Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org07:11, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org21:28, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
ady.wikipedia.org07:12, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org07:12, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)1
af.wikibooks.org07:12, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
af.wikiquote.org07:12, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
af.wiktionary.org07:12, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ak.wikipedia.org07:12, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org07:12, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org19:08, 3 јули 2018создадена со најавување(?)2
am.wiktionary.org07:12, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org09:42, 15 јули 2015создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org07:16, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org22:16, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)0
an.wiktionary.org07:16, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org21:45, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org17:39, 5 јануари 2016создадена со најавување(?)8
ar.wikibooks.org07:16, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ar.wikimedia.org07:17, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ar.wikinews.org09:03, 5 јули 2016создадена со најавување(?)4
ar.wikiquote.org21:16, 26 јули 2018создадена со најавување(?)0
ar.wikisource.org16:15, 12 октомври 2018создадена со најавување(?)4
ar.wikiversity.org07:16, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ar.wiktionary.org11:01, 1 август 2018создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org22:42, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)5
ast.wikipedia.org07:16, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)2
ast.wiktionary.org07:16, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org13:38, 3 април 2015создадена со најавување(?)3
as.wikisource.org22:06, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org07:16, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
avk.wikipedia.org05:28, 7 јуни 2021создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org22:06, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
awa.wikipedia.org09:04, 13 јули 2021создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org07:16, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ay.wiktionary.org07:16, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org22:48, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)1
az.wikipedia.org13:08, 3 март 2015создадена со најавување(?)2
az.wikibooks.org07:39, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
az.wikiquote.org07:39, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
az.wikisource.org07:39, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
az.wiktionary.org07:39, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ban.wikipedia.org06:49, 26 јули 2021создадена со најавување(?)1
bar.wikipedia.org21:20, 12 март 2016создадена со најавување(?)0
bat-smg.wikipedia.org19:07, 3 јули 2018создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org19:06, 3 јули 2018создадена со најавување(?)0
ba.wikibooks.org07:39, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org07:39, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
bd.wikimedia.org07:41, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org23:00, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)1
beta.wikiversity.org07:39, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org23:05, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)1
be.wikibooks.org07:44, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
be.wikimedia.org07:45, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
be.wikiquote.org07:44, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
be.wikisource.org07:44, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org07:44, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org23:10, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)2
bg.wikibooks.org07:51, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
bg.wikinews.org13:38, 23 јули 2016создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org07:51, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
bg.wikisource.org07:51, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
bg.wiktionary.org07:51, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
bh.wikipedia.org10:53, 9 јули 2017создадена со најавување(?)0
bi.wikipedia.org07:51, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org23:19, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org07:51, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org01:53, 21 април 2015создадена со најавување(?)22
bn.wikibooks.org07:51, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)8
bn.wikisource.org07:51, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)1
bn.wikivoyage.org07:51, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org07:51, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org19:08, 3 јули 2018создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org23:27, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org07:52, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
br.wikimedia.org07:54, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
br.wikiquote.org07:52, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org07:52, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org07:52, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org07:53, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)1
bs.wikibooks.org07:53, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
bs.wikinews.org07:53, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org07:53, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
bs.wikisource.org07:58, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
bs.wiktionary.org07:58, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org07:58, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
bxr.wikipedia.org23:37, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org17:38, 5 јануари 2016создадена со најавување(?)4
ca.wikibooks.org07:58, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ca.wikimedia.org08:00, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ca.wikinews.org15:52, 3 октомври 2015создадена со најавување(?)14
ca.wikiquote.org23:42, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
ca.wikisource.org07:58, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ca.wiktionary.org07:58, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
cbk-zam.wikipedia.org07:58, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
cdo.wikipedia.org23:48, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org07:58, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ce.wikipedia.org23:21, 26 април 2017создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org00:32, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
chr.wiktionary.org08:00, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org08:00, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org23:23, 26 април 2017создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org23:51, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org11:51, 22 август 2014создадена со најавување(?)3.913filemover, image-reviewer, rollbacker
co.wikipedia.org08:00, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
co.wikimedia.org08:00, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org08:00, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org08:00, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
