Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org08:10, 26 јуни 2019создадена со најавување(?)2
ace.wikipedia.org14:34, 29 јуни 2019создадена со најавување(?)2
advisory.wikimedia.org22:51, 15 декември 2019создадена со најавување(?)0
ady.wikipedia.org14:34, 29 јуни 2019создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org08:11, 26 јуни 2019создадена со најавување(?)29
af.wikibooks.org21:49, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
af.wikiquote.org21:49, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
af.wiktionary.org08:12, 26 јуни 2019создадена со најавување(?)1
ak.wikipedia.org08:12, 26 јуни 2019создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org08:12, 26 јуни 2019создадена со најавување(?)5
am.wikipedia.org08:13, 26 јуни 2019создадена со најавување(?)14
am.wiktionary.org08:13, 26 јуни 2019создадена со најавување(?)24
ang.wikipedia.org08:13, 26 јуни 2019создадена со најавување(?)6
ang.wiktionary.org08:13, 26 јуни 2019создадена со најавување(?)66
an.wikipedia.org08:13, 26 јуни 2019создадена со најавување(?)35
an.wiktionary.org08:13, 26 јуни 2019создадена со најавување(?)3
arc.wikipedia.org14:34, 29 јуни 2019создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org08:13, 26 јуни 2019создадена со најавување(?)27
ar.wikibooks.org21:49, 13 август 2019создадена со најавување(?)5
ar.wikinews.org08:13, 26 јуни 2019создадена со најавување(?)3
ar.wikiquote.org21:49, 13 август 2019создадена со најавување(?)2
ar.wikisource.org08:16, 26 јуни 2019создадена со најавување(?)3
ar.wikiversity.org08:16, 26 јуни 2019создадена со најавување(?)2
ar.wiktionary.org08:16, 26 јуни 2019создадена со најавување(?)5
arz.wikipedia.org08:16, 26 јуни 2019создадена со најавување(?)40
ast.wikipedia.org08:16, 26 јуни 2019создадена со најавување(?)24
ast.wiktionary.org21:49, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org14:34, 29 јуни 2019создадена со најавување(?)7
as.wikisource.org21:49, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org14:34, 29 јуни 2019создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org14:34, 29 јуни 2019создадена со најавување(?)1
ay.wikipedia.org14:34, 29 јуни 2019создадена со најавување(?)0
ay.wiktionary.org21:49, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org14:34, 29 јуни 2019создадена со најавување(?)4
az.wikipedia.org14:34, 29 јуни 2019создадена со најавување(?)97
az.wikibooks.org21:49, 13 август 2019создадена со најавување(?)1
az.wikiquote.org21:50, 13 август 2019создадена со најавување(?)3
az.wikisource.org21:50, 13 август 2019создадена со најавување(?)3
az.wiktionary.org21:49, 13 август 2019создадена со најавување(?)15
ban.wikipedia.org20:16, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)2
bar.wikipedia.org14:34, 29 јуни 2019создадена со најавување(?)4
bat-smg.wikipedia.org14:34, 29 јуни 2019создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org14:34, 29 јуни 2019создадена со најавување(?)8
ba.wikibooks.org21:50, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org14:34, 29 јуни 2019создадена со најавување(?)6
bd.wikimedia.org21:43, 10 декември 2019создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)4
beta.wikiversity.org04:54, 10 јули 2019создадена со најавување(?)32
be.wikipedia.org14:34, 29 јуни 2019создадена со најавување(?)13
be.wikibooks.org21:50, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
be.wikimedia.org21:50, 25 јануари 2020создадена со најавување(?)2
be.wikiquote.org21:50, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
be.wikisource.org21:50, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org21:50, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org14:34, 29 јуни 2019создадена со најавување(?)124
bg.wikibooks.org21:50, 13 август 2019создадена со најавување(?)1
bg.wikinews.org21:50, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org21:50, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
bg.wikisource.org21:50, 13 август 2019создадена со најавување(?)1
bg.wiktionary.org21:50, 13 август 2019создадена со најавување(?)8
bh.wikipedia.org14:34, 29 јуни 2019создадена со најавување(?)4
bi.wikipedia.org14:34, 29 јуни 2019создадена со најавување(?)1
bjn.wikipedia.org14:34, 29 јуни 2019создадена со најавување(?)1
bm.wikipedia.org14:34, 29 јуни 2019создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org08:10, 28 јули 2018создадена со најавување(?)451rollbacker
bn.wikibooks.org21:50, 13 август 2019создадена со најавување(?)1
bn.wikisource.org21:50, 13 август 2019создадена со најавување(?)1
bn.wikivoyage.org21:50, 13 август 2019создадена со најавување(?)2
bn.wiktionary.org21:50, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org14:34, 29 јуни 2019создадена со најавување(?)4
bpy.wikipedia.org14:34, 29 јуни 2019создадена со најавување(?)3
br.wikipedia.org14:34, 29 јуни 2019создадена со најавување(?)15
br.wikiquote.org21:50, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org21:50, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org21:50, 13 август 2019создадена со најавување(?)2
bs.wikipedia.org14:34, 29 јуни 2019создадена со најавување(?)21
bs.wikibooks.org21:50, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
bs.wikinews.org21:50, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org21:50, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
bs.wikisource.org21:50, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
bs.wiktionary.org21:50, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org14:34, 29 јуни 2019создадена со најавување(?)0
bxr.wikipedia.org14:34, 29 јуни 2019создадена со најавување(?)1
ca.wikipedia.org14:34, 29 јуни 2019создадена со најавување(?)33
ca.wikibooks.org21:51, 13 август 2019создадена со најавување(?)3
ca.wikimedia.org21:36, 10 декември 2019создадена со најавување(?)1
ca.wikinews.org21:51, 13 август 2019создадена со најавување(?)5
ca.wikiquote.org21:51, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
