Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Ahonc
  • Зачленет: 21:17, 25 март 2008 (пред 15 години)
  • Вкупно уредувања: 323.477
  • Број на приврзани сметки: 863
  • Глобална група: VRT-претставници за дозволи
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org00:40, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
aa.wikibooks.org00:40, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
aa.wiktionary.org22:10, 8 јули 2014потврдено со лозинка(?)0
ab.wikipedia.org00:40, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ab.wiktionary.org00:40, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org17:24, 28 септември 2014создадена со најавување(?)0
advisory.wikimedia.org00:40, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ady.wikipedia.org11:40, 28 февруари 2016создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org00:40, 26 март 2008создадена со најавување(?)4
af.wikibooks.org00:40, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
af.wikiquote.org00:40, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
af.wiktionary.org00:40, 26 март 2008создадена со најавување(?)9
ak.wikipedia.org00:40, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ak.wikibooks.org00:40, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ak.wiktionary.org00:40, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org00:40, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org00:41, 26 март 2008создадена со најавување(?)2
am.wikiquote.org00:41, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
am.wiktionary.org00:41, 26 март 2008создадена со најавување(?)1
ang.wikipedia.org00:41, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ang.wikibooks.org00:41, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ang.wikiquote.org00:41, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ang.wikisource.org00:41, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org00:41, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org00:41, 26 март 2008создадена со најавување(?)1
an.wiktionary.org00:41, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org00:41, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org00:41, 26 март 2008создадена со најавување(?)32editor
ar.wikibooks.org00:41, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ar.wikimedia.org17:24, 28 септември 2014создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org00:41, 26 март 2008создадена со најавување(?)1
ar.wikiquote.org00:41, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ar.wikisource.org00:41, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ar.wikiversity.org14:09, 12 јули 2011создадена со најавување(?)0
ar.wiktionary.org00:41, 26 март 2008создадена со најавување(?)3
arz.wikipedia.org15:07, 14 јануари 2009создадена со најавување(?)14
ast.wikipedia.org00:41, 26 март 2008создадена со најавување(?)1
ast.wikibooks.org00:41, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ast.wikiquote.org00:41, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ast.wiktionary.org00:41, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org00:41, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
as.wikibooks.org21:45, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)0
as.wikisource.org17:26, 28 септември 2014создадена со најавување(?)0
as.wiktionary.org00:41, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
avk.wikipedia.org23:36, 24 септември 2023создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org00:41, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
av.wiktionary.org00:41, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org00:41, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ay.wikibooks.org00:41, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ay.wiktionary.org00:41, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org21:27, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org00:41, 26 март 2008создадена со најавување(?)13
az.wikibooks.org00:41, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
az.wikiquote.org00:41, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
az.wikisource.org00:41, 26 март 2008создадена со најавување(?)1
az.wiktionary.org00:41, 26 март 2008создадена со најавување(?)1
bar.wikipedia.org00:41, 26 март 2008создадена со најавување(?)2
bat-smg.wikipedia.org00:41, 26 март 2008создадена со најавување(?)1
ba.wikipedia.org00:41, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ba.wikibooks.org21:45, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)0
bcl.wikipedia.org00:41, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
bd.wikimedia.org17:26, 28 септември 2014создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org21:17, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)54
beta.wikiversity.org00:41, 26 март 2008создадена со најавување(?)2
be.wikipedia.org00:41, 26 март 2008создадена со најавување(?)19
be.wikibooks.org00:41, 26 март 2008создадена со најавување(?)2
be.wikimedia.org17:25, 28 септември 2014создадена со најавување(?)0
be.wikiquote.org00:41, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
be.wikisource.org17:24, 28 септември 2014создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org00:41, 26 март 2008создадена со најавување(?)4
bg.wikipedia.org00:41, 26 март 2008создадена со најавување(?)27
bg.wikibooks.org00:41, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
bg.wikinews.org00:41, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org00:41, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
bg.wikisource.org00:41, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
bg.wiktionary.org00:42, 26 март 2008создадена со најавување(?)2
bh.wikipedia.org00:42, 26 март 2008создадена со најавување(?)2
bh.wiktionary.org00:42, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
bi.wikipedia.org00:42, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
bi.wikibooks.org00:42, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
bi.wiktionary.org00:42, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org17:24, 28 септември 2014создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org00:42, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
bm.wikibooks.org00:42, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
bm.wikiquote.org00:42, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
bm.wiktionary.org21:45, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)0
bn.wikipedia.org00:42, 26 март 2008создадена со најавување(?)11
bn.wikibooks.org00:42, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org00:42, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org00:42, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org00:42, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
bo.wikibooks.org21:45, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)0
bo.wiktionary.org00:42, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org00:42, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org00:42, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
br.wikimedia.org01:54, 26 јануари 2010создадена со најавување(?)0
br.wikiquote.org00:42, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org17:25, 28 септември 2014создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org00:42, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org00:42, 26 март 2008создадена со најавување(?)3
bs.wikibooks.org00:42, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
bs.wikinews.org00:42, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org00:42, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
bs.wikisource.org00:42, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
