Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
af.wikipedia.org23:11, 5 април 2017создадена со најавување(?)0
als.wikipedia.org05:16, 12 март 2021создадена со најавување(?)0
ang.wikipedia.org12:07, 25 мај 2014создадена со најавување(?)0
ang.wikibooks.org12:08, 25 мај 2014создадена со најавување(?)0
an.wikipedia.org16:00, 22 мај 2014создадена со најавување(?)0
arc.wikipedia.org05:13, 18 март 2017создадена со најавување(?)0
ar.wikipedia.org12:42, 5 март 2017создадена со најавување(?)0
arz.wikipedia.org11:28, 12 декември 2021создадена со најавување(?)0
ast.wikipedia.org23:33, 5 март 2017создадена со најавување(?)0
az.wikipedia.org08:00, 5 март 2017создадена со најавување(?)0
ban.wikipedia.org02:54, 31 март 2020создадена со најавување(?)0
be-tarask.wikipedia.org14:11, 1 март 2022создадена со најавување(?)0
beta.wikiversity.org14:33, 19 мај 2014создадена со најавување(?)0
be.wikipedia.org14:10, 22 април 2020создадена со најавување(?)0
be.wikibooks.org11:37, 8 април 2017создадена со најавување(?)0
bm.wikipedia.org23:42, 5 март 2017создадена со најавување(?)0
bn.wikipedia.org08:46, 25 јануари 2019создадена со најавување(?)0
bo.wikipedia.org07:39, 17 март 2017создадена со најавување(?)0
bs.wikipedia.org14:08, 22 април 2020создадена со најавување(?)0
ca.wikipedia.org02:17, 20 мај 2014создадена со најавување(?)0
ca.wikisource.org11:22, 19 мај 2014создадена со најавување(?)0
ceb.wikipedia.org10:44, 7 март 2017создадена со најавување(?)0
ce.wikipedia.org16:08, 19 мај 2014создадена со најавување(?)0
ckb.wikipedia.org07:20, 23 август 2021создадена со најавување(?)0
commons.wikimedia.org11:20, 19 мај 2014создадена со најавување(?)0
crh.wikipedia.org10:12, 16 ноември 2019создадена со најавување(?)0
cs.wikipedia.org15:20, 20 мај 2014создадена со најавување(?)0
cu.wikipedia.org07:03, 8 април 2017создадена со најавување(?)0
cv.wikipedia.org00:31, 4 јули 2021создадена со најавување(?)0
cy.wikipedia.org11:45, 25 јуни 2014создадена со најавување(?)0
da.wikipedia.org04:54, 5 април 2017создадена со најавување(?)0
de.wikipedia.org13:16, 6 јуни 2014создадена со најавување(?)0
de.wiktionary.org12:25, 25 октомври 2021создадена со најавување(?)0
dv.wikipedia.org12:31, 5 април 2017создадена со најавување(?)0
el.wikipedia.org22:56, 6 јануари 2019создадена со најавување(?)0
eml.wikipedia.org11:02, 16 март 2017создадена со најавување(?)0
en.wikipedia.org11:20, 19 мај 2014создадена со најавување(?)5
en.wikibooks.org11:20, 19 мај 2014создадена со најавување(?)0
en.wikinews.org11:20, 19 мај 2014создадена со најавување(?)0
en.wikiquote.org11:20, 19 мај 2014создадена со најавување(?)0
en.wikisource.org11:20, 19 мај 2014создадена со најавување(?)0
en.wikiversity.org11:20, 19 мај 2014создадена со најавување(?)0
en.wikivoyage.org11:20, 19 мај 2014создадена со најавување(?)0
en.wiktionary.org11:20, 19 мај 2014создадена со најавување(?)0
eo.wikipedia.org02:20, 20 мај 2014создадена со најавување(?)0
es.wikipedia.org14:41, 19 мај 2014создадена со најавување(?)0
es.wiktionary.org06:58, 29 септември 2021создадена со најавување(?)0
eu.wikipedia.org04:26, 11 јули 2014создадена со најавување(?)0
fa.wikipedia.org12:33, 4 март 2017создадена со најавување(?)0
fi.wikipedia.org08:36, 25 јануари 2019создадена со најавување(?)0
fi.wiktionary.org02:03, 3 септември 2021создадена со најавување(?)0
fo.wikipedia.org08:09, 19 јануари 2019создадена со најавување(?)0
frp.wikipedia.org11:53, 5 април 2017создадена со најавување(?)0
frr.wikipedia.org22:08, 7 мај 2020создадена со најавување(?)0
fr.wikipedia.org13:13, 19 мај 2014потврдено со лозинка(?)63
fr.wikibooks.org04:42, 18 јуни 2014создадена со најавување(?)0
fr.wikisource.org14:41, 21 мај 2014создадена со најавување(?)0