ca.wikisource.org21:51, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org21:51, 13 август 2019создадена со најавување(?)7
cbk-zam.wikipedia.org14:34, 29 јуни 2019создадена со најавување(?)1
cdo.wikipedia.org14:34, 29 јуни 2019создадена со најавување(?)3
ceb.wikipedia.org14:34, 29 јуни 2019создадена со најавување(?)3
ce.wikipedia.org14:34, 29 јуни 2019создадена со најавување(?)3
chr.wikipedia.org21:22, 16 јули 2019создадена со најавување(?)3
chr.wiktionary.org21:51, 13 август 2019создадена со најавување(?)3
ch.wikipedia.org21:22, 16 јули 2019создадена со најавување(?)1
chy.wikipedia.org21:22, 16 јули 2019создадена со најавување(?)1
ckb.wikipedia.org21:22, 16 јули 2019создадена со најавување(?)10
commons.wikimedia.org07:50, 12 јули 2018создадена со најавување(?)22.127filemover, machinevision-tester, patroller, rollbacker
co.wikipedia.org21:22, 16 јули 2019создадена со најавување(?)2
co.wiktionary.org21:51, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org21:22, 16 јули 2019создадена со најавување(?)1
cr.wikipedia.org21:22, 16 јули 2019создадена со најавување(?)3
csb.wikipedia.org21:22, 16 јули 2019создадена со најавување(?)0
csb.wiktionary.org21:51, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org14:24, 22 февруари 2019создадена со најавување(?)28
cs.wikibooks.org21:51, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
cs.wikinews.org21:51, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org21:51, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
cs.wikisource.org21:51, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
cs.wikiversity.org21:51, 13 август 2019создадена со најавување(?)3
cs.wiktionary.org21:51, 13 август 2019создадена со најавување(?)16
cu.wikipedia.org21:22, 16 јули 2019создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org10:30, 17 јули 2019создадена со најавување(?)6
cv.wikibooks.org21:51, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org10:30, 17 јули 2019создадена со најавување(?)10
cy.wikibooks.org21:51, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org21:51, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
cy.wikisource.org21:51, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org21:51, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org10:30, 17 јули 2019создадена со најавување(?)20
da.wikibooks.org21:51, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
da.wikiquote.org21:51, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
da.wikisource.org21:51, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
da.wiktionary.org21:51, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org23:25, 19 декември 2018создадена со најавување(?)283autoreview
de.wikibooks.org21:51, 13 август 2019создадена со најавување(?)12
de.wikinews.org21:52, 13 август 2019создадена со најавување(?)2
de.wikiquote.org21:52, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org21:52, 13 август 2019создадена со најавување(?)4
de.wikiversity.org21:52, 13 август 2019создадена со најавување(?)8
de.wikivoyage.org21:52, 13 август 2019создадена со најавување(?)16
de.wiktionary.org21:51, 13 август 2019создадена со најавување(?)17
din.wikipedia.org10:30, 17 јули 2019создадена со најавување(?)1
diq.wikipedia.org10:30, 17 јули 2019создадена со најавување(?)52
dsb.wikipedia.org10:30, 17 јули 2019создадена со најавување(?)0
dty.wikipedia.org10:30, 17 јули 2019создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org10:30, 17 јули 2019создадена со најавување(?)2
dv.wiktionary.org21:52, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)3
ee.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)2
el.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)28
el.wikibooks.org21:52, 13 август 2019создадена со најавување(?)2
el.wikinews.org21:52, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
el.wikiquote.org21:52, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org21:52, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
el.wikiversity.org21:52, 13 август 2019создадена со најавување(?)4
el.wikivoyage.org21:52, 13 август 2019создадена со најавување(?)1
el.wiktionary.org21:52, 13 август 2019создадена со најавување(?)36
eml.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org07:47, 12 јули 2018нова сметка(?)16.843extendedconfirmed, rollbacker
en.wikibooks.org16:09, 22 јули 2019создадена со најавување(?)224editor
en.wikinews.org19:15, 17 јуни 2019создадена со најавување(?)25
en.wikiquote.org22:16, 18 јануари 2019создадена со најавување(?)294
en.wikisource.org10:48, 6 мај 2019создадена со најавување(?)5
en.wikiversity.org13:40, 19 февруари 2019создадена со најавување(?)118
en.wikivoyage.org03:34, 30 јуни 2019создадена со најавување(?)29
en.wiktionary.org23:53, 22 јули 2018создадена со најавување(?)176
eo.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)282
eo.wikibooks.org21:52, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org21:52, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org21:52, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
eo.wikisource.org21:52, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org18:35, 28 јули 2019создадена со најавување(?)1
es.wikipedia.org02:42, 24 април 2019создадена со најавување(?)224
es.wikibooks.org21:52, 13 август 2019создадена со најавување(?)18
es.wikinews.org21:52, 13 август 2019создадена со најавување(?)17
es.wikiquote.org21:52, 13 август 2019создадена со најавување(?)6
es.wikisource.org21:52, 13 август 2019создадена со најавување(?)27
es.wikiversity.org21:52, 13 август 2019создадена со најавување(?)22
es.wikivoyage.org21:52, 13 август 2019создадена со најавување(?)5
es.wiktionary.org21:52, 13 август 2019создадена со најавување(?)55
et.wikipedia.org05:59, 8 август 2019создадена со најавување(?)68
et.wikibooks.org21:53, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org21:53, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
et.wikisource.org21:53, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org21:53, 13 август 2019создадена со најавување(?)2
