Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org20:19, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org20:19, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ady.wikipedia.org20:19, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org20:19, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
af.wikibooks.org20:19, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
af.wikiquote.org20:19, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
af.wiktionary.org20:19, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ak.wikipedia.org20:19, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org20:19, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org20:19, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
am.wiktionary.org20:19, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org02:57, 15 јануари 2018создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org20:19, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org20:19, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
an.wiktionary.org20:19, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org20:19, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org21:47, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
ar.wikibooks.org20:19, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ar.wikimedia.org20:19, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org20:19, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ar.wikiquote.org20:19, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ar.wikisource.org20:19, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ar.wikiversity.org20:19, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ar.wiktionary.org20:19, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org20:19, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ast.wikipedia.org20:19, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org20:26, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org20:26, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org20:26, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org20:20, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org20:20, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org20:20, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
az.wikibooks.org22:10, 24 април 2019создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org20:20, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
bat-smg.wikipedia.org20:26, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org20:20, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org20:20, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
bd.wikimedia.org20:35, 26 ноември 2018создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org20:20, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
beta.wikiversity.org20:25, 7 октомври 2018создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org20:20, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
be.wikimedia.org20:35, 26 ноември 2018создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org21:46, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
bh.wikipedia.org20:20, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
bi.wikipedia.org20:20, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org20:20, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org20:20, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org20:20, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org20:20, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org20:20, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org20:20, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
br.wikimedia.org20:36, 26 ноември 2018создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org20:20, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org20:20, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
bxr.wikipedia.org20:20, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org22:11, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
ca.wikimedia.org20:35, 26 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ca.wikiquote.org23:43, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
cbk-zam.wikipedia.org20:20, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
cdo.wikipedia.org20:20, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org20:20, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ce.wikipedia.org20:20, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org20:20, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org20:20, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org20:21, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org20:21, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org14:41, 10 мај 2011создадена со најавување(?)232
co.wikipedia.org20:21, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
co.wikimedia.org20:36, 26 ноември 2018создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org20:21, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
cr.wikipedia.org20:21, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org20:21, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org22:00, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
cu.wikipedia.org20:21, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org20:21, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org20:21, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org01:04, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org19:04, 30 мај 2016создадена со најавување(?)2
de.wiktionary.org20:39, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
din.wikipedia.org20:21, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org20:21, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
dk.wikimedia.org20:36, 26 ноември 2018создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org20:21, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
dty.wikipedia.org20:21, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org20:21, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org20:21, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org20:21, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org03:12, 4 јуни 2018создадена со најавување(?)0
eml.wikipedia.org20:21, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org20:25, 3 мај 2011нова сметка(?)6.325extendedconfirmed, reviewer, rollbacker
en.wikibooks.org14:36, 10 мај 2011создадена со најавување(?)1
en.wikinews.org14:42, 10 мај 2011создадена со најавување(?)1
en.wikiquote.org14:41, 10 мај 2011создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org14:26, 10 мај 2011создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org20:11, 30 октомври 2013создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org20:11, 30 октомври 2013создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org14:42, 10 мај 2011создадена со најавување(?)2
eo.wikipedia.org22:50, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org21:37, 19 ноември 2017создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org20:21, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ee.wikimedia.org20:35, 26 ноември 2018создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org20:21, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org20:21, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org20:26, 27 мај 2018создадена со најавување(?)0
ff.wikipedia.org20:21, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
fiu-vro.wikipedia.org20:21, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org20:21, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
fi.wikimedia.org20:36, 26 ноември 2018создадена со најавување(?)0
fj.wikipedia.org20:21, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org20:21, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org20:22, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org20:21, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org09:27, 14 април 2015создадена со најавување(?)0
fr.wikinews.org09:09, 27 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fur.wikipedia.org20:21, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org20:21, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org20:22, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org20:22, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org20:22, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ga.wiktionary.org20:21, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org20:22, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org20:22, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org04:41, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org20:21, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org20:21, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org20:22, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org20:22, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org20:22, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org20:22, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org20:22, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org20:22, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org20:22, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org20:22, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
hif.wikipedia.org20:29, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
hif.wiktionary.org03:11, 15 јануари 2018создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org20:29, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org20:29, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org20:29, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org20:29, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org03:20, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org06:04, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org20:30, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org20:30, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ie.wikipedia.org20:30, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org20:30, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org20:30, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org20:30, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org20:11, 30 октомври 2013создадена со најавување(?)0
inh.wikipedia.org20:30, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org20:30, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org20:30, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org22:18, 2 мај 2015создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org06:58, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
iu.wikipedia.org20:30, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
jam.wikipedia.org20:30, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org05:39, 15 февруари 2016создадена со најавување(?)0
jbo.wikipedia.org20:30, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org20:30, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org20:30, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org20:30, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org20:30, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org20:30, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
kbp.wikipedia.org20:30, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org20:30, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org20:30, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org20:30, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org20:35, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org20:35, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org20:36, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
koi.wikipedia.org20:36, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org20:36, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ko.wikiversity.org18:16, 26 ноември 2018создадена со најавување(?)0
krc.wikipedia.org20:36, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org20:36, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ks.wikipedia.org20:36, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org20:36, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
