Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
commons.wikimedia.org13:45, 27 февруари 2017нова сметка(?)74
de.wikipedia.org15:36, 9 јули 2018создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org20:55, 27 февруари 2017создадена со најавување(?)7
en.wikiquote.org22:10, 13 јули 2019создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org00:44, 24 септември 2019создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org03:10, 20 септември 2019создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org13:28, 6 јули 2018создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org13:45, 27 февруари 2017создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org13:45, 27 февруари 2017создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org13:45, 27 февруари 2017создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org00:58, 11 декември 2019создадена со најавување(?)0