Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ace.wikipedia.org12:25, 13 август 2018создадена со најавување(?)0
ady.wikipedia.org18:31, 9 септември 2017создадена со најавување(?)0
af.wikipedia.org18:55, 12 ноември 2016создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org14:31, 5 март 2018создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org16:21, 4 јуни 2017создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org23:55, 11 декември 2016создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org04:52, 31 октомври 2017создадена со најавување(?)0
ast.wikipedia.org16:21, 4 јуни 2017создадена со најавување(?)0
as.wikipedia.org18:42, 2 октомври 2018создадена со најавување(?)0
azb.wikipedia.org04:52, 31 октомври 2017создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org22:49, 28 јануари 2017создадена со најавување(?)0
bcl.wikipedia.org02:20, 13 ноември 2016создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org17:30, 27 јануари 2019создадена со најавување(?)0
bg.wikipedia.org13:04, 4 октомври 2017создадена со најавување(?)0
bh.wikipedia.org15:18, 10 октомври 2017создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org17:35, 14 јули 2017создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org23:11, 30 април 2017создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org02:17, 17 февруари 2017создадена со најавување(?)0
ce.wikipedia.org20:04, 4 април 2021создадена со најавување(?)0
chy.wikipedia.org16:45, 27 април 2017создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org23:24, 4 ноември 2016создадена со најавување(?)140
co.wikipedia.org21:06, 15 февруари 2018создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org18:54, 12 мај 2017создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org02:37, 15 јуни 2017создадена со најавување(?)1
cy.wikipedia.org18:55, 12 ноември 2016создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org01:48, 28 септември 2017создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org20:09, 30 ноември 2016создадена со најавување(?)4
dv.wikipedia.org01:07, 7 септември 2017создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org01:00, 3 август 2017создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org18:41, 16 август 2016нова сметка(?)43.637extendedconfirmed, reviewer, rollbacker
en.wikibooks.org23:24, 18 ноември 2016создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org22:26, 23 февруари 2018создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org03:39, 8 февруари 2017создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org15:58, 3 август 2017создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org02:10, 7 август 2017создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org20:29, 8 ноември 2016создадена со најавување(?)14
eo.wikipedia.org02:22, 31 декември 2016создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org18:55, 12 ноември 2016создадена со најавување(?)4
et.wikipedia.org20:46, 26 јануари 2017создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org18:10, 30 декември 2016создадена со најавување(?)2
fi.wikipedia.org18:04, 8 јули 2017создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org18:55, 12 ноември 2016создадена со најавување(?)2
fr.wiktionary.org21:00, 18 јануари 2018создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org16:34, 20 септември 2017создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org17:24, 20 април 2021создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org04:52, 31 октомври 2017создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org15:18, 2 јануари 2018создадена со најавување(?)1
gom.wikipedia.org08:45, 24 април 2021создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org16:17, 27 јули 2017создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org19:38, 27 август 2017создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org22:44, 7 јануари 2017создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org15:22, 12 август 2017создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org23:02, 18 февруари 2017создадена со најавување(?)1
id.wikipedia.org14:43, 26 февруари 2017создадена со најавување(?)1
ig.wikipedia.org16:02, 1 април 2018создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org20:48, 26 јануари 2017создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org00:45, 19 јануари 2017создадена со најавување(?)2
it.wikiquote.org11:43, 26 февруари 2018создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org20:48, 26 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org23:16, 30 април 2017создадена со најавување(?)0
kn.wikipedia.org02:09, 11 ноември 2017создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org16:03, 27 април 2017создадена со најавување(?)1
ku.wikipedia.org02:37, 1 мај 2017создадена со најавување(?)0
lad.wikipedia.org21:16, 26 јануари 2017создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org20:09, 30 ноември 2016создадена со најавување(?)8
lb.wikipedia.org14:30, 15 јули 2017создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org18:41, 16 август 2016создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org03:16, 13 април 2021создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org18:41, 16 август 2016создадена со најавување(?)11
meta.wikimedia.org18:41, 16 август 2016создадена со најавување(?)82
mk.wikipedia.org13:52, 29 ноември 2017создадена со најавување(?)0
ml.wikipedia.org02:33, 8 јули 2017создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org14:09, 7 јуни 2017создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org00:45, 19 јануари 2017создадена со најавување(?)4
nl.wikimedia.org01:53, 26 јануари 2017создадена со најавување(?)0
nl.wikiquote.org16:53, 10 јули 2018создадена со најавување(?)0
nl.wiktionary.org16:42, 20 април 2020создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org20:48, 26 јануари 2017создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org17:34, 15 јули 2017создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org21:14, 9 јануари 2018создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org20:25, 7 ноември 2016создадена со најавување(?)2
pl.wikibooks.org14:05, 16 септември 2017создадена со најавување(?)0
ps.wikipedia.org12:19, 18 април 2018создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org16:21, 16 јануари 2017создадена со најавување(?)2
ro.wikipedia.org18:20, 14 мај 2017создадена со најавување(?)1
ru.wikipedia.org01:48, 5 декември 2016создадена со најавување(?)0
scn.wikipedia.org01:14, 3 август 2017создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org23:55, 11 декември 2016создадена со најавување(?)0
se.wikipedia.org04:33, 1 декември 2017создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org23:46, 15 септември 2017создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org02:45, 12 ноември 2016создадена со најавување(?)1.309rollbacker
simple.wiktionary.org01:30, 11 октомври 2017создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org17:19, 29 август 2017создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org22:17, 6 јули 2017создадена со најавување(?)0
wikisource.org11:10, 10 август 2018создадена со најавување(?)0
so.wikipedia.org23:29, 24 јуни 2019создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org22:00, 17 јули 2017создадена со најавување(?)0
sq.wikipedia.org19:52, 24 мај 2017создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org00:40, 3 декември 2017создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org23:51, 5 јануари 2017создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org03:58, 16 април 2017создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org22:34, 21 октомври 2017создадена со најавување(?)9
test.wikipedia.org00:46, 4 декември 2016создадена со најавување(?)7
te.wikipedia.org15:18, 9 септември 2018создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org16:28, 31 јануари 2019создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org02:47, 23 август 2017создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org14:55, 16 март 2017создадена со најавување(?)1
ts.wikipedia.org20:00, 7 јануари 2019создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org02:45, 12 ноември 2016создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org21:37, 18 февруари 2017создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org22:19, 28 декември 2016создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org20:03, 12 јануари 2017создадена со најавување(?)92
wikimania2017.wikimedia.org14:12, 16 март 2017создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org22:19, 28 декември 2016создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org23:50, 21 август 2017создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org20:57, 12 јануари 2017создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org18:29, 4 февруари 2017создадена со најавување(?)0