Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
af.wikipedia.org04:02, 16 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org19:40, 19 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ar.wikiquote.org21:47, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org16:09, 5 февруари 2022создадена со најавување(?)0
ast.wikipedia.org22:00, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org17:05, 22 ноември 2020создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org15:15, 12 јануари 2022создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org23:00, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org23:03, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org03:49, 2 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org19:40, 19 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ca.wikisource.org23:46, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org04:42, 22 септември 2017создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org02:23, 24 октомври 2013создадена со најавување(?)434
cs.wikipedia.org19:24, 18 септември 2014создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org00:55, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org23:56, 6 август 2022создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org00:43, 7 ноември 2014создадена со најавување(?)0
de.wikivoyage.org00:30, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org00:24, 22 октомври 2013нова сметка(?)1.703extendedconfirmed
en.wikibooks.org00:37, 29 септември 2014создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org00:37, 29 септември 2014создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org00:37, 29 септември 2014создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org00:37, 29 септември 2014создадена со најавување(?)66
en.wikiversity.org00:37, 29 септември 2014создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org00:37, 29 септември 2014создадена со најавување(?)11
en.wiktionary.org00:37, 29 септември 2014создадена со најавување(?)1
eo.wikipedia.org16:08, 5 октомври 2017создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org20:14, 24 јануари 2016создадена со најавување(?)0
es.wikinews.org01:50, 23 јули 2019создадена со најавување(?)0
es.wikisource.org03:11, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org03:26, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org04:24, 27 ноември 2017создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org21:19, 25 декември 2014создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org17:13, 15 ноември 2017создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org03:50, 19 ноември 2014создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org04:36, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
gl.wikiquote.org04:45, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org05:22, 1 октомври 2017создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org21:36, 15 јуни 2018создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org03:53, 15 август 2019создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org16:49, 4 јуни 2022создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org03:13, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org03:17, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org06:07, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org06:26, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org06:33, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org02:23, 24 октомври 2013создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org03:46, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
it.wikibooks.org06:54, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org06:59, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org01:42, 1 септември 2015создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org18:12, 6 декември 2020создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org08:42, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org00:26, 22 октомври 2013создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org09:19, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org00:37, 29 септември 2014создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org00:26, 22 октомври 2013создадена со најавување(?)2
mk.wikipedia.org10:04, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org16:24, 15 мај 2021создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org18:43, 1 август 2018создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org04:35, 14 декември 2017создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org19:34, 29 октомври 2017создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org07:03, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
nyc.wikimedia.org06:14, 28 ноември 2014создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org12:19, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org15:22, 14 август 2018создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org05:43, 14 декември 2017создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org05:30, 11 ноември 2014создадена со најавување(?)0
pt.wikisource.org13:08, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org08:34, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org03:47, 30 август 2015создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org13:28, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ru.wikiquote.org13:34, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org14:09, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org01:21, 30 август 2015создадена со најавување(?)8
sk.wikipedia.org14:42, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
wikisource.org01:53, 23 јули 2019создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org02:23, 24 октомври 2013создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org03:49, 2 октомври 2019создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org03:48, 19 ноември 2014создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org03:53, 15 август 2019создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org04:02, 19 ноември 2014создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org05:04, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org15:56, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org20:25, 14 декември 2017создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org20:29, 24 февруари 2019создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org10:59, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org11:07, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org22:35, 29 декември 2015создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org16:41, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org00:23, 22 мај 2014создадена со најавување(?)21.482
wikimania.wikimedia.org02:25, 25 јули 2019создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org01:43, 1 септември 2015создадена со најавување(?)0