cr.wikipedia.org08:00, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org00:42, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
csb.wiktionary.org08:00, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org00:48, 25 април 2015создадена со најавување(?)0
cs.wikibooks.org08:00, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
cs.wikinews.org19:16, 8 јули 2016создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org08:00, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
cs.wikisource.org08:00, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
cs.wikiversity.org08:02, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org08:02, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
cu.wikipedia.org08:02, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org00:51, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
cv.wikibooks.org08:02, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org00:57, 13 декември 2017создадена со најавување(?)2
cy.wikibooks.org08:02, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org08:02, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
cy.wikisource.org08:02, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org08:02, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org08:42, 8 јуни 2016создадена со најавување(?)0
da.wikibooks.org08:02, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
da.wikiquote.org08:02, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
da.wikisource.org08:02, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
da.wiktionary.org08:02, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org20:38, 2 март 2015создадена со најавување(?)6
de.wikibooks.org08:02, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
de.wikinews.org19:17, 30 октомври 2015создадена со најавување(?)44
de.wikiquote.org08:02, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org08:02, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
de.wikiversity.org08:02, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
de.wikivoyage.org12:16, 8 јуни 2016создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org20:38, 29 јуни 2016создадена со најавување(?)0
din.wikipedia.org08:02, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org01:32, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
dk.wikimedia.org08:06, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org01:33, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
dty.wikipedia.org08:02, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org01:39, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
dv.wiktionary.org08:02, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org08:02, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org01:41, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org13:18, 19 февруари 2016создадена со најавување(?)0
el.wikibooks.org08:02, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
el.wikinews.org12:09, 20 јуни 2018создадена со најавување(?)0
el.wikiquote.org08:02, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org08:02, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
el.wikiversity.org08:02, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
el.wikivoyage.org08:02, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org08:02, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
eml.wikipedia.org00:45, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org15:41, 25 март 2014нова сметка(?)2.986extendedconfirmed
en.wikibooks.org11:51, 22 август 2014создадена со најавување(?)185autoreview
en.wikinews.org11:51, 22 август 2014создадена со најавување(?)25.722checkuser, editor, interface-admin, sysop
en.wikiquote.org11:51, 22 август 2014создадена со најавување(?)54
en.wikisource.org11:51, 22 август 2014создадена со најавување(?)7
en.wikiversity.org11:51, 22 август 2014создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org11:51, 22 август 2014создадена со најавување(?)6
en.wiktionary.org11:51, 22 август 2014создадена со најавување(?)2
eo.wikipedia.org22:52, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
eo.wikibooks.org08:02, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org08:25, 3 мај 2017создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org08:02, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
eo.wikisource.org08:02, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org08:02, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org13:40, 25 февруари 2015создадена со најавување(?)5
es.wikibooks.org08:02, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
es.wikinews.org07:26, 17 јули 2015создадена со најавување(?)191
es.wikiquote.org01:15, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
es.wikisource.org08:02, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
es.wikiversity.org08:02, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
es.wikivoyage.org08:02, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org08:09, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org08:45, 29 јуни 2017создадена со најавување(?)0
et.wikibooks.org08:09, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ee.wikimedia.org08:10, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org08:09, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
et.wikisource.org08:09, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
et.wiktionary.org08:09, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org19:06, 3 јули 2018создадена со најавување(?)1
eu.wikibooks.org08:09, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org08:09, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
eu.wikisource.org08:09, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org08:09, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ext.wikipedia.org19:06, 3 јули 2018создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org16:50, 21 мај 2017создадена со најавување(?)13
fa.wikibooks.org08:09, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
fa.wikinews.org19:03, 23 април 2018создадена со најавување(?)0
fa.wikiquote.org08:09, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
fa.wikisource.org08:09, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
fa.wikivoyage.org08:09, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)1
fa.wiktionary.org08:09, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ff.wikipedia.org08:12, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
fiu-vro.wikipedia.org08:12, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org00:50, 25 април 2015создадена со најавување(?)0
fi.wikibooks.org03:50, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org15:53, 29 јуни 2017создадена со најавување(?)0
fi.wikiquote.org08:12, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
fi.wikisource.org08:12, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
fi.wikiversity.org08:12, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
fi.wikivoyage.org03:54, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org08:12, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
fj.wikipedia.org08:12, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
fj.wiktionary.org08:12, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org06:32, 30 ноември 2021создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org08:23, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
