Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ace.wikipedia.org05:12, 5 март 2013создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org21:35, 20 март 2013создадена со најавување(?)8
ak.wikipedia.org16:22, 20 октомври 2016создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org17:40, 6 ноември 2015создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org03:23, 24 октомври 2015создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org21:08, 7 ноември 2016создадена со најавување(?)1
ar.wikipedia.org17:18, 19 јуни 2012создадена со најавување(?)0
ast.wikipedia.org08:08, 4 ноември 2016создадена со најавување(?)2
as.wikipedia.org05:02, 1 ноември 2012создадена со најавување(?)17
av.wikipedia.org19:14, 28 октомври 2015создадена со најавување(?)15
azb.wikipedia.org06:37, 29 ноември 2015создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org07:45, 18 октомври 2013создадена со најавување(?)20
bar.wikipedia.org03:15, 8 ноември 2016создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org16:46, 23 октомври 2015создадена со најавување(?)27
bcl.wikipedia.org04:13, 8 септември 2015создадена со најавување(?)11
bd.wikimedia.org20:21, 8 септември 2015создадена со најавување(?)0
beta.wikiversity.org21:54, 2 јануари 2013создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org17:43, 18 мај 2013создадена со најавување(?)2
bg.wikipedia.org06:16, 18 март 2013создадена со најавување(?)19
bh.wikipedia.org02:15, 26 октомври 2016создадена со најавување(?)1
bjn.wikipedia.org17:30, 22 јуни 2016создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org21:43, 22 октомври 2014создадена со најавување(?)19
bn.wikivoyage.org16:10, 28 јуни 2018создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org05:01, 1 ноември 2012создадена со најавување(?)26
br.wikipedia.org03:19, 8 ноември 2016создадена со најавување(?)0
br.wikimedia.org10:59, 6 март 2014создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org03:28, 24 октомври 2015создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org16:27, 18 јануари 2012создадена со најавување(?)15
ca.wikimedia.org12:49, 2 мај 2017создадена со најавување(?)0
ca.wikiquote.org18:30, 8 ноември 2016создадена со најавување(?)0
cdo.wikipedia.org23:35, 21 мај 2015создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org02:10, 3 февруари 2013создадена со најавување(?)2
chr.wiktionary.org14:54, 14 август 2013создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org21:51, 23 ноември 2015создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org18:41, 22 август 2011потврдено со лозинка(?)825autopatrolled
co.wikimedia.org09:06, 17 мај 2014создадена со најавување(?)0
cr.wikipedia.org05:19, 9 ноември 2016создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org23:47, 12 октомври 2012создадена со најавување(?)1
cy.wikipedia.org05:21, 9 ноември 2016создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org23:36, 9 април 2014создадена со најавување(?)7
de.wikipedia.org22:15, 23 септември 2011создадена со најавување(?)29
de.wikinews.org00:08, 11 февруари 2016создадена со најавување(?)1
de.wikivoyage.org16:51, 23 септември 2015создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org19:21, 19 октомври 2016создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org20:22, 18 ноември 2016создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org00:24, 27 октомври 2016создадена со најавување(?)2
ee.wikipedia.org03:47, 28 септември 2015создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org23:15, 9 април 2014создадена со најавување(?)2
eml.wikipedia.org06:01, 6 октомври 2015создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org18:41, 22 август 2011потврдено со лозинка(?)2.402extendedconfirmed
en.wikibooks.org23:20, 25 октомври 2012создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org23:20, 25 октомври 2012создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org20:06, 11 ноември 2011создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org09:56, 2 јануари 2012создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org23:20, 25 октомври 2012создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org04:32, 3 декември 2012создадена со најавување(?)4
en.wiktionary.org15:05, 17 декември 2011создадена со најавување(?)0
eo.wikipedia.org01:51, 9 март 2012создадена со најавување(?)16
es.wikipedia.org17:29, 6 јануари 2012создадена со најавување(?)26
eu.wikipedia.org15:19, 13 април 2012создадена со најавување(?)1
ext.wikipedia.org17:51, 3 февруари 2016создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org19:44, 25 март 2012создадена со најавување(?)5
fa.wiktionary.org18:05, 26 октомври 2015создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org17:25, 31 декември 2011создадена со најавување(?)0
fj.wikipedia.org18:36, 28 октомври 2012создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org07:09, 3 декември 2015создадена со најавување(?)18
frp.wikipedia.org14:43, 6 ноември 2013создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org09:45, 29 август 2011создадена со најавување(?)35
fr.wiktionary.org03:09, 5 декември 2015создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org19:07, 8 ноември 2016создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org09:14, 26 декември 2011создадена со најавување(?)7
ga.wikipedia.org14:18, 5 февруари 2014создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org06:37, 29 ноември 2015создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org02:02, 24 јули 2015создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org16:29, 19 октомври 2015создадена со најавување(?)22
