Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: AFBorchert
  • Зачленет: 21:23, 27 мај 2008 (пред 14 години)
  • Вкупно уредувања: 68.062
  • Број на приврзани сметки: 348
  • Глобална група: VRT-претставници за дозволи
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ace.wikipedia.org14:20, 15 август 2010создадена со најавување(?)2
af.wikipedia.org17:21, 7 декември 2008создадена со најавување(?)1
ak.wikipedia.org20:53, 11 јануари 2017создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org21:23, 27 мај 2008потврдено со лозинка(?)3
am.wikipedia.org08:34, 9 јуни 2010создадена со најавување(?)1
ang.wikipedia.org01:38, 9 декември 2009создадена со најавување(?)0
ang.wikibooks.org16:06, 30 јуни 2013создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org07:14, 7 мај 2009создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org11:41, 18 мај 2014создадена со најавување(?)1
ar.wikipedia.org01:24, 12 декември 2008создадена со најавување(?)4autoreview
ar.wikibooks.org19:59, 20 октомври 2017создадена со најавување(?)0
ar.wikiquote.org21:47, 12 декември 2017создадена со најавување(?)0
ar.wikisource.org08:26, 25 јуни 2013создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org11:18, 21 мај 2020создадена со најавување(?)3
ast.wikipedia.org23:00, 22 јули 2009создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org21:40, 20 февруари 2019создадена со најавување(?)0
as.wikisource.org08:26, 25 јуни 2013создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org07:53, 27 април 2018создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org21:10, 7 февруари 2009создадена со најавување(?)1
az.wiktionary.org13:11, 20 јануари 2013создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org21:36, 27 мај 2008создадена со најавување(?)17
bat-smg.wikipedia.org19:31, 2 февруари 2019создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org12:30, 27 март 2009создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org09:02, 8 ноември 2010создадена со најавување(?)0
beta.wikiversity.org14:29, 21 март 2010создадена со најавување(?)5
be.wikipedia.org00:32, 19 јуни 2011создадена со најавување(?)2
be.wikimedia.org08:37, 13 февруари 2022создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org09:05, 13 јули 2008создадена со најавување(?)6
bg.wikinews.org19:38, 17 јуни 2020создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org10:34, 25 декември 2018создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org16:25, 6 април 2012создадена со најавување(?)1
bn.wikipedia.org17:32, 3 мај 2015создадена со најавување(?)2
bn.wikibooks.org11:48, 30 декември 2009создадена со најавување(?)2
bn.wikisource.org18:21, 6 февруари 2018создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org12:35, 19 август 2016создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org01:42, 26 ноември 2008создадена со најавување(?)3
br.wikimedia.org21:26, 3 февруари 2021создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org22:25, 28 јануари 2009создадена со најавување(?)2
bs.wikinews.org00:46, 30 јули 2016создадена со најавување(?)0
bs.wikiquote.org01:22, 17 јануари 2015создадена со најавување(?)0
bxr.wikipedia.org00:34, 13 ноември 2014создадена со најавување(?)1
ca.wikipedia.org21:23, 27 мај 2008потврдено со лозинка(?)8
cbk-zam.wikipedia.org10:27, 3 јануари 2011создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org22:22, 18 јули 2014создадена со најавување(?)1
ch.wikipedia.org02:11, 28 декември 2009создадена со најавување(?)1
ckb.wikipedia.org10:10, 4 март 2012создадена со најавување(?)1
commons.wikimedia.org21:23, 27 мај 2008потврдено со лозинка(?)47.333sysop
cs.wikipedia.org09:23, 28 февруари 2009создадена со најавување(?)9
cs.wikiquote.org19:06, 8 јули 2012создадена со најавување(?)0
cs.wikisource.org18:38, 3 октомври 2008создадена со најавување(?)2
cs.wiktionary.org11:25, 1 ноември 2014создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org20:59, 24 март 2015создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org09:27, 12 октомври 2008создадена со најавување(?)1
da.wikipedia.org21:23, 27 мај 2008потврдено со лозинка(?)6
da.wikisource.org10:40, 1 април 2012создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org21:23, 27 мај 2008домашно вики(?)12.317autoreview, editor, sysop
de.wikibooks.org11:54, 1 септември 2008создадена со најавување(?)0
de.wikinews.org21:23, 27 мај 2008потврдено со лозинка(?)259
de.wikiquote.org07:43, 17 јуни 2008создадена со најавување(?)3
de.wikisource.org21:12, 11 јуни 2008создадена со најавување(?)169
de.wikiversity.org23:40, 1 мај 2009создадена со најавување(?)0
de.wikivoyage.org09:50, 19 декември 2012создадена со најавување(?)10
de.wiktionary.org20:01, 25 јуни 2008создадена со најавување(?)1
diq.wikipedia.org14:45, 9 јануари 2011создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org01:13, 10 ноември 2010создадена со најавување(?)1
el.wikipedia.org15:33, 14 август 2010создадена со најавување(?)2
el.wikiquote.org09:59, 4 март 2012создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org00:10, 9 октомври 2011создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org22:02, 2 мај 2012создадена со најавување(?)0
