Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
bn.wikipedia.org07:21, 23 февруари 2016создадена со најавување(?)3
bpy.wikipedia.org17:22, 20 февруари 2016создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org11:51, 12 декември 2015создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org17:26, 21 август 2019создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org18:06, 3 декември 2015нова сметка(?)879extendedconfirmed
en.wikinews.org14:19, 19 јануари 2016создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org01:38, 31 декември 2015создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org16:36, 11 јануари 2019создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org16:51, 26 јануари 2018создадена со најавување(?)2
en.wiktionary.org10:18, 17 октомври 2017создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org15:20, 20 август 2016создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org07:15, 20 мај 2016создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org14:16, 24 октомври 2019создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org18:06, 3 декември 2015создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org18:06, 3 декември 2015создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org18:06, 3 декември 2015создадена со најавување(?)0
wikisource.org13:00, 8 декември 2020создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org05:22, 8 октомври 2019создадена со најавување(?)0