Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
commons.wikimedia.org11:20, 2 јули 2020создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org14:55, 6 јули 2020создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org11:19, 2 јули 2020создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org09:46, 7 јули 2020создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org12:48, 25 јуни 2020создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org10:54, 2 јули 2020создадена со најавување(?)5translationadmin
meta.wikimedia.org12:48, 25 јуни 2020нова сметка(?)21autopatrolled
test.wikipedia.org12:48, 25 јуни 2020создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org12:17, 6 јули 2020создадена со најавување(?)0