Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ab.wikipedia.org02:31, 26 август 2019создадена со најавување(?)0
ady.wikipedia.org09:07, 12 јуни 2020создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org09:39, 18 јуни 2016создадена со најавување(?)0
ak.wikipedia.org08:19, 6 март 2021создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org07:54, 19 март 2021создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org06:44, 21 април 2016создадена со најавување(?)40
ang.wikipedia.org17:12, 10 декември 2018создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org09:40, 13 август 2018создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org06:20, 3 ноември 2017создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org15:26, 29 декември 2015создадена со најавување(?)10
ar.wikiversity.org13:50, 24 септември 2019создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org14:44, 9 декември 2017создадена со најавување(?)1
ast.wikipedia.org14:58, 17 февруари 2018создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org06:48, 5 октомври 2016создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org09:44, 12 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org05:43, 6 август 2019создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org15:19, 1 февруари 2021создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org19:43, 1 јули 2016создадена со најавување(?)0
ban.wikipedia.org10:37, 17 август 2020создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org10:43, 11 декември 2016создадена со најавување(?)0
ba.wikipedia.org07:59, 12 јуни 2020создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org04:42, 12 јуни 2020создадена со најавување(?)8
be-tarask.wikipedia.org04:15, 3 јули 2019создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org14:10, 17 август 2018создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org20:04, 7 јули 2016создадена со најавување(?)0
bh.wikipedia.org11:22, 15 август 2020создадена со најавување(?)0
bi.wikipedia.org03:55, 30 јули 2019создадена со најавување(?)1
bm.wikipedia.org22:30, 25 мај 2020создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org16:49, 18 јуни 2016создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org06:56, 27 мај 2016создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org05:16, 14 јули 2020создадена со најавување(?)1
bs.wikipedia.org06:18, 25 ноември 2018создадена со најавување(?)0
bxr.wikipedia.org07:51, 12 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org16:16, 23 август 2016создадена со најавување(?)0
cbk-zam.wikipedia.org06:43, 12 јуни 2021создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org09:46, 22 март 2018создадена со најавување(?)5
ce.wikipedia.org09:14, 12 јуни 2020создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org09:00, 18 јули 2018создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org05:43, 21 јули 2018создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org15:18, 7 јануари 2018создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org05:54, 22 декември 2015создадена со најавување(?)146
co.wikipedia.org09:08, 14 јули 2022создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org13:20, 12 јуни 2021создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org20:50, 2 јули 2016создадена со најавување(?)0
cu.wikipedia.org07:09, 5 јуни 2020создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org09:36, 12 јуни 2020создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org19:08, 29 декември 2017создадена со најавување(?)0
dag.wikipedia.org08:30, 6 март 2022создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org18:19, 25 мај 2016создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org11:54, 10 јуни 2016создадена со најавување(?)1
diq.wikipedia.org04:50, 27 август 2018создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org14:15, 3 октомври 2020создадена со најавување(?)0
dty.wikipedia.org13:04, 7 јануари 2021создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org16:33, 9 септември 2017создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org19:28, 13 август 2016создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org16:16, 20 август 2016создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org07:50, 22 декември 2015создадена со најавување(?)Блокиран засекогаш.
Причина: Clearly not here to contribute to the encyclopedia
  • уредување (на цело вики)
  • создавањето на кориснички сметки е блокирано
  • без можност за уредување на својата разговорна страница
672
en.wikibooks.org05:54, 22 декември 2015создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org05:54, 22 декември 2015создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org05:54, 22 декември 2015создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org05:54, 22 декември 2015создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org05:54, 22 декември 2015создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org05:54, 22 декември 2015создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org05:54, 22 декември 2015создадена со најавување(?)0
eo.wikipedia.org20:04, 7 јули 2016создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org15:26, 29 декември 2015создадена со најавување(?)6
et.wikipedia.org04:32, 24 февруари 2019создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org07:58, 28 октомври 2016создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org16:50, 18 јуни 2016создадена со најавување(?)1
fi.wikipedia.org18:59, 3 август 2016создадена со најавување(?)2
fj.wikipedia.org07:31, 23 декември 2021создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org09:21, 14 септември 2019создадена со најавување(?)1
fr.wikipedia.org09:57, 22 декември 2015создадена со најавување(?)4
fr.wiktionary.org19:32, 12 мај 2018создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org13:02, 23 октомври 2017создадена со најавување(?)3
gag.wikipedia.org09:09, 27 август 2019создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org16:38, 12 октомври 2016создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org06:19, 17 март 2020создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org08:56, 13 јуни 2020создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org14:43, 26 јули 2018создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org05:09, 15 мај 2020создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org11:22, 15 август 2020создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org12:17, 21 јули 2017создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org08:58, 13 јуни 2020создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org04:26, 23 април 2018создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org04:55, 31 октомври 2016создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org17:30, 5 септември 2016создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org10:03, 18 јуни 2016создадена со најавување(?)0