kv.wikipedia.org20:36, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org20:36, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org20:36, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org20:36, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org20:36, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org20:36, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org20:36, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org20:36, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
lfn.wikipedia.org20:36, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org20:36, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org20:36, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org20:36, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org20:36, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org20:36, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org17:06, 26 август 2013создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org20:36, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
lrc.wikipedia.org20:36, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org20:36, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org20:36, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org20:36, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org20:37, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
map-bms.wikipedia.org20:37, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
mdf.wikipedia.org20:37, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org20:11, 30 октомври 2013создадена со најавување(?)8
meta.wikimedia.org14:32, 10 мај 2011создадена со најавување(?)201autopatrolled
mg.wikipedia.org20:37, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org20:37, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org20:37, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org20:37, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org20:37, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
mk.wikimedia.org20:36, 26 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org20:37, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org20:37, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org20:37, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org20:37, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org04:27, 5 ноември 2018создадена со најавување(?)0
mt.wikipedia.org20:37, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org20:37, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
mx.wikimedia.org20:36, 26 ноември 2018создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org20:37, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org20:37, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org20:37, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
nah.wikipedia.org20:37, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org20:37, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org20:37, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org20:37, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
nds.wikipedia.org20:37, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org20:38, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org20:38, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org06:49, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
nl.wikimedia.org20:36, 26 ноември 2018создадена со најавување(?)0
nl.wikinews.org15:53, 20 декември 2018создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org15:28, 20 декември 2018создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org20:38, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org20:38, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org20:38, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
no.wikimedia.org20:36, 26 ноември 2018создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org20:38, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
nso.wikipedia.org20:38, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org20:38, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
nyc.wikimedia.org20:36, 26 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org20:38, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org20:38, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
olo.wikipedia.org20:38, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org20:38, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org20:38, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org20:39, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org16:57, 17 јануари 2018создадена со најавување(?)0
pag.wikipedia.org20:39, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org20:39, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
pap.wikipedia.org20:39, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org20:39, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org20:39, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org20:39, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
pfl.wikipedia.org20:39, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org20:39, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
pi.wikipedia.org20:39, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org05:41, 14 декември 2017создадена со најавување(?)0
pl.wikimedia.org20:36, 26 ноември 2018создадена со најавување(?)0
pms.wikipedia.org20:39, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org20:39, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org20:39, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org20:39, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org03:03, 14 ноември 2018создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org20:39, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org20:39, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org20:39, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
rn.wikipedia.org20:39, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org20:39, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org20:39, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org20:39, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ro.wikinews.org02:52, 15 јануари 2018создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org02:52, 15 јануари 2018создадена со најавување(?)0
rue.wikipedia.org20:39, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org10:25, 10 април 2015создадена со најавување(?)0
ru.wikimedia.org20:36, 26 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org23:54, 9 септември 2019создадена со најавување(?)0
rw.wikipedia.org20:41, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org20:41, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org20:41, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org20:41, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org20:41, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org20:41, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
sc.wikipedia.org20:41, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org20:41, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org20:41, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org20:36, 26 ноември 2018создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org20:41, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org20:41, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org01:10, 20 јуни 2018создадена со најавување(?)2
simple.wiktionary.org20:23, 7 октомври 2018создадена со најавување(?)0
si.wikipedia.org20:41, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org20:41, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org20:41, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org20:41, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org20:41, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
wikisource.org14:31, 10 мај 2011создадена со најавување(?)0
so.wikipedia.org20:41, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org14:41, 10 мај 2011создадена со најавување(?)0
sq.wikipedia.org05:29, 27 април 2018создадена со најавување(?)0
srn.wikipedia.org20:41, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org20:41, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
sr.wikibooks.org02:09, 29 мај 2018создадена со најавување(?)0
ss.wikipedia.org20:41, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org20:42, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org20:42, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org20:42, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org19:30, 14 декември 2017создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org20:42, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org20:42, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org20:42, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
tcy.wikipedia.org20:42, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org04:57, 16 јули 2015создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org21:06, 16 март 2015создадена со најавување(?)0
test.wikidata.org05:31, 16 јули 2015создадена со најавување(?)0
tet.wikipedia.org20:42, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org20:42, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org20:42, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org20:42, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ti.wikipedia.org20:42, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org20:42, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org16:27, 12 јули 2018создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org20:42, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org20:42, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org20:42, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org20:42, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
tr.wikimedia.org20:36, 26 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ts.wikipedia.org20:43, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org20:43, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org20:43, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org20:43, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org20:43, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org20:43, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ua.wikimedia.org20:36, 26 ноември 2018создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org20:43, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org20:43, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org11:34, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org20:43, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org20:43, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org20:43, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org20:43, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org20:43, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org20:43, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
vls.wikipedia.org20:43, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org20:43, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org20:43, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
wa.wikipedia.org20:43, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org20:11, 30 октомври 2013создадена со најавување(?)195
wikimania2018.wikimedia.org21:00, 1 март 2018создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org20:21, 7 октомври 2018создадена со најавување(?)0
wo.wikipedia.org20:43, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org20:43, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
xal.wikipedia.org20:43, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
xh.wikipedia.org20:43, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org19:59, 21 септември 2018создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org16:24, 5 август 2018создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org16:24, 5 август 2018создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org20:43, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
yue.wiktionary.org20:36, 26 ноември 2018создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org20:43, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org20:43, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org20:43, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org20:43, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org20:44, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org14:59, 16 ноември 2017создадена со најавување(?)0
zu.wikipedia.org20:44, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0