Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
api.wikimedia.org13:36, 16 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org15:42, 26 август 2020создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org14:51, 15 мај 2021создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org16:23, 15 јуни 2021создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org14:53, 15 мај 2021создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org07:08, 15 август 2021создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org16:05, 25 јули 2021создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org07:49, 27 април 2019создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org18:55, 8 септември 2020создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org19:03, 19 декември 2020создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org15:43, 30 мај 2021создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org18:05, 17 ноември 2021создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org15:41, 4 октомври 2019создадена со најавување(?)0
en.wikibooks.org13:36, 16 февруари 2021создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org13:36, 16 февруари 2021создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org13:36, 16 февруари 2021создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org13:36, 16 февруари 2021создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org13:36, 16 февруари 2021создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org13:36, 16 февруари 2021создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org13:36, 16 февруари 2021создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org18:55, 8 септември 2020создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org18:26, 31 март 2021создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org18:43, 13 октомври 2020создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org16:32, 3 декември 2020создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org16:32, 3 декември 2020создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org11:18, 18 октомври 2020создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org16:50, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ie.wikipedia.org19:26, 8 јануари 2021создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org13:36, 16 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org19:38, 13 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org16:34, 18 април 2021создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org16:35, 26 јануари 2021создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org02:15, 5 април 2019создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org10:43, 27 декември 2020создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org02:15, 5 април 2019создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org17:29, 15 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org05:57, 6 февруари 2021создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org15:06, 3 март 2020создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org16:56, 13 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org13:11, 15 мај 2021создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org16:20, 25 јули 2021создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org13:36, 16 февруари 2021создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org15:45, 16 јануари 2021создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org12:45, 23 јули 2020создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org10:34, 29 јануари 2022создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org12:16, 14 јули 2021создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org16:53, 14 септември 2020создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org17:24, 9 јуни 2021создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org19:43, 16 мај 2021создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org01:48, 7 јуни 2019создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org15:37, 13 септември 2020создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org14:15, 27 јули 2020создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org17:52, 24 декември 2020создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org02:15, 5 април 2019нова сметка(?)17
zh.wikinews.org18:03, 22 октомври 2019создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org04:41, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org12:36, 27 јануари 2021создадена со најавување(?)0
zh.wikiversity.org13:43, 11 јули 2021создадена со најавување(?)0