bs.wiktionary.org00:42, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org00:42, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
bxr.wikipedia.org00:42, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org00:42, 26 март 2008создадена со најавување(?)15
ca.wikibooks.org00:42, 26 март 2008создадена со најавување(?)1
ca.wikimedia.org21:54, 28 април 2021создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org00:42, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ca.wikiquote.org00:42, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ca.wikisource.org00:42, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org00:42, 26 март 2008создадена со најавување(?)1
cbk-zam.wikipedia.org00:42, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
cdo.wikipedia.org00:42, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org00:42, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ce.wikipedia.org00:42, 26 март 2008создадена со најавување(?)2
cho.wikipedia.org00:42, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org00:42, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
chr.wiktionary.org00:42, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org00:42, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ch.wikibooks.org21:45, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)0
ch.wiktionary.org00:42, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org00:42, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org22:10, 13 јануари 2013создадена со најавување(?)1
commons.wikimedia.org21:17, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)98.023sysop
co.wikipedia.org00:42, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
co.wikibooks.org00:42, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
co.wikimedia.org17:24, 28 септември 2014создадена со најавување(?)0
co.wikiquote.org00:42, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org00:43, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org21:17, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)29
cr.wikipedia.org00:43, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
cr.wikiquote.org21:45, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)0
cr.wiktionary.org21:45, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)0
csb.wikipedia.org00:43, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
csb.wiktionary.org00:43, 26 март 2008создадена со најавување(?)1
cs.wikipedia.org00:43, 26 март 2008создадена со најавување(?)23
cs.wikibooks.org00:43, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
cs.wikinews.org18:02, 26 мај 2008создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org00:43, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
cs.wikisource.org00:43, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
cs.wikiversity.org18:05, 26 мај 2008создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org00:43, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
cu.wikipedia.org00:43, 26 март 2008создадена со најавување(?)1
cv.wikipedia.org00:43, 26 март 2008создадена со најавување(?)1
cv.wikibooks.org00:43, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org00:43, 26 март 2008создадена со најавување(?)1
cy.wikibooks.org00:43, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org00:43, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
cy.wikisource.org00:43, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org00:43, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org00:43, 26 март 2008создадена со најавување(?)1
da.wikibooks.org00:43, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
da.wikiquote.org00:43, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
da.wikisource.org00:43, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
da.wiktionary.org00:43, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org21:17, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)214autoreview, editor
de.wikibooks.org00:43, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
de.wikinews.org00:43, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
de.wikiquote.org00:43, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org00:43, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
de.wikiversity.org00:43, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
de.wikivoyage.org12:36, 25 јануари 2013создадена со најавување(?)1
de.wiktionary.org00:43, 26 март 2008создадена со најавување(?)41
diq.wikipedia.org00:43, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
dk.wikimedia.org17:26, 28 септември 2014создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org00:43, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org00:43, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
dv.wiktionary.org00:43, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org00:43, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
dz.wiktionary.org22:10, 8 јули 2014потврдено со лозинка(?)0
ee.wikipedia.org00:43, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org00:43, 26 март 2008создадена со најавување(?)13
el.wikibooks.org00:43, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
el.wikinews.org17:26, 28 септември 2014создадена со најавување(?)0
el.wikiquote.org00:43, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org00:43, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
el.wikiversity.org00:43, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
el.wikivoyage.org17:26, 28 септември 2014создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org00:43, 26 март 2008создадена со најавување(?)36
eml.wikipedia.org00:43, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org21:17, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)3.172extendedconfirmed
en.wikibooks.org00:43, 26 март 2008создадена со најавување(?)1
en.wikinews.org00:43, 26 март 2008создадена со најавување(?)30
en.wikiquote.org00:43, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org00:43, 26 март 2008создадена со најавување(?)3
en.wikiversity.org00:43, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org16:03, 1 декември 2012создадена со најавување(?)1
en.wiktionary.org21:17, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)56
eo.wikipedia.org00:44, 26 март 2008создадена со најавување(?)13
eo.wikibooks.org00:44, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org17:24, 28 септември 2014создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org00:44, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
eo.wikisource.org17:25, 28 септември 2014создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org00:44, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org21:33, 26 март 2008создадена со најавување(?)43
es.wikibooks.org00:44, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
es.wikinews.org00:44, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
es.wikiquote.org00:44, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
es.wikisource.org00:44, 26 март 2008создадена со најавување(?)1
es.wikiversity.org21:33, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
es.wikivoyage.org19:08, 15 јануари 2013создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org21:33, 26 март 2008создадена со најавување(?)5
et.wikipedia.org21:33, 26 март 2008создадена со најавување(?)4
et.wikibooks.org21:33, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ee.wikimedia.org17:24, 28 септември 2014создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org21:33, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
et.wikisource.org21:33, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org21:33, 26 март 2008создадена со најавување(?)5
eu.wikipedia.org21:33, 26 март 2008создадена со најавување(?)4
