Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
commons.wikimedia.org15:50, 19 декември 2016создадена со најавување(?)14
de.wikipedia.org13:54, 9 декември 2017создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org12:19, 13 мај 2015нова сметка(?)742extendedconfirmed
es.wikipedia.org14:56, 23 март 2021создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org22:30, 20 март 2017создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org22:52, 11 јули 2022создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org12:19, 13 мај 2015создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org14:06, 20 април 2021создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org22:14, 13 мај 2015создадена со најавување(?)1
nl.wikipedia.org21:52, 26 октомври 2021создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org16:04, 14 септември 2021создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org17:05, 10 јули 2022создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org18:33, 9 ноември 2020создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org16:42, 13 ноември 2017создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org20:46, 16 мај 2015создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org10:03, 22 мај 2015создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org13:53, 7 февруари 2020создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org13:50, 24 август 2021создадена со најавување(?)0