Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ace.wikipedia.org10:46, 3 јануари 2016создадена со најавување(?)0
ady.wikipedia.org11:34, 28 јануари 2017создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org06:01, 14 декември 2015создадена со најавување(?)0
af.wiktionary.org14:05, 3 декември 2015создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org21:38, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org21:42, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org20:15, 4 декември 2015создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org10:27, 3 декември 2015создадена со најавување(?)0
ar.wikibooks.org06:33, 23 април 2015создадена со најавување(?)0
ar.wikiquote.org21:47, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
ar.wikisource.org06:08, 10 декември 2016создадена со најавување(?)0
ar.wiktionary.org11:16, 3 април 2015создадена со најавување(?)5
arz.wikipedia.org22:41, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ast.wikipedia.org21:59, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
ast.wiktionary.org10:19, 3 декември 2015создадена со најавување(?)2
as.wikipedia.org19:31, 27 март 2015создадена со најавување(?)167
as.wikisource.org04:59, 26 август 2016создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org22:11, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org10:32, 3 декември 2015создадена со најавување(?)0
az.wikibooks.org22:19, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
az.wikiquote.org22:20, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
az.wikisource.org22:21, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
az.wiktionary.org11:37, 3 декември 2015создадена со најавување(?)1
bar.wikipedia.org22:23, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
bat-smg.wikipedia.org22:26, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org06:29, 8 јануари 2016создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org18:50, 14 ноември 2015создадена со најавување(?)0
bd.wikimedia.org11:29, 23 септември 2016создадена со најавување(?)27
be-tarask.wikipedia.org17:20, 10 февруари 2017создадена со најавување(?)0
beta.wikiversity.org19:48, 23 април 2016создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org17:11, 27 ноември 2015создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org14:26, 10 декември 2017создадена со најавување(?)0
bg.wiktionary.org13:53, 3 декември 2015создадена со најавување(?)0
bh.wikipedia.org14:53, 7 декември 2015создадена со најавување(?)44
bn.wikipedia.org14:02, 18 март 2015нова сметка(?)12.633autopatrolled, reviewer, rollbacker
bn.wikibooks.org12:37, 20 март 2015создадена со најавување(?)220
bn.wikisource.org17:38, 25 март 2015создадена со најавување(?)352
bn.wikivoyage.org16:03, 8 јуни 2018создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org07:30, 26 март 2015создадена со најавување(?)1.289
bo.wikipedia.org23:26, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org06:02, 28 март 2015создадена со најавување(?)106
br.wikipedia.org23:29, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org23:34, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
bxr.wikipedia.org23:37, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org22:11, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
ca.wikibooks.org23:40, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
cdo.wikipedia.org23:49, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org23:52, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
ce.wikipedia.org23:48, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org00:34, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org06:24, 8 јануари 2016создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org08:06, 20 март 2015создадена со најавување(?)1.577
co.wikipedia.org00:37, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org00:40, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org21:59, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org00:44, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
cu.wikipedia.org00:51, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org00:51, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org00:54, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org00:59, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org10:19, 4 февруари 2016создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org20:26, 9 февруари 2016создадена со најавување(?)0
de.wikinews.org01:14, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
de.wikivoyage.org00:29, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org11:51, 3 декември 2015создадена со најавување(?)1
diq.wikipedia.org11:33, 4 јануари 2016создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org01:33, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
dv.wiktionary.org10:21, 25 јануари 2016создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org19:22, 9 февруари 2017создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org05:40, 12 април 2017создадена со најавување(?)0
el.wikiquote.org02:06, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
el.wikivoyage.org02:09, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org10:26, 19 март 2015создадена со најавување(?)1.388extendedconfirmed
en.wikibooks.org08:06, 20 март 2015создадена со најавување(?)8
en.wikinews.org08:06, 20 март 2015создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org08:06, 20 март 2015создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org08:06, 20 март 2015создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org08:06, 20 март 2015создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org15:34, 19 март 2015создадена со најавување(?)1
en.wiktionary.org08:06, 20 март 2015создадена со најавување(?)8
eo.wikipedia.org22:50, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
eo.wikinews.org03:00, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org11:06, 15 ноември 2016создадена со најавување(?)4
es.wikivoyage.org03:19, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org13:53, 3 декември 2015создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org14:59, 5 декември 2015создадена со најавување(?)1
eu.wikipedia.org03:32, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org10:33, 3 декември 2015создадена со најавување(?)0
fa.wikiquote.org03:43, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
fa.wikisource.org03:45, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
fa.wikivoyage.org01:36, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
fa.wiktionary.org08:24, 3 декември 2015создадена со најавување(?)7
fiu-vro.wikipedia.org03:49, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org06:29, 8 јануари 2016создадена со најавување(?)0
fi.wikiquote.org03:51, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
fi.wikisource.org03:52, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
fi.wikivoyage.org03:55, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org13:43, 3 декември 2015создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org03:58, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org04:01, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org01:54, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org15:01, 5 декември 2015создадена со најавување(?)17
fr.wiktionary.org11:29, 3 декември 2015создадена со најавување(?)2
