Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: Aangkianghai
  • Зачленет: 06:36, 22 февруари 2021 (пред 17 месеци)
  • Вкупно уредувања: 1.505
  • Број на приврзани сметки: 285
  • Глобална група: Исклучоци од глобални IP-блокови
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org17:58, 6 септември 2021создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org13:12, 12 септември 2021создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org15:36, 17 август 2021создадена со најавување(?)0
ak.wikipedia.org12:01, 8 септември 2021создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org02:11, 29 април 2021создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org04:50, 11 септември 2021создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org03:50, 27 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ar.wikibooks.org03:55, 2 септември 2021создадена со најавување(?)0
ar.wikisource.org16:51, 30 август 2021создадена со најавување(?)0
ar.wiktionary.org04:01, 1 септември 2021создадена со најавување(?)0
ary.wikipedia.org17:28, 11 септември 2021создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org17:26, 11 септември 2021создадена со најавување(?)0
ast.wikipedia.org04:12, 18 септември 2021создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org09:43, 27 август 2021создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org17:24, 5 септември 2021создадена со најавување(?)0
awa.wikipedia.org05:54, 19 септември 2021создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org16:45, 30 август 2021создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org07:35, 12 септември 2021создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org06:01, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org16:40, 4 септември 2021создадена со најавување(?)0
beta.wikiversity.org08:58, 9 септември 2021создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org06:32, 14 август 2021создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org06:32, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
bh.wikipedia.org04:17, 18 август 2021создадена со најавување(?)0
bi.wikipedia.org16:40, 4 септември 2021создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org03:42, 14 март 2021создадена со најавување(?)0
bn.wiktionary.org14:36, 17 септември 2021создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org14:31, 24 август 2021создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org04:12, 28 август 2021создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org11:12, 23 август 2021создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org05:57, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org16:22, 11 септември 2021создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org03:42, 2 септември 2021создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org06:43, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)328
co.wikipedia.org06:05, 31 август 2021создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org13:13, 12 септември 2021создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org08:01, 3 мај 2021создадена со најавување(?)0
cs.wiktionary.org13:26, 12 септември 2021создадена со најавување(?)0
cu.wikipedia.org14:32, 17 септември 2021создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org03:43, 2 септември 2021создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org09:41, 27 август 2021создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org01:13, 8 март 2021создадена со најавување(?)0
da.wiktionary.org08:54, 9 септември 2021создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org08:56, 27 февруари 2021создадена со најавување(?)0
de.wikibooks.org16:19, 4 септември 2021создадена со најавување(?)0
de.wikinews.org06:14, 13 септември 2021создадена со најавување(?)0
de.wikiquote.org09:02, 9 септември 2021создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org08:42, 19 август 2021создадена со најавување(?)0
de.wikiversity.org04:11, 2 септември 2021создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org03:54, 2 септември 2021создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org13:03, 12 септември 2021создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org12:41, 9 септември 2021создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org15:03, 28 август 2021создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org03:46, 2 септември 2021создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org02:51, 6 март 2021создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org16:09, 29 август 2021создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org13:26, 12 септември 2021создадена со најавување(?)0
eml.wikipedia.org06:36, 19 септември 2021создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org06:37, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)24
en.wikibooks.org06:11, 12 август 2021создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org03:51, 1 септември 2021создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org08:45, 19 август 2021создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org06:10, 12 август 2021создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org07:51, 24 август 2021создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org15:35, 23 август 2021создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org10:35, 28 февруари 2021создадена со најавување(?)0
eo.wikipedia.org11:45, 16 август 2021создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org07:41, 24 февруари 2021создадена со најавување(?)2
es.wikibooks.org09:49, 27 август 2021создадена со најавување(?)0
es.wikinews.org14:42, 17 септември 2021создадена со најавување(?)0
es.wikisource.org03:49, 1 септември 2021создадена со најавување(?)0
es.wikivoyage.org04:31, 8 септември 2021создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org09:49, 27 август 2021создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org06:01, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org09:43, 27 август 2021создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org02:38, 17 март 2021создадена со најавување(?)0
fa.wikisource.org15:59, 15 септември 2021создадена со најавување(?)0
fa.wiktionary.org17:29, 5 септември 2021создадена со најавување(?)0
ff.wikipedia.org09:56, 1 септември 2021создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org06:38, 8 март 2021создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org15:57, 15 септември 2021создадена со најавување(?)0
fj.wikipedia.org03:54, 1 септември 2021создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org09:43, 27 август 2021создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org16:13, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)4
fr.wikibooks.org03:50, 1 септември 2021создадена со најавување(?)0
fr.wikinews.org03:57, 2 септември 2021создадена со најавување(?)0
fr.wikiquote.org03:58, 2 септември 2021создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org14:45, 18 август 2021создадена со најавување(?)0
fr.wikiversity.org04:35, 2 септември 2021создадена со најавување(?)0
