sl.wikiquote.org14:26, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org13:03, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
sl.wikiversity.org23:31, 3 јуни 2022создадена со најавување(?)0
sl.wiktionary.org14:26, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
smn.wikipedia.org14:26, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org14:26, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
sm.wiktionary.org08:18, 7 мај 2021создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org14:26, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
wikisource.org03:45, 19 септември 2020создадена со најавување(?)0
so.wikipedia.org21:56, 28 јули 2021создадена со најавување(?)0
so.wiktionary.org14:26, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org22:32, 9 јули 2019создадена со најавување(?)1
sq.wikipedia.org20:03, 14 мај 2021создадена со најавување(?)1
sq.wikibooks.org13:03, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
sq.wikinews.org23:30, 3 јуни 2022создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org14:26, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
sq.wiktionary.org14:26, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
srn.wikipedia.org14:27, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org17:38, 15 август 2020создадена со најавување(?)3
sr.wikibooks.org13:03, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org23:30, 3 јуни 2022создадена со најавување(?)0
sr.wikiquote.org14:27, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org15:14, 1 ноември 2021создадена со најавување(?)0
sr.wiktionary.org15:09, 22 септември 2020создадена со најавување(?)0
ss.wikipedia.org14:27, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ss.wiktionary.org14:27, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org14:27, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org14:27, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
st.wiktionary.org14:27, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org18:35, 26 март 2021создадена со најавување(?)0
su.wikiquote.org14:27, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
su.wiktionary.org14:27, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org07:25, 11 септември 2019создадена со најавување(?)11
sv.wikibooks.org13:03, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
sv.wikinews.org23:30, 3 јуни 2022создадена со најавување(?)0
sv.wikiquote.org14:27, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
sv.wikisource.org13:04, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
sv.wikiversity.org23:33, 3 јуни 2022создадена со најавување(?)0
sv.wikivoyage.org23:30, 3 јуни 2022создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org09:50, 4 август 2021создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org06:04, 9 јули 2021создадена со најавување(?)1
sw.wiktionary.org14:27, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org21:41, 28 јули 2021создадена со најавување(?)0
szy.wikipedia.org14:27, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org08:17, 16 јануари 2020создадена со најавување(?)31
ta.wikibooks.org13:04, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
ta.wikinews.org17:58, 14 септември 2020создадена со најавување(?)0
ta.wikiquote.org14:27, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org13:04, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
ta.wiktionary.org20:02, 18 јули 2021создадена со најавување(?)0
tay.wikipedia.org14:27, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
tcy.wikipedia.org11:29, 12 јули 2021создадена со најавување(?)22
test2.wikipedia.org17:29, 13 септември 2020создадена со најавување(?)0
test-commons.wikimedia.org23:28, 3 јуни 2022создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org16:54, 14 август 2020создадена со најавување(?)1.536extendedconfirmed, ipblock-exempt
test.wikidata.org17:30, 13 септември 2020создадена со најавување(?)2
tet.wikipedia.org14:27, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org08:37, 8 ноември 2019создадена со најавување(?)0
te.wikibooks.org13:04, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org03:43, 12 август 2021создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org13:04, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
te.wiktionary.org09:04, 29 јули 2021создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org07:48, 9 декември 2020создадена со најавување(?)2
tg.wikibooks.org13:04, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org14:27, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org09:34, 14 јуни 2019создадена со најавување(?)6
th.wikibooks.org16:53, 1 јануари 2022создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org14:28, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
th.wikisource.org13:04, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
th.wiktionary.org17:42, 14 септември 2020создадена со најавување(?)0
ti.wikipedia.org14:28, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ti.wiktionary.org14:28, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org11:00, 29 јули 2021создадена со најавување(?)1
tk.wiktionary.org14:28, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org20:15, 27 јануари 2020создадена со најавување(?)3
tl.wikibooks.org13:04, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
tl.wiktionary.org14:28, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org14:28, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
tn.wiktionary.org14:28, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org14:28, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org14:28, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
