Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ace.wikipedia.org11:21, 28 јануари 2017создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org22:11, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org05:53, 12 април 2014создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org04:28, 16 април 2014создадена со најавување(?)0
api.wikimedia.org14:36, 31 март 2021создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org09:25, 12 септември 2013создадена со најавување(?)1
ar.wikiquote.org11:48, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
ast.wikipedia.org19:47, 11 март 2020создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org08:18, 5 март 2013создадена со најавување(?)2
awa.wikipedia.org10:21, 25 јануари 2021создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org08:30, 23 јануари 2015создадена со најавување(?)0
ban.wikipedia.org18:50, 28 април 2021создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org10:20, 16 декември 2015создадена со најавување(?)0
bd.wikimedia.org09:17, 28 март 2014создадена со најавување(?)178bureaucrat, sysop
be-tarask.wikipedia.org23:00, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org05:56, 28 април 2014создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org23:10, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)0
bh.wikipedia.org08:40, 29 април 2020создадена со најавување(?)0
bi.wikipedia.org07:11, 11 април 2014создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org07:54, 4 декември 2012создадена со најавување(?)9.254autopatrolled, reviewer, rollbacker
bn.wikibooks.org08:16, 21 март 2014создадена со најавување(?)1
bn.wikisource.org07:39, 19 март 2014создадена со најавување(?)15
bn.wikivoyage.org14:45, 8 јуни 2018создадена со најавување(?)13
bn.wiktionary.org09:57, 11 август 2013создадена со најавување(?)13
bpy.wikipedia.org08:27, 16 октомври 2013создадена со најавување(?)1
br.wikipedia.org23:29, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org23:31, 9 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org09:37, 16 април 2015создадена со најавување(?)0
cdo.wikipedia.org16:22, 24 февруари 2021создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org20:46, 24 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org10:39, 12 декември 2015создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org08:57, 21 февруари 2014создадена со најавување(?)1.945autopatrolled
cs.wikipedia.org00:00, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org19:26, 30 ноември 2015создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org19:26, 30 ноември 2015создадена со најавување(?)1
diq.wikipedia.org00:33, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org10:35, 25 јануари 2021создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org10:47, 25 јануари 2021создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org00:42, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org11:40, 30 ноември 2012нова сметка(?)320
en.wikibooks.org09:03, 13 април 2015создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org11:41, 30 ноември 2012создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org11:41, 30 ноември 2012создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org11:41, 30 ноември 2012создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org11:41, 30 ноември 2012создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org11:41, 30 ноември 2012создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org11:41, 30 ноември 2012создадена со најавување(?)1
eo.wikipedia.org08:20, 10 април 2014создадена со најавување(?)0
eo.wikibooks.org11:30, 9 февруари 2016создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org10:54, 27 март 2014создадена со најавување(?)1
et.wikipedia.org08:18, 30 март 2014создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org19:50, 21 ноември 2020создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org11:01, 31 декември 2019создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org07:38, 25 март 2014создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org17:14, 31 јануари 2022создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org09:51, 27 март 2014создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org11:14, 16 август 2021создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org02:13, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org08:20, 10 април 2014создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org10:15, 25 јануари 2021создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org03:26, 29 ноември 2016создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org09:27, 4 јануари 2015создадена со најавување(?)0
hif.wikipedia.org05:31, 6 април 2014создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org08:05, 10 април 2014создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org03:10, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org03:23, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org21:20, 8 март 2020создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org09:40, 13 ноември 2015создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org11:41, 30 ноември 2012создадена со најавување(?)3
io.wikipedia.org17:21, 28 април 2021создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org07:53, 28 март 2014создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org03:55, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
it.wikisource.org08:56, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org19:41, 30 ноември 2016создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org09:24, 26 февруари 2013создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org04:26, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org07:08, 23 февруари 2021создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org15:55, 23 август 2021создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org04:48, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org04:53, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org04:22, 16 април 2014создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org18:11, 16 септември 2018создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org11:15, 26 април 2021создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org09:47, 10 август 2013создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org09:43, 8 ноември 2016создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org05:29, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org12:20, 25 јануари 2021создадена со најавување(?)0
map-bms.wikipedia.org05:43, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org11:41, 30 ноември 2012создадена со најавување(?)541autopatrolled
meta.wikimedia.org11:41, 30 ноември 2012создадена со најавување(?)1.113autopatrolled, ipblock-exempt
mk.wikipedia.org05:52, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org10:35, 17 јануари 2015создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org16:05, 19 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org04:57, 14 април 2014создадена со најавување(?)0
mx.wikimedia.org08:59, 22 јануари 2015создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org15:51, 10 декември 2016создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org17:11, 3 декември 2016создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org06:49, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org06:57, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org19:26, 30 ноември 2015создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org12:56, 21 декември 2019создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org03:32, 1 мај 2014создадена со најавување(?)215
pa.wikipedia.org07:33, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org16:13, 4 декември 2020создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org18:34, 11 јуни 2014создадена со најавување(?)0
pl.wikibooks.org07:45, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
pl.wikinews.org16:06, 20 август 2021создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org07:53, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org10:30, 25 јануари 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org07:36, 30 март 2014создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org04:01, 16 април 2014создадена со најавување(?)0
roa-tara.wikipedia.org18:30, 6 ноември 2020создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org18:54, 11 јуни 2014создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org08:33, 19 март 2014создадена со најавување(?)0
rw.wikipedia.org07:56, 23 јули 2021создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org08:57, 11 август 2019создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org15:54, 27 мај 2019создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org09:14, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org12:22, 26 јуни 2015создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org09:21, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org06:49, 30 март 2014создадена со најавување(?)0
si.wikipedia.org10:11, 25 јануари 2021создадена со најавување(?)0
skr.wikipedia.org16:10, 1 јануари 2021создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org09:29, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org09:35, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
wikisource.org07:38, 19 март 2014создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org11:41, 30 ноември 2012создадена со најавување(?)0
sq.wikipedia.org09:42, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org09:51, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org09:56, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org10:10, 9 мај 2014создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org09:11, 23 јануари 2015создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org22:01, 17 декември 2020создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org11:36, 16 декември 2015создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org10:35, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org10:47, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
th.wiktionary.org16:26, 22 април 2017создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org07:53, 8 ноември 2016создадена со најавување(?)0
ua.wikimedia.org11:09, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org18:31, 6 ноември 2020создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org07:55, 11 јуни 2014создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org08:54, 8 октомври 2014создадена со најавување(?)0
wa.wikipedia.org05:41, 14 април 2014создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org11:41, 30 ноември 2012создадена со најавување(?)3.837
wikimania2014.wikimedia.org07:51, 27 март 2014создадена со најавување(?)0
wikimania2015.wikimedia.org09:59, 17 јануари 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2016.wikimedia.org11:13, 8 декември 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org19:02, 12 јануари 2017создадена со најавување(?)0
wikimania2018.wikimedia.org15:41, 16 јануари 2018создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org18:22, 26 февруари 2019создадена со најавување(?)122
zh-min-nan.wikipedia.org07:42, 12 мај 2021создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org10:43, 22 јуни 2015создадена со најавување(?)0