Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
aa.wikipedia.org11:53, 22 ноември 2019создадена со најавување(?)0
aa.wikibooks.org07:36, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
aa.wiktionary.org07:36, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
ab.wikipedia.org11:31, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)6
ab.wiktionary.org07:36, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
ace.wikipedia.org11:26, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)11
advisory.wikimedia.org07:36, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
ady.wikipedia.org11:48, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org11:15, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)16
af.wikibooks.org11:33, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)2
af.wikiquote.org11:48, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)4
af.wiktionary.org11:33, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)2
ak.wikipedia.org11:22, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)2
ak.wikibooks.org07:36, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
ak.wiktionary.org07:36, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org11:22, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)3
alt.wikipedia.org02:24, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)0
ami.wikipedia.org02:23, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org11:15, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)7
am.wikiquote.org07:37, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
am.wiktionary.org11:33, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org11:15, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)8
ang.wikibooks.org07:37, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
ang.wikiquote.org07:37, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
ang.wikisource.org07:37, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
ang.wiktionary.org11:33, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)3
an.wikipedia.org11:15, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
an.wiktionary.org11:33, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
api.wikimedia.org09:46, 14 јануари 2021создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org11:15, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org11:15, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)17
ar.wikibooks.org11:33, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)8
ar.wikimedia.org03:14, 29 ноември 2018создадена со најавување(?)4
ar.wikinews.org11:22, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
ar.wikiquote.org11:48, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)7
ar.wikisource.org11:48, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
ar.wikiversity.org11:33, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)3
ar.wiktionary.org11:33, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)4
arz.wikipedia.org11:15, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)32
ast.wikipedia.org11:22, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)8
ast.wikibooks.org07:37, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
ast.wikiquote.org07:37, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
ast.wiktionary.org11:33, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org11:22, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)7
as.wikibooks.org07:37, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
as.wikiquote.org21:16, 5 март 2023создадена со најавување(?)0
as.wikisource.org11:47, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
as.wiktionary.org07:37, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
atj.wikipedia.org11:48, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org11:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
av.wiktionary.org07:37, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
ay.wikipedia.org11:22, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)2
ay.wikibooks.org07:37, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
ay.wiktionary.org11:33, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org11:15, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)2
az.wikipedia.org11:15, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)21
az.wikibooks.org11:32, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
az.wikiquote.org11:48, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
az.wikisource.org11:48, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
az.wiktionary.org11:33, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ban.wikipedia.org16:18, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ban.wikisource.org02:23, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org11:15, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)16
bat-smg.wikipedia.org11:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)4
ba.wikipedia.org11:22, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ba.wikibooks.org03:13, 29 ноември 2018создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org11:48, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
bcl.wikiquote.org03:47, 30 ноември 2022создадена со најавување(?)0
bd.wikimedia.org11:47, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org11:22, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
beta.wikiversity.org13:08, 10 август 2018создадена со најавување(?)21
be.wikipedia.org11:18, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
be.wikibooks.org11:33, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
be.wikimedia.org03:14, 29 ноември 2018создадена со најавување(?)1
be.wikiquote.org11:36, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
be.wikisource.org11:36, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
be.wiktionary.org11:33, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)41
bg.wikibooks.org11:33, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
bg.wikinews.org11:33, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
bg.wikiquote.org11:48, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
bg.wikisource.org11:48, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
bg.wiktionary.org11:33, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)7
bh.wikipedia.org11:35, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)3
bh.wiktionary.org07:37, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
bi.wikipedia.org11:22, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
bi.wikibooks.org05:05, 13 декември 2019создадена со најавување(?)0
bi.wiktionary.org07:37, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org11:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
bjn.wiktionary.org03:47, 30 ноември 2022создадена со најавување(?)0
blk.wikipedia.org03:47, 30 ноември 2022создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org11:22, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
bm.wikibooks.org07:37, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
bm.wikiquote.org07:37, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
bm.wiktionary.org07:37, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org11:15, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)43
bn.wikibooks.org11:33, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)5
bn.wikiquote.org03:47, 30 ноември 2022создадена со најавување(?)0
bn.wikisource.org11:32, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
bn.wikivoyage.org11:50, 24 ноември 2018создадена со најавување(?)1
bn.wiktionary.org11:33, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
bo.wikipedia.org11:13, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)4
bo.wikibooks.org07:39, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
bo.wiktionary.org07:37, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
bpy.wikipedia.org11:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)2
br.wikipedia.org11:22, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
br.wikimedia.org11:48, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)3
br.wikiquote.org11:48, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
br.wikisource.org11:48, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
br.wiktionary.org11:33, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
bs.wikipedia.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)5
bs.wikibooks.org11:33, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
bs.wikinews.org11:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
