Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ar.wikipedia.org15:15, 17 јули 2021создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org09:09, 11 февруари 2022создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org14:02, 16 декември 2016создадена со најавување(?)3
cs.wikipedia.org13:48, 18 јуни 2022создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org04:37, 12 октомври 2021создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org13:49, 23 јули 2021создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org10:27, 12 јули 2014создадена со најавување(?)9
en.wikinews.org13:56, 14 јуни 2022создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org18:28, 10 јануари 2022создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org08:59, 19 февруари 2018создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org09:04, 29 мај 2017создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org18:46, 21 декември 2018создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org08:59, 23 март 2022создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org15:16, 13 октомври 2021создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org16:37, 5 октомври 2021создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org15:15, 17 јули 2021создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org13:57, 8 ноември 2021создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org10:16, 12 јули 2014нова сметка(?)1.276
id.wikibooks.org09:47, 20 февруари 2018создадена со најавување(?)0
id.wikiquote.org14:04, 11 февруари 2022создадена со најавување(?)0
id.wikisource.org13:01, 26 јануари 2018создадена со најавување(?)0
id.wiktionary.org12:23, 26 октомври 2018создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org13:48, 14 јуни 2022создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org15:53, 30 декември 2019создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org15:40, 26 февруари 2017создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org15:23, 17 август 2018создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org00:12, 21 јануари 2016создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org10:16, 12 јули 2014создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org12:51, 5 февруари 2017создадена со најавување(?)1
meta.wikimedia.org10:28, 12 јули 2014создадена со најавување(?)14
ms.wikipedia.org15:02, 25 јануари 2018создадена со најавување(?)7
my.wikipedia.org08:52, 8 март 2022создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org16:49, 12 април 2019создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org18:39, 10 јануари 2022создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org17:24, 6 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org18:38, 10 јануари 2022создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org18:35, 10 јануари 2022создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org01:14, 13 ноември 2016создадена со најавување(?)0
wikisource.org09:40, 10 ноември 2018создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org12:02, 7 октомври 2018создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org18:40, 10 јануари 2022создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org06:32, 9 ноември 2021создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org12:03, 16 мај 2016создадена со најавување(?)233
wikimania.wikimedia.org07:59, 12 август 2021создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org10:54, 7 февруари 2019создадена со најавување(?)0