eml.wikipedia.org08:15, 22 август 2016создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org21:23, 27 мај 2008потврдено со лозинка(?)2.725extendedconfirmed, reviewer, rollbacker
en.wikibooks.org10:08, 30 мај 2008создадена со најавување(?)4
en.wikinews.org21:23, 27 мај 2008потврдено со лозинка(?)18
en.wikiquote.org10:08, 30 мај 2008создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org21:23, 27 мај 2008потврдено со лозинка(?)181
en.wikiversity.org10:08, 30 мај 2008создадена со најавување(?)3
en.wikivoyage.org08:22, 29 јуни 2013создадена со најавување(?)7
en.wiktionary.org10:08, 30 мај 2008создадена со најавување(?)9
eo.wikipedia.org19:47, 16 септември 2008создадена со најавување(?)12
eo.wiktionary.org11:40, 9 декември 2018создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org21:23, 27 мај 2008потврдено со лозинка(?)19
es.wikinews.org09:24, 8 март 2013создадена со најавување(?)0
es.wikisource.org10:22, 10 мај 2009создадена со најавување(?)0
es.wikivoyage.org09:26, 13 ноември 2019создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org21:12, 25 мај 2009создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org13:27, 21 декември 2008создадена со најавување(?)3
eu.wikipedia.org21:27, 9 март 2009создадена со најавување(?)14
ext.wikipedia.org00:11, 12 јуни 2012создадена со најавување(?)1
fa.wikipedia.org23:04, 19 ноември 2009создадена со најавување(?)3
fa.wikisource.org17:17, 18 април 2017создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org06:48, 28 јули 2008создадена со најавување(?)0
fi.wikivoyage.org09:26, 13 ноември 2019создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org08:22, 8 август 2017создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org10:36, 8 февруари 2022создадена со најавување(?)1
fo.wikipedia.org01:17, 14 јануари 2013создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org16:20, 16 јуни 2021создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org15:38, 30 јуни 2011создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org21:23, 27 мај 2008потврдено со лозинка(?)118
fr.wikibooks.org02:11, 9 декември 2008создадена со најавување(?)1
fr.wikinews.org17:32, 18 јуни 2014создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org11:22, 9 мај 2010создадена со најавување(?)2
fr.wikiversity.org10:58, 3 октомври 2019создадена со најавување(?)0
fr.wikivoyage.org20:16, 14 декември 2013создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org08:43, 26 април 2010создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org10:09, 21 февруари 2010создадена со најавување(?)2
gag.wikipedia.org11:10, 31 мај 2019создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org22:12, 1 јуни 2008создадена со најавување(?)12
ga.wiktionary.org15:55, 22 јануари 2012создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org13:03, 12 јануари 2014создадена со најавување(?)2
gl.wikipedia.org01:31, 24 декември 2008создадена со најавување(?)3
gl.wikibooks.org09:14, 6 декември 2013создадена со најавување(?)0
gl.wikisource.org09:14, 6 декември 2013создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org09:14, 6 декември 2013создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org08:50, 6 јули 2010создадена со најавување(?)1
gom.wikipedia.org08:33, 13 јули 2019создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org11:12, 29 април 2018создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org16:43, 6 февруари 2010создадена со најавување(?)2
gu.wikipedia.org21:19, 23 февруари 2018создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org19:02, 12 октомври 2008создадена со најавување(?)1
ha.wikipedia.org23:07, 13 мај 2020создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org21:23, 27 мај 2008потврдено со лозинка(?)5
he.wikisource.org22:57, 12 мај 2015создадена со најавување(?)0
he.wikivoyage.org23:09, 29 септември 2019создадена со најавување(?)0
hif.wikipedia.org13:50, 2 јануари 2022создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org13:17, 4 август 2008создадена со најавување(?)1
hi.wikivoyage.org23:29, 12 октомври 2017создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org00:04, 23 јануари 2012создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org23:17, 17 август 2008создадена со најавување(?)5
hr.wiktionary.org19:09, 9 јуни 2018создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org22:19, 11 декември 2008создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org15:42, 24 август 2008создадена со најавување(?)1
hu.wikipedia.org19:20, 11 јули 2008создадена со најавување(?)7
hu.wikisource.org01:22, 17 јануари 2015создадена со најавување(?)0
hu.wiktionary.org21:00, 4 август 2017создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org21:02, 24 март 2015создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org09:19, 10 јуни 2012создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org19:08, 27 август 2008создадена со најавување(?)5
id.wikibooks.org22:59, 12 јули 2019создадена со најавување(?)0