bs.wikiquote.org11:48, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
bs.wikisource.org11:48, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
bs.wiktionary.org11:33, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
bug.wikipedia.org11:22, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)3
bxr.wikipedia.org11:22, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org11:15, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)4
ca.wikibooks.org11:33, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)13
ca.wikimedia.org16:24, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)8
ca.wikinews.org11:33, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ca.wikiquote.org11:48, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ca.wikisource.org11:36, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)3
ca.wiktionary.org11:33, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)3
cbk-zam.wikipedia.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
cdo.wikipedia.org11:15, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
ceb.wikipedia.org11:15, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)6
ce.wikipedia.org11:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)4
cho.wikipedia.org07:37, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
chr.wikipedia.org11:15, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)2
chr.wiktionary.org11:33, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)5
ch.wikipedia.org11:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
ch.wikibooks.org07:37, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
ch.wiktionary.org07:37, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org11:22, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org11:22, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)2
commons.wikimedia.org06:39, 16 јули 2018создадена со најавување(?)7.552autopatrolled
co.wikipedia.org11:22, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
co.wikibooks.org07:37, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
co.wikimedia.org11:47, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
co.wikiquote.org07:37, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
co.wiktionary.org11:33, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org11:22, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
cr.wikipedia.org11:35, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)12
cr.wikiquote.org07:37, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
cr.wiktionary.org07:37, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
csb.wikipedia.org11:22, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
csb.wiktionary.org11:33, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org11:15, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
cs.wikibooks.org11:33, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)3
cs.wikinews.org11:33, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
cs.wikiquote.org11:34, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
cs.wikisource.org11:35, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
cs.wikiversity.org11:33, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)4
cs.wiktionary.org11:33, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)7
cu.wikipedia.org11:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
cv.wikipedia.org11:22, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
cv.wikibooks.org11:33, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
cy.wikipedia.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)5
cy.wikibooks.org11:36, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
cy.wikiquote.org11:48, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)2
cy.wikisource.org11:48, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
cy.wiktionary.org11:36, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)27
dag.wikipedia.org02:23, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)10
da.wikibooks.org11:36, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
da.wikiquote.org11:48, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
da.wikisource.org11:48, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
da.wiktionary.org11:36, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)2
de.wikipedia.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)36
de.wikibooks.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)17
de.wikinews.org11:36, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)15
de.wikiquote.org11:48, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)5
de.wikisource.org11:48, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
de.wikiversity.org11:36, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)9
de.wikivoyage.org11:48, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org11:22, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)7
din.wikipedia.org11:36, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
diq.wikipedia.org11:22, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)2
diq.wiktionary.org10:24, 2 февруари 2021создадена со најавување(?)2
dk.wikimedia.org03:13, 29 ноември 2018создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org11:22, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
dty.wikipedia.org11:31, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org11:15, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)5
dv.wiktionary.org11:36, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org11:22, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)5
dz.wiktionary.org07:37, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
ee.wikipedia.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org11:15, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)6
el.wikibooks.org11:32, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)2
el.wikinews.org11:36, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
el.wikiquote.org11:48, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
el.wikisource.org11:47, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
el.wikiversity.org11:36, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
el.wikivoyage.org16:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
el.wiktionary.org11:36, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)8
eml.wikipedia.org11:22, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org07:11, 13 јули 2018создадена со најавување(?)13.214extendedconfirmed, patroller, reviewer, rollbacker
en.wikibooks.org13:09, 10 август 2018создадена со најавување(?)616editor
en.wikinews.org13:50, 14 октомври 2018создадена со најавување(?)19
en.wikiquote.org11:47, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)502
en.wikisource.org11:47, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)7
en.wikiversity.org11:37, 10 август 2018создадена со најавување(?)44
en.wikivoyage.org11:47, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)3
en.wiktionary.org02:37, 10 август 2018создадена со најавување(?)120
eo.wikipedia.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)5
eo.wikibooks.org11:36, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)3
eo.wikinews.org11:22, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org16:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
eo.wikisource.org11:46, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
eo.wikivoyage.org03:50, 30 ноември 2022создадена со најавување(?)0
eo.wiktionary.org11:36, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
es.wikipedia.org16:29, 24 септември 2018создадена со најавување(?)93
es.wikibooks.org11:36, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)8
es.wikinews.org11:22, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)8
es.wikiquote.org11:51, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)9
es.wikisource.org11:51, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)10
es.wikiversity.org11:01, 17 октомври 2018создадена со најавување(?)33
es.wikivoyage.org16:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)2
es.wiktionary.org11:36, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)39
et.wikipedia.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)22
et.wikibooks.org11:36, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ee.wikimedia.org11:51, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
et.wikiquote.org11:51, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
