Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ang.wikipedia.org14:02, 19 октомври 2014создадена со најавување(?)0
ast.wikipedia.org19:34, 6 јануари 2019создадена со најавување(?)0
beta.wikiversity.org12:31, 31 октомври 2019создадена со најавување(?)0
br.wikimedia.org11:57, 11 март 2014создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org19:16, 19 март 2014создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org18:40, 21 февруари 2014создадена со најавување(?)1.921autopatrolled
co.wiktionary.org15:25, 5 ноември 2019создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org19:16, 19 март 2014создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org17:20, 11 септември 2014создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org19:16, 19 март 2014создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org12:33, 22 јули 2010потврдено со лозинка(?)19
en.wikibooks.org18:40, 21 февруари 2014создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org18:40, 21 февруари 2014создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org18:40, 21 февруари 2014создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org18:40, 21 февруари 2014создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org18:40, 21 февруари 2014создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org18:40, 21 февруари 2014создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org18:40, 21 февруари 2014создадена со најавување(?)0
eo.wikipedia.org19:51, 29 април 2014создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org13:14, 25 април 2019создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org19:03, 19 март 2014создадена со најавување(?)0
es.wikibooks.org18:44, 23 декември 2019создадена со најавување(?)0
es.wikisource.org12:20, 31 октомври 2019создадена со најавување(?)0
es.wikiversity.org16:12, 31 октомври 2019создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org19:56, 29 април 2014создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org19:57, 29 април 2014создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org14:27, 30 октомври 2021создадена со најавување(?)16
fr.wikipedia.org19:16, 19 март 2014создадена со најавување(?)1
fr.wikisource.org12:20, 31 октомври 2019создадена со најавување(?)0
fr.wikiversity.org16:11, 31 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org19:57, 29 април 2014создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org19:51, 29 април 2014создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org18:40, 21 февруари 2014создадена со најавување(?)246
it.wikipedia.org18:27, 21 февруари 2014создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org17:33, 9 февруари 2014создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org18:40, 21 февруари 2014создадена со најавување(?)12.389autopatrolled
meta.wikimedia.org17:33, 9 февруари 2014создадена со најавување(?)14.335autopatrolled
nl.wikipedia.org16:37, 2 јануари 2020создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org20:16, 10 јануари 2019создадена со најавување(?)231
pl.wikipedia.org19:17, 19 март 2014создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org12:33, 22 јули 2010домашно вики(?)132
pt.wikibooks.org18:06, 22 февруари 2014создадена со најавување(?)16
pt.wikimedia.org18:25, 29 октомври 2019создадена со најавување(?)11
pt.wikinews.org15:40, 29 октомври 2019создадена со најавување(?)0
pt.wikiquote.org15:40, 29 октомври 2019создадена со најавување(?)2
pt.wikisource.org15:40, 29 октомври 2019создадена со најавување(?)4
pt.wikiversity.org15:40, 29 октомври 2019создадена со најавување(?)0
pt.wikivoyage.org13:48, 7 јануари 2019создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org18:21, 6 јануари 2019создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org19:16, 19 март 2014создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org16:51, 11 септември 2014создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org17:13, 23 декември 2019создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org12:09, 11 март 2014создадена со најавување(?)0
wikisource.org12:19, 31 октомври 2019создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org18:40, 21 февруари 2014создадена со најавување(?)2
sr.wikipedia.org13:49, 31 октомври 2019создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org13:50, 31 октомври 2019создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org06:15, 4 ноември 2019создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org18:21, 9 јануари 2020создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org18:40, 21 февруари 2014создадена со најавување(?)1.833
wikimania.wikimedia.org17:36, 31 октомври 2019создадена со најавување(?)0