hif.wikipedia.org11:19, 23 август 2018создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org16:51, 18 јуни 2016создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org11:27, 23 септември 2016создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org14:15, 3 октомври 2020создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org07:39, 6 ноември 2018создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org14:07, 28 август 2017создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org16:51, 18 јуни 2016создадена со најавување(?)2
hyw.wikipedia.org09:04, 27 август 2021создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org06:54, 24 декември 2018создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org14:01, 13 јануари 2016создадена со најавување(?)1
ig.wikipedia.org06:44, 1 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org04:42, 12 јуни 2020создадена со најавување(?)1
incubator.wikimedia.org05:54, 22 декември 2015создадена со најавување(?)0
inh.wikipedia.org09:49, 12 јуни 2020создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org11:23, 29 октомври 2018создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org20:14, 11 август 2016создадена со најавување(?)18
iu.wikipedia.org15:18, 18 јули 2016создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org09:57, 22 декември 2015создадена со најавување(?)17
ja.wikiversity.org14:16, 24 септември 2019создадена со најавување(?)0
jbo.wikipedia.org17:53, 22 ноември 2017создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org11:19, 23 август 2018создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org06:28, 31 август 2019создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org16:49, 18 јуни 2016создадена со најавување(?)21
kbd.wikipedia.org09:25, 12 јуни 2021создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org14:42, 25 мај 2020создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org09:39, 24 јули 2016создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org11:05, 4 мај 2017создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org11:01, 3 ноември 2018создадена со најавување(?)4
km.wikipedia.org18:01, 5 јули 2016создадена со најавување(?)17
kn.wikipedia.org06:17, 26 јануари 2019создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org18:58, 6 април 2016создадена со најавување(?)12
ko.wikisource.org05:18, 5 декември 2016создадена со најавување(?)0
ko.wikiversity.org14:16, 24 септември 2019создадена со најавување(?)0
ks.wikipedia.org06:10, 14 август 2020создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org04:11, 26 јуни 2018создадена со најавување(?)0
kv.wikipedia.org10:18, 12 јуни 2020создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org16:10, 15 јули 2021создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org10:11, 18 јули 2016создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org06:13, 28 јули 2016создадена со најавување(?)1
lb.wikipedia.org10:05, 21 јули 2019создадена со најавување(?)1
lez.wikipedia.org15:43, 1 септември 2018создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org08:14, 21 јули 2020создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org14:58, 25 мај 2020создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org05:54, 22 декември 2015создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org17:20, 31 јули 2016создадена со најавување(?)33
lt.wikipedia.org07:31, 16 февруари 2019создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org19:05, 21 август 2018создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org18:40, 28 октомври 2018создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org05:54, 22 декември 2015создадена со најавување(?)4
meta.wikimedia.org05:54, 22 декември 2015создадена со најавување(?)9
mg.wikipedia.org06:39, 26 јуни 2018создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org15:43, 1 септември 2018создадена со најавување(?)0
mh.wikipedia.org05:11, 1 мај 2020создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org10:39, 17 август 2020создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org09:05, 21 ноември 2018создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org09:48, 18 јуни 2016создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org18:33, 20 април 2017создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org15:43, 4 мај 2016создадена со најавување(?)2
mrj.wikipedia.org15:43, 1 септември 2018создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org06:18, 26 јануари 2019создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org16:31, 6 април 2016создадена со најавување(?)2
mt.wikipedia.org07:48, 31 март 2019создадена со најавување(?)0
myv.wikipedia.org10:26, 12 јуни 2020создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org16:53, 18 јуни 2016создадена со најавување(?)0
nah.wikipedia.org08:11, 16 септември 2020создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org17:28, 2 јуни 2020создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org04:42, 31 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org05:51, 30 јули 2016создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org09:39, 18 јуни 2016создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org20:09, 29 јули 2016создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org13:53, 18 јули 2017создадена со најавување(?)2
nso.wikipedia.org09:00, 27 април 2020создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org17:39, 11 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ny.wikipedia.org03:50, 24 октомври 2018создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org12:58, 9 октомври 2018создадена со најавување(?)0
olo.wikipedia.org10:03, 12 јуни 2020создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org14:08, 2 јули 2018создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org06:18, 26 јануари 2019создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org02:31, 26 август 2019создадена со најавување(?)3
pag.wikipedia.org04:42, 12 јуни 2020создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org07:03, 18 мај 2019создадена со најавување(?)0
pap.wikipedia.org11:43, 27 април 2020создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org10:29, 13 август 2016создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org17:00, 4 септември 2018создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org07:54, 6 февруари 2020создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org20:50, 2 јули 2016создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org04:17, 13 август 2019создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org07:05, 19 август 2019создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org19:52, 27 јуни 2016создадена со најавување(?)2