et.wikisource.org11:51, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
et.wiktionary.org11:36, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org11:22, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)18
eu.wikibooks.org11:36, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
eu.wikiquote.org11:51, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
eu.wikisource.org11:51, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
eu.wiktionary.org11:36, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
ext.wikipedia.org11:37, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)3
fa.wikipedia.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)17
fa.wikibooks.org11:36, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)3
fa.wikinews.org11:22, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
fa.wikiquote.org11:51, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
fa.wikisource.org11:51, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
fa.wikivoyage.org11:51, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
fa.wiktionary.org11:36, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)10
ff.wikipedia.org11:22, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
fiu-vro.wikipedia.org11:22, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)7
fi.wikibooks.org11:36, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
fi.wikimedia.org03:14, 29 ноември 2018создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org11:22, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
fi.wikiquote.org11:51, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)2
fi.wikisource.org16:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
fi.wikiversity.org11:36, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)2
fi.wikivoyage.org11:51, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
fi.wiktionary.org11:36, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)3
fj.wikipedia.org11:22, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
fj.wiktionary.org11:36, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
foundation.wikimedia.org02:23, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org11:22, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
fo.wikisource.org11:51, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
fo.wiktionary.org11:36, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)2
frp.wikipedia.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)2
frr.wikipedia.org11:22, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
fr.wikipedia.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)40
fr.wikibooks.org11:32, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)2
fr.wikinews.org11:34, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)9
fr.wikiquote.org16:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)4
fr.wikisource.org16:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
fr.wikiversity.org11:36, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)2
fr.wikivoyage.org11:37, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org11:32, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
fur.wikipedia.org11:22, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)2
fy.wikipedia.org11:22, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
fy.wikibooks.org11:37, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
fy.wiktionary.org11:37, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
gag.wikipedia.org11:37, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org15:32, 25 август 2018создадена со најавување(?)7
ga.wikipedia.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)7
ga.wikibooks.org07:37, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
ga.wikiquote.org07:37, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
ga.wiktionary.org11:25, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)5
gcr.wikipedia.org11:55, 22 ноември 2019создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org11:22, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)2
gd.wiktionary.org11:37, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
glk.wikipedia.org11:37, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)9
gl.wikibooks.org11:37, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)2
gl.wikiquote.org11:51, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
gl.wikisource.org11:51, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
gl.wiktionary.org11:37, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
gn.wikipedia.org11:22, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
gn.wikibooks.org07:37, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
gn.wiktionary.org11:37, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
gom.wikipedia.org11:37, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
gor.wikipedia.org11:37, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)2
gor.wiktionary.org21:16, 5 март 2023создадена со најавување(?)0
got.wikipedia.org11:22, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)5
got.wikibooks.org07:37, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
guc.wikipedia.org21:15, 5 март 2023создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)6
gu.wikibooks.org07:37, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
gu.wikiquote.org11:51, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
gu.wikisource.org11:46, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
gu.wiktionary.org11:37, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)4
guw.wikipedia.org03:47, 30 ноември 2022создадена со најавување(?)0
guw.wikiquote.org21:16, 5 март 2023создадена со најавување(?)0
guw.wiktionary.org03:47, 30 ноември 2022создадена со најавување(?)0
gv.wikipedia.org11:22, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
gv.wiktionary.org11:37, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)4
ha.wikipedia.org11:25, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
ha.wiktionary.org11:37, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
haw.wikipedia.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)9
he.wikibooks.org11:37, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)3
he.wikinews.org11:37, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
he.wikiquote.org11:37, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)14
he.wikisource.org11:19, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
he.wikivoyage.org11:51, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
he.wiktionary.org11:38, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)11
hif.wikipedia.org11:32, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)4
hif.wiktionary.org11:52, 24 ноември 2018создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)339
hi.wikibooks.org11:38, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
hi.wikiquote.org11:51, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
hi.wikisource.org04:33, 20 септември 2019создадена со најавување(?)0
hi.wikiversity.org09:33, 19 октомври 2018создадена со најавување(?)0
hi.wikivoyage.org11:52, 24 ноември 2018создадена со најавување(?)0
hi.wiktionary.org11:32, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)3
ho.wikipedia.org07:37, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)126
hr.wikibooks.org11:38, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
hr.wikiquote.org11:51, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
hr.wikisource.org11:51, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
hr.wiktionary.org11:38, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org11:25, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
hsb.wiktionary.org11:38, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org11:25, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ht.wikisource.org07:37, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)6
hu.wikibooks.org11:38, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)12
hu.wikinews.org07:37, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
hu.wikiquote.org11:51, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)3
hu.wikisource.org11:51, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)13
hu.wiktionary.org11:38, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)10
hy.wikipedia.org11:18, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)10
hy.wikibooks.org11:38, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
hy.wikiquote.org11:51, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