fr.wikivoyage.org04:00, 2 септември 2021создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org09:39, 15 август 2021создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org03:10, 19 август 2021создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org06:17, 13 септември 2021создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org15:31, 17 август 2021создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org09:39, 27 август 2021создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org10:05, 27 август 2021создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org10:06, 27 август 2021создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org17:35, 19 септември 2021создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org14:44, 17 август 2021создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org13:12, 12 септември 2021создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org03:31, 13 септември 2021создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org07:40, 24 август 2021создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org03:50, 27 февруари 2021создадена со најавување(?)0
he.wikisource.org14:39, 17 септември 2021создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org08:54, 9 септември 2021создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org10:33, 28 февруари 2021создадена со најавување(?)0
hi.wikisource.org13:24, 12 септември 2021создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org16:15, 4 септември 2021создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org17:20, 12 август 2021создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org13:03, 12 септември 2021создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org17:58, 3 септември 2021создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org03:43, 2 мај 2021создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org05:58, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org09:42, 9 септември 2021создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org15:31, 15 март 2021создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org16:46, 30 август 2021создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org05:23, 8 септември 2021создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org05:58, 19 септември 2021создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org14:24, 14 август 2021создадена со најавување(?)0
inh.wikipedia.org17:18, 11 септември 2021создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org09:44, 9 септември 2021создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org05:49, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org02:26, 1 март 2021создадена со најавување(?)0
it.wikibooks.org14:45, 17 септември 2021создадена со најавување(?)0
it.wikisource.org17:29, 30 август 2021создадена со најавување(?)0
it.wiktionary.org04:01, 1 септември 2021создадена со најавување(?)0
iu.wikipedia.org05:23, 8 септември 2021создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org03:52, 28 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ja.wikisource.org16:22, 4 септември 2021создадена со најавување(?)0
ja.wikiversity.org04:30, 8 септември 2021создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org04:17, 2 септември 2021создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org09:44, 15 август 2021создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org05:59, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org03:52, 2 септември 2021создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org16:46, 4 септември 2021создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org13:11, 16 август 2021создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org06:24, 31 август 2021создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org07:35, 16 август 2021создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org07:23, 16 август 2021создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org10:53, 2 март 2021создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org13:25, 12 септември 2021создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org16:21, 4 септември 2021создадена со најавување(?)0
ks.wikipedia.org03:48, 2 септември 2021создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org06:29, 31 август 2021создадена со најавување(?)0
kv.wikipedia.org17:18, 11 септември 2021создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org10:59, 23 август 2021создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org05:04, 19 август 2021создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org15:29, 23 август 2021создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org15:35, 17 август 2021создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org06:24, 31 август 2021создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org15:51, 15 септември 2021создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org17:19, 4 септември 2021создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org06:36, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org16:41, 21 август 2021создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org05:59, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org06:00, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org13:04, 12 септември 2021создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org11:17, 14 март 2022создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org06:36, 22 февруари 2021нова сметка(?)6
mg.wikipedia.org03:49, 24 август 2021создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org09:35, 27 август 2021создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org11:16, 23 август 2021создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org14:51, 12 август 2021создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org11:09, 23 август 2021создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org06:09, 12 август 2021создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org02:31, 27 април 2021создадена со најавување(?)0
mt.wikipedia.org09:44, 27 август 2021создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org07:24, 28 април 2021создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org04:36, 8 септември 2021создадена со најавување(?)0
nds.wikipedia.org15:48, 15 септември 2021создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org04:18, 18 август 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org02:31, 1 март 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikisource.org08:57, 9 септември 2021создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org17:25, 5 септември 2021создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org12:51, 16 август 2021создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org01:19, 5 мај 2021создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org15:57, 15 септември 2021создадена со најавување(?)0
nso.wikipedia.org13:14, 12 септември 2021создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org03:42, 2 септември 2021создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org17:41, 5 септември 2021создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org09:42, 27 август 2021создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org17:06, 31 август 2021создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org04:21, 18 август 2021создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org17:29, 5 септември 2021создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org03:32, 12 септември 2021создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org13:14, 12 септември 2021создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org04:21, 18 август 2021создадена со најавување(?)0
pi.wikipedia.org03:47, 2 септември 2021создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org03:07, 4 март 2021создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org04:23, 8 септември 2021создадена со најавување(?)0
