Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
advisory.wikimedia.org04:47, 7 декември 2019создадена со најавување(?)0
ak.wikipedia.org11:51, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org11:50, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org12:07, 25 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org07:25, 7 септември 2019создадена со најавување(?)3
arz.wikipedia.org03:17, 21 март 2022создадена со најавување(?)0
bd.wikimedia.org04:45, 7 декември 2019создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org11:21, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
beta.wikiversity.org11:23, 10 септември 2019создадена со најавување(?)0
be.wikibooks.org07:16, 30 ноември 2019создадена со најавување(?)0
bjn.wikipedia.org11:22, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org11:25, 2 септември 2019создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org11:23, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
cbk-zam.wikipedia.org11:23, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
cdo.wikipedia.org06:41, 7 декември 2019создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org13:47, 4 септември 2019создадена со најавување(?)3
cu.wikipedia.org11:59, 18 октомври 2019создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org06:44, 27 август 2019создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org14:42, 5 јуни 2020создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org06:35, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
de.wikinews.org11:50, 29 јуни 2020создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org11:59, 21 ноември 2019создадена со најавување(?)0
dz.wikipedia.org11:32, 14 октомври 2019создадена со најавување(?)0
eml.wikipedia.org08:07, 3 мај 2020создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org08:12, 6 август 2019создадена со најавување(?)7
en.wikibooks.org12:49, 17 октомври 2019создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org07:36, 31 јануари 2020создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org12:13, 15 октомври 2019создадена со најавување(?)1
en.wikisource.org11:35, 10 септември 2019создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org12:00, 25 септември 2019создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org12:24, 21 ноември 2019создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org11:31, 2 септември 2019создадена со најавување(?)0
eo.wikipedia.org12:22, 25 септември 2019создадена со најавување(?)0
eo.wikiquote.org13:16, 28 јуни 2020создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org12:04, 25 септември 2019создадена со најавување(?)0
es.wikinews.org11:51, 29 јуни 2020создадена со најавување(?)0
et.wikipedia.org12:18, 25 септември 2019создадена со најавување(?)0
fi.wikinews.org11:49, 29 јуни 2020создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org04:28, 13 септември 2019создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org12:05, 25 септември 2019создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org06:48, 27 август 2019создадена со најавување(?)3
hak.wikipedia.org07:29, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org07:25, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
he.wikinews.org13:01, 28 јуни 2020создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org03:22, 21 март 2022создадена со најавување(?)0
hyw.wikipedia.org11:21, 10 септември 2019создадена со најавување(?)0
hz.wikipedia.org11:54, 20 декември 2019создадена со најавување(?)0
ii.wikipedia.org04:30, 7 декември 2019создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org11:28, 2 септември 2019создадена со најавување(?)16
it.wikipedia.org12:21, 25 септември 2019создадена со најавување(?)0
it.wikinews.org13:03, 28 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org11:52, 4 септември 2019создадена со најавување(?)4
ja.wikinews.org11:51, 29 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org13:02, 12 октомври 2019создадена со најавување(?)3
ko.wikinews.org11:51, 29 јуни 2020создадена со најавување(?)0
kr.wikipedia.org11:52, 20 декември 2019создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org07:43, 6 август 2019создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org11:56, 4 септември 2019создадена со најавување(?)1
meta.wikimedia.org07:43, 6 август 2019создадена со најавување(?)4
mh.wikipedia.org04:31, 7 декември 2019создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org11:22, 27 септември 2019создадена со најавување(?)1
mnw.wikipedia.org02:39, 16 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ms.wikipedia.org01:55, 2 ноември 2019создадена со најавување(?)1
nqo.wikipedia.org03:40, 14 декември 2019создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org08:08, 3 мај 2020создадена со најавување(?)0
outreach.wikimedia.org13:11, 21 ноември 2019создадена со најавување(?)0
pms.wikipedia.org12:34, 24 септември 2019создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org08:08, 9 август 2020создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org12:41, 12 октомври 2019создадена со најавување(?)0
ru.wikinews.org13:03, 28 јуни 2020создадена со најавување(?)0
sa.wikipedia.org13:33, 29 август 2020создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org07:31, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org07:29, 7 септември 2019создадена со најавување(?)0
simple.wikiquote.org08:59, 23 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wikisource.org11:35, 10 септември 2019создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org13:20, 16 септември 2019создадена со најавување(?)0
sq.wikipedia.org10:07, 21 август 2020создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org08:48, 23 октомври 2019создадена со најавување(?)0
strategy.wikimedia.org13:10, 21 ноември 2019создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org08:08, 9 август 2020создадена со најавување(?)0
szy.wikipedia.org10:02, 18 декември 2019создадена со најавување(?)0
test2.wikipedia.org12:21, 19 ноември 2019создадена со најавување(?)0
test-commons.wikimedia.org04:49, 7 декември 2019создадена со најавување(?)0
test.wikipedia.org12:45, 27 септември 2019создадена со најавување(?)2
tr.wikipedia.org13:44, 1 јуни 2020создадена со најавување(?)0
ug.wikipedia.org03:15, 13 септември 2019создадена со најавување(?)3
ug.wikiquote.org12:28, 5 декември 2019создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org12:43, 21 октомври 2019создадена со најавување(?)0
vls.wikipedia.org02:37, 16 ноември 2019создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org06:46, 27 август 2019создадена со најавување(?)22
wikimania2005.wikimedia.org13:08, 21 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2006.wikimedia.org04:40, 7 декември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2007.wikimedia.org04:43, 7 декември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2008.wikimedia.org13:08, 21 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2009.wikimedia.org04:44, 7 декември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2010.wikimedia.org04:44, 7 декември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2011.wikimedia.org04:43, 7 декември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2012.wikimedia.org04:42, 7 декември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2014.wikimedia.org12:22, 19 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2015.wikimedia.org12:22, 19 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2016.wikimedia.org12:18, 19 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2017.wikimedia.org12:19, 19 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania2018.wikimedia.org12:20, 19 ноември 2019создадена со најавување(?)0
wikimania.wikimedia.org12:01, 19 септември 2019создадена со најавување(?)1
wo.wikipedia.org04:24, 21 декември 2019создадена со најавување(?)0
wuu.wikipedia.org09:23, 6 август 2019создадена со најавување(?)7
za.wikipedia.org05:41, 5 октомври 2019создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org07:30, 7 септември 2019создадена со најавување(?)8
zh-min-nan.wikipedia.org06:33, 7 декември 2019создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikiquote.org08:59, 23 ноември 2019создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org11:43, 2 септември 2019создадена со најавување(?)4
zh.wikipedia.org07:43, 6 август 2019нова сметка(?)367
zh.wikibooks.org12:30, 17 октомври 2019создадена со најавување(?)0
zh.wikinews.org09:35, 30 октомври 2019создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org13:02, 25 ноември 2019создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org13:07, 3 септември 2019создадена со најавување(?)2
zh.wikiversity.org11:24, 10 септември 2019создадена со најавување(?)2
zh.wikivoyage.org12:14, 19 септември 2019создадена со најавување(?)6
zh.wiktionary.org06:38, 27 август 2019создадена со најавување(?)1