Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
  • Корисничко име: 3mnaPashkan
  • Зачленет: 23:12, 18 октомври 2010 (пред 11 година)
  • Вкупно уредувања: 34.140
  • Број на приврзани сметки: 95
  • Глобална група: Исклучоци од глобални IP-блокови
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
af.wikipedia.org04:56, 23 април 2013создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org01:06, 6 март 2018создадена со најавување(?)0
am.wikipedia.org19:43, 29 септември 2021создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org00:24, 17 мај 2011создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org18:02, 18 декември 2012создадена со најавување(?)0
ast.wikipedia.org02:56, 25 октомври 2012создадена со најавување(?)0
av.wikipedia.org22:18, 11 април 2020создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org03:43, 24 декември 2014создадена со најавување(?)0
bar.wikipedia.org10:23, 2 мај 2012создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org21:51, 6 октомври 2012создадена со најавување(?)2
be.wikipedia.org12:46, 11 јуни 2011создадена со најавување(?)4
bg.wikipedia.org20:49, 9 мај 2011создадена со најавување(?)1
bs.wikipedia.org15:15, 5 октомври 2011создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org13:09, 27 јули 2021создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org12:37, 27 октомври 2010создадена со најавување(?)442
csb.wikipedia.org23:06, 30 септември 2012создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org17:17, 28 октомври 2010создадена со најавување(?)18
cu.wikipedia.org23:22, 12 август 2012создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org00:36, 9 декември 2011создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org17:51, 15 јуни 2011создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org23:12, 18 октомври 2010нова сметка(?)33.121autoreview, editor
de.wikibooks.org15:47, 18 април 2012создадена со најавување(?)0
de.wikinews.org01:05, 24 јануари 2014создадена со најавување(?)0
de.wikiquote.org20:22, 14 октомври 2012создадена со најавување(?)0
de.wikisource.org18:58, 9 мај 2011создадена со најавување(?)0
de.wikiversity.org18:35, 20 мај 2021создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org02:39, 28 јули 2012создадена со најавување(?)0
diq.wikipedia.org17:21, 6 јуни 2012создадена со најавување(?)0
dsb.wikipedia.org19:01, 16 јули 2012создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org02:21, 23 декември 2014создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org01:55, 23 октомври 2010создадена со најавување(?)408
en.wikibooks.org01:18, 7 ноември 2011создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org01:18, 7 ноември 2011создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org11:36, 30 септември 2011создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org10:42, 28 март 2012создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org01:18, 7 ноември 2011создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org14:13, 24 ноември 2012создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org01:18, 7 ноември 2011создадена со најавување(?)0
eo.wikipedia.org13:39, 26 септември 2011создадена со најавување(?)1
es.wikipedia.org19:22, 11 мај 2011создадена со најавување(?)3
eu.wikipedia.org10:50, 17 мај 2021создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org18:01, 18 декември 2012создадена со најавување(?)1
fi.wikipedia.org15:05, 4 април 2013создадена со најавување(?)1
fr.wikipedia.org19:21, 11 мај 2011создадена со најавување(?)3
fur.wikipedia.org00:42, 20 ноември 2019создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org02:10, 6 јули 2011создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org00:29, 13 јануари 2011создадена со најавување(?)0
hsb.wikipedia.org16:38, 6 јуни 2012создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org02:22, 28 декември 2010создадена со најавување(?)3
hu.wikibooks.org22:43, 16 август 2021создадена со најавување(?)0
hy.wikipedia.org16:32, 21 октомври 2012создадена со најавување(?)1
id.wikipedia.org05:30, 3 јуни 2013создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org11:36, 30 септември 2011создадена со најавување(?)0
io.wikipedia.org16:43, 10 декември 2014создадена со најавување(?)1
it.wikipedia.org12:39, 23 април 2011создадена со најавување(?)7
it.wikisource.org01:17, 20 јануари 2021создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org08:27, 27 јуни 2012создадена со најавување(?)1
ka.wikipedia.org02:08, 6 јануари 2012создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org01:53, 23 септември 2012создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org06:07, 15 јуни 2013создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org10:20, 5 ноември 2015создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org17:52, 18 јули 2013создадена со најавување(?)0
lo.wikipedia.org10:52, 27 октомври 2012создадена со најавување(?)0
lt.wikipedia.org23:36, 30 август 2013создадена со најавување(?)0
lv.wikipedia.org09:04, 20 октомври 2015создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org11:36, 30 септември 2011создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org12:21, 2 јануари 2011создадена со најавување(?)7
mk.wikipedia.org09:51, 4 мај 2012создадена со најавување(?)0
nds.wikipedia.org01:03, 6 март 2018создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org15:15, 16 јануари 2011создадена со најавување(?)1
nn.wikipedia.org04:34, 15 декември 2014создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org05:25, 10 февруари 2013создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org22:44, 8 ноември 2012создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org17:17, 28 октомври 2010создадена со најавување(?)13
pt.wikipedia.org22:06, 13 јули 2011создадена со најавување(?)2
ro.wikipedia.org17:55, 9 мај 2011создадена со најавување(?)0
rue.wikipedia.org11:09, 4 јуни 2012создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org19:58, 7 ноември 2010создадена со најавување(?)6
sco.wikipedia.org22:54, 16 јули 2011создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org01:17, 28 април 2012создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org17:18, 28 октомври 2010создадена со најавување(?)35
sk.wikiquote.org01:25, 7 јануари 2014создадена со најавување(?)0
sk.wikisource.org18:51, 12 јуни 2011создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org01:11, 7 мај 2011создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org01:18, 7 ноември 2011создадена со најавување(?)0
sq.wikipedia.org19:52, 7 ноември 2010создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org19:57, 7 ноември 2010создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org22:05, 13 јули 2011создадена со најавување(?)2
th.wikipedia.org13:14, 24 мај 2015создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org19:35, 9 мај 2011создадена со најавување(?)1
tt.wikipedia.org16:00, 9 март 2022создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org23:35, 3 февруари 2011создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org01:02, 29 октомври 2012создадена со најавување(?)54
wikimania.wikimedia.org23:57, 18 јуни 2021создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org19:35, 14 март 2012создадена со најавување(?)1