Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
commons.wikimedia.org22:03, 1 септември 2014создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org22:03, 1 септември 2014создадена со најавување(?)2
en.wikibooks.org22:03, 1 септември 2014создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org22:03, 1 септември 2014создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org22:03, 1 септември 2014создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org22:03, 1 септември 2014создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org22:03, 1 септември 2014создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org22:03, 1 септември 2014создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org22:03, 1 септември 2014создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org22:47, 3 мај 2018создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org22:03, 1 септември 2014создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org00:50, 31 август 2014создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org22:02, 1 септември 2014создадена со најавување(?)1
meta.wikimedia.org00:48, 31 август 2014нова сметка(?)1
species.wikimedia.org22:03, 1 септември 2014создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org22:03, 1 септември 2014создадена со најавување(?)0