hy.wikisource.org11:51, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
hy.wiktionary.org11:38, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)3
hyw.wikipedia.org10:17, 5 април 2019создадена со најавување(?)1
hz.wikipedia.org07:37, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org11:38, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ia.wikibooks.org11:38, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ia.wiktionary.org11:38, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)2
id.wikipedia.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)228
id.wikibooks.org11:38, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)16
id.wikiquote.org11:52, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)14
id.wikisource.org11:52, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)6
id.wiktionary.org11:38, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)19
ie.wikipedia.org11:25, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
ie.wikibooks.org07:37, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
ie.wiktionary.org11:39, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ig.wikipedia.org11:25, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
ig.wikiquote.org03:47, 30 ноември 2022создадена со најавување(?)0
ig.wiktionary.org03:47, 30 ноември 2022создадена со најавување(?)0
ii.wikipedia.org07:37, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
ik.wikipedia.org11:25, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
ik.wiktionary.org07:38, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
ilo.wikipedia.org11:25, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
incubator.wikimedia.org11:46, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)49
inh.wikipedia.org11:39, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)3
io.wikipedia.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
io.wiktionary.org11:39, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)10
is.wikibooks.org11:39, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
is.wikiquote.org11:52, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
is.wikisource.org11:52, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
is.wiktionary.org11:39, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)2
it.wikipedia.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)2
it.wikibooks.org11:25, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
it.wikinews.org11:25, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
it.wikiquote.org16:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)4
it.wikisource.org11:32, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
it.wikiversity.org09:33, 19 октомври 2018создадена со најавување(?)0
it.wikivoyage.org11:45, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
it.wiktionary.org11:39, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
iu.wikipedia.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)2
iu.wiktionary.org11:39, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
jam.wikipedia.org11:25, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org10:07, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)48
ja.wikibooks.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)6
ja.wikinews.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)2
ja.wikiquote.org11:52, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)4
ja.wikisource.org11:52, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)3
ja.wikiversity.org09:33, 19 октомври 2018создадена со најавување(?)1
ja.wiktionary.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
jbo.wikipedia.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
jbo.wiktionary.org11:39, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
jv.wikisource.org02:23, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)0
jv.wiktionary.org11:39, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
kaa.wikipedia.org11:39, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
kab.wikipedia.org11:25, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)13
ka.wikibooks.org11:39, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ka.wikiquote.org11:52, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ka.wiktionary.org11:39, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)3
kbd.wikipedia.org11:25, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
kbp.wikipedia.org11:39, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
kcg.wikipedia.org03:47, 30 ноември 2022создадена со најавување(?)0
kg.wikipedia.org11:18, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ki.wikipedia.org11:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
kj.wikipedia.org07:37, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
kk.wikipedia.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
kk.wikibooks.org11:39, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
kk.wikiquote.org07:37, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
kk.wiktionary.org11:39, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org11:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
kl.wiktionary.org11:39, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
km.wikipedia.org11:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)8
km.wikibooks.org11:39, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
km.wiktionary.org11:39, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
kn.wikipedia.org11:39, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)12
kn.wikibooks.org07:37, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
kn.wikiquote.org11:52, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
kn.wikisource.org11:39, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
kn.wiktionary.org11:39, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
koi.wikipedia.org11:39, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)11
ko.wikibooks.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ko.wikinews.org11:39, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
ko.wikiquote.org11:52, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
ko.wikisource.org11:19, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)3
ko.wikiversity.org09:33, 19 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)57
krc.wikipedia.org11:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
kr.wikipedia.org06:09, 10 декември 2019создадена со најавување(?)0
kr.wikiquote.org07:37, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org11:24, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ks.wikipedia.org11:24, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
ks.wikibooks.org07:38, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
ks.wikiquote.org07:37, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
ks.wiktionary.org11:39, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org11:45, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
ku.wikibooks.org11:39, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ku.wikiquote.org11:52, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
ku.wiktionary.org11:39, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
kv.wikipedia.org11:24, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
kw.wikipedia.org11:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)7
kw.wikiquote.org07:37, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
kw.wiktionary.org11:39, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ky.wikipedia.org11:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)3
ky.wikibooks.org11:39, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
ky.wikiquote.org11:52, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ky.wiktionary.org11:39, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org11:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
la.wikipedia.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)2
la.wikibooks.org11:39, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
la.wikiquote.org11:52, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org16:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
la.wiktionary.org11:39, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
lbe.wikipedia.org11:24, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org11:24, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
lb.wikibooks.org07:37, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
lb.wikiquote.org07:37, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
