Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: AJones (WMF)
  • Зачленет: 22:59, 18 ноември 2021 (пред 8 месеци)
  • Вкупно уредувања: 476
  • Број на приврзани сметки: 85
  • Глобална група: Персонал
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
af.wikipedia.org13:57, 16 декември 2021создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org13:57, 16 декември 2021создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org16:07, 8 јуни 2022создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org18:26, 28 јуни 2022создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org13:20, 16 декември 2021создадена со најавување(?)0
ast.wikipedia.org14:17, 7 јуни 2022создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org13:18, 20 декември 2021создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org15:06, 17 декември 2021создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org13:19, 20 декември 2021создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org15:07, 17 декември 2021создадена со најавување(?)0
br.wikimedia.org12:39, 17 јули 2022создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org15:26, 17 декември 2021создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org19:18, 3 февруари 2022создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org13:47, 16 декември 2021создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org13:19, 20 декември 2021создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org13:43, 16 декември 2021создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org13:50, 16 декември 2021создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org13:24, 20 декември 2021создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org12:18, 22 ноември 2021создадена со најавување(?)11
en.wikibooks.org17:12, 23 ноември 2021создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org11:41, 11 јануари 2022создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org12:15, 28 јуни 2022создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org15:52, 16 декември 2021создадена со најавување(?)0
eo.wikipedia.org13:25, 20 декември 2021создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org10:48, 4 јануари 2022создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org13:01, 16 декември 2021создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org13:39, 16 декември 2021создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org13:26, 20 декември 2021создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org16:27, 23 ноември 2021создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org15:57, 16 декември 2021создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org15:57, 16 декември 2021создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org13:59, 16 декември 2021создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org13:20, 16 декември 2021создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org15:11, 17 декември 2021создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org13:45, 16 декември 2021создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org13:27, 20 декември 2021создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org15:07, 17 декември 2021создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org15:17, 17 јануари 2022создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org13:28, 20 декември 2021создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org15:02, 17 декември 2021создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org14:59, 17 декември 2021создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org13:42, 20 декември 2021создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org15:04, 17 декември 2021создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org15:43, 17 декември 2021создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org13:43, 20 декември 2021создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org22:59, 18 ноември 2021создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org15:05, 17 декември 2021создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org13:47, 20 декември 2021создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org18:46, 22 декември 2021создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org22:59, 18 ноември 2021нова сметка(?)465
min.wikipedia.org15:39, 17 декември 2021создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org13:47, 20 декември 2021создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org13:48, 20 декември 2021создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org15:38, 17 декември 2021создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org13:42, 16 декември 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org13:43, 16 декември 2021создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org13:48, 20 декември 2021создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org13:49, 20 декември 2021создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org11:09, 9 декември 2021создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org15:04, 17 декември 2021создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org15:03, 17 декември 2021создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org14:11, 20 декември 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org15:43, 17 декември 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikimedia.org13:42, 7 март 2022создадена со најавување(?)0
sc.wikipedia.org13:53, 25 март 2022создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org16:04, 8 јуни 2022создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org14:07, 29 ноември 2021создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org13:48, 16 декември 2021создадена со најавување(?)0
sq.wikipedia.org13:48, 16 декември 2021создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org13:48, 16 декември 2021создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org15:08, 17 декември 2021создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org15:12, 17 декември 2021создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org13:44, 16 декември 2021создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org14:12, 20 декември 2021создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org13:49, 16 декември 2021создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org14:12, 20 декември 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org13:45, 16 декември 2021создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org14:40, 2 декември 2021создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org13:42, 16 декември 2021создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org13:50, 16 декември 2021создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org20:43, 21 јуни 2022создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org13:06, 16 декември 2021создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org16:40, 2 јуни 2022создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org15:35, 17 декември 2021создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org13:02, 16 декември 2021создадена со најавување(?)0