Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
commons.wikimedia.org06:50, 23 мај 2021нова сметка(?)166
de.wikipedia.org15:45, 18 јули 2021создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org06:04, 13 јуни 2021создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org11:08, 18 август 2021создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org15:13, 11 август 2021создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org05:29, 16 август 2021создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org10:26, 13 јуни 2021создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org15:00, 15 јули 2021создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org06:50, 23 мај 2021создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org14:51, 18 јули 2021создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org06:50, 23 мај 2021создадена со најавување(?)5
ru.wikipedia.org12:46, 20 јули 2021создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org13:16, 17 јули 2021создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org08:32, 17 јули 2021создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org02:28, 13 јуни 2021создадена со најавување(?)198
wikimania.wikimedia.org08:33, 17 јули 2021создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org12:33, 20 јули 2021создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org06:04, 13 јуни 2021создадена со најавување(?)72