Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ar.wikipedia.org23:16, 7 јуни 2018создадена со најавување(?)0
bat-smg.wikipedia.org23:46, 9 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ca.wikimedia.org22:12, 26 јули 2017создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org20:20, 27 април 2016создадена со најавување(?)353
de.wikipedia.org19:35, 9 мај 2017создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org20:35, 30 јуни 2016создадена со најавување(?)4
en.wikibooks.org22:13, 6 септември 2017создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org23:24, 24 март 2017создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org23:43, 10 март 2017создадена со најавување(?)2
en.wikivoyage.org20:24, 15 септември 2020создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org21:58, 17 март 2017создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org23:31, 7 јули 2017создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org23:46, 9 јануари 2020создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org12:09, 4 ноември 2021создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org23:22, 31 мај 2017создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org23:16, 7 јуни 2018создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org18:03, 29 март 2018создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org01:14, 1 јуни 2017создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org17:30, 26 јули 2017создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org21:05, 5 мај 2017создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org19:26, 23 септември 2016создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org23:34, 29 јануари 2018создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org20:36, 31 март 2016создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org20:36, 31 март 2016создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org20:36, 31 март 2016нова сметка(?)44autopatrolled
mk.wikipedia.org20:42, 6 декември 2017создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org19:28, 18 август 2020создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org18:32, 1 мај 2017создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org22:19, 23 јануари 2018создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org19:35, 6 април 2017создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org21:59, 28 март 2018создадена со најавување(?)0
pt.wikiversity.org20:11, 13 април 2020создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org20:24, 18 август 2017создадена со најавување(?)0
wikisource.org22:31, 12 август 2017создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org19:09, 26 април 2017создадена со најавување(?)0
sr.wikibooks.org00:44, 15 декември 2017создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org03:37, 11 јануари 2018создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org21:05, 5 мај 2017создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org23:32, 27 март 2017создадена со најавување(?)1
wikimania2018.wikimedia.org23:16, 5 февруари 2018создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org21:37, 7 август 2019создадена со најавување(?)0