Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ar.wikipedia.org09:54, 5 јули 2020создадена со најавување(?)3
bn.wikipedia.org19:59, 20 јули 2020создадена со најавување(?)9
commons.wikimedia.org16:59, 8 јули 2020создадена со најавување(?)41
de.wikipedia.org09:54, 5 јули 2020создадена со најавување(?)2
en.wikipedia.org09:47, 5 јули 2020создадена со најавување(?)1.444extendedconfirmed
en.wikinews.org09:51, 5 јули 2020создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org07:13, 13 јули 2020создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org18:45, 14 јули 2020создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org18:13, 12 јули 2020создадена со најавување(?)2
fr.wikipedia.org20:00, 20 јули 2020создадена со најавување(?)2
gu.wikipedia.org21:42, 20 јули 2020создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org09:55, 5 јули 2020создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org09:54, 5 јули 2020создадена со најавување(?)96
incubator.wikimedia.org19:18, 5 август 2020создадена со најавување(?)1
it.wikipedia.org02:41, 15 јули 2020создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org21:26, 2 август 2020создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org12:42, 14 јули 2020создадена со најавување(?)1
login.wikimedia.org09:38, 5 јули 2020создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org09:38, 5 јули 2020нова сметка(?)0
ml.wikipedia.org19:18, 13 јули 2020создадена со најавување(?)2
mr.wikipedia.org18:35, 8 јули 2020создадена со најавување(?)26
simple.wikipedia.org11:54, 14 јули 2020создадена со најавување(?)8
wikisource.org18:45, 14 јули 2020создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org18:08, 8 јули 2020создадена со најавување(?)5
ur.wikipedia.org09:54, 5 јули 2020создадена со најавување(?)4
www.wikidata.org18:45, 14 јули 2020создадена со најавување(?)9
wikimania.wikimedia.org09:24, 16 август 2020создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org14:23, 7 септември 2020создадена со најавување(?)0