eu.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)67
eu.wikibooks.org21:53, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org21:53, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
eu.wikisource.org21:53, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org21:53, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)2
fa.wikipedia.org09:32, 12 јули 2019создадена со најавување(?)30
fa.wikibooks.org21:53, 13 август 2019создадена со најавување(?)3autopatrolled, rollbacker
fa.wikinews.org21:53, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
fa.wikiquote.org21:53, 13 август 2019создадена со најавување(?)1
fa.wikisource.org21:53, 13 август 2019создадена со најавување(?)1
fa.wikivoyage.org06:10, 8 август 2019создадена со најавување(?)12
fa.wiktionary.org21:53, 13 август 2019создадена со најавување(?)8
ff.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)4
fiu-vro.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org15:06, 31 јули 2019создадена со најавување(?)19
fi.wikibooks.org21:54, 13 август 2019создадена со најавување(?)3
fi.wikinews.org21:54, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
fi.wikiquote.org21:54, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
fi.wikisource.org21:54, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
fi.wikiversity.org21:54, 13 август 2019создадена со најавување(?)2
fi.wikivoyage.org21:54, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org21:53, 13 август 2019создадена со најавување(?)7
fj.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)2
fj.wiktionary.org21:54, 13 август 2019создадена со најавување(?)1
fo.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)3
fo.wikisource.org21:54, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org21:54, 13 август 2019создадена со најавување(?)2
frp.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)1
frr.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)1
fr.wikipedia.org20:56, 29 март 2019создадена со најавување(?)665
fr.wikibooks.org21:55, 13 август 2019создадена со најавување(?)15
fr.wikinews.org21:55, 13 август 2019создадена со најавување(?)7
fr.wikiquote.org21:55, 13 август 2019создадена со најавување(?)3
fr.wikisource.org21:55, 13 август 2019создадена со најавување(?)20
fr.wikiversity.org21:55, 13 август 2019создадена со најавување(?)11
fr.wikivoyage.org21:55, 13 август 2019создадена со најавување(?)16
fr.wiktionary.org21:55, 13 август 2019создадена со најавување(?)7
fur.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)0
fy.wikibooks.org21:55, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org21:55, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)6
ga.wiktionary.org21:55, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
gcr.wikipedia.org21:57, 9 декември 2019создадена со најавување(?)3
gd.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)2
gd.wiktionary.org21:55, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org22:25, 5 август 2019создадена со најавување(?)24
gl.wikibooks.org21:55, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
gl.wikiquote.org21:55, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
gl.wikisource.org21:55, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org21:55, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)1
gn.wiktionary.org21:55, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)2
gor.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)7
gu.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)14
gu.wikiquote.org21:55, 13 август 2019создадена со најавување(?)2
gu.wikisource.org21:55, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
gu.wiktionary.org21:55, 13 август 2019создадена со најавување(?)2
gv.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)0
gv.wiktionary.org21:55, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)8
ha.wiktionary.org21:55, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)1
he.wikipedia.org08:14, 26 јуни 2019создадена со најавување(?)19
he.wikibooks.org21:55, 13 август 2019создадена со најавување(?)1
he.wikinews.org21:55, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org21:56, 13 август 2019создадена со најавување(?)2
he.wikisource.org21:56, 13 август 2019создадена со најавување(?)1
he.wikivoyage.org21:56, 13 август 2019создадена со најавување(?)4
he.wiktionary.org21:55, 13 август 2019создадена со најавување(?)8
hif.wikipedia.org09:13, 19 јули 2019создадена со најавување(?)6
hif.wiktionary.org21:57, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org09:29, 6 мај 2019создадена со најавување(?)715
hi.wikibooks.org21:57, 13 август 2019создадена со најавување(?)6
hi.wikiquote.org21:57, 13 август 2019создадена со најавување(?)2
hi.wikisource.org12:09, 21 септември 2019создадена со најавување(?)3
hi.wikiversity.org21:57, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
hi.wikivoyage.org21:57, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org21:57, 13 август 2019создадена со најавување(?)1
hr.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)116
hr.wikibooks.org21:57, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
hr.wikiquote.org21:58, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
hr.wikisource.org21:58, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
hr.wiktionary.org21:57, 13 август 2019создадена со најавување(?)3
hsb.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)2
hsb.wiktionary.org21:58, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)1
hu.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)19
hu.wikibooks.org21:58, 13 август 2019создадена со најавување(?)3
hu.wikiquote.org21:58, 13 август 2019создадена со најавување(?)2
hu.wikisource.org21:58, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org21:58, 13 август 2019создадена со најавување(?)33
hy.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)32
hy.wikibooks.org21:58, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
hy.wikiquote.org21:58, 13 август 2019создадена со најавување(?)1