lb.wiktionary.org11:39, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
lez.wikipedia.org11:39, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
lfn.wikipedia.org11:39, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
lg.wikipedia.org11:24, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
lij.wikipedia.org11:22, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
li.wikipedia.org11:39, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
li.wikibooks.org11:39, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
li.wikinews.org16:47, 21 ноември 2018создадена со најавување(?)0
li.wikiquote.org11:52, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
li.wikisource.org11:52, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
li.wiktionary.org11:39, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org11:39, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
lmo.wiktionary.org02:23, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)0
ln.wikipedia.org11:39, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ln.wikibooks.org07:38, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
ln.wiktionary.org11:39, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org13:35, 12 јули 2018создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org11:39, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
lo.wiktionary.org11:39, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
lrc.wikipedia.org11:39, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ltg.wikipedia.org11:39, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)46
lt.wikibooks.org11:39, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
lt.wikiquote.org16:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)2
lt.wikisource.org11:52, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)6
lt.wiktionary.org11:40, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
lv.wikipedia.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)53
lv.wikibooks.org07:37, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
lv.wiktionary.org11:39, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)2
mad.wikipedia.org08:04, 15 мај 2022создадена со најавување(?)0
mai.wikipedia.org11:39, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)5
map-bms.wikipedia.org06:12, 13 август 2018создадена со најавување(?)0
mdf.wikipedia.org11:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org13:35, 12 јули 2018создадена со најавување(?)11.527sysop
meta.wikimedia.org13:35, 12 јули 2018создадена со најавување(?)3.849patroller
mg.wikipedia.org11:32, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)7
mg.wikibooks.org11:39, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
mg.wiktionary.org11:39, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
mhr.wikipedia.org11:39, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
mh.wikipedia.org07:37, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
mh.wiktionary.org07:38, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
min.wikipedia.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
min.wiktionary.org11:53, 22 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mi.wikipedia.org11:52, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
mi.wikibooks.org07:37, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
mi.wiktionary.org11:39, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)6
mk.wikipedia.org11:24, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
mk.wikibooks.org11:39, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
mk.wikimedia.org03:13, 29 ноември 2018создадена со најавување(?)0
mk.wikisource.org11:52, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
mk.wiktionary.org11:39, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)3
ml.wikibooks.org11:39, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ml.wikiquote.org16:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ml.wikisource.org11:52, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ml.wiktionary.org11:39, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
mni.wikipedia.org05:14, 8 март 2021создадена со најавување(?)0
mni.wiktionary.org02:24, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)8
mn.wikibooks.org07:37, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
mn.wiktionary.org11:39, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
mnw.wikipedia.org16:04, 5 ноември 2019создадена со најавување(?)0
mnw.wiktionary.org03:25, 17 септември 2021создадена со најавување(?)0
mrj.wikipedia.org11:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
mr.wikipedia.org11:32, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
mr.wikibooks.org11:39, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
mr.wikiquote.org16:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
mr.wikisource.org16:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
mr.wiktionary.org11:39, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)80
ms.wikibooks.org11:39, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ms.wiktionary.org11:39, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)2
mt.wikipedia.org11:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
mt.wiktionary.org11:39, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
mus.wikipedia.org07:37, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org11:40, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
mx.wikimedia.org03:14, 29 ноември 2018создадена со најавување(?)5
myv.wikipedia.org11:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)7
my.wikibooks.org07:38, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
my.wiktionary.org16:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
mzn.wikipedia.org11:24, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)3
nah.wikipedia.org11:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
nah.wikibooks.org07:38, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
nah.wiktionary.org11:39, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org11:32, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
nap.wikisource.org15:58, 14 август 2019создадена со најавување(?)0
na.wikipedia.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)2
na.wikibooks.org07:38, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
na.wikiquote.org07:38, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
na.wiktionary.org11:39, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
nds-nl.wikipedia.org11:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
nds.wikipedia.org11:40, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
nds.wikibooks.org07:38, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
nds.wikiquote.org07:38, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
nds.wiktionary.org11:40, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org11:32, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)4
ne.wikibooks.org11:32, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)2
ne.wiktionary.org11:39, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
new.wikipedia.org08:15, 18 август 2018создадена со најавување(?)0
ng.wikipedia.org07:38, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
nia.wikipedia.org14:11, 18 јануари 2021создадена со најавување(?)0
nia.wiktionary.org06:40, 22 февруари 2021создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org11:45, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)28
nl.wikibooks.org11:39, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)3
nl.wikimedia.org16:25, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
nl.wikinews.org11:39, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)4
nl.wikiquote.org11:52, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
nl.wikisource.org16:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)4
nl.wikivoyage.org11:40, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org11:32, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)10
nn.wikipedia.org11:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
nn.wikiquote.org11:52, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
nn.wiktionary.org11:39, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
nov.wikipedia.org11:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)2
no.wikipedia.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
no.wikibooks.org11:40, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
no.wikimedia.org03:13, 29 ноември 2018создадена со најавување(?)0