eu.wikibooks.org21:33, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org21:33, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org21:33, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org14:30, 26 мај 2008создадена со најавување(?)2
fa.wikipedia.org21:33, 26 март 2008создадена со најавување(?)41
fa.wikibooks.org21:33, 26 март 2008создадена со најавување(?)1
fa.wikinews.org14:48, 28 мај 2014создадена со најавување(?)0
fa.wikiquote.org21:33, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
fa.wikisource.org21:33, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
fa.wikivoyage.org17:36, 15 јануари 2015создадена со најавување(?)1
fa.wiktionary.org21:33, 26 март 2008создадена со најавување(?)6
ff.wikipedia.org21:33, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
fiu-vro.wikipedia.org21:34, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org21:34, 26 март 2008создадена со најавување(?)6
fi.wikibooks.org21:34, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
fi.wikimedia.org21:56, 22 април 2010создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org21:34, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
fi.wikiquote.org21:34, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
fi.wikisource.org21:34, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
fi.wikiversity.org17:24, 28 септември 2014создадена со најавување(?)0
fi.wikivoyage.org03:55, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org21:34, 26 март 2008создадена со најавување(?)14
fj.wikipedia.org21:34, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
fj.wiktionary.org21:34, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org23:10, 28 октомври 2021потврдено со лозинка(?)39
fo.wikipedia.org22:01, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
fo.wikisource.org22:01, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org22:01, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org22:01, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org18:36, 18 септември 2014создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org21:17, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)117
fr.wikibooks.org22:01, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
fr.wikinews.org22:01, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
fr.wikiquote.org22:01, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org22:01, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
fr.wikiversity.org22:01, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
fr.wikivoyage.org17:24, 28 септември 2014создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org22:02, 26 март 2008создадена со најавување(?)33
fur.wikipedia.org22:02, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org22:02, 26 март 2008создадена со најавување(?)2
fy.wikibooks.org22:02, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org22:02, 26 март 2008создадена со најавување(?)1
gag.wikipedia.org20:35, 13 ноември 2010создадена со најавување(?)3
gan.wikipedia.org14:31, 26 мај 2008создадена со најавување(?)1
ga.wikipedia.org22:02, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ga.wikibooks.org21:45, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)0
ga.wikiquote.org21:45, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)0
ga.wiktionary.org22:02, 26 март 2008создадена со најавување(?)1
gcr.wikipedia.org01:04, 15 март 2021создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org22:02, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
gd.wiktionary.org22:02, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org22:02, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org22:02, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
gl.wikibooks.org22:02, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
gl.wikiquote.org22:02, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
gl.wikisource.org22:02, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org22:02, 26 март 2008создадена со најавување(?)1
gn.wikipedia.org22:02, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
gn.wikibooks.org22:02, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
gn.wiktionary.org22:02, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org00:56, 13 декември 2022создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org23:36, 24 септември 2023создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org22:02, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
got.wikibooks.org21:45, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)0
gu.wikipedia.org22:03, 26 март 2008создадена со најавување(?)4
gu.wikibooks.org21:45, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)0
gu.wikiquote.org22:03, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
gu.wikisource.org17:24, 28 септември 2014создадена со најавување(?)1
gu.wiktionary.org22:03, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org22:03, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
gv.wiktionary.org22:03, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org22:03, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org22:03, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ha.wiktionary.org22:03, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org22:03, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org22:03, 26 март 2008создадена со најавување(?)10
he.wikibooks.org22:03, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
he.wikinews.org22:03, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org22:03, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
he.wikisource.org22:03, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
he.wikivoyage.org12:36, 28 мај 2013создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org22:03, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
hif.wikipedia.org18:00, 26 мај 2008создадена со најавување(?)2
hi.wikipedia.org22:03, 26 март 2008создадена со најавување(?)13
hi.wikibooks.org22:03, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
hi.wikiquote.org22:03, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
hi.wikiversity.org00:08, 15 март 2021создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org22:03, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ho.wikipedia.org22:03, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org22:03, 26 март 2008создадена со најавување(?)11
hr.wikibooks.org22:03, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
hr.wikiquote.org22:03, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
hr.wikisource.org22:03, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
hr.wiktionary.org22:03, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org22:03, 26 март 2008создадена со најавување(?)7
hsb.wiktionary.org22:03, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org22:03, 26 март 2008создадена со најавување(?)1
ht.wikisource.org21:45, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)0
hu.wikipedia.org22:04, 26 март 2008создадена со најавување(?)17
hu.wikibooks.org22:03, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
hu.wikinews.org14:39, 26 мај 2008создадена со најавување(?)1
hu.wikiquote.org22:04, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
hu.wikisource.org22:04, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org22:04, 26 март 2008создадена со најавување(?)13
hy.wikipedia.org22:04, 26 март 2008создадена со најавување(?)8
hy.wikibooks.org22:04, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
hy.wikiquote.org22:04, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org22:04, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
hy.wiktionary.org22:04, 26 март 2008создадена со најавување(?)4
hyw.wikipedia.org19:12, 20 април 2021создадена со најавување(?)0