fo.wikisource.org13:11, 20 октомври 2018создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org08:23, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org08:23, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org08:23, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org16:43, 5 март 2015создадена со најавување(?)26
fr.wikibooks.org23:05, 26 јуни 2017создадена со најавување(?)0
fr.wikinews.org20:07, 6 март 2015создадена со најавување(?)43
fr.wikiquote.org20:07, 6 март 2015создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org08:23, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
fr.wikiversity.org08:23, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
fr.wikivoyage.org20:07, 6 март 2015создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org12:15, 16 септември 2018создадена со најавување(?)0
fur.wikipedia.org08:23, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org04:24, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
fy.wikibooks.org08:23, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org08:23, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org04:27, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org08:23, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org08:23, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ga.wiktionary.org08:23, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org19:06, 3 јули 2018создадена со најавување(?)0
gd.wiktionary.org08:23, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org08:23, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org02:21, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
gl.wikibooks.org08:23, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
gl.wikiquote.org08:23, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
gl.wikisource.org08:23, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org08:23, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org08:23, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
gn.wiktionary.org08:25, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org08:25, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org08:25, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org04:57, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org17:44, 6 март 2015создадена со најавување(?)0
gu.wikiquote.org08:25, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
gu.wikisource.org10:59, 29 септември 2018создадена со најавување(?)1
gu.wiktionary.org08:25, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org05:09, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
gv.wiktionary.org08:25, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org08:25, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org05:12, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ha.wiktionary.org08:25, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org08:25, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org02:38, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)2
he.wikibooks.org08:25, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
he.wikinews.org14:35, 15 јули 2016создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org08:25, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
he.wikisource.org08:25, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
he.wikivoyage.org08:25, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org08:25, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
hif.wikipedia.org19:07, 22 април 2015создадена со најавување(?)1
hif.wiktionary.org08:25, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org10:56, 10 септември 2014создадена со најавување(?)43
hi.wikibooks.org08:25, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
hi.wikiquote.org08:25, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
hi.wikisource.org17:50, 12 декември 2020создадена со најавување(?)0
hi.wikiversity.org08:25, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
hi.wikivoyage.org01:47, 8 февруари 2018создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org14:43, 30 јануари 2018создадена со најавување(?)3
hr.wikipedia.org05:27, 18 јуни 2016создадена со најавување(?)2
hr.wikibooks.org08:25, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
hr.wikiquote.org08:25, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
hr.wikisource.org08:25, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
hr.wiktionary.org08:25, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org05:55, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
hsb.wiktionary.org08:27, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org08:27, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org03:22, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
hu.wikibooks.org08:27, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
hu.wikinews.org18:34, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org08:27, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
hu.wikisource.org08:27, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org08:27, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org06:08, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
hy.wikibooks.org08:27, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
hy.wikiquote.org03:30, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
hy.wikisource.org08:27, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
hy.wiktionary.org08:27, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
hyw.wikipedia.org05:29, 7 јуни 2021создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org06:24, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ia.wikibooks.org08:28, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org08:28, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org14:41, 5 јули 2016создадена со најавување(?)7
id.wikibooks.org06:28, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
id.wikiquote.org08:28, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
id.wikisource.org08:28, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
id.wiktionary.org08:28, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ie.wikipedia.org08:28, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ie.wiktionary.org08:28, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org06:30, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org08:28, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org08:28, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org11:51, 22 август 2014создадена со најавување(?)91
inh.wikipedia.org08:28, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org08:28, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
io.wiktionary.org08:28, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org06:46, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
is.wikibooks.org08:28, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org08:28, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org08:28, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org08:28, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org17:04, 5 март 2015создадена со најавување(?)15
it.wikibooks.org08:32, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
it.wikinews.org23:32, 31 јули 2015создадена со најавување(?)4
it.wikiquote.org18:47, 17 јануари 2016создадена со најавување(?)0
it.wikisource.org09:45, 5 декември 2017создадена со најавување(?)0
it.wikiversity.org08:32, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
it.wikivoyage.org08:32, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
it.wiktionary.org08:32, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
iu.wikipedia.org19:05, 3 јули 2018создадена со најавување(?)0
iu.wiktionary.org08:32, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