hy.wikisource.org21:58, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
hy.wiktionary.org21:58, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
hyw.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)0
ia.wikibooks.org21:58, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org21:58, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org21:59, 19 јуни 2019создадена со најавување(?)16
id.wikibooks.org21:58, 13 август 2019создадена со најавување(?)16
id.wikiquote.org21:58, 13 август 2019создадена со најавување(?)8
id.wikisource.org21:58, 13 август 2019создадена со најавување(?)7
id.wiktionary.org21:58, 13 август 2019создадена со најавување(?)28
ie.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)1
ie.wiktionary.org21:58, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)3
incubator.wikimedia.org16:06, 22 јули 2019создадена со најавување(?)233
inh.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)6
io.wiktionary.org21:58, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)9
is.wikibooks.org21:58, 13 август 2019создадена со најавување(?)2
is.wikiquote.org21:58, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org21:58, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org21:58, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org00:10, 30 јуни 2019создадена со најавување(?)357
it.wikibooks.org21:58, 13 август 2019создадена со најавување(?)7
it.wikinews.org21:59, 13 август 2019создадена со најавување(?)1
it.wikiquote.org21:59, 13 август 2019создадена со најавување(?)11
it.wikisource.org21:59, 13 август 2019создадена со најавување(?)1
it.wikiversity.org21:59, 13 август 2019создадена со најавување(?)16
it.wikivoyage.org21:59, 13 август 2019создадена со најавување(?)14
it.wiktionary.org21:58, 13 август 2019создадена со најавување(?)6
iu.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)0
iu.wiktionary.org21:59, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
jam.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org12:57, 21 февруари 2019создадена со најавување(?)105
ja.wikibooks.org21:59, 13 август 2019создадена со најавување(?)22
ja.wikinews.org21:59, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
ja.wikiquote.org21:59, 13 август 2019создадена со најавување(?)2
ja.wikisource.org21:59, 13 август 2019создадена со најавување(?)7
ja.wikiversity.org21:59, 13 август 2019создадена со најавување(?)3
ja.wiktionary.org22:18, 24 јули 2019создадена со најавување(?)24
jbo.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)0
jbo.wiktionary.org21:59, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)11
jv.wiktionary.org21:59, 13 август 2019создадена со најавување(?)3
kaa.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)55
ka.wikibooks.org21:59, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
ka.wikiquote.org21:59, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
ka.wiktionary.org21:59, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)0
kbp.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)7
kk.wikibooks.org21:59, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org21:59, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)2
kl.wiktionary.org21:59, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)13
km.wikibooks.org21:59, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org21:59, 13 август 2019создадена со најавување(?)2
kn.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)12
kn.wikiquote.org21:59, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org21:59, 13 август 2019создадена со најавување(?)2
kn.wiktionary.org21:59, 13 август 2019создадена со најавување(?)3
koi.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org03:17, 3 мај 2019создадена со најавување(?)32
ko.wikibooks.org22:00, 13 август 2019создадена со најавување(?)1
ko.wikinews.org22:00, 13 август 2019создадена со најавување(?)3
ko.wikiquote.org22:00, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org22:00, 13 август 2019создадена со најавување(?)5
ko.wikiversity.org22:00, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org22:00, 13 август 2019создадена со најавување(?)3
krc.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)0
ks.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)0
ks.wiktionary.org22:00, 13 август 2019создадена со најавување(?)2
ku.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)12
ku.wikibooks.org22:00, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org22:00, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org22:00, 13 август 2019создадена со најавување(?)7
kv.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)0
kw.wiktionary.org22:00, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)15
ky.wikibooks.org22:00, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
ky.wikiquote.org22:00, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org22:00, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)1
la.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)9
la.wikibooks.org22:00, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org22:00, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org22:00, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
la.wiktionary.org22:00, 13 август 2019создадена со најавување(?)3
lbe.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)3
lb.wiktionary.org22:00, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)0
lfn.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)3
li.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)2
li.wikibooks.org22:00, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
li.wikinews.org22:00, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org22:01, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
li.wikisource.org22:01, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org22:00, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)5
ln.wikipedia.org03:50, 9 август 2019создадена со најавување(?)1
ln.wiktionary.org22:01, 13 август 2019создадена со најавување(?)1
