Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
als.wikipedia.org17:35, 29 мај 2020создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org23:22, 10 ноември 2020создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org22:14, 2 јули 2020создадена со најавување(?)0
br.wikipedia.org22:04, 14 јуни 2021создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org17:00, 29 септември 2020создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org02:19, 30 октомври 2019создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org16:52, 10 септември 2015создадена со најавување(?)21
cs.wikipedia.org03:38, 17 февруари 2020создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org16:41, 20 февруари 2020создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org18:40, 8 септември 2019создадена со најавување(?)5
dz.wikipedia.org23:18, 8 ноември 2019создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org19:36, 15 мај 2021создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org16:52, 10 септември 2015создадена со најавување(?)1.848extendedconfirmed, rollbacker
en.wikibooks.org16:52, 10 септември 2015создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org16:52, 10 септември 2015создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org16:52, 10 септември 2015создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org16:52, 10 септември 2015создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org16:52, 10 септември 2015создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org16:52, 10 септември 2015создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org16:52, 10 септември 2015создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org20:40, 7 август 2019создадена со најавување(?)3
et.wikipedia.org20:33, 21 март 2020создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org16:29, 24 септември 2021создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org17:52, 1 февруари 2022создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org18:40, 8 септември 2019создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org19:14, 28 јули 2020создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org19:45, 25 април 2020создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org03:03, 12 октомври 2020создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org15:10, 14 јануари 2020создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org18:18, 10 април 2020создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org16:48, 4 ноември 2019создадена со најавување(?)1
incubator.wikimedia.org16:52, 10 септември 2015создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org01:11, 12 јануари 2021создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org18:40, 8 септември 2019создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org17:48, 22 септември 2019создадена со најавување(?)9
ko.wikipedia.org21:44, 17 јули 2020создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org18:15, 18 октомври 2019создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org03:31, 12 јануари 2020создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org14:28, 10 септември 2015создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org14:28, 10 септември 2015создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org14:28, 10 септември 2015создадена со најавување(?)997autopatrolled
mg.wikipedia.org22:52, 8 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org04:05, 18 септември 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org01:23, 28 март 2020создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org13:28, 16 март 2020создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org19:31, 18 мај 2020создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org14:28, 10 септември 2015нова сметка(?)9.546autoreviewer, rollbacker
pt.wikibooks.org04:45, 6 јануари 2020создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org20:16, 25 септември 2020создадена со најавување(?)45
pt.wikiquote.org03:06, 30 септември 2019создадена со најавување(?)0
pt.wikiversity.org14:40, 13 септември 2015создадена со најавување(?)0
pt.wikivoyage.org22:55, 8 февруари 2020создадена со најавување(?)0
pt.wiktionary.org01:54, 7 јуни 2018создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org04:36, 13 септември 2015создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org01:51, 22 декември 2019создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org21:30, 26 јули 2019создадена со најавување(?)236
simple.wiktionary.org00:15, 18 април 2020создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org02:26, 30 октомври 2019создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org16:52, 10 септември 2015создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org19:07, 30 октомври 2019создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org16:26, 9 јануари 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org22:32, 29 јуни 2020создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org19:34, 30 јануари 2020создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org16:44, 30 ноември 2019создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org04:05, 20 мај 2020создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org16:52, 10 септември 2015создадена со најавување(?)208
zh.wikipedia.org01:41, 25 октомври 2019создадена со најавување(?)0