jam.wikipedia.org22:34, 29 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org08:42, 8 јуни 2016создадена со најавување(?)30
ja.wikibooks.org08:32, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ja.wikinews.org16:53, 3 мај 2017создадена со најавување(?)0
ja.wikiquote.org08:32, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ja.wikisource.org08:32, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ja.wikiversity.org08:32, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org06:18, 10 април 2015создадена со најавување(?)0
jbo.wikipedia.org07:24, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
jbo.wiktionary.org08:32, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org04:10, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)3
jv.wiktionary.org08:32, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org07:28, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org08:32, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org04:14, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)1
ka.wikibooks.org07:33, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ka.wikiquote.org08:32, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ka.wiktionary.org08:33, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org07:34, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
kbp.wikipedia.org08:33, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org07:36, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org08:33, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org21:56, 30 октомври 2017создадена со најавување(?)2
kk.wikibooks.org08:33, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org08:33, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org08:33, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
kl.wiktionary.org08:33, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org14:39, 20 ноември 2017создадена со најавување(?)0
km.wikibooks.org08:33, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org08:33, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org07:17, 8 март 2015создадена со најавување(?)2
kn.wikiquote.org08:33, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org08:33, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org08:33, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
koi.wikipedia.org08:24, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org16:30, 25 декември 2014создадена со најавување(?)3
ko.wikibooks.org08:33, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ko.wikinews.org00:29, 2 октомври 2015создадена со најавување(?)1
ko.wikiquote.org08:33, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org08:33, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ko.wikiversity.org08:33, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org08:33, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
krc.wikipedia.org08:28, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org08:33, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ks.wikipedia.org19:08, 3 јули 2018создадена со најавување(?)0
ks.wiktionary.org08:33, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org19:07, 3 јули 2018создадена со најавување(?)0
ku.wikibooks.org08:34, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org08:34, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ku.wiktionary.org08:34, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
kv.wikipedia.org08:34, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org08:34, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
kw.wiktionary.org08:35, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org08:35, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ky.wikibooks.org08:35, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ky.wikiquote.org08:35, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org08:35, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org08:35, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org13:10, 13 април 2015создадена со најавување(?)0
la.wikibooks.org08:35, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org08:36, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org08:36, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
la.wiktionary.org08:36, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org08:36, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org08:36, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
lb.wiktionary.org08:36, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org08:52, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
lfn.wikipedia.org08:36, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org08:53, 13 декември 2017создадена со најавување(?)2
lij.wikipedia.org08:36, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org07:28, 4 октомври 2018создадена со најавување(?)0
li.wikibooks.org08:36, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
li.wikinews.org07:29, 10 јануари 2019создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org08:36, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
li.wikisource.org08:36, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org08:36, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org08:36, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org08:36, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ln.wiktionary.org08:36, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org15:41, 25 март 2014создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org09:00, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
lo.wiktionary.org08:36, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
lrc.wikipedia.org08:36, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org09:03, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org09:06, 13 декември 2017создадена со најавување(?)1
lt.wikibooks.org09:09, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
lt.wikiquote.org08:36, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
lt.wikisource.org08:36, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
lt.wiktionary.org08:36, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org09:20, 13 декември 2017создадена со најавување(?)2
lv.wiktionary.org08:37, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org12:29, 5 ноември 2017создадена со најавување(?)0
map-bms.wikipedia.org09:51, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
mdf.wikipedia.org09:51, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org11:51, 22 август 2014создадена со најавување(?)30
meta.wikimedia.org15:42, 25 март 2014создадена со најавување(?)237global-renamer, ipblock-exempt
mg.wikipedia.org05:46, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
mg.wikibooks.org08:37, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org08:37, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org09:58, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org08:37, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org08:37, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
mi.wiktionary.org08:38, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org05:52, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
mk.wikibooks.org08:38, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
mk.wikimedia.org08:39, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org08:38, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org08:38, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org06:14, 20 јуни 2016создадена со најавување(?)4
