Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
commons.wikimedia.org23:20, 27 април 2019создадена со најавување(?)2
de.wikipedia.org23:16, 27 април 2019создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org00:37, 27 април 2019нова сметка(?)0
es.wikipedia.org23:32, 27 април 2019создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org02:00, 11 мај 2019создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org02:45, 26 мај 2019создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org00:37, 27 април 2019создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org02:04, 27 април 2019создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org00:37, 27 април 2019создадена со најавување(?)1
nl.wikipedia.org01:03, 27 април 2019создадена со најавување(?)24
pl.wikipedia.org01:04, 27 април 2019создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org00:55, 27 април 2019создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org02:20, 27 април 2019создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org00:50, 27 април 2019создадена со најавување(?)1