id.wikisource.org12:35, 16 март 2012создадена со најавување(?)0
id.wiktionary.org18:11, 4 август 2017создадена со најавување(?)0
ie.wikipedia.org21:44, 24 април 2009создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org19:53, 18 јули 2011создадена со најавување(?)1
incubator.wikimedia.org21:50, 1 февруари 2010создадена со најавување(?)2
io.wikipedia.org06:42, 18 јуни 2009создадена со најавување(?)2
is.wikipedia.org13:32, 7 јуни 2008создадена со најавување(?)0
is.wikibooks.org10:21, 21 декември 2014создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org00:29, 16 ноември 2014создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org21:23, 27 мај 2008потврдено со лозинка(?)43
it.wikibooks.org19:52, 1 јули 2013создадена со најавување(?)0
it.wikinews.org08:15, 7 април 2009создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org06:59, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
it.wikisource.org10:40, 1 април 2012создадена со најавување(?)0
it.wiktionary.org19:09, 9 јуни 2018создадена со најавување(?)0
iu.wikipedia.org14:38, 31 октомври 2017создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org08:37, 9 јули 2008создадена со најавување(?)8
jbo.wikipedia.org10:13, 3 август 2014создадена со најавување(?)1
jv.wikipedia.org19:02, 6 декември 2013создадена со најавување(?)0
jv.wiktionary.org19:02, 6 декември 2013создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org09:51, 12 октомври 2008создадена со најавување(?)2
kg.wikipedia.org07:18, 27 август 2013создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org18:37, 15 ноември 2008создадена со најавување(?)0
kk.wikibooks.org00:19, 15 јануари 2010создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org17:58, 16 ноември 2008создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org14:59, 27 март 2012создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org07:53, 27 април 2018создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org16:11, 18 јуни 2008создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org01:17, 8 декември 2008создадена со најавување(?)2
ks.wikipedia.org09:41, 12 декември 2016создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org22:42, 28 јануари 2009создадена со најавување(?)2
kw.wikipedia.org10:03, 10 февруари 2009создадена со најавување(?)4
ky.wikipedia.org10:07, 16 април 2017создадена со најавување(?)1
la.wikipedia.org19:14, 17 септември 2008создадена со најавување(?)1
la.wikisource.org23:29, 4 октомври 2010создадена со најавување(?)0
la.wiktionary.org11:44, 6 јануари 2014создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org20:40, 15 јуни 2009создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org08:36, 29 мај 2008создадена со најавување(?)2
lij.wikipedia.org07:11, 15 август 2019создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org18:41, 17 мај 2009создадена со најавување(?)0
li.wikinews.org09:46, 6 февруари 2019создадена со најавување(?)0
lld.wikipedia.org22:23, 2 февруари 2021создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org19:37, 3 октомври 2008создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org20:59, 10 јануари 2019создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org07:45, 18 јули 2013создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org22:34, 19 јули 2019создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org23:00, 20 јуни 2018создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org04:20, 1 септември 2008создадена со најавување(?)2
lt.wiktionary.org18:02, 23 мај 2014создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org14:22, 10 јули 2011создадена со најавување(?)2
www.mediawiki.org22:09, 4 јуни 2008создадена со најавување(?)19
meta.wikimedia.org21:23, 27 мај 2008потврдено со лозинка(?)371autopatrolled
mg.wikipedia.org20:57, 1 април 2009создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org17:15, 18 април 2017создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org08:28, 29 март 2010создадена со најавување(?)0
mk.wikipedia.org17:43, 28 август 2013создадена со најавување(?)5
ml.wikipedia.org14:49, 18 декември 2011создадена со најавување(?)0
mni.wikipedia.org16:21, 11 октомври 2021создадена со најавување(?)16
mn.wikipedia.org19:47, 4 јануари 2010создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org17:47, 11 ноември 2012создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org08:56, 18 мај 2012создадена со најавување(?)2
ms.wikipedia.org17:28, 6 април 2009создадена со најавување(?)0
mt.wikipedia.org08:50, 20 август 2010создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org01:18, 14 јануари 2013создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org19:31, 2 февруари 2019создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org15:30, 22 февруари 2015создадена со најавување(?)0
nah.wiktionary.org19:34, 13 октомври 2021создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org22:01, 12 јуни 2009создадена со најавување(?)2
na.wikipedia.org19:12, 22 јуни 2011создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org10:43, 26 мај 2010создадена со најавување(?)1
