Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ak.wikipedia.org08:05, 17 јуни 2018создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org11:13, 23 февруари 2018создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org05:06, 6 февруари 2022создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org16:14, 18 јуни 2020создадена со најавување(?)0
cdo.wikipedia.org16:37, 21 август 2018создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org08:22, 7 април 2018создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org13:49, 16 јуни 2018создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org05:49, 14 февруари 2018создадена со најавување(?)0
en.wikibooks.org15:08, 12 мај 2018создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org13:57, 1 мај 2018создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org13:42, 19 април 2018создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org16:57, 14 април 2018создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org14:26, 18 јуни 2018создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org16:14, 6 мај 2018создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org13:39, 19 април 2018создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org13:39, 19 април 2018создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org13:41, 5 август 2018создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org17:51, 1 мај 2018создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org17:01, 4 мај 2018создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org05:58, 14 февруари 2018создадена со најавување(?)1
ja.wikisource.org14:38, 9 мај 2018создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org17:51, 1 мај 2018создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org09:19, 24 февруари 2018создадена со најавување(?)1
ko.wikisource.org16:57, 7 октомври 2018создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org11:13, 23 февруари 2018создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org15:30, 9 јануари 2018создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org15:30, 9 јануари 2018создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org15:30, 9 јануари 2018создадена со најавување(?)2
ms.wikipedia.org17:23, 22 февруари 2022создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org05:25, 12 февруари 2022создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org14:21, 6 април 2018создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org09:11, 12 август 2018создадена со најавување(?)0
sd.wiktionary.org16:59, 4 мај 2018создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org06:21, 7 април 2018создадена со најавување(?)1
wikisource.org14:24, 12 јули 2018создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org16:47, 14 април 2018создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org16:15, 18 јуни 2020создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org17:42, 7 март 2022создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org07:06, 5 мај 2022создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org16:24, 6 мај 2018создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org05:18, 27 февруари 2018создадена со најавување(?)23
wuu.wikipedia.org15:09, 8 јули 2018создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org15:30, 9 јануари 2018нова сметка(?)26ipblock-exempt
zh-min-nan.wikipedia.org16:15, 6 мај 2018создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org17:00, 4 мај 2018создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org17:09, 13 март 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org16:42, 13 февруари 2018создадена со најавување(?)219ipblock-exempt
zh.wikibooks.org13:41, 19 април 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org13:41, 19 април 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org15:29, 14 април 2018создадена со најавување(?)3
zh.wikiversity.org05:50, 17 август 2018создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org10:02, 16 февруари 2018создадена со најавување(?)0