hz.wikipedia.org22:04, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org22:04, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ia.wikibooks.org22:04, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org22:04, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org22:04, 26 март 2008создадена со најавување(?)37
id.wikibooks.org22:04, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
id.wikiquote.org22:04, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
id.wikisource.org22:04, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
id.wiktionary.org22:04, 26 март 2008создадена со најавување(?)1
ie.wikipedia.org22:04, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ie.wikibooks.org22:04, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ie.wiktionary.org22:04, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org22:04, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ii.wikipedia.org22:04, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org22:04, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ik.wiktionary.org22:04, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org22:04, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org22:04, 26 март 2008создадена со најавување(?)33
io.wikipedia.org22:05, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
io.wiktionary.org22:05, 26 март 2008создадена со најавување(?)13
is.wikipedia.org22:05, 26 март 2008создадена со најавување(?)21
is.wikibooks.org22:05, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org22:05, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org22:05, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org22:05, 26 март 2008создадена со најавување(?)1
it.wikipedia.org22:05, 26 март 2008создадена со најавување(?)105
it.wikibooks.org22:05, 26 март 2008создадена со најавување(?)1
it.wikinews.org22:05, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org22:05, 26 март 2008создадена со најавување(?)1
it.wikisource.org22:05, 26 март 2008создадена со најавување(?)1
it.wikiversity.org22:05, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
it.wikivoyage.org18:36, 18 септември 2014создадена со најавување(?)0
it.wiktionary.org22:05, 26 март 2008создадена со најавување(?)25
iu.wikipedia.org22:05, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
iu.wiktionary.org02:06, 11 јуни 2008потврдено со лозинка(?)7
jam.wikipedia.org00:19, 15 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org21:17, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)103
ja.wikibooks.org22:05, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ja.wikinews.org22:05, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ja.wikiquote.org22:05, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ja.wikisource.org22:05, 26 март 2008создадена со најавување(?)1
ja.wikiversity.org14:38, 26 мај 2008создадена со најавување(?)1
ja.wiktionary.org22:05, 26 март 2008создадена со најавување(?)5
jbo.wikipedia.org22:05, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
jbo.wiktionary.org22:05, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org22:05, 26 март 2008создадена со најавување(?)3
jv.wiktionary.org22:05, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org18:01, 26 мај 2008создадена со најавување(?)1
kab.wikipedia.org22:05, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org22:06, 26 март 2008создадена со најавување(?)5
ka.wikibooks.org22:05, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ka.wikiquote.org22:06, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ka.wiktionary.org22:06, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org17:26, 28 септември 2014создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org22:06, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org22:06, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
kj.wikipedia.org22:06, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org21:17, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)30
kk.wikibooks.org22:06, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
kk.wikiquote.org22:06, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org22:06, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org22:06, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
kl.wiktionary.org22:06, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org22:06, 26 март 2008создадена со најавување(?)1
km.wikibooks.org22:06, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org22:06, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org22:06, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
kn.wikibooks.org22:06, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
kn.wikiquote.org22:06, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org22:06, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org22:06, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
koi.wikipedia.org19:21, 20 октомври 2010создадена со најавување(?)1
ko.wikipedia.org22:06, 26 март 2008создадена со најавување(?)8
ko.wikibooks.org22:06, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ko.wikinews.org17:25, 28 септември 2014создадена со најавување(?)0
ko.wikiquote.org22:06, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org22:06, 26 март 2008создадена со најавување(?)2
ko.wikiversity.org17:26, 28 септември 2014создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org22:06, 26 март 2008создадена со најавување(?)12
krc.wikipedia.org19:33, 20 март 2010создадена со најавување(?)0
kr.wikipedia.org22:06, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
kr.wikiquote.org22:06, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org22:07, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ks.wikipedia.org22:07, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ks.wikibooks.org21:45, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)0
ks.wikiquote.org22:07, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ks.wiktionary.org22:07, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org22:07, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ku.wikibooks.org22:07, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org22:07, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org22:07, 26 март 2008создадена со најавување(?)2
kv.wikipedia.org22:07, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org22:07, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
kw.wikiquote.org21:45, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)0
kw.wiktionary.org22:07, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org22:07, 26 март 2008создадена со најавување(?)10
ky.wikibooks.org22:07, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ky.wikiquote.org22:07, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org22:07, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org22:07, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org22:07, 26 март 2008создадена со најавување(?)5
la.wikibooks.org22:07, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org22:07, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org22:07, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
la.wiktionary.org22:07, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org22:07, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org22:07, 26 март 2008создадена со најавување(?)1
lb.wikibooks.org22:07, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
lb.wikiquote.org22:07, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
lb.wiktionary.org22:08, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org13:03, 12 март 2013создадена со најавување(?)0