nds.wikipedia.org23:14, 28 јуни 2008создадена со најавување(?)2
nds.wiktionary.org17:52, 15 јули 2011создадена со најавување(?)4
ne.wikipedia.org13:24, 4 август 2008создадена со најавување(?)2
new.wikipedia.org09:34, 11 март 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org21:23, 27 мај 2008потврдено со лозинка(?)26
nl.wikibooks.org20:52, 12 декември 2009создадена со најавување(?)0
nl.wikinews.org09:05, 1 април 2018создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org19:56, 25 мај 2012создадена со најавување(?)0
nl.wikisource.org10:42, 1 април 2012создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org02:03, 4 јануари 2012создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org21:23, 27 мај 2008потврдено со лозинка(?)5
no.wikipedia.org21:23, 27 мај 2008потврдено со лозинка(?)18
no.wikibooks.org14:01, 13 јуни 2010создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org09:54, 4 април 2014создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org16:44, 29 декември 2013создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org00:21, 25 февруари 2009создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org19:25, 5 јуни 2010создадена со најавување(?)2
ny.wikipedia.org09:13, 22 април 2009создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org09:06, 6 јули 2010создадена со најавување(?)0
olo.wikipedia.org19:58, 6 април 2017создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org11:31, 1 јуни 2009создадена со најавување(?)2
outreach.wikimedia.org11:10, 13 март 2014создадена со најавување(?)0
pap.wikipedia.org14:37, 17 декември 2014создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org00:06, 6 јануари 2010создадена со најавување(?)1
pdc.wikipedia.org14:47, 31 март 2011создадена со најавување(?)1
pfl.wikipedia.org11:09, 21 јануари 2012создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org01:18, 14 јануари 2013создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org21:23, 27 мај 2008потврдено со лозинка(?)25
pl.wikinews.org09:05, 1 април 2018создадена со најавување(?)0
pl.wikiquote.org00:25, 27 август 2011создадена со најавување(?)0
pl.wikisource.org10:42, 1 април 2012создадена со најавување(?)0
pl.wikivoyage.org09:26, 13 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org20:25, 25 април 2010создадена со најавување(?)0
pms.wikipedia.org19:31, 2 февруари 2019создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org16:30, 19 јуни 2010создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org14:43, 18 март 2009создадена со најавување(?)2
pt.wikipedia.org21:23, 27 мај 2008потврдено со лозинка(?)25
pt.wikibooks.org19:08, 12 февруари 2019создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org08:50, 18 мај 2012создадена со најавување(?)0
pt.wikisource.org13:37, 5 октомври 2014создадена со најавување(?)0
pt.wikivoyage.org09:26, 13 ноември 2019создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org22:29, 21 јули 2021создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org21:35, 21 ноември 2008создадена со најавување(?)1
rn.wikipedia.org10:19, 1 февруари 2010создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org06:59, 23 август 2010создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org23:05, 8 декември 2008создадена со најавување(?)1
ro.wikinews.org01:22, 17 јануари 2015создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org21:23, 27 мај 2008потврдено со лозинка(?)24autoreview, uploader
ru.wikibooks.org15:26, 16 март 2012создадена со најавување(?)1
ru.wikinews.org09:24, 8 март 2013создадена со најавување(?)0
ru.wikisource.org13:30, 6 август 2010создадена со најавување(?)0
ru.wikiversity.org07:19, 27 август 2010создадена со најавување(?)0
ru.wikivoyage.org09:26, 22 јануари 2014создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org19:09, 9 јуни 2018создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org09:37, 8 ноември 2010создадена со најавување(?)2
sa.wikiquote.org17:50, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org11:18, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)4
sa.wiktionary.org17:50, 10 февруари 2018создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org21:23, 27 мај 2008потврдено со лозинка(?)15
sc.wikipedia.org09:14, 23 август 2011создадена со најавување(?)1
sg.wikipedia.org08:54, 10 декември 2013создадена со најавување(?)1
sh.wikipedia.org22:36, 28 јануари 2009создадена со најавување(?)2
simple.wikipedia.org17:05, 5 октомври 2008создадена со најавување(?)4
simple.wiktionary.org19:04, 9 јуни 2018создадена со најавување(?)0
si.wikipedia.org07:53, 27 април 2018создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org07:08, 25 јуни 2009создадена со најавување(?)1
sl.wikipedia.org06:53, 24 мај 2009создадена со најавување(?)1
sl.wikisource.org06:53, 25 јуни 2009создадена со најавување(?)0
wikisource.org22:37, 3 декември 2009создадена со најавување(?)6
species.wikimedia.org21:43, 8 февруари 2009создадена со најавување(?)0
sq.wikipedia.org14:42, 27 септември 2008создадена со најавување(?)3