hak.wikipedia.org23:20, 21 мај 2015создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org16:12, 29 јуни 2018создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org08:08, 4 ноември 2016создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org21:06, 19 јануари 2013создадена со најавување(?)7
he.wikisource.org20:22, 18 ноември 2016создадена со најавување(?)0
hif.wikipedia.org02:20, 1 октомври 2015создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org07:31, 8 февруари 2012создадена со најавување(?)2
hr.wikipedia.org20:02, 14 март 2012создадена со најавување(?)1
ht.wikipedia.org17:00, 23 јуни 2016создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org14:46, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org09:13, 28 септември 2015создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org22:08, 7 април 2017создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org01:51, 9 март 2012создадена со најавување(?)90
id.wikisource.org03:52, 14 ноември 2016создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org16:43, 23 јуни 2016создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org00:36, 15 септември 2012создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org02:23, 26 октомври 2016создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org22:15, 23 септември 2011создадена со најавување(?)5
ja.wikipedia.org18:43, 7 септември 2011создадена со најавување(?)53
ja.wikisource.org22:45, 10 февруари 2013создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org09:24, 22 мај 2012создадена со најавување(?)11
kab.wikipedia.org22:54, 24 ноември 2015создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org22:01, 20 септември 2015создадена со најавување(?)3
kbp.wikipedia.org10:30, 10 септември 2017создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org06:25, 6 ноември 2014создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org10:07, 4 јуни 2015создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org16:39, 26 октомври 2015создадена со најавување(?)14
ko.wikipedia.org19:16, 26 септември 2011создадена со најавување(?)64
ko.wikisource.org15:51, 8 октомври 2015создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org05:14, 9 ноември 2016создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org08:25, 19 октомври 2015создадена со најавување(?)11
la.wikipedia.org15:22, 1 ноември 2012создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org19:11, 8 ноември 2016создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org08:18, 25 февруари 2014создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org19:12, 8 ноември 2016создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org17:04, 18 јули 2013создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org12:14, 1 мај 2017создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org09:07, 28 септември 2015создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org15:39, 3 ноември 2015создадена со најавување(?)7
mai.wikipedia.org16:24, 21 октомври 2015создадена со најавување(?)5
www.mediawiki.org18:07, 8 септември 2011создадена со најавување(?)42
meta.wikimedia.org17:33, 7 септември 2011создадена со најавување(?)4.445massmessage-sender
mg.wikipedia.org05:30, 9 ноември 2016создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org17:41, 27 октомври 2015создадена со најавување(?)2
mi.wikipedia.org20:21, 18 ноември 2016создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org06:15, 20 април 2016создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org05:41, 14 октомври 2015создадена со најавување(?)13
mn.wikipedia.org23:27, 21 мај 2015создадена со најавување(?)2
mr.wikipedia.org15:56, 21 октомври 2015создадена со најавување(?)8
ms.wikipedia.org16:08, 16 декември 2011создадена со најавување(?)4
mx.wikimedia.org04:41, 9 јули 2016создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org04:00, 10 јануари 2013создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org22:09, 30 ноември 2015создадена со најавување(?)0
nah.wikipedia.org20:34, 19 октомври 2016создадена со најавување(?)0
nds.wikipedia.org11:03, 3 декември 2015создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org03:38, 9 август 2013создадена со најавување(?)3
new.wikipedia.org02:22, 26 октомври 2016создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org19:37, 10 септември 2011создадена со најавување(?)1
nl.wikimedia.org00:17, 22 јули 2015создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org05:31, 9 ноември 2016создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org17:25, 31 декември 2011создадена со најавување(?)1
nv.wikipedia.org08:24, 18 септември 2018создадена со најавување(?)0
nyc.wikimedia.org16:11, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org05:20, 9 ноември 2016создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org22:09, 30 ноември 2015создадена со најавување(?)6
or.wiktionary.org20:48, 25 мај 2015создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org23:45, 9 октомври 2013создадена со најавување(?)82
pam.wikipedia.org20:11, 18 ноември 2016создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org15:31, 17 мај 2015создадена со најавување(?)14
pdc.wikipedia.org08:08, 4 ноември 2016создадена со најавување(?)0
pfl.wikipedia.org05:09, 9 ноември 2016создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org17:25, 31 декември 2011создадена со најавување(?)5
