Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
commons.wikimedia.org19:05, 13 октомври 2014создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org07:53, 29 март 2012нова сметка(?)6
en.wikibooks.org16:34, 30 јули 2012создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org02:24, 30 мај 2012создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org19:05, 13 октомври 2014создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org19:05, 13 октомври 2014создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org19:03, 13 октомври 2014создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org19:05, 13 октомври 2014создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org19:05, 13 октомври 2014создадена со најавување(?)2
simple.wikipedia.org18:05, 7 август 2016создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org19:05, 13 октомври 2014создадена со најавување(?)0