login.wikimedia.org07:47, 12 јули 2018создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org03:50, 9 август 2019создадена со најавување(?)2
lo.wiktionary.org22:01, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
lrc.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)1
ltg.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)58
lt.wikibooks.org22:01, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
lt.wikiquote.org22:01, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
lt.wikisource.org22:01, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org22:01, 13 август 2019создадена со најавување(?)2
lv.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)87patroller
lv.wiktionary.org22:01, 13 август 2019создадена со најавување(?)1
mai.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)5
map-bms.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)0
mdf.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org07:47, 12 јули 2018создадена со најавување(?)1.139sysop, translationadmin
meta.wikimedia.org07:47, 12 јули 2018создадена со најавување(?)2.200patroller
mg.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)8
mg.wikibooks.org22:01, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org22:01, 13 август 2019создадена со најавување(?)5
mhr.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)8
min.wiktionary.org23:19, 4 декември 2019создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)0
mi.wiktionary.org22:01, 13 август 2019создадена со најавување(?)1
mk.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)9
mk.wikibooks.org22:01, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org22:01, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org22:01, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)21
ml.wikibooks.org22:01, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
ml.wikiquote.org22:01, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
ml.wikisource.org22:01, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
ml.wiktionary.org22:01, 13 август 2019создадена со најавување(?)1
mn.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)12
mn.wiktionary.org22:01, 13 август 2019создадена со најавување(?)1
mnw.wikipedia.org07:26, 23 декември 2019создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)5
mr.wikibooks.org22:02, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org22:02, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org22:02, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org22:01, 13 август 2019создадена со најавување(?)1
ms.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)109
ms.wikibooks.org22:02, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
ms.wiktionary.org22:02, 13 август 2019создадена со најавување(?)1
mt.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)4
mt.wiktionary.org22:02, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)1
myv.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)1
my.wikipedia.org07:44, 30 јуни 2019создадена со најавување(?)13
my.wiktionary.org22:02, 13 август 2019создадена со најавување(?)3
mzn.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)7
nah.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)0
nah.wiktionary.org22:02, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)0
nap.wikisource.org22:14, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)0
na.wiktionary.org22:02, 13 август 2019создадена со најавување(?)1
nds-nl.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)1
nds.wikipedia.org23:31, 10 август 2019создадена со најавување(?)0
nds.wiktionary.org22:02, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org14:19, 30 јули 2019создадена со најавување(?)4
ne.wikibooks.org22:02, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
ne.wiktionary.org22:02, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org04:38, 12 август 2019создадена со најавување(?)1
nl.wikipedia.org19:58, 13 декември 2018создадена со најавување(?)51
nl.wikibooks.org22:02, 13 август 2019создадена со најавување(?)14
nl.wikimedia.org05:21, 11 јануари 2020создадена со најавување(?)7
nl.wikinews.org22:02, 13 август 2019создадена со најавување(?)8
nl.wikiquote.org22:02, 13 август 2019создадена со најавување(?)2
nl.wikisource.org22:02, 13 август 2019создадена со најавување(?)6
nl.wikivoyage.org22:02, 13 август 2019создадена со најавување(?)1
nl.wiktionary.org22:02, 13 август 2019создадена со најавување(?)15
nn.wikipedia.org04:39, 12 август 2019создадена со најавување(?)18
nn.wikiquote.org22:02, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
nn.wiktionary.org22:02, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org04:38, 12 август 2019создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org04:38, 12 август 2019создадена со најавување(?)13
no.wikibooks.org22:02, 13 август 2019создадена со најавување(?)3
no.wikinews.org22:02, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
no.wikiquote.org22:02, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
no.wikisource.org22:03, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org22:02, 13 август 2019создадена со најавување(?)9
nqo.wikipedia.org22:17, 22 декември 2019создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org04:38, 12 август 2019создадена со најавување(?)2
nso.wikipedia.org04:38, 12 август 2019создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org04:38, 12 август 2019создадена со најавување(?)7
nyc.wikimedia.org10:09, 31 декември 2019создадена со најавување(?)2
ny.wikipedia.org04:38, 12 август 2019создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org04:38, 12 август 2019создадена со најавување(?)15
oc.wikibooks.org22:03, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org22:03, 13 август 2019создадена со најавување(?)3
olo.wikipedia.org04:38, 12 август 2019создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org22:03, 13 август 2019создадена со најавување(?)2
