Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
af.wikipedia.org14:13, 15 март 2019создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org17:40, 10 мај 2020создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org17:40, 10 мај 2020создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org19:40, 21 мај 2018создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org15:21, 25 август 2019создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org17:40, 10 мај 2020создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org13:17, 12 март 2019создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org07:29, 21 март 2022создадена со најавување(?)0
beta.wikiversity.org08:57, 11 ноември 2018создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org07:57, 20 септември 2019создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org11:43, 21 септември 2019создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org20:30, 30 декември 2018создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org14:27, 22 ноември 2018создадена со најавување(?)0
cdo.wikipedia.org14:26, 24 септември 2021создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org08:17, 12 април 2020создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org14:48, 24 март 2018создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org12:30, 17 март 2018создадена со најавување(?)64
cr.wikipedia.org09:58, 12 април 2018создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org11:06, 6 април 2017создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org10:15, 3 јули 2018создадена со најавување(?)0
da.wikibooks.org08:07, 25 февруари 2020создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org02:51, 14 септември 2017создадена со најавување(?)0
din.wikipedia.org18:36, 27 април 2018создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org12:03, 14 август 2018создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org15:24, 3 јуни 2018создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org12:40, 7 октомври 2014создадена со најавување(?)351
en.wikibooks.org11:58, 3 септември 2018создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org17:59, 3 април 2018создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org04:32, 1 февруари 2016создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org13:26, 12 август 2018создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org17:51, 14 август 2018создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org17:36, 2 мај 2018создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org10:50, 21 декември 2017создадена со најавување(?)0
eo.wikipedia.org06:50, 2 февруари 2018создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org18:29, 9 мај 2017создадена со најавување(?)2
et.wikipedia.org16:27, 17 мај 2021создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org16:44, 23 август 2021создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org10:22, 17 март 2018создадена со најавување(?)1
fi.wikipedia.org12:27, 17 март 2018создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org12:25, 31 јануари 2017создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org13:56, 22 мај 2018создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org16:40, 31 јули 2018создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org17:14, 30 декември 2014создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org19:12, 30 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ha.wikipedia.org18:33, 27 април 2018создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org19:40, 21 мај 2018создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org13:23, 24 септември 2021создадена со најавување(?)0
hi.wikibooks.org16:47, 26 август 2020создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org09:03, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org10:22, 17 март 2018создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org17:15, 10 мај 2018создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org10:02, 4 април 2018создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org13:55, 28 јануари 2016создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org08:15, 15 ноември 2014создадена со најавување(?)4
ja.wiktionary.org15:49, 8 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org13:18, 12 март 2019создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org08:46, 28 март 2019создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org04:17, 29 ноември 2017создадена со најавување(?)1
la.wikipedia.org07:43, 1 декември 2018создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org12:01, 28 февруари 2014создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org11:44, 21 септември 2019создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org17:21, 26 февруари 2019создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org12:48, 13 февруари 2018создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org12:01, 28 февруари 2014создадена со најавување(?)37autopatrolled
mg.wikipedia.org08:53, 10 септември 2021создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org10:22, 17 март 2018создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org19:40, 21 мај 2018создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org09:22, 14 септември 2018создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org12:27, 8 април 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org04:48, 9 април 2018создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org06:59, 9 март 2019создадена со најавување(?)0
no.wikimedia.org06:17, 19 февруари 2019создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org19:53, 4 јули 2018создадена со најавување(?)0
pl.wikinews.org15:38, 19 септември 2019создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org07:34, 29 јануари 2022создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org10:38, 22 мај 2018создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org09:02, 14 јуни 2021создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org11:06, 22 април 2018создадена со најавување(?)0
rue.wikipedia.org14:35, 9 февруари 2019создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org07:38, 17 ноември 2016создадена со најавување(?)0
ru.wikimedia.org19:14, 17 август 2022создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org05:03, 4 септември 2021создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org19:52, 23 февруари 2019создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org12:41, 7 октомври 2014создадена со најавување(?)7
simple.wiktionary.org07:39, 31 јануари 2019создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org14:25, 7 март 2019создадена со најавување(?)0
wikisource.org19:10, 21 мај 2020создадена со најавување(?)0
sq.wikipedia.org07:41, 27 септември 2018создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org07:54, 4 мај 2021создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org17:46, 25 мај 2018создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org17:14, 30 декември 2014создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org17:13, 29 ноември 2018создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org13:43, 18 февруари 2019создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org13:51, 2 септември 2018создадена со најавување(?)0
ti.wikipedia.org09:58, 12 април 2018создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org15:23, 3 јуни 2018создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org11:43, 21 септември 2019создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org17:03, 17 септември 2021создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org17:00, 20 јули 2021создадена со најавување(?)0
ua.wikimedia.org17:14, 28 февруари 2022создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org15:24, 3 јуни 2018создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org10:22, 17 март 2018создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org17:45, 11 декември 2019создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org06:53, 7 април 2017создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org05:43, 13 август 2018создадена со најавување(?)0
wa.wikipedia.org08:27, 1 септември 2021создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org13:03, 17 јули 2017создадена со најавување(?)571
wikimania.wikimedia.org05:59, 26 јули 2021создадена со најавување(?)0
wo.wikipedia.org05:28, 17 декември 2018создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org15:38, 29 јануари 2019создадена со најавување(?)0
yue.wiktionary.org10:05, 20 мај 2022создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org18:25, 6 февруари 2016создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org02:10, 16 јули 2018создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org11:42, 31 декември 2014создадена со најавување(?)65
zh.wikipedia.org12:01, 28 февруари 2014нова сметка(?)31.330extendedconfirmed, ipblock-exempt, patroller, rollbacker
zh.wikibooks.org15:20, 26 мај 2018создадена со најавување(?)2
zh.wikinews.org13:19, 13 февруари 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org15:08, 9 април 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org20:26, 8 април 2018создадена со најавување(?)0
zh.wikiversity.org17:49, 14 август 2018создадена со најавување(?)5
zh.wikivoyage.org04:15, 2 мај 2018создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org07:00, 14 јуни 2018создадена со најавување(?)0