sq.wikinews.org20:57, 29 март 2017создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org08:11, 9 јули 2008создадена со најавување(?)5
sr.wikibooks.org00:14, 15 мај 2020создадена со најавување(?)0
ss.wikipedia.org21:05, 9 февруари 2017создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org10:38, 29 април 2018создадена со најавување(?)0
strategy.wikimedia.org11:08, 2 август 2010создадена со најавување(?)1
su.wikipedia.org01:55, 14 јануари 2010создадена со најавување(?)0
su.wikiquote.org19:09, 22 април 2015создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org21:23, 27 мај 2008потврдено со лозинка(?)10
sv.wikinews.org22:37, 6 јануари 2016создадена со најавување(?)0
sv.wikisource.org16:51, 16 јуни 2012создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org14:06, 28 март 2012создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org17:00, 30 мај 2010создадена со најавување(?)1
szl.wikipedia.org12:17, 11 септември 2016создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org09:40, 28 февруари 2012создадена со најавување(?)3
ta.wikisource.org20:34, 28 ноември 2012создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org23:19, 20 март 2019создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org21:22, 21 ноември 2008создадена со најавување(?)4
test.wikidata.org08:02, 5 ноември 2017создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org22:38, 29 мај 2010создадена со најавување(?)2
tg.wikipedia.org12:50, 4 март 2022создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org09:48, 8 април 2009создадена со најавување(?)6
th.wikibooks.org08:42, 18 мај 2012создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org08:45, 18 мај 2012создадена со најавување(?)0
th.wikisource.org14:41, 8 август 2011создадена со најавување(?)1
th.wiktionary.org08:48, 18 мај 2012создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org20:59, 11 декември 2008создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org19:09, 1 јуни 2011создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org21:00, 21 јануари 2012создадена со најавување(?)1
tr.wikipedia.org23:11, 28 јуни 2008создадена со најавување(?)7
ts.wikipedia.org15:10, 9 јуни 2012создадена со најавување(?)0
tt.wikipedia.org23:33, 29 март 2020создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org23:21, 18 август 2011создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org23:27, 28 јуни 2008создадена со најавување(?)7
uk.wikiquote.org20:41, 5 октомври 2017создадена со најавување(?)0
uk.wikisource.org08:26, 25 јуни 2013создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org13:58, 12 мај 2013создадена со најавување(?)2
ur.wiktionary.org17:37, 16 мај 2018создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org16:12, 25 јули 2012создадена со најавување(?)0
vec.wikipedia.org22:47, 28 јануари 2009создадена со најавување(?)2
vep.wikipedia.org10:33, 16 февруари 2012создадена со најавување(?)2
ve.wikipedia.org21:23, 10 декември 2015создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org13:29, 7 јуни 2008создадена со најавување(?)1
vi.wikiquote.org01:22, 17 јануари 2015создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org01:00, 14 февруари 2009создадена со најавување(?)0
vls.wikipedia.org16:08, 7 март 2014создадена со најавување(?)0
vo.wikipedia.org21:02, 17 август 2008создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org18:10, 5 јуни 2010создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org13:30, 15 јуни 2014создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org02:12, 4 ноември 2012создадена со најавување(?)3.981
wikimania2014.wikimedia.org12:54, 23 февруари 2014создадена со најавување(?)0
wikimania2015.wikimedia.org11:51, 29 јануари 2015создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org13:00, 14 февруари 2017создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org16:25, 7 февруари 2019создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org19:02, 18 јуни 2008создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org18:31, 15 мај 2009создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org08:48, 15 јули 2011создадена со најавување(?)1
yi.wikipedia.org17:38, 21 март 2014создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org23:04, 30 мај 2022создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org07:17, 7 април 2016создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org11:16, 26 април 2016создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org14:19, 14 октомври 2009создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org14:15, 10 јуни 2008создадена со најавување(?)3
zh.wikibooks.org11:20, 3 јануари 2017создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org22:48, 6 април 2012создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org17:48, 13 декември 2017создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org20:53, 10 март 2014создадена со најавување(?)0
zu.wikipedia.org22:27, 2 јули 2008создадена со најавување(?)0
zu.wiktionary.org23:49, 3 септември 2011создадена со најавување(?)0