Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Achiri Bitamsimli
  • Зачленет: 18:15, 14 септември 2020 (пред 3 години)
  • Вкупно уредувања: 420.805
  • Број на приврзани сметки: 70
  • Глобална група: Исклучоци од глобални IP-блокови
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ar.wikipedia.org08:49, 19 април 2022создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org21:38, 9 март 2022создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org08:10, 31 декември 2021создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org08:06, 31 декември 2021создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org08:30, 31 декември 2021создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org09:04, 23 септември 2020создадена со најавување(?)4.397
cs.wikipedia.org09:18, 11 август 2023создадена со најавување(?)0
dag.wikipedia.org19:41, 30 јуни 2021создадена со најавување(?)3.148ipblock-exempt
da.wikipedia.org18:41, 8 април 2022создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org21:04, 2 април 2022создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org15:47, 17 септември 2020создадена со најавување(?)245ipblock-exempt (привремено)
en.wikibooks.org09:59, 19 јануари 2022создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org13:09, 19 август 2023создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org08:39, 15 август 2023создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org15:25, 4 октомври 2021создадена со најавување(?)15
en.wikivoyage.org13:44, 4 октомври 2021создадена со најавување(?)29
en.wiktionary.org10:58, 19 март 2021создадена со најавување(?)13
es.wikipedia.org11:26, 22 мај 2023создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org08:06, 31 декември 2021создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org08:30, 31 декември 2021создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org13:04, 14 ноември 2021создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org17:13, 9 ноември 2021создадена со најавување(?)16
fr.wikisource.org10:44, 5 јуни 2022создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org13:13, 19 август 2023создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org01:03, 13 октомври 2021создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org08:07, 31 декември 2021создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org12:58, 18 август 2023создадена со најавување(?)0
gpe.wikipedia.org02:46, 5 јули 2023создадена со најавување(?)0
gur.wikipedia.org20:20, 28 февруари 2023создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org10:43, 8 август 2022создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org18:15, 14 септември 2020нова сметка(?)1.092
it.wikiversity.org10:14, 26 мај 2021создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org07:46, 31 декември 2021создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org07:37, 31 декември 2021создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org07:38, 31 декември 2021создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org08:21, 31 декември 2021создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org07:37, 31 декември 2021создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org08:25, 31 декември 2021создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org18:15, 14 септември 2020создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org20:02, 2 октомври 2020создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org18:15, 14 септември 2020создадена со најавување(?)86
mhr.wikipedia.org08:10, 31 декември 2021создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org08:46, 19 април 2022создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org08:25, 31 декември 2021создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org08:10, 31 декември 2021создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org20:10, 27 септември 2020создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org08:19, 31 декември 2021создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org08:07, 31 декември 2021создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org08:29, 31 декември 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org18:23, 27 август 2022создадена со најавување(?)0
ru.wikimedia.org07:43, 3 октомври 2021создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org08:14, 31 декември 2021создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org15:04, 27 февруари 2021создадена со најавување(?)0
si.wikipedia.org23:39, 19 јуни 2023создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org08:06, 31 декември 2021создадена со најавување(?)0
sq.wikipedia.org09:10, 23 ноември 2021создадена со најавување(?)1
sv.wikipedia.org15:25, 18 август 2023создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org12:13, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org07:43, 31 декември 2021создадена со најавување(?)0
tl.wikiquote.org13:25, 10 октомври 2022создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org21:40, 9 март 2022создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org20:50, 21 ноември 2021создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org07:37, 31 декември 2021создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org08:07, 31 декември 2021создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org07:40, 31 декември 2021создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org05:06, 1 октомври 2020создадена со најавување(?)411.750
wikimania.wikimedia.org00:26, 14 август 2021создадена со најавување(?)13
yo.wikipedia.org08:17, 28 мај 2023создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org08:09, 31 декември 2021создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org07:37, 31 декември 2021создадена со најавување(?)0