om.wiktionary.org22:03, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org04:38, 12 август 2019создадена со најавување(?)3
or.wikisource.org22:03, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org22:03, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org04:38, 12 август 2019создадена со најавување(?)1
outreach.wikimedia.org21:38, 24 јули 2019создадена со најавување(?)7
pag.wikipedia.org22:03, 13 август 2019создадена со најавување(?)1
pam.wikipedia.org04:38, 12 август 2019создадена со најавување(?)1
pap.wikipedia.org22:03, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org04:39, 12 август 2019создадена со најавување(?)10
pa.wikibooks.org22:03, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
pa.wikisource.org22:03, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org22:03, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org22:03, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org22:03, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
pfl.wikipedia.org22:03, 13 август 2019создадена со најавување(?)1
pih.wikipedia.org04:38, 12 август 2019создадена со најавување(?)0
pi.wikipedia.org22:03, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org11:39, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)47autoreview
pl.wikibooks.org22:03, 13 август 2019создадена со најавување(?)7
pl.wikinews.org22:03, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
pl.wikiquote.org22:03, 13 август 2019создадена со најавување(?)4
pl.wikisource.org22:03, 13 август 2019создадена со најавување(?)5
pl.wikivoyage.org22:03, 13 август 2019создадена со најавување(?)9
pl.wiktionary.org22:03, 13 август 2019создадена со најавување(?)43
pms.wikipedia.org22:03, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
pms.wikisource.org22:03, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org04:38, 12 август 2019создадена со најавување(?)3
pnb.wiktionary.org22:03, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org22:03, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org04:39, 12 август 2019создадена со најавување(?)2
ps.wikivoyage.org22:04, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org22:03, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org00:10, 30 јуни 2019создадена со најавување(?)68
pt.wikibooks.org22:04, 13 август 2019создадена со најавување(?)4
pt.wikinews.org22:04, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
pt.wikiquote.org22:04, 13 август 2019создадена со најавување(?)5
pt.wikisource.org22:04, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
pt.wikiversity.org22:04, 13 август 2019создадена со најавување(?)20
pt.wikivoyage.org22:04, 13 август 2019создадена со најавување(?)2
pt.wiktionary.org22:04, 13 август 2019создадена со најавување(?)19
qu.wikipedia.org04:38, 12 август 2019создадена со најавување(?)8
qu.wiktionary.org22:04, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org04:38, 12 август 2019создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org22:04, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
rn.wikipedia.org04:38, 12 август 2019создадена со најавување(?)2
roa-rup.wikipedia.org04:39, 12 август 2019создадена со најавување(?)4
roa-rup.wiktionary.org22:14, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org23:06, 13 август 2019создадена со најавување(?)1
ro.wikipedia.org08:40, 21 април 2019создадена со најавување(?)16
ro.wikibooks.org22:04, 13 август 2019создадена со најавување(?)9
ro.wikinews.org22:04, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
ro.wikiquote.org22:14, 7 септември 2019создадена со најавување(?)2
ro.wikisource.org22:14, 7 септември 2019создадена со најавување(?)6
ro.wikivoyage.org22:14, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org22:04, 13 август 2019создадена со најавување(?)6
rue.wikipedia.org23:06, 13 август 2019создадена со најавување(?)2
ru.wikipedia.org00:10, 30 јуни 2019создадена со најавување(?)70uploader
ru.wikibooks.org22:14, 7 септември 2019создадена со најавување(?)1
ru.wikimedia.org21:27, 11 декември 2019создадена со најавување(?)1
ru.wikinews.org22:14, 7 септември 2019создадена со најавување(?)3
ru.wikiquote.org22:14, 7 септември 2019создадена со најавување(?)1
ru.wikisource.org22:14, 7 септември 2019создадена со најавување(?)7
ru.wikiversity.org22:14, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org22:14, 7 септември 2019создадена со најавување(?)19
ru.wiktionary.org22:14, 7 септември 2019создадена со најавување(?)21
rw.wikipedia.org04:39, 12 август 2019создадена со најавување(?)2
rw.wiktionary.org22:14, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org04:38, 12 август 2019создадена со најавување(?)0
sah.wikiquote.org22:14, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org22:14, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org04:38, 12 август 2019создадена со најавување(?)5
sa.wikipedia.org04:39, 12 август 2019создадена со најавување(?)2
sa.wikibooks.org22:14, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
sa.wikiquote.org22:14, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org22:14, 7 септември 2019создадена со најавување(?)1
sa.wiktionary.org22:14, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org04:39, 12 август 2019создадена со најавување(?)3
scn.wiktionary.org22:14, 7 септември 2019создадена со најавување(?)1
sco.wikipedia.org04:39, 12 август 2019создадена со најавување(?)196rollbacker
sc.wikipedia.org04:38, 12 август 2019создадена со најавување(?)3
sd.wikipedia.org04:38, 12 август 2019создадена со најавување(?)5
sd.wiktionary.org22:15, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org04:38, 12 август 2019создадена со најавување(?)3
se.wikimedia.org14:43, 14 септември 2019создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org04:39, 12 август 2019создадена со најавување(?)0
sg.wiktionary.org22:15, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
shn.wikipedia.org23:06, 13 август 2019создадена со најавување(?)2
sh.wikipedia.org04:38, 12 август 2019создадена со најавување(?)24
