Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
ar.wikipedia.org07:08, 2 октомври 2021создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org08:27, 28 мај 2022создадена со најавување(?)0
bcl.wiktionary.org08:25, 28 мај 2022создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org07:41, 19 јуни 2021создадена со најавување(?)0
cdo.wikipedia.org07:54, 12 јули 2021создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org09:46, 13 декември 2021создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org07:44, 9 април 2021создадена со најавување(?)84
de.wikipedia.org05:34, 1 мај 2021создадена со најавување(?)0
dty.wikipedia.org14:48, 14 јули 2021создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org06:40, 20 март 2021создадена со најавување(?)51ipblock-exempt (привремено)
en.wikibooks.org00:11, 1 мај 2021создадена со најавување(?)2
en.wikinews.org15:53, 30 април 2021создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org06:54, 1 мај 2021создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org14:06, 23 април 2021создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org15:41, 23 април 2021создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org06:08, 29 мај 2021создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org11:26, 8 мај 2021создадена со најавување(?)0
eo.wikipedia.org03:08, 7 јули 2021создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org05:38, 14 јуни 2021создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org08:25, 28 мај 2022создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org05:52, 25 август 2021создадена со најавување(?)0
foundation.wikimedia.org15:53, 20 ноември 2021создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org08:02, 4 мај 2021создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org08:48, 8 февруари 2022создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org15:36, 4 мај 2021создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org08:25, 28 мај 2022создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org07:18, 19 јуни 2021создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org07:02, 9 мај 2021создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org07:46, 15 јануари 2022создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org11:34, 3 април 2021создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org07:20, 29 јуни 2022создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org14:52, 13 август 2021создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org12:20, 15 јануари 2021создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org12:20, 15 јануари 2021нова сметка(?)110
meta.wikimedia.org12:20, 15 јануари 2021создадена со најавување(?)85
ml.wikipedia.org08:22, 28 мај 2022создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org14:33, 2 февруари 2022создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org10:56, 20 јуни 2022создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org08:47, 15 мај 2021создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org08:26, 28 мај 2022создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org14:35, 1 февруари 2022создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org07:09, 14 мај 2021создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org07:39, 4 мај 2021создадена со најавување(?)0
si.wikipedia.org08:25, 12 март 2022создадена со најавување(?)0
wikisource.org14:08, 14 мај 2021создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org14:10, 23 април 2021создадена со најавување(?)1
sr.wikipedia.org09:05, 21 јуни 2022создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org08:24, 26 јули 2021создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org08:26, 28 мај 2022создадена со најавување(?)0
ta.wikipedia.org16:41, 10 јули 2021создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org09:53, 26 април 2022создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org05:03, 17 април 2021создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org07:53, 3 февруари 2022создадена со најавување(?)0
tl.wikipedia.org08:28, 28 мај 2022создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org07:18, 3 мај 2022создадена со најавување(?)0
tr.wiktionary.org08:25, 12 март 2022создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org09:56, 29 мај 2021создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org15:35, 4 мај 2021создадена со најавување(?)0
uz.wikipedia.org08:29, 28 мај 2022создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org16:50, 28 мај 2021создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org05:04, 17 април 2021создадена со најавување(?)336
wikimania.wikimedia.org13:36, 13 јуни 2021создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org07:01, 14 мај 2021создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org16:50, 28 мај 2021создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org15:36, 4 мај 2021создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org07:54, 12 јули 2021создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org07:02, 14 мај 2021создадена со најавување(?)1
zh.wikipedia.org06:35, 20 март 2021создадена со најавување(?)4.709extendedconfirmed, ipblock-exempt, rollbacker
zh.wikibooks.org18:02, 2 април 2021создадена со најавување(?)17
zh.wikinews.org11:22, 3 април 2021создадена со најавување(?)2
zh.wikiquote.org14:02, 30 април 2021создадена со најавување(?)2
zh.wikisource.org14:05, 23 април 2021создадена со најавување(?)1
zh.wikiversity.org07:56, 4 април 2021создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org10:04, 2 мај 2021создадена со најавување(?)4
zh.wiktionary.org00:35, 1 мај 2021создадена со најавување(?)1