Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
af.wikipedia.org09:40, 23 јуни 2021создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org13:52, 24 мај 2015создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org08:44, 6 јуни 2015создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org04:30, 23 ноември 2014создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org04:28, 7 јуни 2021создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org21:26, 28 јуни 2021создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org03:25, 3 септември 2015создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org08:33, 5 мај 2015создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org19:46, 30 јуни 2021создадена со најавување(?)0
ch.wikipedia.org06:36, 3 септември 2014создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org16:31, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org13:41, 15 октомври 2014создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org03:46, 5 мај 2015создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org05:44, 8 септември 2014создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org14:04, 26 мај 2021создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org08:41, 28 јуни 2021создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org04:30, 30 август 2014создадена со најавување(?)2
en.wikibooks.org15:35, 22 мај 2015создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org15:35, 22 мај 2015создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org15:35, 22 мај 2015создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org15:35, 22 мај 2015создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org15:35, 22 мај 2015создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org15:36, 22 мај 2015создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org15:35, 22 мај 2015создадена со најавување(?)0
eo.wikipedia.org11:06, 6 октомври 2014создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org12:38, 1 октомври 2014создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org13:46, 7 октомври 2014создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org18:05, 18 октомври 2014создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org13:45, 15 октомври 2014создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org04:46, 5 октомври 2014создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org08:53, 9 мај 2015создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org18:04, 30 декември 2021создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org16:35, 5 декември 2021создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org16:54, 7 јули 2021создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org21:33, 29 мај 2021создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org17:02, 19 септември 2015создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org15:36, 22 мај 2015создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org19:41, 5 јули 2021создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org08:36, 5 мај 2015создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org12:07, 5 септември 2014создадена со најавување(?)0
ja.wikisource.org09:24, 25 јули 2022создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org17:01, 14 јануари 2022создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org08:17, 7 септември 2014создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org19:10, 16 декември 2018создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org22:56, 30 јуни 2021создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org15:25, 29 август 2014создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org15:54, 3 декември 2014создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org21:22, 7 октомври 2021создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org15:35, 22 мај 2015создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org15:35, 22 мај 2015создадена со најавување(?)7
mk.wikipedia.org14:12, 28 јуни 2021создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org11:18, 11 мај 2022создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org08:29, 1 мај 2015создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org12:00, 30 јули 2022создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org04:17, 10 јануари 2015создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org13:06, 24 септември 2014создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org12:44, 5 октомври 2021создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org15:32, 5 септември 2014создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org18:56, 5 јули 2021создадена со најавување(?)0
wikisource.org09:24, 25 јули 2022создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org15:35, 22 мај 2015создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org08:11, 13 јули 2021создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org02:54, 5 мај 2015создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org03:11, 3 септември 2015создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org17:33, 25 февруари 2015создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org15:44, 31 октомври 2014создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org04:11, 21 јануари 2015создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org07:54, 22 мај 2015создадена со најавување(?)1.663
wikimania.wikimedia.org11:58, 6 јуни 2021создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org16:57, 30 јули 2015создадена со најавување(?)0
yo.wikipedia.org09:09, 11 август 2015создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org06:17, 25 јули 2021создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org15:30, 15 октомври 2014создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org15:24, 29 август 2014нова сметка(?)12.197extendedconfirmed, ipblock-exempt
zh.wikiquote.org12:37, 5 септември 2015создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org19:30, 7 јули 2021создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org14:14, 5 април 2022создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org14:39, 17 мај 2021создадена со најавување(?)0