Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ar.wikipedia.org03:31, 25 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ast.wikipedia.org10:29, 25 јули 2019создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org19:27, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
be.wikimedia.org03:32, 29 март 2021создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org14:24, 25 август 2020создадена со најавување(?)0
ca.wikimedia.org15:36, 26 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org04:06, 21 септември 2020создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org14:33, 31 август 2017создадена со најавување(?)232
cs.wikipedia.org18:16, 20 јули 2020создадена со најавување(?)0
dag.wikipedia.org11:15, 12 август 2021создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org19:02, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org12:04, 20 ноември 2018создадена со најавување(?)1
de.wikiversity.org16:54, 24 септември 2019создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org11:44, 29 јули 2017нова сметка(?)2.331extendedconfirmed
en.wikibooks.org13:08, 26 март 2019создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org14:42, 23 август 2019создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org10:14, 6 септември 2019создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org11:58, 22 август 2019создадена со најавување(?)9
en.wikiversity.org11:59, 22 август 2019создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org10:34, 22 јуни 2019создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org13:09, 26 март 2019создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org20:13, 7 март 2018создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org12:00, 15 февруари 2022создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org17:54, 21 февруари 2022создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org09:44, 27 октомври 2018создадена со најавување(?)7
fr.wikibooks.org05:44, 15 февруари 2021создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org18:51, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org22:54, 1 септември 2020создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org03:31, 25 јануари 2021создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org14:37, 25 август 2020создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org14:25, 16 јули 2019создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org16:43, 31 август 2019создадена со најавување(?)2
is.wikipedia.org04:32, 9 септември 2020создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org18:00, 8 ноември 2019создадена со најавување(?)0
jam.wikipedia.org17:43, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org18:16, 20 јули 2020создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org22:03, 1 септември 2020создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org06:08, 30 јануари 2021создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org11:14, 12 јули 2019создадена со најавување(?)5
login.wikimedia.org11:44, 29 јули 2017создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org11:44, 29 јули 2017создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org11:44, 29 јули 2017создадена со најавување(?)1.021ipblock-exempt
ms.wikipedia.org15:42, 8 март 2019создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org12:10, 22 август 2019создадена со најавување(?)0
nl.wikimedia.org17:58, 21 ноември 2019создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org17:06, 21 мај 2019создадена со најавување(?)25
pl.wikipedia.org16:49, 16 мај 2019создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org18:58, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org18:08, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org19:37, 14 мај 2019создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org18:54, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org15:39, 22 август 2019создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org14:21, 16 март 2019создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org19:29, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org15:00, 27 септември 2019создадена со најавување(?)0
wikisource.org11:58, 22 август 2019создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org13:08, 26 март 2019создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org14:48, 11 јули 2019создадена со најавување(?)0
strategy.wikimedia.org12:53, 11 март 2020создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org14:51, 4 јуни 2020создадена со најавување(?)9
tn.wikipedia.org18:37, 27 мај 2020создадена со најавување(?)0
tn.wiktionary.org14:39, 13 септември 2019создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org17:02, 5 септември 2019создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org19:01, 30 август 2020создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org16:31, 26 мај 2018создадена со најавување(?)3.326
wikimania2018.wikimedia.org19:03, 19 октомври 2018создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org15:11, 14 март 2019создадена со најавување(?)10
yo.wikipedia.org16:22, 16 март 2021создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org12:03, 29 март 2022создадена со најавување(?)0