ml.wikibooks.org08:38, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ml.wikiquote.org08:38, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ml.wikisource.org08:38, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ml.wiktionary.org08:38, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org10:56, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
mn.wiktionary.org08:38, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org08:38, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org12:25, 9 март 2015создадена со најавување(?)0
mr.wikibooks.org08:38, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org08:38, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org08:38, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org08:38, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org22:35, 29 јануари 2017создадена со најавување(?)3
ms.wikibooks.org08:38, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ms.wiktionary.org08:38, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
mt.wikipedia.org06:25, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
mt.wiktionary.org08:38, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org11:11, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
mx.wikimedia.org08:40, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org08:40, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org08:40, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
my.wiktionary.org08:40, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org11:18, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
nah.wikipedia.org19:05, 3 јули 2018создадена со најавување(?)0
nah.wiktionary.org08:40, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org11:21, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org11:23, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
na.wiktionary.org08:40, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org11:23, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
nds.wikipedia.org08:40, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
nds.wiktionary.org08:40, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org00:40, 23 април 2015создадена со најавување(?)1
ne.wikibooks.org08:40, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ne.wiktionary.org08:40, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org08:40, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org14:28, 6 август 2017создадена со најавување(?)4
nl.wikibooks.org08:42, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
nl.wikimedia.org08:43, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
nl.wikinews.org15:50, 6 јули 2017создадена со најавување(?)86
nl.wikiquote.org08:42, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
nl.wikisource.org08:42, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
nl.wikivoyage.org11:40, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org08:42, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org06:57, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
nn.wikiquote.org08:42, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
nn.wiktionary.org08:42, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org11:52, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org07:07, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)1
no.wikibooks.org11:52, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
no.wikimedia.org08:44, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org11:53, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
no.wikiquote.org08:44, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
no.wikisource.org08:44, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org08:44, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org08:44, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
nso.wikipedia.org11:55, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org08:44, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
nyc.wikimedia.org08:45, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org11:57, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org07:17, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
oc.wikibooks.org08:44, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org08:44, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
olo.wikipedia.org12:04, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org08:44, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
om.wiktionary.org08:44, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org08:44, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
or.wikisource.org08:44, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org08:44, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org12:10, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org13:47, 30 март 2015создадена со најавување(?)0
pag.wikipedia.org08:44, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org12:13, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
pap.wikipedia.org08:44, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org09:18, 1 јули 2017создадена со најавување(?)1
pa.wikibooks.org08:47, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
pa.wikisource.org08:47, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org08:47, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org08:47, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org08:47, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
pfl.wikipedia.org08:47, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org12:33, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
pi.wikipedia.org08:47, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org10:55, 10 септември 2014создадена со најавување(?)26
pl.wikibooks.org08:48, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
pl.wikimedia.org19:30, 31 мај 2021создадена со најавување(?)0
pl.wikinews.org11:55, 5 јануари 2016создадена со најавување(?)1
pl.wikiquote.org07:47, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
pl.wikisource.org08:48, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
pl.wikivoyage.org08:48, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org08:48, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
pms.wikipedia.org08:48, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
pms.wikisource.org08:48, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org08:48, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
pnb.wiktionary.org08:48, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org08:48, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org16:34, 5 март 2015создадена со најавување(?)1
ps.wikivoyage.org08:48, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org08:48, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org18:34, 3 февруари 2015создадена со најавување(?)7
pt.wikibooks.org08:48, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
pt.wikimedia.org08:50, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org07:26, 17 јули 2015создадена со најавување(?)42
pt.wikiquote.org08:48, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
pt.wikisource.org08:48, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
pt.wikiversity.org08:48, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
pt.wikivoyage.org13:12, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org08:48, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org08:20, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
qu.wiktionary.org08:48, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org13:17, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org08:48, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
rn.wikipedia.org08:48, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org08:48, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
