Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org19:38, 5 декември 2016создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org21:48, 31 декември 2015создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org14:43, 13 септември 2015создадена со најавување(?)1
am.wikipedia.org14:50, 13 септември 2015создадена со најавување(?)1
ang.wikipedia.org14:44, 13 септември 2015создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org16:26, 10 септември 2017создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org20:49, 9 мај 2016создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org13:17, 25 април 2015нова сметка(?)25.385
ar.wikibooks.org16:34, 26 април 2015создадена со најавување(?)4
ar.wikinews.org15:05, 12 јуни 2015создадена со најавување(?)4
ar.wikiquote.org16:37, 9 август 2015создадена со најавување(?)10
ar.wikisource.org15:56, 1 мај 2015создадена со најавување(?)4
ar.wikiversity.org16:34, 9 август 2015создадена со најавување(?)2
ar.wiktionary.org16:09, 10 јули 2015создадена со најавување(?)3
ary.wikipedia.org23:46, 20 јули 2020создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org10:31, 3 јуни 2015создадена со најавување(?)4
ast.wikipedia.org14:48, 13 септември 2015создадена со најавување(?)1
as.wikipedia.org14:44, 13 септември 2015создадена со најавување(?)1
av.wikipedia.org16:02, 26 септември 2015создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org17:17, 8 август 2015создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org14:51, 13 септември 2015создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org14:52, 13 септември 2015создадена со најавување(?)0
bat-smg.wikipedia.org14:52, 13 септември 2015создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org16:42, 9 јануари 2016создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org14:55, 13 септември 2015создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org14:55, 13 септември 2015создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org14:57, 13 септември 2015создадена со најавување(?)0
bi.wikipedia.org20:49, 9 мај 2016создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org14:57, 13 септември 2015создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org14:55, 13 септември 2015создадена со најавување(?)1
bn.wikipedia.org14:59, 13 септември 2015создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org14:59, 13 септември 2015создадена со најавување(?)1
bs.wikipedia.org15:02, 13 септември 2015создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org20:48, 9 мај 2016создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org15:03, 13 септември 2015создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org15:03, 13 септември 2015создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org15:06, 13 септември 2015создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org15:12, 1 мај 2015создадена со најавување(?)87
cr.wikipedia.org19:57, 19 јуни 2016создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org15:43, 16 август 2015создадена со најавување(?)1
cv.wikipedia.org15:06, 13 септември 2015создадена со најавување(?)1
cy.wikipedia.org15:07, 13 септември 2015создадена со најавување(?)1
da.wikipedia.org15:09, 13 септември 2015создадена со најавување(?)1
de.wikipedia.org16:45, 30 мај 2015создадена со најавување(?)1
de.wiktionary.org16:03, 3 април 2016создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org15:09, 13 септември 2015создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org15:18, 13 септември 2015создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org20:49, 9 мај 2016создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org19:58, 19 јуни 2016создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org15:19, 13 септември 2015создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org15:14, 1 мај 2015создадена со најавување(?)123
en.wikibooks.org15:11, 1 мај 2015создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org15:12, 1 мај 2015создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org15:12, 1 мај 2015создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org15:12, 1 мај 2015создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org15:12, 1 мај 2015создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org15:12, 1 мај 2015создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org15:12, 1 мај 2015создадена со најавување(?)0
eo.wikipedia.org19:25, 16 август 2015создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org13:52, 28 јули 2015создадена со најавување(?)7
et.wikipedia.org03:27, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org13:00, 18 јули 2015создадена со најавување(?)1
fa.wikivoyage.org13:17, 8 ноември 2016создадена со најавување(?)0
fa.wiktionary.org13:43, 15 септември 2016создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org15:56, 1 август 2015создадена со најавување(?)1
fo.wikipedia.org19:52, 11 август 2018создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org16:45, 30 мај 2015создадена со најавување(?)17
fr.wikibooks.org14:15, 18 март 2018создадена со најавување(?)0
fr.wikiquote.org13:07, 18 јули 2015создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org18:59, 29 мај 2016создадена со најавување(?)0
fr.wikiversity.org15:18, 18 март 2018создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org16:09, 10 јули 2015создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org16:02, 26 септември 2015создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org21:52, 31 декември 2015создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org16:02, 26 септември 2015создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org14:44, 23 септември 2015создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org17:18, 30 март 2017создадена со најавување(?)0
he.wikivoyage.org18:32, 6 април 2016создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org13:43, 24 септември 2020создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org19:12, 14 декември 2016создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org21:02, 31 декември 2015создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org06:10, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org15:48, 16 август 2015создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org15:12, 1 мај 2015создадена со најавување(?)6
is.wikipedia.org15:27, 14 мај 2016создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org16:44, 30 мај 2015создадена со најавување(?)3
ja.wikipedia.org15:34, 14 август 2015создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org15:53, 3 август 2015создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org17:47, 11 јануари 2016создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org21:49, 31 декември 2015создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org19:29, 14 јуни 2016создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org15:09, 13 септември 2015создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org16:43, 9 јануари 2016создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org21:52, 31 декември 2015создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org19:58, 19 јуни 2016создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org13:18, 25 април 2015создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org15:12, 1 мај 2015создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org15:12, 1 мај 2015создадена со најавување(?)18
mg.wikipedia.org17:32, 9 декември 2016создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org10:06, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org14:08, 18 мај 2016создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org21:25, 11 јуни 2015создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org13:03, 18 јули 2015создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org15:49, 16 август 2015создадена со најавување(?)2
no.wikipedia.org16:08, 2 мај 2016создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org14:09, 18 мај 2016создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org16:54, 9 јануари 2016создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org17:34, 3 октомври 2016создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org15:49, 22 септември 2015создадена со најавување(?)2
ro.wikipedia.org15:51, 16 август 2015создадена со најавување(?)1
ru.wikipedia.org15:50, 22 септември 2015создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org01:16, 22 септември 2018создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org16:46, 14 август 2021создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org19:39, 4 јуни 2018создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org20:18, 9 јуни 2016создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org17:49, 2 јули 2015создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org14:43, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org17:50, 11 јануари 2016создадена со најавување(?)0
wikisource.org15:43, 24 декември 2015создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org15:12, 1 мај 2015создадена со најавување(?)0
sq.wikipedia.org18:24, 7 јули 2017создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org19:37, 5 декември 2016создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org19:57, 19 јуни 2016создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org13:50, 28 јули 2015создадена со најавување(?)1
test.wikipedia.org17:59, 17 февруари 2016создадена со најавување(?)1
tg.wikipedia.org22:24, 16 април 2018создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org12:42, 21 ноември 2016создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org16:06, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org15:41, 16 август 2015создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org21:45, 31 декември 2015создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org16:01, 26 септември 2015создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org22:20, 11 февруари 2016создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org21:52, 11 јуни 2015создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org12:00, 9 мај 2016создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org15:51, 22 септември 2015создадена со најавување(?)0
vls.wikipedia.org21:09, 24 мај 2018создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org21:48, 31 декември 2015создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org15:12, 1 мај 2015создадена со најавување(?)3.014
wikimania2015.wikimedia.org18:05, 4 јули 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2016.wikimedia.org17:01, 9 јануари 2016создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org18:51, 20 јануари 2016создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org18:51, 20 јануари 2016создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org17:28, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org18:53, 10 јули 2016создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org15:52, 22 септември 2015создадена со најавување(?)0