fy.wikipedia.org04:24, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org04:27, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org04:28, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org04:30, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
gcr.wikipedia.org17:48, 28 април 2020создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org04:40, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org20:44, 9 декември 2015создадена со најавување(?)0
gu.wiktionary.org10:46, 3 декември 2015создадена со најавување(?)1
gv.wikipedia.org05:09, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org05:11, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org02:34, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
he.wikibooks.org05:14, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org05:15, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
he.wikisource.org05:17, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
hif.wikipedia.org14:54, 7 декември 2015создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org19:32, 27 март 2015создадена со најавување(?)7
hi.wikibooks.org18:38, 21 април 2015создадена со најавување(?)0
hi.wikiquote.org17:17, 4 април 2015создадена со најавување(?)0
hi.wikivoyage.org05:50, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org05:46, 5 април 2015создадена со најавување(?)194
hr.wikipedia.org18:57, 1 декември 2017создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org05:55, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org05:57, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org03:14, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org05:59, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org06:04, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
hy.wikibooks.org06:23, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org06:25, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org06:29, 8 јануари 2016создадена со најавување(?)2
ilo.wikipedia.org06:32, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org08:06, 20 март 2015создадена со најавување(?)1.698
io.wikipedia.org06:41, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org06:46, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org08:18, 31 октомври 2017создадена со најавување(?)1
it.wikibooks.org06:54, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
it.wikinews.org06:56, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org06:58, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
it.wikisource.org10:20, 19 септември 2017создадена со најавување(?)0
it.wikivoyage.org07:13, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
jam.wikipedia.org07:20, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org18:42, 2 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ja.wikibooks.org19:39, 24 ноември 2015создадена со најавување(?)0
ja.wikinews.org07:21, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ja.wikisource.org07:23, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org12:56, 20 декември 2020создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org07:25, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org07:30, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
kbd.wikipedia.org04:16, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org07:39, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org04:29, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org20:08, 26 јануари 2016создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org10:52, 3 декември 2015создадена со најавување(?)1
koi.wikipedia.org08:24, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org04:41, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ko.wikinews.org08:25, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org08:26, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
krc.wikipedia.org08:28, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org06:30, 8 јануари 2016создадена со најавување(?)0
kv.wikipedia.org08:34, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org08:35, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org08:36, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org08:39, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org08:42, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org08:46, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
la.wiktionary.org11:26, 3 декември 2015создадена со најавување(?)1
lbe.wikipedia.org08:46, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org08:47, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org08:52, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org08:54, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org08:58, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org09:00, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org14:02, 18 март 2015создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org09:04, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org09:16, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org17:46, 28 февруари 2016создадена со најавување(?)0
map-bms.wikipedia.org09:51, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
mdf.wikipedia.org09:52, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org15:44, 19 март 2015создадена со најавување(?)58
meta.wikimedia.org08:06, 20 март 2015создадена со најавување(?)672
mg.wikipedia.org05:46, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org09:58, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org10:00, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org10:03, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org06:03, 28 март 2015создадена со најавување(?)0
ml.wikiquote.org10:52, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
mni.wikipedia.org06:20, 23 јули 2022создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org10:55, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org10:59, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org08:31, 10 декември 2015создадена со најавување(?)1
ms.wikipedia.org18:32, 1 декември 2017создадена со најавување(?)0
mt.wikipedia.org06:25, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org11:11, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org11:13, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org11:15, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org11:21, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org11:24, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
nds.wikipedia.org06:41, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org18:09, 5 октомври 2015создадена со најавување(?)0
ne.wikibooks.org09:01, 26 март 2015создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org08:34, 10 декември 2015создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org15:01, 5 декември 2015создадена со најавување(?)0
nl.wikinews.org11:36, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
nl.wikisource.org11:40, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org11:27, 3 декември 2015создадена со најавување(?)1
nn.wikipedia.org11:44, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org06:59, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
no.wikibooks.org11:53, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
nso.wikipedia.org11:55, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org11:56, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org11:58, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org07:20, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org17:44, 2 декември 2015создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org12:10, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org10:50, 19 септември 2017создадена со најавување(?)17