fr.wiktionary.org15:32, 21 мај 2014создадена со најавување(?)0
fy.wikipedia.org23:57, 12 јануари 2019создадена со најавување(?)0
gan.wikipedia.org12:36, 20 мај 2014создадена со најавување(?)0
ga.wikipedia.org20:03, 1 ноември 2020создадена со најавување(?)0
gd.wikipedia.org14:47, 6 ноември 2020создадена со најавување(?)0
gl.wikipedia.org05:21, 5 август 2014создадена со најавување(?)0
gu.wikipedia.org13:22, 6 септември 2021создадена со најавување(?)0
hak.wikipedia.org02:35, 7 март 2017создадена со најавување(?)0
haw.wikipedia.org09:52, 18 март 2017создадена со најавување(?)0
he.wikipedia.org09:34, 19 март 2017создадена со најавување(?)0
hi.wikipedia.org08:46, 25 јануари 2019создадена со најавување(?)0
hr.wikipedia.org11:16, 5 април 2017создадена со најавување(?)0
ht.wikipedia.org20:45, 10 јануари 2019создадена со најавување(?)0
hu.wikipedia.org15:20, 20 мај 2014создадена со најавување(?)0
ia.wikipedia.org00:01, 13 јануари 2019создадена со најавување(?)0
id.wikipedia.org21:39, 7 март 2017создадена со најавување(?)0
incubator.wikimedia.org11:20, 19 мај 2014создадена со најавување(?)0
is.wikipedia.org16:03, 10 јуни 2014создадена со најавување(?)0
it.wikipedia.org11:28, 19 мај 2014создадена со најавување(?)0
it.wikisource.org22:12, 30 декември 2018создадена со најавување(?)0
iu.wikipedia.org10:16, 6 март 2017создадена со најавување(?)0
ja.wikipedia.org14:50, 19 мај 2014создадена со најавување(?)3
ja.wikibooks.org21:39, 12 февруари 2020создадена со најавување(?)0
ja.wikisource.org08:38, 28 август 2017создадена со најавување(?)0
ja.wiktionary.org20:13, 10 март 2017создадена со најавување(?)0
jv.wikipedia.org07:55, 25 мај 2014создадена со најавување(?)0
kaa.wikipedia.org16:05, 11 јули 2014создадена со најавување(?)0
ka.wikipedia.org08:13, 17 март 2017создадена со најавување(?)0
kl.wikipedia.org13:05, 6 ноември 2020создадена со најавување(?)0
ko.wikipedia.org11:48, 4 март 2017создадена со најавување(?)0
ko.wikisource.org07:25, 13 март 2017создадена со најавување(?)0
ko.wiktionary.org07:26, 5 декември 2019создадена со најавување(?)0
ksh.wikipedia.org07:06, 8 мај 2020создадена со најавување(?)0
ks.wikipedia.org07:01, 21 март 2017создадена со најавување(?)0
ku.wikipedia.org07:19, 23 август 2021создадена со најавување(?)0
la.wikipedia.org14:46, 25 мај 2014создадена со најавување(?)0
la.wikisource.org10:00, 18 март 2017создадена со најавување(?)0
lb.wikipedia.org05:12, 12 март 2021создадена со најавување(?)0
lij.wikipedia.org12:23, 17 март 2017создадена со најавување(?)0
lmo.wikipedia.org09:15, 7 октомври 2019создадена со најавување(?)0
login.wikimedia.org11:18, 19 мај 2014создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org11:20, 19 мај 2014создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org11:18, 19 мај 2014создадена со најавување(?)3
mk.wikipedia.org05:13, 18 март 2017создадена со најавување(?)0
mn.wikipedia.org12:11, 25 мај 2014создадена со најавување(?)0
mwl.wikipedia.org08:12, 6 март 2017создадена со најавување(?)0
my.wikipedia.org05:58, 4 август 2014создадена со најавување(?)0
nap.wikipedia.org16:09, 19 мај 2014создадена со најавување(?)0
nds.wikipedia.org12:49, 16 ноември 2019создадена со најавување(?)0
ne.wikipedia.org09:18, 17 март 2017создадена со најавување(?)0
nl.wikipedia.org13:25, 25 мај 2014создадена со најавување(?)0
nn.wikipedia.org04:53, 5 април 2017создадена со најавување(?)0
no.wikipedia.org05:14, 29 март 2017создадена со најавување(?)0
nrm.wikipedia.org04:44, 18 јуни 2014создадена со најавување(?)0
oc.wikipedia.org05:09, 5 август 2014создадена со најавување(?)0
pa.wikipedia.org03:36, 30 септември 2019создадена со најавување(?)0
pdc.wikipedia.org12:17, 17 март 2017создадена со најавување(?)0
pi.wikipedia.org19:52, 12 јануари 2022создадена со најавување(?)0
