Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org13:15, 27 февруари 2019создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org14:13, 14 јуни 2011создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org15:25, 12 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org17:07, 15 мај 2012создадена со најавување(?)0
ar.wikibooks.org14:36, 17 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ast.wikipedia.org10:02, 6 јуни 2016создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org23:50, 11 мај 2011создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org21:43, 29 април 2011создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org04:04, 9 октомври 2011создадена со најавување(?)1
ca.wikipedia.org23:33, 18 ноември 2010создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org15:08, 18 декември 2010создадена со најавување(?)168
cs.wikipedia.org11:24, 14 март 2017создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org13:33, 1 мај 2011создадена со најавување(?)0
da.wiktionary.org14:37, 17 јануари 2017создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org22:22, 4 ноември 2010домашно вики(?)686autoreview, editor
de.wikibooks.org14:30, 23 декември 2010создадена со најавување(?)0
de.wikiquote.org21:32, 19 декември 2010создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org13:27, 10 декември 2011создадена со најавување(?)0
de.wikivoyage.org13:25, 2 август 2014создадена со најавување(?)2
de.wiktionary.org22:01, 9 јануари 2011создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org17:17, 17 јули 2011создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org22:22, 4 ноември 2010создадена со најавување(?)17
en.wikibooks.org14:12, 23 декември 2010создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org12:13, 6 октомври 2011создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org11:44, 15 октомври 2011создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org11:37, 7 мај 2011создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org11:44, 15 октомври 2011создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org09:57, 22 јули 2014создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org23:37, 27 мај 2011создадена со најавување(?)0
eo.wikipedia.org02:35, 6 јануари 2011создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org23:31, 18 ноември 2010создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org15:03, 23 мај 2011создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org02:34, 6 јануари 2011создадена со најавување(?)0
ff.wikipedia.org00:12, 17 мај 2012создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org21:43, 29 април 2011создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org17:40, 5 ноември 2010создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org11:56, 10 септември 2018создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org16:46, 3 ноември 2016создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org21:43, 29 април 2011создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org09:59, 21 ноември 2016создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org21:43, 29 април 2011создадена со најавување(?)0
id.wikibooks.org14:36, 17 јануари 2017создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org11:44, 15 октомври 2011создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org23:34, 18 ноември 2010создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org12:32, 21 ноември 2011создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org22:29, 26 мај 2011создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org03:10, 16 декември 2013создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org15:01, 5 ноември 2010создадена со најавување(?)16
meta.wikimedia.org02:34, 6 јануари 2011создадена со најавување(?)19
nds.wikipedia.org16:55, 29 ноември 2012создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org23:34, 18 ноември 2010создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org17:56, 22 јануари 2014создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org00:12, 17 мај 2012создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org01:35, 26 ноември 2010создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org13:34, 1 мај 2011создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org14:39, 15 декември 2011создадена со најавување(?)1
ru.wikipedia.org16:58, 15 ноември 2016создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org14:36, 17 јануари 2017создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org23:34, 18 ноември 2010создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org11:44, 15 октомври 2011создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org09:32, 23 март 2017создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org13:30, 1 мај 2011создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org00:12, 17 мај 2012создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org16:57, 15 ноември 2016создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org12:50, 1 октомври 2018создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org12:15, 5 ноември 2012создадена со најавување(?)18
xh.wikipedia.org00:12, 17 мај 2012создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org12:16, 5 ноември 2012создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org12:32, 21 ноември 2011создадена со најавување(?)0