lfn.wikipedia.org02:29, 12 март 2021создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org22:08, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org22:08, 26 март 2008создадена со најавување(?)1
li.wikipedia.org22:08, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
li.wikibooks.org17:24, 28 септември 2014создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org22:08, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
li.wikisource.org18:06, 26 мај 2008создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org22:08, 26 март 2008создадена со најавување(?)1
lld.wikipedia.org23:34, 24 септември 2023создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org22:08, 26 март 2008создадена со најавување(?)2
ln.wikipedia.org22:08, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ln.wikibooks.org21:45, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)0
ln.wiktionary.org22:08, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org13:13, 18 јули 2013создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org22:08, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
lo.wiktionary.org22:08, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
lrc.wikipedia.org14:49, 3 септември 2016создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org17:25, 28 септември 2014создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org22:08, 26 март 2008создадена со најавување(?)9
lt.wikibooks.org22:08, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
lt.wikiquote.org22:08, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
lt.wikisource.org22:08, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org22:08, 26 март 2008создадена со најавување(?)49
lv.wikipedia.org22:08, 26 март 2008создадена со најавување(?)9
lv.wikibooks.org22:08, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
lv.wiktionary.org22:08, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org15:15, 23 мај 2020создадена со најавување(?)1
map-bms.wikipedia.org22:08, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
mdf.wikipedia.org18:03, 26 мај 2008создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org22:09, 26 март 2008создадена со најавување(?)14
meta.wikimedia.org21:17, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)1.562global-renamer
mg.wikipedia.org22:09, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
mg.wikibooks.org22:09, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org22:09, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org19:15, 9 јули 2009создадена со најавување(?)44
mh.wikipedia.org22:09, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
mh.wiktionary.org22:09, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org17:25, 28 септември 2014создадена со најавување(?)1
mi.wikipedia.org22:09, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
mi.wikibooks.org22:10, 8 јули 2014потврдено со лозинка(?)0
mi.wiktionary.org22:09, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org22:09, 26 март 2008создадена со најавување(?)13
mk.wikibooks.org22:09, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
mk.wikimedia.org17:26, 28 септември 2014создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org22:09, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org22:09, 26 март 2008создадена со најавување(?)1
ml.wikipedia.org22:09, 26 март 2008создадена со најавување(?)2
ml.wikibooks.org22:09, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ml.wikiquote.org22:09, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ml.wikisource.org22:09, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ml.wiktionary.org22:09, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
mni.wikipedia.org17:08, 15 март 2021создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org22:09, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
mn.wikibooks.org22:09, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
mn.wiktionary.org22:09, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org19:21, 20 октомври 2010создадена со најавување(?)1
mr.wikipedia.org22:10, 26 март 2008создадена со најавување(?)1
mr.wikibooks.org22:10, 26 март 2008создадена со најавување(?)1
mr.wikiquote.org22:10, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org17:25, 28 септември 2014создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org22:10, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org22:10, 26 март 2008создадена со најавување(?)122
ms.wikibooks.org22:10, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ms.wiktionary.org22:10, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
mt.wikipedia.org22:10, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
mt.wiktionary.org22:10, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
mus.wikipedia.org22:10, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org16:04, 27 септември 2014создадена со најавување(?)0
mx.wikimedia.org17:24, 28 септември 2014создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org14:27, 26 мај 2008создадена со најавување(?)2
my.wikipedia.org22:10, 26 март 2008создадена со најавување(?)2
my.wikibooks.org22:10, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
my.wiktionary.org22:10, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org22:10, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
nah.wikipedia.org22:10, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
nah.wikibooks.org22:10, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
nah.wiktionary.org22:10, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org22:10, 26 март 2008создадена со најавување(?)1
na.wikipedia.org22:10, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
na.wikibooks.org22:10, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
na.wikiquote.org22:10, 8 јули 2014потврдено со лозинка(?)0
na.wiktionary.org22:10, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org22:11, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
nds.wikipedia.org22:11, 26 март 2008создадена со најавување(?)2
nds.wikibooks.org22:10, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
nds.wikiquote.org22:11, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
nds.wiktionary.org22:11, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org22:11, 26 март 2008создадена со најавување(?)1
ne.wikibooks.org22:11, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ne.wiktionary.org22:11, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org22:11, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ng.wikipedia.org22:11, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org22:11, 26 март 2008создадена со најавување(?)20
nl.wikibooks.org22:11, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
nl.wikimedia.org22:11, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
nl.wikinews.org22:11, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org22:11, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
nl.wikisource.org22:11, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
nl.wikivoyage.org19:10, 15 јануари 2013создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org22:11, 26 март 2008создадена со најавување(?)37
nn.wikipedia.org15:01, 26 март 2008создадена со најавување(?)7
nn.wikiquote.org22:11, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
nn.wiktionary.org22:11, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org22:11, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org22:12, 26 март 2008создадена со најавување(?)8
no.wikibooks.org22:11, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
no.wikimedia.org17:25, 28 септември 2014создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org22:11, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
no.wikiquote.org22:11, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