pl.wiktionary.org16:20, 3 јуни 2013создадена со најавување(?)0
pms.wikipedia.org20:18, 18 ноември 2016создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org11:42, 28 октомври 2016создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org17:32, 6 јануари 2012создадена со најавување(?)6
ro.wikipedia.org17:25, 31 декември 2011создадена со најавување(?)2
ru.wikipedia.org09:48, 4 ноември 2011создадена со најавување(?)23uploader
ru.wikimedia.org21:29, 26 октомври 2015создадена со најавување(?)0
ru.wikiquote.org02:01, 24 декември 2012создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org16:55, 26 октомври 2015создадена со најавување(?)9
sa.wikipedia.org22:06, 29 октомври 2015создадена со најавување(?)8
sd.wikipedia.org17:21, 2 ноември 2015создадена со најавување(?)9
se.wikipedia.org12:51, 22 април 2016создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org12:07, 4 март 2016создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org06:18, 15 март 2013создадена со најавување(?)7
simple.wikipedia.org20:07, 14 март 2012создадена со најавување(?)3
si.wikipedia.org21:19, 25 октомври 2015создадена со најавување(?)13
sk.wikipedia.org17:26, 4 септември 2013создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org00:09, 22 септември 2016создадена со најавување(?)0
wikisource.org13:22, 15 март 2012создадена со најавување(?)0
so.wikipedia.org12:49, 13 мај 2015создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org00:36, 15 септември 2012создадена со најавување(?)0
sq.wikipedia.org20:10, 29 септември 2015создадена со најавување(?)11
sr.wikipedia.org20:08, 14 март 2012создадена со најавување(?)2
st.wikipedia.org07:52, 6 декември 2013создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org17:03, 23 јуни 2016создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org17:26, 31 декември 2011создадена со најавување(?)18
sv.wiktionary.org02:12, 26 октомври 2016создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org05:05, 9 ноември 2016создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org16:46, 19 јули 2015создадена со најавување(?)49
tcy.wikipedia.org16:38, 8 ноември 2016создадена со најавување(?)3
test2.wikipedia.org05:02, 6 април 2013создадена со најавување(?)0
tet.wikipedia.org00:40, 18 септември 2015создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org17:18, 19 јуни 2012создадена со најавување(?)5
tg.wikipedia.org20:52, 20 ноември 2014создадена со најавување(?)1
th.wikipedia.org08:24, 5 јануари 2013создадена со најавување(?)17
ti.wikipedia.org01:10, 24 јули 2015создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org14:11, 13 јули 2015создадена со најавување(?)19
tr.wikipedia.org09:48, 4 ноември 2011создадена со најавување(?)3
tt.wikipedia.org05:24, 30 октомври 2016создадена со најавување(?)2
tw.wikipedia.org08:45, 16 јуни 2012создадена со најавување(?)0
ua.wikimedia.org03:16, 2 декември 2015создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org08:08, 4 ноември 2016создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org09:12, 26 декември 2011создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org17:30, 6 јануари 2012создадена со најавување(?)12
uk.wikivoyage.org20:48, 22 април 2013создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org13:08, 16 јули 2015создадена со најавување(?)5
uz.wikipedia.org00:14, 24 октомври 2015создадена со најавување(?)9
vi.wikipedia.org17:25, 31 декември 2011создадена со најавување(?)40
vls.wikipedia.org10:14, 17 март 2012создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org21:22, 20 октомври 2012создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org12:48, 10 ноември 2013создадена со најавување(?)0
wa.wikipedia.org20:17, 18 ноември 2016создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org19:55, 18 ноември 2012создадена со најавување(?)3.029
wikimania2013.wikimedia.org00:35, 22 февруари 2013создадена со најавување(?)3
wikimania2014.wikimedia.org07:00, 16 октомври 2013создадена со најавување(?)11
wikimania2015.wikimedia.org17:39, 25 јануари 2015создадена со најавување(?)252
wikimania2016.wikimedia.org16:33, 18 ноември 2015создадена со најавување(?)13
wikimania2017.wikimedia.org18:24, 9 февруари 2016создадена со најавување(?)0
wikimania2018.wikimedia.org13:45, 3 септември 2017создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org07:53, 29 август 2011создадена со најавување(?)2
yi.wikipedia.org05:17, 9 ноември 2016создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org04:55, 12 април 2014создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org16:43, 23 јуни 2016создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org15:50, 16 февруари 2013создадена со најавување(?)2
zh-classical.wikipedia.org16:48, 1 ноември 2012создадена со најавување(?)8
zh-min-nan.wikipedia.org23:30, 21 мај 2015создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org22:50, 24 септември 2011создадена со најавување(?)19
zh.wikipedia.org18:41, 22 август 2011домашно вики(?)86.700
zh.wikibooks.org19:45, 11 октомври 2011создадена со најавување(?)0
zh.wikinews.org19:58, 11 ноември 2011создадена со најавување(?)16
zh.wikiquote.org15:53, 10 февруари 2012создадена со најавување(?)2
zh.wikisource.org12:29, 20 декември 2011создадена со најавување(?)41
zh.wikiversity.org17:46, 16 август 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org21:05, 24 јануари 2014создадена со најавување(?)28autopatrolled
zh.wiktionary.org10:38, 22 март 2012создадена со најавување(?)1
zu.wikipedia.org10:59, 19 декември 2011создадена со најавување(?)0