no.wikinews.org11:40, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
no.wikiquote.org11:52, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
no.wikisource.org11:52, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
no.wiktionary.org11:40, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)6
nqo.wikipedia.org11:55, 22 ноември 2019создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org11:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
nso.wikipedia.org11:52, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
nv.wikipedia.org11:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
nyc.wikimedia.org03:13, 29 ноември 2018создадена со најавување(?)2
ny.wikipedia.org11:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
nz.wikimedia.org07:40, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org11:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
oc.wikibooks.org11:39, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
oc.wiktionary.org11:40, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
olo.wikipedia.org11:40, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
om.wikipedia.org11:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)2
om.wiktionary.org11:40, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
or.wikipedia.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)2
or.wikisource.org16:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
or.wiktionary.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
os.wikipedia.org11:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)3
outreach.wikimedia.org16:25, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)223
pa-us.wikimedia.org07:39, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
pag.wikipedia.org11:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
pam.wikipedia.org11:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)5
pap.wikipedia.org11:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org11:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)6
pa.wikibooks.org11:40, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
pa.wikisource.org11:52, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
pa.wiktionary.org11:40, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
pcd.wikipedia.org11:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)10
pcm.wikipedia.org03:47, 30 ноември 2022создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org11:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
pfl.wikipedia.org11:40, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
pih.wikipedia.org11:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
pi.wikipedia.org11:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
pi.wiktionary.org07:38, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)17
pl.wikibooks.org11:40, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
pl.wikimedia.org16:26, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
pl.wikinews.org11:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)7
pl.wikiquote.org11:52, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)15
pl.wikisource.org11:40, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
pl.wikivoyage.org11:52, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org11:41, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
pms.wikipedia.org11:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
pms.wikisource.org09:17, 24 ноември 2018создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org11:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
pnb.wiktionary.org11:41, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
pnt.wikipedia.org11:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org11:32, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)5
ps.wikibooks.org07:38, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
ps.wikivoyage.org11:52, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ps.wiktionary.org11:41, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)31
pt.wikibooks.org11:32, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)14
pt.wikimedia.org16:25, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
pt.wikinews.org11:41, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
pt.wikiquote.org11:52, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)4
pt.wikisource.org11:52, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)6
pt.wikiversity.org11:41, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)56
pt.wikivoyage.org11:52, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)2
pt.wiktionary.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)11
pwn.wikipedia.org02:23, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)0
quality.wikimedia.org07:39, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org11:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
qu.wikibooks.org07:38, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
qu.wikiquote.org07:38, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
qu.wiktionary.org11:41, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org11:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
rm.wikibooks.org07:38, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
rm.wiktionary.org07:38, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
rmy.wikipedia.org11:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)29
rn.wikipedia.org11:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
rn.wiktionary.org07:38, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org11:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
roa-rup.wiktionary.org11:41, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
roa-tara.wikipedia.org11:41, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org11:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)5
ro.wikibooks.org11:41, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)3
ro.wikinews.org11:41, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
ro.wikiquote.org11:52, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)5
ro.wikisource.org11:52, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)5
ro.wikivoyage.org11:52, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ro.wiktionary.org11:41, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)4
rue.wikipedia.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)25uploader
ru.wikibooks.org11:41, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
ru.wikimedia.org03:13, 29 ноември 2018создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org11:32, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
ru.wikiquote.org11:52, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)5
ru.wikisource.org11:46, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
ru.wikiversity.org11:41, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
ru.wikivoyage.org11:43, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org11:32, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)2
rw.wikipedia.org11:42, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
rw.wiktionary.org11:42, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sah.wikipedia.org11:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
sah.wikiquote.org14:22, 8 ноември 2018создадена со најавување(?)0
sah.wikisource.org11:52, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sat.wikipedia.org09:17, 24 ноември 2018создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org11:42, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
sa.wikibooks.org11:42, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sa.wikiquote.org11:52, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org11:52, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sa.wiktionary.org11:42, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
scn.wikipedia.org11:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)3
scn.wiktionary.org11:42, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org11:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)18
sc.wikipedia.org11:42, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sc.wiktionary.org07:38, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org11:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)3
sd.wikinews.org07:38, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
sd.wiktionary.org11:42, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)6
se.wikibooks.org07:38, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