roa-rup.wiktionary.org08:48, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org08:48, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org20:40, 2 септември 2017создадена со најавување(?)6
ro.wikibooks.org08:48, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ro.wikinews.org08:48, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ro.wikiquote.org08:48, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ro.wikisource.org08:48, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ro.wikivoyage.org13:23, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org08:48, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
rue.wikipedia.org08:54, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org13:07, 7 март 2015создадена со најавување(?)5
ru.wikibooks.org08:52, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ru.wikimedia.org08:53, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org09:41, 6 јануари 2016создадена со најавување(?)8
ru.wikiquote.org13:34, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org13:39, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ru.wikiversity.org08:52, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org08:52, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org08:52, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
rw.wikipedia.org08:52, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
rw.wiktionary.org08:52, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org08:52, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sah.wikiquote.org08:52, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org08:52, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org14:14, 9 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org06:51, 27 мај 2018создадена со најавување(?)1
sa.wikibooks.org08:52, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sa.wikiquote.org16:14, 11 декември 2015создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org08:52, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org16:15, 11 декември 2015создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org08:52, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
scn.wiktionary.org08:52, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org22:35, 29 јануари 2017создадена со најавување(?)0
sc.wikipedia.org08:52, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org18:03, 23 март 2015создадена со најавување(?)0
sd.wikinews.org20:43, 7 април 2020создадена со најавување(?)0
sd.wiktionary.org09:04, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org09:04, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org09:04, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org09:04, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sg.wiktionary.org09:04, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org16:16, 15 јануари 2016создадена со најавување(?)0
sh.wiktionary.org09:04, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org04:00, 11 февруари 2015создадена со најавување(?)11
simple.wiktionary.org09:04, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
si.wikipedia.org19:08, 3 јули 2018создадена со најавување(?)0
si.wikibooks.org09:04, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org09:04, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
skr.wikipedia.org05:30, 7 јуни 2021создадена со најавување(?)0
skr.wiktionary.org05:30, 7 јуни 2021создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org14:42, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
sk.wikibooks.org09:04, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org09:04, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sk.wikisource.org09:04, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org09:04, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org09:35, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
sl.wikibooks.org09:04, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sl.wikiquote.org09:04, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org09:04, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sl.wikiversity.org09:04, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sl.wiktionary.org09:04, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org09:04, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sm.wiktionary.org09:04, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org15:00, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
wikisource.org15:01, 9 септември 2016создадена со најавување(?)2
so.wikipedia.org09:04, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)3
so.wiktionary.org09:04, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org11:51, 22 август 2014создадена со најавување(?)10
sq.wikipedia.org09:42, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
sq.wikibooks.org09:04, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sq.wikinews.org18:01, 17 ноември 2015создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org09:05, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sq.wiktionary.org09:05, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
srn.wikipedia.org15:09, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org16:17, 15 јануари 2016создадена со најавување(?)4
sr.wikibooks.org19:16, 26 март 2018создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org16:17, 15 јануари 2016создадена со најавување(?)0
sr.wikiquote.org09:05, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org14:38, 10 јули 2016создадена со најавување(?)0
sr.wiktionary.org09:05, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ss.wikipedia.org09:05, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ss.wiktionary.org09:05, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org16:16, 15 јануари 2016создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org09:05, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
st.wiktionary.org09:05, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org09:05, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
su.wikiquote.org09:05, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
su.wiktionary.org09:05, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org20:19, 1 ноември 2015создадена со најавување(?)2
sv.wikibooks.org09:05, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sv.wikinews.org20:19, 1 ноември 2015создадена со најавување(?)0
sv.wikiquote.org09:05, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sv.wikisource.org09:05, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sv.wikiversity.org09:05, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sv.wikivoyage.org15:27, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org09:05, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org09:05, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)4
sw.wiktionary.org09:05, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org09:07, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org15:24, 6 јуни 2016создадена со најавување(?)0
ta.wikibooks.org09:07, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ta.wikinews.org09:46, 27 јуни 2017создадена со најавување(?)0
ta.wikiquote.org09:07, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org09:07, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ta.wiktionary.org09:07, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
tcy.wikipedia.org18:46, 21 јули 2018создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org12:58, 21 декември 2015создадена со најавување(?)2
test.wikipedia.org12:59, 21 декември 2015создадена со најавување(?)11
test.wikidata.org12:58, 21 декември 2015создадена со најавување(?)0
