Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
commons.wikimedia.org06:52, 22 април 2015создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org07:33, 10 јули 2017создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org02:17, 23 март 2015домашно вики(?)67
en.wikibooks.org07:15, 31 август 2015создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org07:15, 31 август 2015создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org07:15, 31 август 2015создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org14:43, 18 мај 2015создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org07:15, 31 август 2015создадена со најавување(?)1
en.wikivoyage.org07:15, 31 август 2015создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org06:52, 22 април 2015создадена со најавување(?)3
es.wikipedia.org08:51, 27 февруари 2016создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org15:46, 16 ноември 2021создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org08:27, 14 март 2016создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org09:09, 27 февруари 2016создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org06:52, 22 април 2015создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org15:58, 31 јануари 2018создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org09:45, 1 јануари 2018создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org07:28, 31 март 2017создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org14:07, 13 јуни 2022создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org05:59, 22 април 2015создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org07:15, 31 август 2015создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org05:59, 22 април 2015создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org04:22, 7 март 2017создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org10:43, 27 февруари 2016создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org06:49, 24 февруари 2016создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org06:52, 22 април 2015создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org10:15, 27 февруари 2016создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org04:34, 30 јануари 2018создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org07:15, 31 август 2015создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org05:58, 4 септември 2022создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org14:08, 7 март 2021создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org05:34, 17 мај 2022создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org16:02, 8 мај 2015создадена со најавување(?)59ipblock-exempt
zh.wikisource.org03:52, 20 јануари 2018создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org03:52, 13 мај 2018создадена со најавување(?)0