se.wikimedia.org16:25, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
sg.wikipedia.org11:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sg.wiktionary.org11:42, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
shi.wikipedia.org02:23, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)5
shn.wikipedia.org09:17, 24 ноември 2018создадена со најавување(?)0
shn.wikibooks.org21:16, 5 март 2023создадена со најавување(?)0
shn.wikivoyage.org03:47, 30 ноември 2022создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)2
sh.wiktionary.org11:42, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
shy.wiktionary.org11:53, 22 ноември 2019создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org06:12, 13 август 2018создадена со најавување(?)1.169
simple.wikibooks.org07:32, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
simple.wikiquote.org07:33, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
simple.wiktionary.org11:42, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)6
si.wikipedia.org11:18, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)10
si.wikibooks.org11:42, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org11:42, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
skr.wikipedia.org06:02, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)43
sk.wikibooks.org11:42, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sk.wikiquote.org11:52, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sk.wikisource.org11:52, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sk.wiktionary.org11:42, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
sl.wikipedia.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)39
sl.wikibooks.org11:42, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
sl.wikiquote.org11:52, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sl.wikisource.org11:52, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sl.wikiversity.org11:42, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
sl.wiktionary.org11:42, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
smn.wikipedia.org06:02, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)0
sm.wikipedia.org11:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
sm.wiktionary.org11:42, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sn.wikipedia.org11:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sn.wiktionary.org07:38, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
wikisource.org11:47, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)42
so.wikipedia.org08:14, 18 август 2018создадена со најавување(?)4
so.wiktionary.org11:42, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org06:04, 9 август 2018создадена со најавување(?)137
sq.wikipedia.org11:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)138autoreview, reviewer
sq.wikibooks.org11:42, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sq.wikinews.org11:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sq.wikiquote.org11:52, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sq.wiktionary.org11:42, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)6
srn.wikipedia.org11:42, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)6
sr.wikipedia.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)2
sr.wikibooks.org11:42, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sr.wikinews.org11:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sr.wikiquote.org11:52, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sr.wikisource.org11:52, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)2
sr.wiktionary.org11:43, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
ss.wikipedia.org11:43, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)4
ss.wiktionary.org11:43, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
stq.wikipedia.org11:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
strategy.wikimedia.org07:41, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
st.wikipedia.org11:43, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
st.wiktionary.org11:43, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
su.wikipedia.org11:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)3
su.wikibooks.org07:38, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
su.wikiquote.org11:52, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)3
su.wiktionary.org11:43, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)5
sv.wikibooks.org11:43, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)3
sv.wikinews.org11:43, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sv.wikiquote.org16:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sv.wikisource.org16:25, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sv.wikiversity.org11:43, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)3
sv.wikivoyage.org11:43, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
sv.wiktionary.org11:43, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)20
sw.wikipedia.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)9
sw.wikibooks.org07:38, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
sw.wiktionary.org11:43, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
szl.wikipedia.org11:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
szy.wikipedia.org11:53, 22 ноември 2019создадена со најавување(?)3
ta.wikipedia.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)7
ta.wikibooks.org11:43, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
ta.wikinews.org11:43, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ta.wikiquote.org11:52, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ta.wikisource.org16:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)4
ta.wiktionary.org11:43, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)5
tay.wikipedia.org02:24, 19 февруари 2022создадена со најавување(?)0
tcy.wikipedia.org11:43, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ten.wikipedia.org07:38, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)19
test-commons.wikimedia.org14:01, 6 март 2019создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)209
test.wikidata.org11:33, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)31
tet.wikipedia.org11:43, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
te.wikipedia.org11:33, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)18
te.wikibooks.org11:43, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
te.wikiquote.org11:46, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
te.wikisource.org16:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
te.wiktionary.org11:44, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
tg.wikipedia.org11:22, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)2
tg.wikibooks.org11:43, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
tg.wiktionary.org11:33, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)107
th.wikibooks.org11:43, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
th.wikinews.org07:38, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
th.wikiquote.org11:52, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
th.wikisource.org11:52, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
th.wiktionary.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)3
ti.wikipedia.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ti.wiktionary.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
tk.wikipedia.org11:22, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)2
tk.wikibooks.org07:38, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
tk.wikiquote.org07:38, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
tk.wiktionary.org11:43, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org11:22, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)32
tl.wikibooks.org11:43, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)15
tl.wikiquote.org03:47, 30 ноември 2022создадена со најавување(?)0
tl.wiktionary.org11:43, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
tn.wikipedia.org11:22, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
tn.wiktionary.org11:43, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
to.wikipedia.org11:22, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)8
to.wiktionary.org07:38, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
tpi.wikipedia.org11:43, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
tpi.wiktionary.org11:43, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)2