sh.wiktionary.org22:15, 7 септември 2019создадена со најавување(?)1
simple.wikipedia.org04:21, 16 ноември 2018создадена со најавување(?)1.309rollbacker
simple.wiktionary.org22:15, 7 септември 2019создадена со најавување(?)12rollbacker
si.wikipedia.org04:38, 12 август 2019создадена со најавување(?)11
si.wikibooks.org22:15, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org22:15, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org06:06, 8 август 2019создадена со најавување(?)114
sk.wikibooks.org22:15, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org22:15, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
sk.wikisource.org22:15, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org22:15, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org04:39, 12 август 2019создадена со најавување(?)110
sl.wikibooks.org22:15, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
sl.wikiquote.org22:15, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org22:15, 7 септември 2019создадена со најавување(?)2
sl.wikiversity.org22:15, 7 септември 2019создадена со најавување(?)5
sl.wiktionary.org22:15, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org04:39, 12 август 2019создадена со најавување(?)0
sm.wiktionary.org22:15, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org23:06, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
wikisource.org10:15, 15 мај 2019создадена со најавување(?)18
so.wikipedia.org04:39, 12 август 2019создадена со најавување(?)36
so.wiktionary.org22:15, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org08:43, 30 јуни 2019создадена со најавување(?)56
sq.wikipedia.org04:39, 12 август 2019создадена со најавување(?)68
sq.wikibooks.org22:15, 7 септември 2019создадена со најавување(?)2
sq.wikinews.org22:15, 7 септември 2019создадена со најавување(?)1
sq.wikiquote.org22:15, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
sq.wiktionary.org22:15, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
srn.wikipedia.org04:39, 12 август 2019создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org23:06, 13 август 2019создадена со најавување(?)17
sr.wikibooks.org22:15, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org22:15, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
sr.wikiquote.org22:15, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org22:15, 7 септември 2019создадена со најавување(?)1
sr.wiktionary.org22:15, 7 септември 2019создадена со најавување(?)7
ss.wikipedia.org04:39, 12 август 2019создадена со најавување(?)0
ss.wiktionary.org22:15, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org23:06, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
strategy.wikimedia.org02:06, 28 декември 2019создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org04:39, 12 август 2019создадена со најавување(?)1
st.wiktionary.org22:15, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org04:39, 12 август 2019создадена со најавување(?)7
su.wikiquote.org22:16, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
su.wiktionary.org22:16, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org20:57, 23 јуни 2019создадена со најавување(?)21
sv.wikibooks.org22:16, 7 септември 2019создадена со најавување(?)2
sv.wikinews.org22:16, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
sv.wikiquote.org22:16, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
sv.wikisource.org22:16, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
sv.wikiversity.org22:16, 7 септември 2019создадена со најавување(?)1
sv.wikivoyage.org22:16, 7 септември 2019создадена со најавување(?)2
sv.wiktionary.org22:16, 7 септември 2019создадена со најавување(?)7
sw.wikipedia.org04:39, 12 август 2019создадена со најавување(?)11
sw.wiktionary.org22:16, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org04:39, 12 август 2019создадена со најавување(?)5
szy.wikipedia.org22:17, 22 декември 2019создадена со најавување(?)5
ta.wikipedia.org04:39, 12 август 2019создадена со најавување(?)48
ta.wikibooks.org22:16, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
ta.wikinews.org22:16, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
ta.wikiquote.org22:16, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org22:16, 7 септември 2019создадена со најавување(?)5
ta.wiktionary.org22:16, 7 септември 2019создадена со најавување(?)2
tcy.wikipedia.org04:39, 12 август 2019создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org01:36, 11 август 2019создадена со најавување(?)1
test-commons.wikimedia.org04:11, 24 октомври 2019создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org06:12, 2 мај 2019создадена со најавување(?)970
test.wikidata.org06:28, 4 јануари 2020создадена со најавување(?)1
tet.wikipedia.org23:06, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org04:39, 12 август 2019создадена со најавување(?)23
te.wikibooks.org22:16, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org22:16, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org22:16, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
te.wiktionary.org22:16, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org04:39, 12 август 2019создадена со најавување(?)9
tg.wikibooks.org22:16, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org22:16, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org04:39, 12 август 2019создадена со најавување(?)149
th.wikibooks.org22:16, 7 септември 2019создадена со најавување(?)3
th.wikiquote.org22:16, 7 септември 2019создадена со најавување(?)1
th.wikisource.org22:16, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
th.wiktionary.org22:16, 7 септември 2019создадена со најавување(?)28
ti.wikipedia.org04:39, 12 август 2019создадена со најавување(?)0
ti.wiktionary.org22:16, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org04:39, 12 август 2019создадена со најавување(?)2
tk.wiktionary.org22:16, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org00:10, 30 јуни 2019создадена со најавување(?)29
