Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
commons.wikimedia.org03:14, 18 март 2015потврдено со лозинка(?)19
da.wikipedia.org12:26, 20 август 2018создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org00:20, 11 октомври 2016создадена со најавување(?)1
en.wikipedia.org20:09, 16 март 2015домашно вики(?)16.886extendedconfirmed, reviewer, rollbacker
en.wikibooks.org19:41, 22 март 2015создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org19:41, 22 март 2015создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org03:14, 18 март 2015потврдено со лозинка(?)4
en.wikisource.org19:41, 22 март 2015создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org19:41, 22 март 2015создадена со најавување(?)1
en.wikivoyage.org19:41, 22 март 2015создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org19:41, 22 март 2015создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org11:23, 23 април 2016создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org22:53, 27 февруари 2021создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org15:23, 1 ноември 2021создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org19:41, 22 март 2015создадена со најавување(?)1
it.wikipedia.org03:21, 20 април 2016создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org16:45, 18 март 2015создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org19:41, 22 март 2015создадена со најавување(?)3
meta.wikimedia.org03:14, 18 март 2015потврдено со лозинка(?)6
sco.wikipedia.org10:40, 7 ноември 2015создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org21:44, 13 август 2017создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org02:54, 20 септември 2015создадена со најавување(?)5
species.wikimedia.org19:41, 22 март 2015создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org15:17, 13 јули 2018создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org19:41, 22 март 2015создадена со најавување(?)5
wikimania2016.wikimedia.org12:31, 20 март 2016создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org16:28, 9 јуни 2019создадена со најавување(?)1