Информации за глобална сметка

Прејди на прегледникот Прејди на пребарувањето
Информации за сметката
Информации за глобалната сметка
Список на месни сметки
Месно викиПриврзана конНачинБлокиранаБројач на уредувањаГрупи
en.wikipedia.org19:16, 5 февруари 2019нова сметка(?)0
login.wikimedia.org19:35, 5 февруари 2019создадена со најавување(?)0
www.mediawiki.org19:35, 5 февруари 2019создадена со најавување(?)0
meta.wikimedia.org19:35, 5 февруари 2019создадена со најавување(?)2