tl.wikibooks.org22:17, 7 септември 2019создадена со најавување(?)3
tl.wiktionary.org22:17, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org04:39, 12 август 2019создадена со најавување(?)1
tn.wiktionary.org22:17, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org04:39, 12 август 2019создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org04:39, 12 август 2019создадена со најавување(?)0
tpi.wiktionary.org22:17, 7 септември 2019создадена со најавување(?)3
tr.wikipedia.org04:39, 12 август 2019создадена со најавување(?)15
tr.wikibooks.org22:17, 7 септември 2019создадена со најавување(?)5
tr.wikinews.org22:17, 7 септември 2019создадена со најавување(?)1
tr.wikiquote.org22:17, 7 септември 2019создадена со најавување(?)1
tr.wikisource.org22:17, 7 септември 2019создадена со најавување(?)8
tr.wiktionary.org22:17, 7 септември 2019создадена со најавување(?)28
ts.wikipedia.org04:39, 12 август 2019создадена со најавување(?)0
ts.wiktionary.org22:17, 7 септември 2019создадена со најавување(?)1
tt.wikipedia.org23:06, 13 август 2019создадена со најавување(?)5
tt.wikibooks.org22:17, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org22:17, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org04:39, 12 август 2019создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org04:39, 12 август 2019создадена со најавување(?)2
tyv.wikipedia.org04:39, 12 август 2019создадена со најавување(?)1
ty.wikipedia.org04:39, 12 август 2019создадена со најавување(?)1
udm.wikipedia.org04:39, 12 август 2019создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org04:39, 12 август 2019создадена со најавување(?)0
ug.wiktionary.org22:17, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org11:40, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)25
uk.wikibooks.org22:17, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
uk.wikinews.org22:17, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
uk.wikiquote.org22:17, 7 септември 2019создадена со најавување(?)2
uk.wikisource.org22:17, 7 септември 2019создадена со најавување(?)4
uk.wikivoyage.org22:17, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org22:17, 7 септември 2019создадена со најавување(?)8
ur.wikipedia.org04:39, 12 август 2019создадена со најавување(?)23
ur.wikibooks.org22:17, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
ur.wikiquote.org22:17, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org22:17, 7 септември 2019создадена со најавување(?)1
uz.wikipedia.org04:39, 12 август 2019создадена со најавување(?)16
uz.wikiquote.org22:17, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
uz.wiktionary.org22:17, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org04:39, 12 август 2019создадена со најавување(?)5
vec.wikisource.org22:17, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
vec.wiktionary.org22:17, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org04:39, 12 август 2019создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org04:39, 12 август 2019создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org13:06, 1 мај 2019создадена со најавување(?)19
vi.wikibooks.org22:18, 7 септември 2019создадена со најавување(?)10
vi.wikiquote.org22:18, 7 септември 2019создадена со најавување(?)10
vi.wikisource.org22:18, 7 септември 2019создадена со најавување(?)7
vi.wikivoyage.org22:18, 7 септември 2019создадена со најавување(?)1
vi.wiktionary.org22:18, 7 септември 2019создадена со најавување(?)9
vls.wikipedia.org04:39, 12 август 2019создадена со најавување(?)1
vo.wikipedia.org04:39, 12 август 2019создадена со најавување(?)6
vo.wiktionary.org22:18, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org04:39, 12 август 2019создадена со најавување(?)0
wa.wikipedia.org04:39, 12 август 2019создадена со најавување(?)7
wa.wiktionary.org22:18, 7 септември 2019создадена со најавување(?)1
www.wikidata.org07:31, 14 февруари 2019создадена со најавување(?)271rollbacker
wikimania.wikimedia.org12:07, 30 мај 2019создадена со најавување(?)4
wo.wikipedia.org04:39, 12 август 2019создадена со најавување(?)0
wo.wikiquote.org22:18, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org22:18, 7 септември 2019создадена со најавување(?)1
wuu.wikipedia.org04:39, 12 август 2019создадена со најавување(?)4
xal.wikipedia.org04:39, 12 август 2019создадена со најавување(?)1
xh.wikipedia.org04:39, 12 август 2019создадена со најавување(?)2
xmf.wikipedia.org04:39, 12 август 2019создадена со најавување(?)9
yi.wikipedia.org04:39, 12 август 2019создадена со најавување(?)3
yi.wikisource.org22:18, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org22:18, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org04:39, 12 август 2019создадена со најавување(?)1
yue.wiktionary.org22:18, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org04:39, 12 август 2019создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org04:39, 12 август 2019создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org06:55, 18 јули 2019создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org04:39, 12 август 2019создадена со најавување(?)2
zh-min-nan.wikisource.org22:18, 7 септември 2019создадена со најавување(?)1
zh-min-nan.wiktionary.org22:18, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org04:39, 12 август 2019создадена со најавување(?)17
zh.wikipedia.org01:55, 25 јуни 2019создадена со најавување(?)39
zh.wikibooks.org22:18, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
zh.wikinews.org22:18, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org22:18, 7 септември 2019создадена со најавување(?)1
zh.wikisource.org11:29, 2 август 2019создадена со најавување(?)14
zh.wikiversity.org22:18, 7 септември 2019создадена со најавување(?)1
zh.wikivoyage.org22:18, 7 септември 2019создадена со најавување(?)3
zh.wiktionary.org22:18, 7 септември 2019создадена со најавување(?)2
zu.wikipedia.org04:39, 12 август 2019создадена со најавување(?)1
zu.wiktionary.org22:18, 7 септември 2019создадена со најавување(?)2