Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
commons.wikimedia.org10:57, 18 декември 2021создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org13:59, 15 декември 2021создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org16:35, 17 декември 2021создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org13:58, 15 декември 2021нова сметка(?)19
login.wikimedia.org13:58, 15 декември 2021создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org13:58, 15 декември 2021создадена со најавување(?)11