pa.wikipedia.org14:44, 24 јануари 2016создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org12:31, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org12:33, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
pi.wikipedia.org17:08, 29 април 2016создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org05:40, 14 декември 2017создадена со најавување(?)0
pl.wikibooks.org12:35, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
pl.wikiquote.org12:37, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
pl.wikivoyage.org12:42, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
pms.wikipedia.org12:46, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org12:48, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org12:58, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org19:02, 14 декември 2017создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org13:04, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
pt.wikisource.org13:08, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
pt.wikivoyage.org13:12, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org13:16, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org13:17, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org13:19, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org13:20, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org08:25, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org05:24, 6 јули 2017создадена со најавување(?)0
ru.wikibooks.org13:26, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ru.wikimedia.org15:50, 30 март 2019создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org13:28, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ru.wikiquote.org13:32, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org13:38, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
rw.wikipedia.org13:54, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org13:56, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org18:17, 8 август 2018создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org14:19, 28 јануари 2016создадена со најавување(?)0
sa.wikibooks.org18:54, 21 април 2015создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org14:04, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org14:07, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
sc.wikipedia.org14:14, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org14:16, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org14:18, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org14:21, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org14:27, 20 јануари 2016создадена со најавување(?)0
simple.wiktionary.org11:23, 3 декември 2015создадена со најавување(?)3
si.wikipedia.org09:26, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org14:41, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org14:50, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org07:05, 23 ноември 2015создадена со најавување(?)12
sl.wikipedia.org14:52, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org15:00, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
wikisource.org20:37, 1 април 2015создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org08:06, 20 март 2015создадена со најавување(?)8
sq.wikipedia.org15:07, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org08:28, 4 јули 2017создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org15:16, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org19:28, 27 февруари 2016создадена со најавување(?)0
sv.wikibooks.org15:23, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org15:30, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org15:33, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org20:42, 28 јануари 2016создадена со најавување(?)0
ta.wiktionary.org11:24, 3 декември 2015создадена со најавување(?)2
test2.wikipedia.org05:56, 9 ноември 2017создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org12:29, 18 април 2015создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org09:51, 24 јануари 2016создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org15:55, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org20:21, 14 декември 2017создадена со најавување(?)0
th.wikibooks.org16:01, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org16:05, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org16:06, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org21:44, 26 јануари 2016создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org16:14, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org16:18, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org16:25, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org16:28, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org16:30, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org14:13, 8 декември 2016создадена со најавување(?)0
uk.wikiquote.org16:33, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org06:53, 7 април 2015создадена со најавување(?)0
ur.wikiquote.org17:11, 4 април 2015создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org18:15, 6 април 2015создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org16:49, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
uz.wiktionary.org10:18, 3 декември 2015создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org16:54, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org12:02, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
vi.wikibooks.org17:01, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
vi.wikisource.org17:03, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
vls.wikipedia.org17:06, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org17:08, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org17:10, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
wa.wikipedia.org17:13, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org08:06, 20 март 2015создадена со најавување(?)11.158
wikimania2015.wikimedia.org19:41, 30 декември 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2016.wikimedia.org06:27, 17 декември 2015создадена со најавување(?)63
wikimania2017.wikimedia.org12:11, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)66
wikimania2018.wikimedia.org16:59, 28 ноември 2017создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org13:32, 24 јануари 2019создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org12:18, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
xal.wikipedia.org17:20, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org17:22, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org17:25, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org17:27, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org17:29, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org17:30, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org18:31, 1 декември 2017создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org17:37, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org10:34, 3 декември 2015создадена со најавување(?)1
zh.wikibooks.org19:39, 24 ноември 2015создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org17:46, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org10:18, 3 декември 2015создадена со најавување(?)3
zu.wikipedia.org12:38, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0