pms.wikipedia.org15:50, 15 септември 2021создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org12:02, 8 септември 2021создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org11:14, 23 август 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org03:54, 28 февруари 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikibooks.org08:55, 9 септември 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikisource.org17:31, 5 септември 2021создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org04:14, 2 септември 2021создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org10:06, 27 август 2021создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org04:14, 28 август 2021создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org16:21, 11 септември 2021создадена со најавување(?)0
rn.wikipedia.org03:51, 2 септември 2021создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org06:33, 9 август 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org15:40, 26 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikibooks.org16:25, 4 септември 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org16:12, 29 август 2021создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org07:44, 16 август 2021создадена со најавување(?)0
rw.wikipedia.org16:47, 30 август 2021создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org15:28, 21 август 2021создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org16:52, 30 август 2021создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org08:36, 19 март 2022создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org15:51, 15 септември 2021создадена со најавување(?)0
sc.wikipedia.org06:05, 31 август 2021создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org03:45, 2 септември 2021создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org06:23, 31 август 2021создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org17:22, 5 септември 2021создадена со најавување(?)0
shi.wikipedia.org17:30, 11 септември 2021создадена со најавување(?)0
shn.wikipedia.org17:22, 11 септември 2021создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org05:58, 27 август 2021создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org07:33, 12 септември 2021создадена со најавување(?)0
si.wikipedia.org07:35, 16 август 2021создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org15:00, 14 август 2021создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org03:24, 15 август 2021создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org04:00, 1 септември 2021создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org17:32, 5 септември 2021создадена со најавување(?)0
wikisource.org06:11, 12 август 2021создадена со најавување(?)0
so.wikipedia.org16:47, 4 септември 2021создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org15:35, 23 август 2021создадена со најавување(?)0
sq.wikipedia.org04:59, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org06:38, 9 август 2021создадена со најавување(?)0
sr.wiktionary.org14:42, 17 септември 2021создадена со најавување(?)0
ss.wikipedia.org16:36, 4 септември 2021создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org16:37, 4 септември 2021создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org16:57, 4 септември 2021создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org04:08, 7 март 2021создадена со најавување(?)0
sv.wikisource.org04:25, 8 септември 2021создадена со најавување(?)0
sv.wikiversity.org09:05, 9 септември 2021создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org17:11, 4 септември 2021создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org10:47, 16 август 2021создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org14:31, 17 септември 2021создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org02:53, 13 март 2021создадена со најавување(?)0
tcy.wikipedia.org05:56, 19 септември 2021создадена со најавување(?)0
tet.wikipedia.org04:50, 11 септември 2021создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org09:32, 15 август 2021создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org11:18, 23 август 2021создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org02:27, 27 април 2021создадена со најавување(?)0
th.wiktionary.org14:38, 17 септември 2021создадена со најавување(?)0
ti.wikipedia.org03:39, 24 август 2021создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org09:47, 11 август 2021создадена со најавување(?)0
tn.wikipedia.org16:37, 4 септември 2021создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org03:54, 1 септември 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org03:09, 3 март 2021создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org17:58, 6 септември 2021создадена со најавување(?)0
ts.wikipedia.org17:05, 31 август 2021создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org07:36, 24 август 2021создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org17:41, 5 септември 2021создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org03:54, 1 септември 2021создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org05:24, 19 август 2021создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org17:03, 12 август 2021создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org04:31, 12 март 2021создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org05:23, 19 август 2021создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org15:49, 15 септември 2021создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org03:45, 2 септември 2021создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org02:43, 28 април 2021создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org17:57, 5 септември 2021создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org05:58, 19 септември 2021создадена со најавување(?)0
wa.wikipedia.org06:21, 31 август 2021создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org09:43, 11 август 2021создадена со најавување(?)79
wo.wikipedia.org11:59, 8 септември 2021создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org11:56, 8 септември 2021создадена со најавување(?)0
xh.wikipedia.org17:05, 31 август 2021создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org09:48, 27 август 2021создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org09:38, 24 август 2021создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org14:50, 24 август 2021создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org08:18, 9 септември 2021создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org07:35, 12 септември 2021создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org12:03, 8 септември 2021создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org16:00, 25 февруари 2021создадена со најавување(?)1.061extendedconfirmed, ipblock-exempt
zh.wikibooks.org03:50, 1 септември 2021создадена со најавување(?)0
zh.wikinews.org03:51, 1 септември 2021создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org15:39, 23 август 2021создадена со најавување(?)1
zh.wikisource.org06:02, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
zh.wikiversity.org04:11, 2 септември 2021создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org15:39, 23 август 2021создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org04:11, 7 март 2021создадена со најавување(?)0
zu.wikipedia.org16:46, 30 август 2021создадена со најавување(?)0