Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ace.wikipedia.org19:54, 4 август 2021создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org14:29, 11 април 2017создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org23:20, 8 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ban.wikipedia.org17:48, 15 декември 2021создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org19:54, 4 август 2021создадена со најавување(?)0
bi.wikipedia.org16:05, 9 јануари 2021создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org20:40, 2 февруари 2022создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org15:16, 16 септември 2017создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org12:38, 18 мај 2016создадена со најавување(?)20
cs.wikipedia.org21:51, 27 мај 2021создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org21:21, 12 април 2017создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org12:20, 17 мај 2016нова сметка(?)29.861extendedconfirmed, reviewer, rollbacker
en.wikiquote.org20:53, 26 октомври 2020создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org20:53, 26 октомври 2020создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org21:27, 30 октомври 2020создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org16:00, 22 јули 2017создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org20:17, 5 март 2017создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org18:52, 10 март 2018создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org15:52, 17 мај 2017создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org19:16, 23 март 2017создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org00:30, 16 април 2017создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org19:54, 4 август 2021создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org20:49, 25 јули 2017создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org14:29, 11 април 2017создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org14:01, 30 март 2017создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org19:58, 25 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org17:59, 2 септември 2016создадена со најавување(?)11
ko.wikipedia.org21:13, 13 септември 2016создадена со најавување(?)78
ko.wiktionary.org15:45, 22 јули 2017создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org12:20, 17 мај 2016создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org12:20, 17 мај 2016создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org12:20, 17 мај 2016создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org20:08, 28 декември 2017создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org18:31, 2 јуни 2017создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org10:58, 7 февруари 2018создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org14:29, 11 април 2017создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org16:38, 5 април 2017создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org15:06, 4 април 2017создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org18:45, 13 ноември 2017создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org14:29, 11 април 2017создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org21:55, 15 декември 2017создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org16:37, 8 септември 2017создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org14:29, 11 април 2017создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org16:38, 5 април 2017создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org15:47, 24 март 2017создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org19:16, 23 март 2017создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org16:38, 5 април 2017создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org23:47, 17 декември 2016создадена со најавување(?)290
zh-classical.wikipedia.org23:54, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org17:03, 24 април 2017создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org18:48, 22 октомври 2016создадена со најавување(?)0