pt.wikimedia.org07:14, 21 мај 2019создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org09:00, 18 јули 2018создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org02:19, 1 август 2019создадена со најавување(?)0
rn.wikipedia.org04:05, 1 јули 2019создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org10:31, 12 јули 2016создадена со најавување(?)3
ro.wikisource.org07:42, 27 август 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org06:49, 25 декември 2015создадена со најавување(?)0
rw.wikipedia.org04:01, 1 јули 2019создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org09:49, 11 јануари 2017создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org13:33, 24 декември 2018создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org17:43, 17 септември 2016создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org15:57, 26 септември 2018создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org18:48, 26 август 2017создадена со најавување(?)0
sc.wikipedia.org08:17, 2 јуни 2021создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org06:25, 23 ноември 2018создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org02:44, 6 декември 2019создадена со најавување(?)0
sg.wikipedia.org06:01, 29 март 2019создадена со најавување(?)0
shn.wikipedia.org14:21, 20 мај 2019создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org13:02, 25 мај 2016создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org14:12, 29 август 2017создадена со најавување(?)1
si.wikipedia.org10:00, 18 јуни 2016создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org16:48, 20 август 2016создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org07:10, 5 јуни 2020создадена со најавување(?)0
smn.wikipedia.org15:03, 6 декември 2020создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org08:54, 1 јануари 2022создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org04:40, 18 април 2019создадена со најавување(?)0
wikisource.org05:18, 5 декември 2016создадена со најавување(?)0
so.wikipedia.org15:48, 26 јули 2016создадена со најавување(?)45
species.wikimedia.org05:54, 22 декември 2015создадена со најавување(?)0
sq.wikipedia.org05:44, 17 јули 2018создадена со најавување(?)2
srn.wikipedia.org04:10, 25 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org17:39, 11 мај 2016создадена со најавување(?)0
ss.wikipedia.org07:12, 25 април 2018создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org10:44, 25 мај 2020создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org04:57, 16 август 2018создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org15:19, 18 јули 2016создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org16:49, 20 август 2016создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org16:51, 18 јуни 2016создадена со најавување(?)1
test2.wikipedia.org08:08, 20 септември 2019создадена со најавување(?)0
tet.wikipedia.org06:14, 20 мај 2019создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org17:54, 5 август 2016создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org04:05, 9 септември 2018создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org14:01, 13 јануари 2016создадена со најавување(?)7
ti.wikipedia.org10:10, 18 јули 2016создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org05:58, 17 ноември 2017создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org18:58, 6 април 2016создадена со најавување(?)6
tn.wikipedia.org03:02, 30 септември 2019создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org05:50, 4 јуни 2021создадена со најавување(?)2
tpi.wikipedia.org05:10, 16 септември 2019создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org06:32, 8 јули 2016создадена со најавување(?)1
tt.wikipedia.org16:12, 28 август 2016создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org08:19, 6 март 2021создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org08:04, 12 јуни 2020создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org15:43, 1 септември 2018создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org10:22, 23 мај 2016создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org20:50, 2 јули 2016создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org13:07, 27 јули 2016создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org10:47, 5 февруари 2017создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org17:19, 20 октомври 2018создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org04:50, 19 мај 2016создадена со најавување(?)1
vls.wikipedia.org05:44, 21 јули 2019создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org12:04, 11 ноември 2018создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org04:43, 12 јуни 2020создадена со најавување(?)4
wa.wikipedia.org05:34, 21 јули 2019создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org05:54, 22 декември 2015создадена со најавување(?)34
wikimania2017.wikimedia.org18:58, 27 март 2017создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org13:54, 3 август 2022создадена со најавување(?)0
wo.wikipedia.org07:34, 5 август 2016создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org05:41, 19 август 2018создадена со најавување(?)1
xal.wikipedia.org09:54, 12 јуни 2020создадена со најавување(?)1
xh.wikipedia.org09:00, 27 април 2020создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org07:32, 9 април 2020создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org16:40, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org16:41, 3 декември 2018создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org13:42, 19 октомври 2018создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org10:55, 5 јули 2018создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org13:54, 5 јуни 2016создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org14:51, 26 јули 2018создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org12:51, 15 мај 2016создадена со најавување(?)1
zh.wikipedia.org05:54, 22 декември 2015нова сметка(?)3.268extendedconfirmed, ipblock-exempt
zh.wikibooks.org17:41, 11 мај 2016создадена со најавување(?)0
zh.wikinews.org06:47, 26 април 2019создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org15:09, 25 јули 2016создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org12:16, 6 јануари 2019создадена со најавување(?)0
zh.wikiversity.org03:02, 20 септември 2019создадена со најавување(?)160
zh.wikivoyage.org11:59, 17 јуни 2019создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org11:33, 3 ноември 2016создадена со најавување(?)0
zu.wikipedia.org09:00, 27 април 2020создадена со најавување(?)0