Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Adithyak1997
  • Зачленет: 16:51, 2 февруари 2016 (пред 6 години)
  • Вкупно уредувања: 241.429
  • Број на приврзани сметки: 185
  • Глобална група: Исклучоци од глобални IP-блокови
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ace.wikipedia.org19:26, 16 мај 2019создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org15:26, 31 мај 2019создадена со најавување(?)1
als.wikipedia.org22:13, 4 септември 2020создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org09:13, 5 декември 2018создадена со најавување(?)0
ar.wiktionary.org12:55, 4 октомври 2020создадена со најавување(?)0
ary.wikipedia.org00:01, 21 јули 2020создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org08:24, 28 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ast.wikipedia.org11:55, 7 јули 2020создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org20:04, 11 ноември 2018создадена со најавување(?)16
avk.wikipedia.org18:32, 31 јули 2020создадена со најавување(?)0
awa.wikipedia.org14:16, 21 мај 2020создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org18:47, 9 април 2020создадена со најавување(?)0
az.wiktionary.org12:49, 1 март 2021создадена со најавување(?)0
bat-smg.wikipedia.org20:14, 12 јули 2020создадена со најавување(?)0
ba.wikibooks.org20:41, 6 јули 2020создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org20:02, 23 јули 2021создадена со најавување(?)0
beta.wikiversity.org19:21, 1 август 2018создадена со најавување(?)2
be.wikimedia.org19:28, 16 мај 2019создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org22:51, 27 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bh.wikipedia.org16:34, 24 мај 2017создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org10:43, 29 ноември 2018создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org08:08, 3 февруари 2017создадена со најавување(?)4
bn.wikisource.org07:42, 3 мај 2020создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org20:14, 5 мај 2019создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org13:24, 27 мај 2017создадена со најавување(?)0
ca.wikimedia.org19:41, 5 декември 2018создадена со најавување(?)0
cdo.wikipedia.org15:38, 28 април 2020создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org13:46, 28 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org12:41, 26 август 2018создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org15:19, 3 февруари 2016создадена со најавување(?)3.144
cs.wikipedia.org16:44, 6 мај 2020создадена со најавување(?)1
cy.wikipedia.org15:56, 26 декември 2017создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org19:16, 2 февруари 2019создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org18:06, 23 август 2016создадена со најавување(?)8
de.wikisource.org22:52, 27 ноември 2019создадена со најавување(?)0
de.wikivoyage.org16:32, 4 септември 2020создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org05:56, 7 септември 2020создадена со најавување(?)0
diq.wiktionary.org01:12, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org11:02, 12 мај 2020создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org12:49, 2 август 2020создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org16:51, 2 февруари 2016нова сметка(?)3.105extendedconfirmed
en.wikibooks.org15:19, 3 февруари 2016создадена со најавување(?)76
en.wikinews.org15:19, 3 февруари 2016создадена со најавување(?)4
en.wikiquote.org15:19, 3 февруари 2016создадена со најавување(?)7
en.wikisource.org15:19, 3 февруари 2016создадена со најавување(?)262
en.wikiversity.org15:19, 3 февруари 2016создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org15:36, 3 февруари 2016создадена со најавување(?)4
en.wiktionary.org15:19, 3 февруари 2016создадена со најавување(?)59
eo.wikipedia.org15:57, 22 мај 2020создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org13:24, 5 ноември 2018создадена со најавување(?)0
es.wikibooks.org15:26, 31 мај 2019создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org18:17, 18 август 2020создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org09:40, 19 септември 2016создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org15:29, 17 декември 2019создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org13:00, 27 мај 2017создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org19:54, 24 декември 2017создадена со најавување(?)0
fr.wikinews.org07:39, 28 јануари 2019создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org12:41, 5 април 2019создадена со најавување(?)0
fr.wikiversity.org15:57, 22 мај 2020создадена со најавување(?)0
fr.wikivoyage.org07:39, 28 јануари 2019создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org18:46, 1 февруари 2019создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org20:19, 7 април 2019создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org22:51, 27 ноември 2019создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org15:14, 17 мај 2017создадена со најавување(?)4
gu.wikisource.org12:02, 14 април 2020создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org21:12, 23 август 2019создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org19:23, 14 август 2020создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org09:13, 5 декември 2018создадена со најавување(?)0
he.wikisource.org16:06, 18 април 2019создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org09:09, 3 јуни 2018создадена со најавување(?)0
hi.wikibooks.org09:35, 1 јули 2020создадена со најавување(?)0
hi.wikiversity.org13:50, 10 декември 2018создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org12:55, 4 октомври 2020создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org19:17, 23 јуни 2020создадена со најавување(?)1
hu.wikipedia.org18:42, 9 септември 2018создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org22:52, 27 ноември 2019создадена со најавување(?)0
hyw.wikipedia.org21:07, 20 април 2019создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org19:05, 19 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org16:19, 21 декември 2018создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org15:56, 3 февруари 2016создадена со најавување(?)2.049
it.wikipedia.org17:06, 26 декември 2017создадена со најавување(?)0
it.wikisource.org19:14, 15 мај 2019создадена со најавување(?)0
it.wikiversity.org09:38, 25 јули 2020создадена со најавување(?)0
iu.wikipedia.org19:26, 16 мај 2019создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org19:21, 28 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ja.wikivoyage.org11:13, 28 август 2020создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org16:02, 30 јули 2020создадена со најавување(?)0
jv.wiktionary.org16:02, 30 јули 2020создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org19:21, 28 ноември 2018создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org09:02, 10 април 2020создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org20:50, 9 јуни 2018создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org09:02, 10 април 2020создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org15:17, 10 јули 2016создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org19:14, 15 мај 2019создадена со најавување(?)0