tpi.wiktionary.org08:28, 7 мај 2021создадена со најавување(?)0
trv.wikipedia.org14:28, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org08:56, 27 февруари 2019создадена со најавување(?)9
tr.wikibooks.org13:04, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
tr.wikimedia.org23:27, 3 јуни 2022создадена со најавување(?)0
tr.wikiquote.org14:28, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikisource.org21:29, 28 јули 2021создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org18:45, 26 март 2021создадена со најавување(?)2
ts.wikipedia.org14:28, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ts.wiktionary.org14:28, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org18:28, 26 март 2021создадена со најавување(?)0
tt.wikibooks.org13:04, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org14:28, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org14:28, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org18:32, 26 март 2021создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org14:28, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org14:28, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org14:28, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org14:28, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ug.wiktionary.org14:28, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org07:45, 16 август 2020создадена со најавување(?)5
uk.wikibooks.org07:13, 10 декември 2021создадена со најавување(?)0
uk.wikinews.org23:29, 3 јуни 2022создадена со најавување(?)0
uk.wikiquote.org14:28, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
uk.wikisource.org18:31, 26 март 2021создадена со најавување(?)0
uk.wikivoyage.org23:27, 3 јуни 2022создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org18:07, 6 септември 2020создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org17:43, 6 мај 2019создадена со најавување(?)14
ur.wikibooks.org07:13, 10 декември 2021создадена со најавување(?)0
ur.wikiquote.org14:28, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org14:28, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org18:28, 26 март 2021создадена со најавување(?)2
uz.wikiquote.org14:29, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
uz.wiktionary.org14:28, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org18:28, 26 март 2021создадена со најавување(?)0
vec.wikisource.org13:04, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
vec.wiktionary.org14:29, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org14:29, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org14:29, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org12:03, 28 декември 2019создадена со најавување(?)16
vi.wikibooks.org07:13, 10 декември 2021создадена со најавување(?)0
vi.wikiquote.org14:29, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
vi.wikisource.org13:04, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
vi.wikivoyage.org07:14, 10 декември 2021создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org14:29, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
vls.wikipedia.org14:29, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org14:29, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
vo.wiktionary.org14:29, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org07:40, 11 септември 2019создадена со најавување(?)8
wa.wikipedia.org14:29, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
wa.wikisource.org13:04, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org14:29, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org17:16, 13 август 2018создадена со најавување(?)558.472
wikimania.wikimedia.org07:14, 8 јуни 2019создадена со најавување(?)10
wo.wikipedia.org14:29, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
wo.wikiquote.org14:29, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org21:48, 11 мај 2021создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org05:24, 23 август 2019создадена со најавување(?)1
xal.wikipedia.org14:29, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
xh.wikipedia.org14:29, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org13:27, 19 август 2019создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org15:35, 7 септември 2020создадена со најавување(?)0
yi.wikisource.org13:04, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org14:29, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org14:29, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
yue.wiktionary.org14:29, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org14:29, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org09:57, 10 јули 2021создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org14:30, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org17:30, 15 август 2020создадена со најавување(?)2
zh-min-nan.wikisource.org13:04, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org20:48, 7 септември 2020создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org05:24, 23 август 2019создадена со најавување(?)4
zh.wikipedia.org09:02, 27 февруари 2019создадена со најавување(?)7
zh.wikibooks.org05:47, 3 септември 2021создадена со најавување(?)1
zh.wikinews.org18:05, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org14:29, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org18:39, 26 март 2021создадена со најавување(?)0
zh.wikiversity.org23:23, 3 јуни 2022создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org19:37, 26 април 2021создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org13:52, 16 септември 2019создадена со најавување(?)0
zu.wikipedia.org14:30, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
zu.wiktionary.org14:30, 13 август 2021создадена со најавување(?)0