Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
en.wikipedia.org01:35, 17 април 2013домашно вики(?)9
login.wikimedia.org01:43, 23 октомври 2014создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org01:44, 23 октомври 2014создадена со најавување(?)1
pt.wikipedia.org20:11, 5 мај 2022создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org18:50, 1 ноември 2014создадена со најавување(?)0