pl.wikipedia.org15:20, 20 мај 2014создадена со најавување(?)0
pl.wiktionary.org05:41, 23 јуни 2019создадена со најавување(?)0
pnb.wikipedia.org03:38, 30 септември 2019создадена со најавување(?)0
pt.wikipedia.org12:14, 25 мај 2014создадена со најавување(?)0
pt.wikisource.org06:05, 26 јули 2021создадена со најавување(?)0
qu.wikipedia.org00:34, 29 март 2017создадена со најавување(?)0
rm.wikipedia.org20:06, 14 април 2020создадена со најавување(?)0
roa-rup.wikipedia.org11:19, 1 февруари 2019создадена со најавување(?)0
ro.wikipedia.org08:47, 4 март 2017создадена со најавување(?)0
rue.wikipedia.org18:27, 4 март 2022создадена со најавување(?)0
ru.wikipedia.org15:44, 20 мај 2014создадена со најавување(?)0
ru.wiktionary.org14:44, 2 март 2022создадена со најавување(?)0
sa.wikisource.org09:14, 17 март 2017создадена со најавување(?)0
sco.wikipedia.org12:11, 25 мај 2014создадена со најавување(?)0
sc.wikipedia.org23:00, 5 април 2017создадена со најавување(?)0
sd.wikipedia.org08:01, 13 март 2021создадена со најавување(?)0
sh.wikipedia.org04:48, 11 февруари 2019создадена со најавување(?)0
simple.wikipedia.org15:53, 31 мај 2014создадена со најавување(?)0
simple.wiktionary.org15:53, 31 мај 2014создадена со најавување(?)0
si.wikipedia.org09:42, 22 август 2021создадена со најавување(?)0
si.wiktionary.org00:13, 8 јули 2022создадена со најавување(?)0
sk.wikipedia.org04:02, 17 август 2021создадена со најавување(?)0
sl.wikipedia.org20:49, 28 септември 2019создадена со најавување(?)0
wikisource.org14:42, 21 мај 2014создадена со најавување(?)0
species.wikimedia.org11:20, 19 мај 2014создадена со најавување(?)0
sq.wikipedia.org09:53, 29 декември 2021создадена со најавување(?)0
sr.wikipedia.org11:03, 23 септември 2019создадена со најавување(?)0
su.wikipedia.org13:10, 3 април 2020создадена со најавување(?)0
sv.wikipedia.org10:45, 7 март 2017создадена со најавување(?)0
sw.wikipedia.org00:30, 5 март 2017создадена со најавување(?)0
th.wikipedia.org18:10, 16 јануари 2019создадена со најавување(?)0
tr.wikipedia.org05:46, 5 август 2014создадена со најавување(?)0
tyv.wikipedia.org22:48, 24 јануари 2021создадена со најавување(?)0
uk.wikipedia.org13:21, 24 март 2017создадена со најавување(?)0
uk.wiktionary.org14:47, 2 март 2022создадена со најавување(?)0
ur.wikipedia.org16:23, 24 октомври 2020создадена со најавување(?)0
ur.wiktionary.org21:38, 16 декември 2021создадена со најавување(?)0
vep.wikipedia.org08:08, 24 март 2017создадена со најавување(?)0
vi.wikipedia.org11:34, 6 март 2017создадена со најавување(?)0
vi.wiktionary.org16:13, 7 март 2022создадена со најавување(?)0
war.wikipedia.org10:53, 23 март 2017создадена со најавување(?)0
wa.wikipedia.org11:50, 25 јануари 2019создадена со најавување(?)0
www.wikidata.org11:20, 19 мај 2014создадена со најавување(?)138
wuu.wikipedia.org11:35, 25 мај 2014создадена со најавување(?)0
yi.wikipedia.org12:05, 12 март 2021создадена со најавување(?)0
yi.wiktionary.org12:06, 12 март 2021создадена со најавување(?)0
za.wikipedia.org11:32, 17 март 2017создадена со најавување(?)0
zh-classical.wikipedia.org13:01, 4 март 2017создадена со најавување(?)0
zh-min-nan.wikipedia.org15:59, 11 јуни 2014создадена со најавување(?)0
zh-yue.wikipedia.org15:25, 19 мај 2014создадена со најавување(?)0
zh.wikipedia.org10:44, 19 мај 2014домашно вики(?)1.443extendedconfirmed
zh.wikibooks.org03:35, 18 јуни 2014создадена со најавување(?)0
zh.wikinews.org07:23, 13 март 2017создадена со најавување(?)0
zh.wikiquote.org16:36, 24 март 2017создадена со најавување(?)0
zh.wikisource.org07:24, 13 март 2017создадена со најавување(?)0
zh.wikivoyage.org02:07, 6 март 2017создадена со најавување(?)0
zh.wiktionary.org14:54, 21 мај 2014создадена со најавување(?)0