tet.wikipedia.org09:07, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org08:38, 23 април 2017создадена со најавување(?)1
te.wikibooks.org09:07, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org09:07, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org09:07, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
te.wiktionary.org09:07, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org10:35, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
tg.wikibooks.org09:07, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org09:07, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org20:26, 14 декември 2017создадена со најавување(?)2
th.wikibooks.org09:07, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org09:07, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
th.wikisource.org09:07, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
th.wiktionary.org09:07, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ti.wikipedia.org09:07, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ti.wiktionary.org09:07, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org02:35, 10 октомври 2017создадена со најавување(?)0
tk.wiktionary.org09:07, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org10:56, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
tl.wikibooks.org16:11, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
tl.wiktionary.org09:07, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org09:07, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
tn.wiktionary.org09:07, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org09:07, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org09:09, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
tpi.wiktionary.org09:09, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org08:42, 8 јуни 2016создадена со најавување(?)0
tr.wikibooks.org09:09, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
tr.wikimedia.org09:09, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org16:08, 9 јануари 2016создадена со најавување(?)3
tr.wikiquote.org09:09, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
tr.wikisource.org09:09, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org09:09, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ts.wikipedia.org09:09, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ts.wiktionary.org09:09, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org16:19, 13 декември 2017создадена со најавување(?)1
tt.wikibooks.org09:09, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org09:09, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org09:09, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org09:09, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org09:09, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org09:09, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ua.wikimedia.org09:10, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org09:09, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org16:30, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ug.wiktionary.org09:09, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org00:42, 5 мај 2016создадена со најавување(?)9
uk.wikibooks.org09:49, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
uk.wikinews.org13:38, 23 јули 2016создадена со најавување(?)0
uk.wikiquote.org13:38, 23 јули 2016создадена со најавување(?)0
uk.wikisource.org09:49, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
uk.wikivoyage.org16:38, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org09:49, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org16:34, 5 март 2015создадена со најавување(?)3
ur.wikibooks.org09:49, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ur.wikiquote.org09:49, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org09:49, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org16:50, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
uz.wikiquote.org09:49, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
uz.wiktionary.org09:49, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org09:49, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
vec.wikisource.org09:49, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
vec.wiktionary.org09:49, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org16:54, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org09:49, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org12:07, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)4
vi.wikibooks.org09:49, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
vi.wikiquote.org09:49, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
vi.wikisource.org09:49, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
vi.wikivoyage.org09:49, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org09:49, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
vls.wikipedia.org09:49, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org09:49, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
vo.wiktionary.org09:49, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org09:49, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
wa.wikipedia.org09:49, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org09:49, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org11:51, 22 август 2014создадена со најавување(?)471
wikimania2015.wikimedia.org15:29, 10 февруари 2015создадена со најавување(?)1
wikimania2017.wikimedia.org11:17, 28 април 2017создадена со најавување(?)0
wikimania2018.wikimedia.org05:34, 1 март 2018создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org07:29, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
wo.wikipedia.org07:27, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
wo.wikiquote.org07:27, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org07:27, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org07:27, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
xal.wikipedia.org07:27, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
xh.wikipedia.org17:21, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org19:07, 3 јули 2018создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org17:24, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
yi.wikisource.org07:27, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org19:01, 3 јули 2018создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org07:27, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)5
za.wikipedia.org07:27, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org07:22, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org19:08, 3 јули 2018создадена со најавување(?)2
zh-min-nan.wikipedia.org19:08, 3 јули 2018создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikisource.org07:22, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org07:22, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org12:27, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org12:43, 23 март 2015создадена со најавување(?)9
zh.wikibooks.org07:22, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikinews.org19:16, 30 октомври 2015создадена со најавување(?)16
zh.wikiquote.org07:22, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org07:30, 10 април 2015создадена со најавување(?)0
zh.wikiversity.org07:22, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org07:22, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org07:22, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
zu.wikipedia.org07:22, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0
zu.wiktionary.org07:22, 21 октомври 2018создадена со најавување(?)0