no.wikisource.org22:11, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org22:12, 26 март 2008создадена со најавување(?)1
nrm.wikipedia.org22:12, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
nso.wikipedia.org17:24, 28 септември 2014создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org22:12, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
nyc.wikimedia.org17:25, 28 септември 2014создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org22:12, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
nz.wikimedia.org22:12, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org22:12, 26 март 2008создадена со најавување(?)3
oc.wikibooks.org22:12, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org22:12, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
olo.wikipedia.org15:55, 23 октомври 2016создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org22:12, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
om.wiktionary.org22:12, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org22:12, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
or.wikisource.org17:35, 15 јануари 2015создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org22:12, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org22:12, 26 март 2008создадена со најавување(?)1
outreach.wikimedia.org17:24, 28 септември 2014создадена со најавување(?)2
pag.wikipedia.org22:12, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org22:12, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
pap.wikipedia.org22:12, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org22:12, 26 март 2008создадена со најавување(?)1
pa.wikibooks.org22:12, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org22:12, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org17:24, 28 септември 2014создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org22:12, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
pfl.wikipedia.org17:24, 28 септември 2014создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org22:12, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
pi.wikipedia.org22:12, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
pi.wiktionary.org22:12, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org21:17, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)122
pl.wikibooks.org22:12, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
pl.wikimedia.org22:12, 26 март 2008создадена со најавување(?)2
pl.wikinews.org22:12, 26 март 2008создадена со најавување(?)1
pl.wikiquote.org22:13, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
pl.wikisource.org22:13, 26 март 2008создадена со најавување(?)1
pl.wikivoyage.org17:24, 28 септември 2014создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org22:13, 26 март 2008создадена со најавување(?)43
pms.wikipedia.org22:13, 26 март 2008создадена со најавување(?)4
pnb.wikipedia.org18:05, 12 јули 2013создадена со најавување(?)2
pnb.wiktionary.org17:24, 28 септември 2014создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org00:17, 7 март 2009создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org22:13, 26 март 2008создадена со најавување(?)1
ps.wikibooks.org22:13, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org22:13, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org22:13, 26 март 2008создадена со најавување(?)28
pt.wikibooks.org22:13, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
pt.wikimedia.org13:03, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org22:13, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
pt.wikiquote.org22:13, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
pt.wikisource.org22:13, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
pt.wikiversity.org17:58, 26 мај 2008создадена со најавување(?)0
pt.wikivoyage.org19:09, 15 јануари 2013создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org22:13, 26 март 2008создадена со најавување(?)8
quality.wikimedia.org22:13, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org22:13, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
qu.wikibooks.org22:13, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
qu.wikiquote.org22:13, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
qu.wiktionary.org22:13, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org22:13, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
rm.wikibooks.org22:13, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
rm.wiktionary.org22:13, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org22:13, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
rn.wikipedia.org22:13, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
rn.wiktionary.org22:13, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org22:14, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
roa-rup.wiktionary.org22:14, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org22:14, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org21:17, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)90
ro.wikibooks.org22:14, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ro.wikinews.org22:14, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ro.wikiquote.org22:14, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ro.wikisource.org22:14, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ro.wikivoyage.org17:24, 28 септември 2014создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org22:14, 26 март 2008создадена со најавување(?)3
rue.wikipedia.org18:06, 29 јануари 2011создадена со најавување(?)6
ru.wikipedia.org21:17, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)8.573editor, rollbacker, suppressredirect, uploader
ru.wikibooks.org22:14, 26 март 2008создадена со најавување(?)11
ru.wikimedia.org20:41, 18 јуни 2009создадена со најавување(?)26
ru.wikinews.org21:17, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)39
ru.wikiquote.org22:14, 26 март 2008создадена со најавување(?)11
ru.wikisource.org22:14, 26 март 2008создадена со најавување(?)1.271autoeditor, editor
ru.wikiversity.org01:56, 25 јануари 2010создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org18:53, 12 ноември 2012создадена со најавување(?)6
ru.wiktionary.org21:17, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)157
rw.wikipedia.org22:14, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
rw.wiktionary.org22:14, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org18:03, 26 мај 2008создадена со најавување(?)1
sah.wikisource.org17:25, 28 септември 2014создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org22:14, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
sa.wikibooks.org22:14, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
sa.wikiquote.org17:27, 28 септември 2014создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org17:25, 28 септември 2014создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org22:14, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org22:14, 26 март 2008создадена со најавување(?)7
scn.wiktionary.org22:14, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org22:14, 26 март 2008создадена со најавување(?)2
sc.wikipedia.org22:14, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
sc.wiktionary.org22:10, 8 јули 2014потврдено со лозинка(?)0
sd.wikipedia.org22:15, 26 март 2008создадена со најавување(?)1
sd.wikinews.org22:15, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
sd.wiktionary.org22:15, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org22:15, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
se.wikibooks.org22:15, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org17:24, 28 септември 2014создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org22:15, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