trv.wikipedia.org09:20, 22 јуни 2021создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)17
tr.wikibooks.org11:43, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
tr.wikimedia.org11:52, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
tr.wikinews.org11:22, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
tr.wikiquote.org11:52, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
tr.wikisource.org11:52, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)2
tr.wikivoyage.org03:56, 21 јануари 2021создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org11:43, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)7
ts.wikipedia.org11:22, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ts.wiktionary.org11:43, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
tt.wikipedia.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
tt.wikibooks.org11:43, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
tt.wikiquote.org07:38, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
tt.wiktionary.org11:43, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
tum.wikipedia.org11:22, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)9
tw.wikipedia.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
tw.wiktionary.org07:38, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org11:43, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ty.wikipedia.org11:22, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)6
ua.wikimedia.org11:45, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
udm.wikipedia.org11:22, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)2
ug.wikibooks.org07:38, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
ug.wikiquote.org07:38, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
ug.wiktionary.org11:43, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
uk.wikipedia.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)7
uk.wikibooks.org11:43, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)3
uk.wikinews.org11:22, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
uk.wikiquote.org16:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
uk.wikisource.org16:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
uk.wikivoyage.org16:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org11:43, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
ur.wikipedia.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)26
ur.wikibooks.org11:43, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ur.wikiquote.org16:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org11:43, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
usability.wikimedia.org07:41, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)3
uz.wikibooks.org07:38, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
uz.wikiquote.org16:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
uz.wiktionary.org11:43, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)4
vec.wikipedia.org11:22, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
vec.wikisource.org16:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
vec.wiktionary.org11:43, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
vep.wikipedia.org11:43, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
ve.wikipedia.org11:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)8
vi.wikibooks.org11:33, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)10
vi.wikiquote.org16:26, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)28
vi.wikisource.org16:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)3
vi.wikivoyage.org16:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org11:43, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)19
vls.wikipedia.org11:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)2
vo.wikipedia.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
vo.wikibooks.org07:38, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
vo.wikiquote.org07:38, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
vo.wiktionary.org11:43, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)69
wa.wikipedia.org11:22, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
wa.wikibooks.org07:38, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
wa.wikisource.org15:41, 16 декември 2020создадена со најавување(?)0
wa.wiktionary.org11:43, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org06:32, 16 јули 2018создадена со најавување(?)210.541
wikimania2005.wikimedia.org07:39, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2006.wikimedia.org07:40, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2007.wikimedia.org07:40, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2008.wikimedia.org07:40, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2009.wikimedia.org07:40, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2010.wikimedia.org07:40, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2011.wikimedia.org06:09, 10 декември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2012.wikimedia.org06:10, 10 декември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2013.wikimedia.org06:10, 10 декември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2014.wikimedia.org06:09, 10 декември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2015.wikimedia.org07:31, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2016.wikimedia.org06:10, 10 декември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org07:31, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2018.wikimedia.org03:13, 29 ноември 2018создадена со најавување(?)2
wikimania.wikimedia.org09:17, 24 ноември 2018создадена со најавување(?)21
wo.wikipedia.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
wo.wikiquote.org16:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
wo.wiktionary.org11:43, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org02:44, 14 октомври 2018создадена со најавување(?)178
xal.wikipedia.org11:22, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
xh.wikipedia.org11:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
xh.wikibooks.org07:38, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
xh.wiktionary.org07:38, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
xmf.wikipedia.org11:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org11:22, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)2
yi.wikisource.org16:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org11:41, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org11:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)3
yo.wikibooks.org07:38, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
yo.wiktionary.org07:38, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
yue.wiktionary.org16:32, 21 ноември 2018создадена со најавување(?)2
za.wikipedia.org11:16, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
za.wikibooks.org07:38, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
za.wikiquote.org07:38, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
za.wiktionary.org07:38, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
zea.wikipedia.org11:22, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org16:55, 10 октомври 2018создадена со најавување(?)20
zh-min-nan.wikipedia.org06:12, 13 август 2018создадена со најавување(?)4
zh-min-nan.wikibooks.org07:38, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikiquote.org07:38, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikisource.org16:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wiktionary.org11:43, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org15:32, 25 август 2018создадена со најавување(?)61
zh.wikipedia.org13:35, 12 јули 2018нова сметка(?)22.211extendedconfirmed, patroller, rollbacker
zh.wikibooks.org11:38, 10 август 2018создадена со најавување(?)270
zh.wikinews.org14:49, 24 јули 2018создадена со најавување(?)19
zh.wikiquote.org03:46, 15 август 2018создадена со најавување(?)935
zh.wikisource.org16:23, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)258
zh.wikiversity.org10:04, 10 август 2018создадена со најавување(?)795patroller, transwiki
zh.wikivoyage.org14:40, 30 јули 2018создадена со најавување(?)34
zh.wiktionary.org04:21, 18 јули 2018создадена со најавување(?)189
zu.wikipedia.org11:22, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)1
zu.wikibooks.org07:38, 12 декември 2019создадена со најавување(?)0
zu.wiktionary.org11:43, 22 октомври 2018создадена со најавување(?)0