Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
af.wikipedia.org16:31, 13 август 2016создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org20:37, 24 ноември 2015создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org06:39, 25 мај 2021создадена со најавување(?)0
ast.wikipedia.org09:28, 14 март 2016создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org11:27, 8 јули 2017создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org12:21, 1 јуни 2017создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org12:21, 1 јуни 2017создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org11:16, 20 февруари 2017создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org09:09, 22 април 2015создадена со најавување(?)0
bg.wiktionary.org09:34, 18 јуни 2020создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org18:04, 9 април 2016создадена со најавување(?)0
br.wikimedia.org16:12, 26 декември 2015создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org05:25, 8 декември 2019создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org18:02, 28 ноември 2015создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org15:52, 4 јуни 2016создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org15:30, 16 октомври 2015создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org07:47, 20 јули 2018создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org18:01, 21 ноември 2014создадена со најавување(?)19
cs.wikipedia.org09:55, 22 април 2015создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org09:06, 12 февруари 2016создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org12:18, 20 февруари 2016создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org16:36, 4 април 2015создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org17:56, 12 декември 2015создадена со најавување(?)0
el.wiktionary.org16:34, 13 август 2016создадена со најавување(?)0
eml.wikipedia.org12:04, 9 април 2019создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org09:12, 12 август 2009создадена со најавување(?)8.373ipblock-exempt (привремено), extendedconfirmed
en.wikibooks.org09:07, 19 јануари 2015создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org09:07, 19 јануари 2015создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org09:07, 19 јануари 2015создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org09:07, 19 јануари 2015создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org09:07, 19 јануари 2015создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org09:07, 19 јануари 2015создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org09:07, 19 јануари 2015создадена со најавување(?)0
eo.wikipedia.org14:13, 3 март 2016создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org09:21, 28 април 2015создадена со најавување(?)6
et.wikipedia.org16:00, 6 март 2017создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org16:01, 1 јули 2018создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org17:56, 12 декември 2015создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org20:15, 10 октомври 2015создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org12:43, 7 април 2015создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org14:46, 3 септември 2018создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org17:57, 20 декември 2015создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org15:16, 14 декември 2016создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org17:56, 30 јуни 2016создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org14:07, 3 ноември 2014создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org09:14, 22 април 2015создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org20:39, 10 октомври 2015создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org17:03, 16 март 2016создадена со најавување(?)1
hr.wiktionary.org09:21, 18 април 2016создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org08:54, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org19:11, 2 септември 2015создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org15:42, 3 јануари 2016создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org20:25, 11 декември 2015создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org09:06, 12 февруари 2016создадена со најавување(?)0
ie.wikipedia.org12:21, 1 јуни 2017создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org09:07, 19 јануари 2015создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org06:47, 2 јули 2016создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org00:19, 5 август 2018создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org09:03, 25 август 2015создадена со најавување(?)0
it.wikiversity.org18:54, 21 јануари 2020создадена со најавување(?)0
iu.wikipedia.org15:30, 16 октомври 2015создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org16:40, 9 октомври 2015создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org08:33, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)0
jbo.wikipedia.org12:21, 1 јуни 2017создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org12:22, 1 јуни 2017создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org08:55, 14 август 2017создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org07:21, 2 октомври 2017создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org17:56, 12 декември 2015создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org12:13, 17 ноември 2015создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org13:16, 26 февруари 2016создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org07:20, 17 септември 2016создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org10:29, 29 октомври 2014создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org09:29, 1 јануари 2016создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org09:07, 19 јануари 2015создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org10:29, 29 октомври 2014создадена со најавување(?)7
mk.wikipedia.org07:56, 19 април 2016создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org06:15, 24 јануари 2016создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org17:29, 19 февруари 2017создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org12:53, 25 мај 2017создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org10:13, 24 јули 2017создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org15:02, 5 март 2017создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org17:31, 14 април 2019создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org11:17, 13 јануари 2020создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org09:30, 23 април 2015создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org07:24, 4 ноември 2015создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org20:15, 10 октомври 2015создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org17:48, 11 јануари 2016создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org09:58, 23 април 2015создадена со најавување(?)1
pl.wiktionary.org08:35, 17 јуни 2019создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org21:18, 10 октомври 2015создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org15:30, 16 октомври 2015создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org09:38, 25 ноември 2015создадена со најавување(?)0
rw.wikipedia.org06:56, 7 јули 2019создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org09:28, 14 март 2016создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org07:48, 11 јануари 2019создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org09:54, 22 април 2015создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org17:54, 12 декември 2015создадена со најавување(?)0
si.wikipedia.org12:25, 26 февруари 2016создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org17:37, 6 мај 2016создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org07:08, 10 ноември 2015создадена со најавување(?)0
so.wikipedia.org20:04, 17 декември 2015создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org09:07, 19 јануари 2015создадена со најавување(?)0
sq.wikipedia.org17:39, 25 октомври 2015создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org17:56, 12 декември 2015создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org08:22, 11 октомври 2015создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org09:16, 27 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org17:56, 12 декември 2015создадена со најавување(?)0
tet.wikipedia.org12:22, 1 јуни 2017создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org17:56, 12 декември 2015создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org06:23, 14 јуни 2017создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org17:56, 12 декември 2015создадена со најавување(?)0
th.wiktionary.org07:49, 4 јули 2018создадена со најавување(?)0
ti.wiktionary.org17:35, 17 јули 2019создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org10:17, 31 мај 2016создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org07:18, 26 ноември 2015создадена со најавување(?)0
tw.wikipedia.org12:46, 17 јули 2022создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org12:13, 28 ноември 2015создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org07:18, 18 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org06:47, 2 јули 2016создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org16:40, 9 октомври 2015создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org16:32, 13 август 2016создадена со најавување(?)0
wa.wikipedia.org08:46, 19 октомври 2019создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org09:07, 19 јануари 2015создадена со најавување(?)72
wikimania2016.wikimedia.org06:56, 17 декември 2015создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org09:10, 12 август 2009создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org12:21, 1 јуни 2017создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org12:21, 1 јуни 2017создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org09:11, 12 август 2009создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org13:23, 30 август 2016создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org09:13, 12 август 2009создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org09:03, 12 август 2009нова сметка(?)2
zh.wikibooks.org13:30, 27 декември 2015создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org10:03, 3 август 2019создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org09:22, 22 мај 2016создадена со најавување(?)0
zu.wiktionary.org17:35, 17 јули 2019создадена со најавување(?)0