sg.wiktionary.org22:15, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org22:15, 26 март 2008создадена со најавување(?)5
sh.wiktionary.org22:15, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org22:15, 26 март 2008создадена со најавување(?)2
simple.wikibooks.org22:15, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
simple.wikiquote.org22:15, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
simple.wiktionary.org22:15, 26 март 2008создадена со најавување(?)1
si.wikipedia.org22:15, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
si.wikibooks.org22:15, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org22:15, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org22:16, 26 март 2008создадена со најавување(?)10
sk.wikibooks.org22:16, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org22:16, 26 март 2008создадена со најавување(?)1
sk.wikisource.org22:16, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org22:16, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org22:16, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
sl.wikibooks.org22:16, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
sl.wikiquote.org22:16, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org22:16, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
sl.wikiversity.org17:24, 28 септември 2014создадена со најавување(?)0
sl.wiktionary.org22:16, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
smn.wikipedia.org00:45, 6 март 2023создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org22:16, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
sm.wiktionary.org22:16, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org22:16, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
sn.wiktionary.org21:45, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)0
wikisource.org13:06, 15 јуни 2008создадена со најавување(?)1
so.wikipedia.org22:16, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
so.wiktionary.org22:16, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org22:16, 26 март 2008создадена со најавување(?)3
sq.wikipedia.org22:16, 26 март 2008создадена со најавување(?)3
sq.wikibooks.org22:16, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
sq.wikinews.org17:26, 28 септември 2014создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org22:16, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
sq.wiktionary.org22:16, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
srn.wikipedia.org18:05, 26 мај 2008создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org21:17, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)23
sr.wikibooks.org22:16, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org22:16, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
sr.wikiquote.org22:16, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org22:16, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
sr.wiktionary.org22:16, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ss.wikipedia.org22:17, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ss.wiktionary.org22:17, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org22:17, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
strategy.wikimedia.org21:40, 28 јануари 2010создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org22:17, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
st.wiktionary.org22:17, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org22:17, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
su.wikibooks.org22:17, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
su.wikiquote.org22:17, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
su.wiktionary.org22:17, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org22:17, 26 март 2008создадена со најавување(?)1
sv.wikibooks.org22:17, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
sv.wikinews.org22:17, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
sv.wikiquote.org22:17, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
sv.wikisource.org22:17, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
sv.wikiversity.org17:25, 28 септември 2014создадена со најавување(?)0
sv.wikivoyage.org19:09, 15 јануари 2013создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org22:17, 26 март 2008создадена со најавување(?)1
sw.wikipedia.org22:17, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
sw.wikibooks.org22:17, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
sw.wiktionary.org22:17, 26 март 2008создадена со најавување(?)2
szl.wikipedia.org18:04, 26 мај 2008создадена со најавување(?)1
szy.wikipedia.org01:07, 15 март 2021создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org22:17, 26 март 2008создадена со најавување(?)4
ta.wikibooks.org22:17, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ta.wikinews.org22:17, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ta.wikiquote.org22:17, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org22:17, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ta.wiktionary.org22:17, 26 март 2008создадена со најавување(?)2
ten.wikipedia.org22:35, 17 ноември 2010создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org17:29, 28 септември 2014создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org21:17, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)24reviewer
test.wikidata.org13:18, 7 јуни 2013создадена со најавување(?)8
tet.wikipedia.org22:17, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org22:18, 26 март 2008создадена со најавување(?)1
te.wikibooks.org22:17, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org22:17, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org22:18, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
te.wiktionary.org22:18, 26 март 2008создадена со најавување(?)2
tg.wikipedia.org11:15, 26 март 2008создадена со најавување(?)18
tg.wikibooks.org22:18, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org22:18, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org22:18, 26 март 2008создадена со најавување(?)4
th.wikibooks.org22:18, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
th.wikinews.org22:18, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org22:18, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
th.wikisource.org22:18, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
th.wiktionary.org22:18, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ti.wikipedia.org22:18, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ti.wiktionary.org22:18, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org22:18, 26 март 2008создадена со најавување(?)2
tk.wikibooks.org22:18, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
tk.wikiquote.org22:18, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
tk.wiktionary.org22:18, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org22:18, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
tl.wikibooks.org22:18, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
tl.wiktionary.org22:18, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org22:18, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
tn.wiktionary.org22:18, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org22:19, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
to.wiktionary.org22:19, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org22:19, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
tpi.wiktionary.org22:19, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org22:19, 26 март 2008создадена со најавување(?)27
tr.wikibooks.org22:19, 26 март 2008создадена со најавување(?)1