lij.wikisource.org16:14, 24 јули 2020создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org16:51, 2 февруари 2016создадена со најавување(?)0
lrc.wikipedia.org19:57, 16 јуни 2020создадена со најавување(?)4
lt.wikipedia.org22:51, 27 ноември 2019создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org22:51, 27 ноември 2019создадена со најавување(?)0
map-bms.wikipedia.org20:13, 12 јули 2020создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org16:51, 2 февруари 2016создадена со најавување(?)408autopatrolled
meta.wikimedia.org16:51, 2 февруари 2016создадена со најавување(?)4.787autopatrolled
min.wikipedia.org11:57, 7 јули 2020создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org20:34, 23 август 2020создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org21:29, 14 август 2018создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org15:18, 10 јули 2016создадена со најавување(?)5.960autopatrolled, patroller, rollbacker
ml.wikibooks.org12:48, 29 мај 2017создадена со најавување(?)66
ml.wikiquote.org12:54, 2 септември 2016создадена со најавување(?)69
ml.wikisource.org12:54, 2 септември 2016создадена со најавување(?)664autopatrolled
ml.wiktionary.org12:54, 2 септември 2016создадена со најавување(?)198interface-admin, sysop
mn.wikipedia.org19:37, 12 јуни 2020создадена со најавување(?)0
mnw.wikipedia.org18:03, 6 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org16:34, 24 мај 2017создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org20:34, 15 август 2018создадена со најавување(?)0
nah.wikipedia.org12:25, 2 јули 2020создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org16:34, 24 мај 2017создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org20:58, 30 јуни 2020создадена со најавување(?)0
nia.wikipedia.org22:56, 11 јануари 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org15:14, 31 јули 2018создадена со најавување(?)3
nl.wiktionary.org07:03, 11 март 2018создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org16:00, 31 март 2019создадена со најавување(?)0
nqo.wikipedia.org21:27, 6 октомври 2019создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org18:00, 5 јули 2020создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org22:52, 27 ноември 2019создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org16:32, 26 декември 2016создадена со најавување(?)5
pag.wikipedia.org10:40, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org12:28, 15 јуни 2018создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org06:59, 18 јуни 2020создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org20:21, 7 април 2019создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org22:04, 8 ноември 2020создадена со најавување(?)0
pl.wikiquote.org09:39, 26 јуни 2020создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org13:00, 27 мај 2017создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org16:11, 8 мај 2019создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org19:39, 17 јули 2021создадена со најавување(?)0
pwn.wikipedia.org11:53, 28 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org10:45, 16 мај 2018создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org17:06, 1 април 2019создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org18:51, 27 јули 2021создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org18:34, 11 септември 2018создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org19:55, 13 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org15:34, 5 март 2019создадена со најавување(?)0
shi.wikipedia.org20:13, 30 јуни 2021создадена со најавување(?)0
shn.wiktionary.org13:19, 5 јули 2020создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org12:51, 1 март 2021создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org09:22, 19 септември 2016создадена со најавување(?)370
simple.wiktionary.org19:56, 25 декември 2017создадена со најавување(?)0
skr.wikipedia.org12:45, 16 декември 2020создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org22:51, 27 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org07:28, 25 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org20:26, 26 јуни 2020создадена со најавување(?)0
wikisource.org12:54, 2 септември 2016создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org15:36, 3 февруари 2016создадена со најавување(?)137
sq.wikipedia.org22:52, 27 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org17:58, 1 декември 2018создадена со најавување(?)0
sr.wikibooks.org19:13, 15 декември 2017создадена со најавување(?)0
strategy.wikimedia.org06:31, 18 јуни 2020создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org08:29, 3 февруари 2017создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org17:05, 5 мај 2017создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org05:33, 21 јуни 2022создадена со најавување(?)0
ta.wiktionary.org12:55, 4 октомври 2020создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org07:23, 19 јули 2020создадена со најавување(?)0
test-commons.wikimedia.org17:32, 15 јули 2020создадена со најавување(?)2
test.wikipedia.org21:13, 18 ноември 2017создадена со најавување(?)0
test.wikidata.org17:41, 5 октомври 2018создадена со најавување(?)0
tet.wikipedia.org19:18, 23 мај 2019создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org16:01, 2 април 2019создадена со најавување(?)1
th.wikipedia.org08:56, 10 април 2020создадена со најавување(?)0
ti.wikipedia.org14:36, 30 јули 2020создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org19:24, 18 јуни 2020создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org16:40, 5 март 2018создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org16:38, 27 јануари 2019создадена со најавување(?)0
uk.wikiquote.org19:26, 26 јуни 2020создадена со најавување(?)0
uk.wikisource.org08:42, 31 декември 2018создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org20:12, 21 март 2019создадена со најавување(?)0
usability.wikimedia.org08:54, 17 јуни 2020создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org19:24, 28 ноември 2018создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org18:43, 22 јануари 2018создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org06:34, 30 јуни 2020создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org15:19, 3 февруари 2016создадена со најавување(?)219.562rollbacker
wikimania2012.wikimedia.org11:55, 6 јули 2020создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org16:09, 22 март 2017создадена со најавување(?)444
wikimania2018.wikimedia.org08:38, 20 јули 2018создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org17:22, 13 март 2019создадена со најавување(?)2
zh-classical.wikipedia.org20:57, 30 јуни 2020создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org20:55, 20 април 2019создадена со најавување(?)0