Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: AKarani (WMF)
  • Зачленет: 19:44, 30 април 2021 (пред 15 месеци)
  • Вкупно уредувања: 10
  • Број на приврзани сметки: 24
  • Глобална група: Персонал
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ar.wikipedia.org17:06, 1 декември 2021создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org16:44, 14 август 2021создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org19:35, 14 декември 2021создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org23:13, 28 јуни 2021создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org16:14, 20 април 2022создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org06:11, 24 ноември 2021создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org17:42, 14 септември 2021создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org16:50, 23 март 2022создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org23:31, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org17:06, 1 декември 2021создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org15:43, 3 март 2022создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org19:44, 30 април 2021создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org21:42, 21 јули 2021создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org19:44, 30 април 2021нова сметка(?)10
nl.wikipedia.org20:42, 20 јули 2021создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org22:24, 21 октомври 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org20:20, 20 април 2022создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org16:38, 13 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikimedia.org18:44, 2 март 2022создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org00:42, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org21:23, 22 март 2022создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org06:13, 25 август 2021создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org08:47, 8 август 2022создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org18:45, 15 септември 2021создадена со најавување(?)0