tr.wikimedia.org17:24, 28 септември 2014создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org17:24, 28 септември 2014создадена со најавување(?)0
tr.wikiquote.org22:19, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
tr.wikisource.org22:19, 26 март 2008создадена со најавување(?)1
tr.wiktionary.org22:19, 26 март 2008создадена со најавување(?)8
ts.wikipedia.org22:19, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ts.wiktionary.org22:19, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org22:19, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
tt.wikibooks.org22:19, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
tt.wikiquote.org21:45, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)0
tt.wiktionary.org22:19, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org22:19, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org22:19, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
tw.wiktionary.org22:19, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org17:26, 28 септември 2014создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org22:19, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ua.wikimedia.org12:23, 13 август 2009создадена со најавување(?)4.845import
udm.wikipedia.org22:19, 26 март 2008создадена со најавување(?)3
ug.wikipedia.org22:20, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ug.wikibooks.org21:45, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)0
ug.wikiquote.org22:19, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ug.wiktionary.org22:20, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org21:17, 25 март 2008домашно вики(?)173.142sysop (привремено)
uk.wikibooks.org21:17, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)151sysop
uk.wikinews.org21:17, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)824
uk.wikiquote.org21:17, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)61
uk.wikisource.org21:17, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)2.185
uk.wikivoyage.org01:27, 28 март 2013создадена со најавување(?)15
uk.wiktionary.org21:17, 25 март 2008потврдено со лозинка(?)5.578bureaucrat, editor, interface-admin, sysop
ur.wikipedia.org22:20, 26 март 2008создадена со најавување(?)1
ur.wikibooks.org22:20, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ur.wikiquote.org22:20, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org22:20, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
usability.wikimedia.org21:06, 7 август 2009создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org15:02, 26 март 2008создадена со најавување(?)29
uz.wikibooks.org22:20, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
uz.wikiquote.org22:20, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
uz.wiktionary.org22:20, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org22:20, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
vec.wikisource.org18:36, 18 септември 2014создадена со најавување(?)0
vec.wiktionary.org18:36, 18 септември 2014создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org13:38, 28 февруари 2013создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org22:20, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org22:20, 26 март 2008создадена со најавување(?)13
vi.wikibooks.org22:20, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
vi.wikiquote.org22:20, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
vi.wikisource.org22:20, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
vi.wikivoyage.org17:24, 28 септември 2014создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org22:20, 26 март 2008создадена со најавување(?)18
vls.wikipedia.org22:20, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org22:20, 26 март 2008создадена со најавување(?)1
vo.wikibooks.org22:20, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
vo.wikiquote.org21:45, 29 април 2013потврдено по е-пошта(?)0
vo.wiktionary.org22:21, 26 март 2008создадена со најавување(?)4
war.wikipedia.org22:21, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
wa.wikipedia.org22:21, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
wa.wikibooks.org22:21, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org22:21, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org12:44, 13 ноември 2012создадена со најавување(?)21.296rollbacker
wikimania2008.wikimedia.org22:21, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
wikimania2009.wikimedia.org21:16, 8 јули 2009создадена со најавување(?)5
wikimania2010.wikimedia.org01:33, 3 јануари 2010создадена со најавување(?)0
wikimania2013.wikimedia.org16:21, 28 јануари 2013создадена со најавување(?)6
wikimania2014.wikimedia.org13:02, 11 февруари 2014создадена со најавување(?)0
wikimania2015.wikimedia.org17:25, 28 септември 2014создадена со најавување(?)14
wikimania2016.wikimedia.org19:52, 30 јули 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org20:42, 14 септември 2017создадена со најавување(?)0
wikimania2018.wikimedia.org00:40, 8 јануари 2018создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org22:59, 18 август 2019создадена со најавување(?)0
wo.wikipedia.org22:21, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
wo.wikiquote.org22:21, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org22:21, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org22:21, 26 март 2008создадена со најавување(?)1
xal.wikipedia.org22:21, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
xh.wikipedia.org22:21, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
xh.wikibooks.org22:21, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
xh.wiktionary.org22:21, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org12:44, 12 јули 2011создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org22:21, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
yi.wikisource.org22:21, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org22:21, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org22:21, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
yo.wikibooks.org22:21, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
yo.wiktionary.org22:10, 8 јули 2014потврдено со лозинка(?)0
yue.wiktionary.org22:04, 20 април 2021создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org22:22, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
za.wikibooks.org22:21, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
za.wikiquote.org22:21, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
za.wiktionary.org22:22, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org22:22, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org22:22, 26 март 2008создадена со најавување(?)2
zh-min-nan.wikipedia.org22:22, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikibooks.org22:22, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikiquote.org22:22, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikisource.org22:22, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org22:22, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org22:22, 26 март 2008создадена со најавување(?)1
zh.wikipedia.org22:22, 26 март 2008создадена со најавување(?)27
zh.wikibooks.org22:22, 26 март 2008создадена со најавување(?)2
zh.wikinews.org22:22, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org22:22, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org22:22, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org17:25, 28 септември 2014создадена со најавување(?)1
zh.wiktionary.org22:22, 26 март 2008создадена со најавување(?)5
zu.wikipedia.org22:22, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
zu.wikibooks.org22:22, 26 март 2008создадена со најавување(?)0
zu.wiktionary.org22:22, 26 март 2008создадена со најавување(?)0